Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

uglavnomja

#51 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Post by uglavnomja »

Razidjose se amateri :lol: :lol:
Vitezanin

#52 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Post by Vitezanin »

dale cooper wrote:Mislim da bi legalizacija prostitucije u BiH bila jedna od boljih stvari koja bi
se desila ovoj zemlji (naravno pod uslovom da se sve zakonski uredi kao
u recimo u Holandiji). Bilo bi puno manje seksualno frustriranih muškaraca
(a i žena, jer ne sumnjam da bi bilo onih koji bi i njima pružali usluge, i žena koje
bi te usluge koristile), a punila bi se i državna blagajna.
:thumbup:

Ako je ok da ljudi prodaju svoje ideje, ne vidim zašto bi bio problem da prodaju i svoje tijelo i tako zarađuju za život. Još ako plaćaju porez i država ima punu kontrolu nad tim sve ok.

Kao što su neki rekli, otkad je ljudi postoji i taj zanat, mislim da je vrijeme da ga se i ozakoni i prestanemo lagati sami sebe i prosipati univerzalne moralne floskule i osuđivati druge. Pa ko voli nek' izvoli.

:D
berenice

#53 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Post by berenice »

rekla-kazala wrote:@ Bernice posmatraj stvari malo šire., :lol:
Prostitutka prodaje proizvod zvani sex, ona ne prodaje ljubav niti laže nekog da mu prodaje ljubav.
Mušterija, kupac sexa također zna šta plaća i šta dobiva i po kojoj cijeni.
Ni sa moralnog ni sa pravnog aspekta ne vidim nikakvu prevaru ni podvalu.
Sponzoruše pa i pojedine supruge prodaju maglu, lažnu ljubav a cijena je nedefinisana, uzet će ti sve ako može.
Tako da ne vidim problem u tome što se neka žena odluči da čisti WC-e za sitnu lovu a druga kaže ne, raširi malo noge i uzme dobru lovu.
Pa nisam ni ja pričala o ljubavi. Ni o prevari. Niti sam poredila i sa čim. Pročitaj iznad to što je napisao @broj dva. To mislim. To i još puno više, a ne radi se o ljubavi.
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#54 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Post by Zviz »

pici wrote:

vako teku pregovori :izet: :mrgreen:
:lol: dobro pa je jos nije zamilio, da se namaze eurokremom :pisnuo: :pisnuo:
Muhamed Đakmić

#55 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Post by Muhamed Đakmić »

irac300 wrote:
berenice wrote:
irac300 wrote:Ona definitivno ne zna kako razmišlja muškarac. Možemo mi glumatati i prosipati neki lažni moral ovdje, al' stanje na terenu :D je bitno drugačije.
Nisam ti ja od onih koji prosipaju lažni moral, ali to sada nije ni bitno. Sigurno si i pročitao da sam napisala da je prostitucije oduvijek bilo i biće na ovaj ili na onaj način. To je tako i svjesna sam toga, ali kažem da nema potrebe za legalizacijom (što opet nema veze sa temom, ali eto).

Prostitucija je nešto kao zalječenje rane, za koju bi najbolje bilo da nikada nije nastala. To je već malo dublji psihološki problem.

Sad nam je ovdje potreban forumaš @mufljuz, da vam on kaže koju :D
Nisam mislio da ti prosipaš lažni moral, ti si iznijela svoje mišljenje. Samo sam htio ukazati da muškarci ne razmišljaju na taj način, jer jednostavno biologija nas je napravila različitim po pitanju sexa. Sad, legalizirati ili ne je skroz druga vrsta problema, nešto slično kao s eutanazijom, uvijek će biti ljudi koji su za i protiv.

Ovo za ''zaliječenje rana'' ne pije vodu, jer opet ti kažem, većina muških ne ide prostitutkama da liječi rane, nego da ima sex, sex bez obaveza, drugačiji sex, sex zbog promjene...uglavnom uvijek je u pitanju sex, a ne emocija.
Ja se s ovim ne bih složio, broj žena koje traže seks bez obaveza je u rapidnom porastu :D
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#56 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Post by Zviz »

Dr.medicine wrote:
Zviz wrote:Poznam havera isto-imenjaka on je par godina hodao sa jednom, a nije znao, da ona nudi usluge... nego nekom slucajnoscu kako vec, skonta preko nekoga i nije htjeo da vjeruje dok nije na nekoj internet stranici vidio kao ono slike sa cenzurom glave te po tijelu ili kako vec prepozno je :D
dobro sta nije pokupio :D
Ispao on na kraju gori, zavrsio u policiskoj stanici - umjesto da je otkaci on jos poceo da izvuce koji dinar od nje stim sto je kao "umtimo" dao da mu da koji % inace ce reci svim njenim prijateljima, sestri, roditeljima itd. :D :D
Šveđanin

#57 Re: Odg: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Post by Šveđanin »

Kao frisko punoljetan sam bio u vise zemalja istocnog bloka, a u Bjelorusiji sam se zadesio u bordelu. Superjeftino, zene bas bas dobre.

