Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Kamanana

#1 Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Post by Kamanana »

Sta mislite o doticnima? Da li bi ste ikada pristali na ovo? Moze li ovo biti adekvatna zamjena za djevojku, zenu i sl?

Ono sto sam ja cuo, sto se cijena tice.. 20-50 eura sat vremena prosjek, a ove elitne u sarajevu naplacuju po 150 eura sat.
philanthropy

#2 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Post by philanthropy »

Samo jebi.
insomnia78

#3 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Post by insomnia78 »

Al promjeni ruku s vremena na vrijeme

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
spreca

#4 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Post by spreca »

insomnia78 wrote:Al promjeni ruku s vremena na vrijeme

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
:thumbup: :lol: :lol:
drastic

#5 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Post by drastic »

dobra picka para vrijedi drkaj kurac pare stedi
dobojlija81

#6 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Post by dobojlija81 »

Kamanana wrote:Sta mislite o doticnima? Da li bi ste ikada pristali na ovo? Moze li ovo biti adekvatna zamjena za djevojku, zenu i sl?

Ono sto sam ja cuo, sto se cijena tice.. 20-50 eura sat vremena prosjek, a ove elitne u sarajevu naplacuju po 150 eura sat.
Pošto je godina izdala,evo jedne doskočice seoske "Al volim kad godina izda,sve poskupi,pojeftini pi.da"

Skupo ovo meni,nek jebe ko ima para sta sad :D
karanana

#7 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Post by karanana »

Skoro-imenjace, samo karaj.
pirmin

#8 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Post by pirmin »

Kamanana wrote:Sta mislite o doticnima?
Da li bi ste ikada pristali na ovo?
Moze li ovo biti adekvatna zamjena za djevojku, zenu i sl?
Ovisnost kao i svaka druga, droga, kocka, alkohol, religija... dezolatno stanje uma.

Da.

Ni u kom pogledu.
trambusek88

#9 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Post by trambusek88 »

drastic wrote:dobra picka para vrijedi drkaj kurac pare stedi
Ako svaki dan uštediš 50KM znači za mjesec dana si uštedio 1500KM :lol: :lol: :lol: :run:
Bosanac sa dna kace

#10 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Post by Bosanac sa dna kace »

Pa da nije potraznje ne bi bilo ni ponude, odnosno da nije ponude ne bi bilo ni potraznje za najstarijim zanatom na svijetu....
rekla-kazala

#11 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Post by rekla-kazala »

Bio u kvalitetnijem noćnom klubu u Njemačkoj,.. osjećaj nije loš. Mislim sex je bezveze, nema tu maženja, ljubljenja, plus kondom,... ali osjećaj je valjda kao kad žene kupuju cipele,.. eto može mi se,. da platim 150 maraka i da je koristim 15 minuta. :roll:
Naravno oni koji stalno idu imaju poremećen odnos prema ženama.
Družio sam se s čovjekom kojeg su u svim bordelima znali po imenu i koji je tamo ostavio desetine hiljada maraka.
On je i van bordela posmatrao žene kao da sve rade u bordelu, pa smo ga često morali upozoravati da nije u bordelu.
Bosanac sa dna kace

#12 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

....a odkud znamo da te sto rade po bordelima nisu necije bijelo roblje? :shock: :shock: :shock:
racionalista

#13 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Post by racionalista »

Enjoy the game :D

To je ko kad uđes u prodavnicu slatkiša :D
uglavnomja

#14 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Post by uglavnomja »

Bosanac sa dna kace wrote:Pa da nije potraznje ne bi bilo ni ponude, odnosno da nije ponude ne bi bilo ni potraznje za najstarijim zanatom na svijetu....
Bojim se da ovaj drugi dio nisi u pravu, moze biti ponude, ali ako nema musteruje ... Sipak. Ipak potraznja odredjuje ponudu, ne ponuda potraznju. Osim ekstra marketinskih trikova, sto nije ovaj slucaj.
Postoje krugovi ljudi i zena kojima je normslno placati-naplacivati, sve starletice, tzv. Modeli, kvazi pjevacice .... su kurave, samo za vecu lovu jer sjede u vecem izlogu, u medijima.