A i cudno je malo lezat u krevetu sa duplo starijom zenom, a ona goriiii, beton. :D ;)

Ali to sam htio, isprobao i poslije toga nisam imao zelju nikad vise posjetiti ta mjesta..
McMoy

#58 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Post by McMoy »

Nisam nikad platio prostitutki za sex. Nadam se da ni neći doći u tu (ne)priliku.

Inače, ne postoji BESPLATAN sex! :wink:
Stoner

#59 Re: Odg: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Post by Stoner »

Šveđanin wrote:Kao frisko punoljetan sam bio u vise zemalja istocnog bloka, a u Bjelorusiji sam se zadesio u bordelu. Superjeftino, zene bas bas dobre.

A i cudno je malo lezat u krevetu sa duplo starijom zenom, a ona goriiii, beton. :D ;)

Ali to sam htio, isprobao i poslije toga nisam imao zelju nikad vise posjetiti ta mjesta..
Kakav je seks? Jel to dama odradi onako rutinski ili bar ima malo žara u sebi? :mrgreen:
Lavos

#60 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Post by Lavos »

berenice wrote:
Kamanana wrote:Sta mislite o doticnima? Da li bi ste ikada pristali na ovo? Moze li ovo biti adekvatna zamjena za djevojku, zenu i sl?

Ono sto sam ja cuo, sto se cijena tice.. 20-50 eura sat vremena prosjek, a ove elitne u sarajevu naplacuju po 150 eura sat.
Tebe u suštini interesuju samo cijene, priznaj! :D

Mene interesuje u čemu je tačno razlika između tih prosječnih i elitnih prostitutki?

O muškarcima koji posjećuju prostitutke ne mislim ništa dobro. Smatram pogrešnim i to što je uopšte legalno. Razmislila sam i ne trebaju mi nikakve pridike o tome kako neki jadni muškarci ne mogu imati curu/ženu, pa moraju na taj način doći do seksa. Ako ne mogu na normalan način doći do "ljubavi" i ne treba im. Toga je uvijek bilo i biće, ali ne mora se na to baš gledati kao da je normalno, jer nije. Đeš ba platiti za seks? Da sam muško, sramota bi me bila, majke mi.
Da si muško,drukčije bi razmišljala.Vidjela bi da je nemoguće doći do sexa osim ako si savršeni princ na bijelom konju koji ima prangiju od pola metra.
Druge opcije su da nađeš sponzorušu,ili da daš ženi 50% bogatstva(brak),što opet nije mnogo drukčije od prostitucije.
Ako neko ne može doći do ljubavi ne treba mu?
Znači ako oni u africi ne mogu doći do vode ili hrane ne treba im?Mislim da ni Hitler nije imao ovako izopačena razmišljanja.
Logično je da žene mrze prostitutke,i da će pokušat natjerati muškarce da se osjećaju krivim jer ih posjećuju,jer one žele da drže monopol nad seksom i da tako kontrolišu muškarce.
Ja bih možda otišao kod prostituke da zadovoljim znatiželju za seksom,ali opet bi na to gledao kao da sam kupio sebi telefon ili tablet,bio bi možda momentalno zadovoljan,ali bi dugoročno i dalje bio usamljen,jer mi fali ljubav i intima koju kao neprivlačna teško možeš dobit.
JThomas

#61 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Post by JThomas »

pa kod svake robe i usluge onaj ko prodaje skuplje nastoji da to tako i ostane. i često pribjegava tome da jeftiniju konkurenciju proglasi nepoštenom, nemoralnom ili nelojalnom :D
Indigont

#62 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Post by Indigont »

Mene samo zanima kako doci do tih "elitnih" u Sarajevu? :D
berenice

#63 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Post by berenice »

Lavos wrote:
berenice wrote:
Kamanana wrote:Sta mislite o doticnima? Da li bi ste ikada pristali na ovo? Moze li ovo biti adekvatna zamjena za djevojku, zenu i sl?

Ono sto sam ja cuo, sto se cijena tice.. 20-50 eura sat vremena prosjek, a ove elitne u sarajevu naplacuju po 150 eura sat.
Tebe u suštini interesuju samo cijene, priznaj! :D

Mene interesuje u čemu je tačno razlika između tih prosječnih i elitnih prostitutki?