Inace, meni je to bljak. Mora biti malo hemije, nije dosta samo fizika.

Postade tema ajne klajne matematische problem :D
Bosanac sa dna kace

#15 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

naupmade mi onaj vic:
Mujo: Fato bi'l ti dala za milion dolara svakom.
Fata: (ono k'o misli se...)
Mujo: haj slobodno reci....
Fata: Bi, sto ne bi.
Mujo: a moze'l men za 50 maraka.
Fata: ma sram te bilo, pa nisam ja kurva....
Mujo: utvrdili smo da jesi, samo da jos cijenu dogovorimo....
Bosanac sa dna kace

#16 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

uglavnomja wrote:
Bosanac sa dna kace wrote:Pa da nije potraznje ne bi bilo ni ponude, odnosno da nije ponude ne bi bilo ni potraznje za najstarijim zanatom na svijetu....
Bojim se da ovaj drugi dio nisi u pravu, moze biti ponude, ali ako nema musteruje ... Sipak. Ipak potraznja odredjuje ponudu, ne ponuda potraznju. Osim ekstra marketinskih trikova, sto nije ovaj slucaj.
Eh, pa sad, ovaj ja sam naveo obje verzije, pa kako kome odgovara.
berenice

#17 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Post by berenice »

Kamanana wrote:Sta mislite o doticnima? Da li bi ste ikada pristali na ovo? Moze li ovo biti adekvatna zamjena za djevojku, zenu i sl?

Tebe u suštini interesuju samo cijene, priznaj! :D

Mene interesuje u čemu je tačno razlika između tih prosječnih i elitnih prostitutki?

O muškarcima koji posjećuju prostitutke ne mislim ništa dobro. Smatram pogrešnim i to što je uopšte legalno. Razmislila sam i ne trebaju mi nikakve pridike o tome kako neki jadni muškarci ne mogu imati curu/ženu, pa moraju na taj način doći do seksa. Ako ne mogu na normalan način doći do "ljubavi" i ne treba im. Toga je uvijek bilo i biće, ali ne mora se na to baš gledati kao da je normalno, jer nije. Đeš ba platiti za seks? Da sam muško, sramota bi me bila, majke mi.
sinuhe

#18 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Post by sinuhe »

Pa dobro sad, nece 20-godisnji muskarac ozeniti 50-godisnju zenu.
radiša

#19 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Post by radiša »

berenice wrote: O muškarcima koji posjećuju prostitutke ne mislim ništa dobro. Smatram pogrešnim i to što je uopšte legalno. Razmislila sam i ne trebaju mi nikakve pridike o tome kako neki jadni muškarci ne mogu imati curu/ženu, pa moraju na taj način doći do seksa. Ako ne mogu na normalan način doći do "ljubavi" i ne treba im.
Jeste li mozda razmisljali o tome da ruzan muskarac tesko moze doci u vezu sa lijepom djevojkom,jedino ako ne ulovi kakvu sponzorusicu kojoj su samo pare bitne?Nije sve tako kako gledate iz svoga ugla ima tu raznih razloga o kojima ne razmisljate.Mlađi bi stariju okusio,stariji mlađu,nekima nije do veze nego bi jednom mjesecno da se isprazne,neke je zivot pregazio pa bolje ista nego nista itd..
Bosanac sa dna kace

#20 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

radiša wrote:
berenice wrote: O muškarcima koji posjećuju prostitutke ne mislim ništa dobro. Smatram pogrešnim i to što je uopšte legalno. Razmislila sam i ne trebaju mi nikakve pridike o tome kako neki jadni muškarci ne mogu imati curu/ženu, pa moraju na taj način doći do seksa. Ako ne mogu na normalan način doći do "ljubavi" i ne treba im.
Jeste li mozda razmisljali o tome da ruzan muskarac tesko moze doci u vezu sa lijepom djevojkom,jedino ako ne ulovi kakvu sponzorusicu kojoj su samo pare bitne?Nije sve tako kako gledate iz svoga ugla ima tu raznih razloga o kojima ne razmisljate.
ne mora biti samo ruznoca problem, to je jako relativan pojam, ali prosto izmisljanje od strane pojedinih zena, njihovo podcjenjivanje muskaraca tjera mnoge kod ovih za pare, mnoge se ponasaju k'o da im je ona stvar od zlata, a nikakog kvaliteta nemaju...
irac300

#21 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Post by irac300 »

Vodio me amidža prije 15-ak godina kao bubuljičavog mladića. Hvala mu, nikad mu neću to zaboravit', a ni Melini iz Moldavije. :D
berenice

#22 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Post by berenice »

radiša wrote:
Jeste li mozda razmisljali o tome da ruzan muskarac tesko moze doci u vezu sa lijepom djevojkom,jedino ako ne ulovi kakvu sponzorusicu kojoj su samo pare bitne?Nije sve tako kako gledate iz svoga ugla ima tu raznih razloga o kojima ne razmisljate.
Šta?

Čuj, ružan muškarac ne može doći u vezu sa lijepom djevojkom?! Ozbiljno? Ali šta će on sa lijepom djevojkom (ili obrnuto)? U stvarnom životu svaki lonac ima svoj poklopac, koliko sam primjetila.

Ružno nije ružno i lijepo nije lijepo - iltiga, ona ofucana: ljepota je u oku posmatrača. Ti misliš na ovu "standardnu ljepotu" koju je neko, negdje, nekada proglasio takvom. U tom slučaju je taj "ružni" sam sebi kriv što hoće tu "lijepu" - ona njemu ustvari i nije lijepa (kada bi samo malo razmislio), nego on misli da bi mu trebala biti lijepa i onda on pati što ne može da je ima.

I šta on onda radi? Po tvom shvatanju, ako sam te dobro razumjela, on odlazi kod neke "lijepe", tj., kod prostitutke? Je li to?
radiša

#23 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Post by radiša »

berenice wrote:
radiša wrote:
Šta?

Čuj, ružan muškarac ne može doći u vezu sa lijepom djevojkom?! Ozbiljno? Ali šta će on sa lijepom djevojkom (ili obrnuto)? U stvarnom životu svaki lonac ima svoj poklopac, koliko sam primjetila.

Ružno nije ružno i lijepo nije lijepo - iltiga, ona ofucana: ljepota je u oku posmatrača. Ti misliš na ovu "standardnu ljepotu" koju je neko, negdje, nekada proglasio takvom. U tom slučaju je taj "ružni" sam sebi kriv što hoće tu "lijepu" - ona njemu ustvari i nije lijepa (kada bi samo malo razmislio), nego on misli da bi mu trebala biti lijepa i onda on pati što ne može da je ima.

I šta on onda radi? Po tvom shvatanju, ako sam te dobro razumjela, on odlazi kod neke "lijepe", tj., kod prostitutke? Je li to?
Nemojte se praviti blesavi kada nema potrebe,vama ako ide u zivotu sve po loju ne znaci da ide svima.Imate pravo gledati stvari iz svoga ugla ali to ne znaci da svi moraju gledati it vaseg ugla.Evo prosti primjer moga prijatelja a takvih je danas koliko hocete.Zelja mu je bila da ima sex sa talijankom plavusom,po vama je trebao otici mozda u Italiju ili neku dovest ovamo pa se sa njom zabavljati?Drugi je pak imao zelju otresti crnkinju itd itd....
Sve u svemu nemojte samo gledati stvari pravo,pogledajte malo lijevo,desno.
uglavnomja

#24 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Post by uglavnomja »

Berenice, izvini ali oprosti, sa duznim stovanjem prema tvom naivnom idealistickom pogledu na svijet .... Veze ti nemas :D
irac300

#25 Re: Muskarci koji posjecuju... PROSTITUTKE

Post by irac300 »

Ona definitivno ne zna kako razmišlja muškarac. Možemo mi glumatati i prosipati neki lažni moral ovdje, al' stanje na terenu :D je bitno drugačije.
Post Reply