O muškarcima koji posjećuju prostitutke ne mislim ništa dobro. Smatram pogrešnim i to što je uopšte legalno. Razmislila sam i ne trebaju mi nikakve pridike o tome kako neki jadni muškarci ne mogu imati curu/ženu, pa moraju na taj način doći do seksa. Ako ne mogu na normalan način doći do "ljubavi" i ne treba im. Toga je uvijek bilo i biće, ali ne mora se na to baš gledati kao da je normalno, jer nije. Đeš ba platiti za seks? Da sam muško, sramota bi me bila, majke mi.
Da si muško,drukčije bi razmišljala.Vidjela bi da je nemoguće doći do sexa osim ako si savršeni princ na bijelom konju koji ima prangiju od pola metra.
Druge opcije su da nađeš sponzorušu,ili da daš ženi 50% bogatstva(brak),što opet nije mnogo drukčije od prostitucije.
Ako neko ne može doći do ljubavi ne treba mu?
Znači ako oni u africi ne mogu doći do vode ili hrane ne treba im?Mislim da ni Hitler nije imao ovako izopačena razmišljanja.
Logično je da žene mrze prostitutke,i da će pokušat natjerati muškarce da se osjećaju krivim jer ih posjećuju,jer one žele da drže monopol nad seksom i da tako kontrolišu muškarce.
Ja bih možda otišao kod prostituke da zadovoljim znatiželju za seksom,ali opet bi na to gledao kao da sam kupio sebi telefon ili tablet,bio bi možda momentalno zadovoljan,ali bi dugoročno i dalje bio usamljen,jer mi fali ljubav i intima koju kao neprivlačna teško možeš dobit.
Znači, plačem. :pisnula:
muzicar_iz_parka

#64 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Post by muzicar_iz_parka »

Vidi se šta je profesionalac:

:lol:
motorna_pila

#65 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Post by motorna_pila »

drastic wrote:dobra picka para vrijedi drkaj kurac pare stedi
:lol::lol::lol:

Sent from my LT18i using Tapatalk 2
pirmin

#66 Re: Odg: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Post by pirmin »

Stoner wrote: Kakav je seks? Jel to dama odradi onako rutinski ili bar ima malo žara u sebi? :mrgreen:
100 prostitutki - 100 karaktera i zivotnih prica iza tih karaktera.
Svaka je razlicita.

100 freiera (sluzbeni naziv za onoga koji koristi te usluge :D ) - 100 karaktera i prica iza tih karaktera.
Svaki je razlicit.

Kombinacija metar.

Licne simpatije/antipatije, dnevna forma, higijena, pristup...dodas kao jos tako neke od varijabli, podvuces
crtu i skontas da nema istih, mozda samo slicnih slucajeva.

Uostalom kao i u standardnim medjuljudskim odnosima. :)
FreakyStyley

#67 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Post by FreakyStyley »

Prostitucije je uvijek bilo i bice, stoga je treba i legalizovati.

Sasvim druga tema su isfrustrirani muskarci (kojih je ovaj, a vjerovatno i svaki drugi internet forum pun). Nije da nemate djevojke jer nemate para, poslove, auta, jer ste ruzni...Nego jer ste, slengovski receno - pičke. Onda naletite na isto toliko iskompleksiranu osobu suprotnog spola, to naravno pukne, neko vas povrijedi, izmuze vam pare(kojih, jel, nemate) pa su sve zene iste. Naravno, lakse se lagat i ponavljat matricu "sve su zene kurve, svakoj platis na ovaj ili onaj nacin". 8-)

Bas bi bilo osvjezavajuce da neko kaze: "Picka sam, neostvaren sam u svakom iole bitnom zivotnom segmentu, zlostavljali su me u mladosti i iz tih i mnogih drugih razloga sam iskompleksiran. Necu sam sebe lagat, idem da se promijenim i mozda nekad nekoj normalnoj zeni budem i privlacan. Do tad cu mozda placat kurve, a mozda i ne."
dudlov

#68 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Post by dudlov »

Moj je drug nenamjenski credit spićio u vitezu, onako namjenski. tarifa za tabanje je bila 100 KM za pola sata, a on odmah uplati sat u komadu. sjedim, pijem kolu i kurave gledam kako oko štangle plešu, kad eto ti njega poslije prve ture , sav raščupan i rumen, uzme drugu i pravac na sprat u sobu. zvali smo ga tornado.
:D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#69 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Post by _BataZiv_0809 »

Posteno sam se ismijao plitkom razmisljanju one bereneice, kako se vec zove :D

Cuj ako neko ne moze doci do sexa, ne treba ga ni imati. Sta sad muskarac u kolicima se treba kastrirat? Kako je njemu doci do sexa? Ili cuj ako je neko ruzan, sta ce ba on sa lijepom :-) E svasta, ali sto kaze J Thomas, uvijek se desava da se u trzisnoj utakmici konkurencija proglasava nelojalnom, nepostenom itd... :D

Sto se tice prostitucije, smatram da bi je trebalo legalizovati. U Madjarskoj imaju i svoj sindikat :D

Prostitucija ima puno vidova. Puno je tu licemjerja u karakteriziaciji. Prostitutka je ona sto na ulici ceka kakva ce joj budala stat, da ga "obradi" za 20 KM, a nije ona sto hoda sa likovima koji joj mogu biti ocevi u zamjenu za parfem, stikle i vikend u Dubrovniku. Pa na fb meće slike a ona sama na sve i jednoj, samo na pojedinim imaju uslikane dvije vinske case ili nesto slicno :D

Odoh previse u sirinu, elem svaka roba ima svog kupca, pa ko voli nek izvoli. :thumbup:
Ma.Le.Na

#70 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Post by Ma.Le.Na »

meni ih je zao
zaista
jer kao sto rekoste, postoji neki razlog zasto taj muskarac ne moze ostvariti normalnu vezu..da li hendikep - fizicki ili emocionalni..svakako je hendikep
a kako ne zaliti hendikepiranu osobu :-?
sema911s

#71 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Post by sema911s »

Indigont wrote:Mene samo zanima kako doci do tih "elitnih" u Sarajevu? :D

obleti par "elitnih" kafana u sarajevu ili sta vec bolje neki "elitni" hotel i prvog uposlenika priupitas za te "elitne" djevojke,., dobices finu ponudu,. samo naglasi da nisi iz Bosne vec da si na bizinis trip-u,.,
sto je skupo

#72 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Post by sto je skupo »

Ma.Le.Na wrote:meni ih je zao
zaista
jer kao sto rekoste, postoji neki razlog zasto taj muskarac ne moze ostvariti normalnu vezu..da li hendikep - fizicki ili emocionalni..svakako je hendikep
a kako ne zaliti hendikepiranu osobu :-?
Nema potrebe vjeruj mi da ti nekoga zalis. Znam desetine ljudi koji su posjecivali prostitutke a koji su bili u sretnim vezama. Otici kod prostitutke je jedan sasvim specifican osjecaj koji je vama zenama veoma tesko objasniti. Nije to kao u filmovima da prostitutkama idu samo ljudi sa kojima nesto fizicki ili psihicki nije u redu.
Ma.Le.Na

#73 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Post by Ma.Le.Na »

tebi je neko ko posjecuje prostitutke a u vezi je..u sretnoj vezi?
i ne smatras emocionalnim hendikepom takvo ponasanje? :-?
sto je skupo

#74 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Post by sto je skupo »

Ma.Le.Na wrote:tebi je neko ko posjecuje prostitutke a u vezi je..u sretnoj vezi?
i ne smatras emocionalnim hendikepom takvo ponasanje? :-?
Pa gledaj svi smo mi u neku ruku emocionalno hendikepirani, neko manje neko vise. Ali samo zelim da kazem da ne treba da se demoniziraju ljudi koji posjecuju prostitutke, naravno ako ona to svojevoljno radi a kod nas su 99 % takvih. Sto se tice emocija nikakva razlika nije kada budes sa prostitutkom ili sa djevojkom koju si "pokupio" za jednu noc u nekom kaficu.
forum@sh

#75 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Post by forum@sh »

_BataZiv_0809 wrote:Posteno sam se ismijao plitkom razmisljanju one bereneice, kako se vec zove :D

Cuj ako neko ne moze doci do sexa, ne treba ga ni imati. Sta sad muskarac u kolicima se treba kastrirat? Kako je njemu doci do sexa? Ili cuj ako je neko ruzan, sta ce ba on sa lijepom :-) E svasta, ali sto kaze J Thomas, uvijek se desava da se u trzisnoj utakmici konkurencija proglasava nelojalnom, nepostenom itd... :D

Sto se tice prostitucije, smatram da bi je trebalo legalizovati. U Madjarskoj imaju i svoj sindikat :D

Prostitucija ima puno vidova. Puno je tu licemjerja u karakteriziaciji. Prostitutka je ona sto na ulici ceka kakva ce joj budala stat, da ga "obradi" za 20 KM, a nije ona sto hoda sa likovima koji joj mogu biti ocevi u zamjenu za parfem, stikle i vikend u Dubrovniku. Pa na fb meće slike a ona sama na sve i jednoj, samo na pojedinim imaju uslikane dvije vinske case ili nesto slicno :D

Odoh previse u sirinu, elem svaka roba ima svog kupca, pa ko voli nek izvoli. :thumbup:
Čovjek lijepo objasnio, a boldirani dio je svakodnevnica.
Post Reply