PREVARANT ZA BLINDO VRATA - PROTUPROVALNA VRATA

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

mufa1

#51 Re: PREVARANT ZA BLINDO VRATA - PROTUPROVALNA VRATA

Post by mufa1 »

Je suis Nijaz!!!
nirvana79

#52 Re: PREVARANT ZA BLINDO VRATA - PROTUPROVALNA VRATA

Post by nirvana79 »

L u c i f e r wrote:
*ebem ti i ženu u pi*ku, jesi li me cuo? Samo me jos jednom nazovi, ima da ti se na*ebem cijele familije, uzet ću oružje i odležati te, pi*ka ti materina
šta bi reko dr.Arsla na ovo
osjećaš se nelagodno ko krme u Teheranu :lol:
spacek

#53 Re: PREVARANT ZA BLINDO VRATA - PROTUPROVALNA VRATA

Post by spacek »

...
Last edited by spacek on 22/04/2016 23:43, edited 1 time in total.
P308

#54 Re: PREVARANT ZA BLINDO VRATA - PROTUPROVALNA VRATA

Post by P308 »

mufa1 wrote:Je suis Nijaz!!!
:lol:
suad-sarajevo
Horoskop: sarajevski seljak

#55 Re: PREVARANT ZA BLINDO VRATA - PROTUPROVALNA VRATA

Post by suad-sarajevo »

nijaz-nijo wrote: 05/07/2014 23:13
cuske wrote:Prilikom renoviranja stana došlo je vrijeme za zamjenu ulaznih vrata.

Nađem čovjeka po imenu Nijaz s mjestom prebivališta Hrasnica, ulica "GAJ" i dogovorim da mi napravi ulazna blindo vrata za 750KM.
Nakon 3 dana čovjek je postavio vrata kraća za 10 cm od dogovorenog (dogovor je bio vrata po mjeri od zida do zida bez štemanja), al hajd da ne pravim probleme uzet ću malo siporex-a i rješit stvar.
Za oko su mi i zapinjale lajsne koje su neodoljivo podjećale na papirne lajsne za laminat, al sve čovjek govori hajd nije strašno ne izgleda loše.

Došlo je vrijeme za obradu vrata da se to izgleduje i okreči.
Zaštitim papirnom trakom kao i sve ostalo sto zaštićujem prilikom krečenja, izgletujem i ofarbam te krenem skidati papirne trake kad imam šta i viidit. :shock: Zgulile se lajsne! Spale nacrtane šare i vidi se da je karton 1/1 :twisted: Počinjem da bjesnim! Odmah i lajsne skinem koje su bile zalijepljene najobičnijim silikonom.
Nastavim skidati i s druge strane vrata gdje je traka bila zalijepljena na metalni štok kad :shock: imam šta vidjet!
Sva boja s vrata ostala na traci, a izvirilo željezo. Nije uradio ni temeljnu nego uzeo kineski sprej od 6,50KM i samo prešpricao!

Onako ljut nazovem ga! Dođe čovjek tek za sedam dana sa istim tim sprejom da prefarba vrata i čudom se čudit kako li je samo boja spala i prosipat šuplju kako nisam smio lijepit ništa po vrataima. :?
Kako obradit ista vrata ako ih ne zaštitiš...

Ofarba on taj dan vrata uz priču da nema sad šanse da spadne boja i sl.
Mjesec dana poslije ulazeći u stan uhvatim rukom za metalni dio vrata i viidm da mi je boja ostala na prstu :twisted: .
Krenem da malo noktom zagrebem krenu boja da spada kao luda. Zagrebem na mjestu gdje izgleda ok i tu krenu boja da spada kao i na svakom djelu vrata s tim što je već počela hrđa da izbija na pojedinim djelovima.

Onako ljut iz istih stopa nazovem ga i kažem da mi napravi druga vrata kako treba il da vrati pare, a da svoja nosi kako zna i umije.
Tu sam dobio par uvreda od njegove strane te bio poslat u 3...pm.
Njeg to ne interesuje on je navodno napravio dobra vrata.
Tad je i započela svađa koja se još nije okončala.

Zato vas ljudi upozoravam da nebi ste i vi bili prevareni i našli se u nobranom grožđu

Rječ je o jednom primitivnom prevarantu koji živi u Hrasnici u ulici "GAJ", broj ne znam.
Zove se NIJAZ i ovo mu je broj telefona 061/248-792, a navodno radi u jednoj firmi na Ilidži (krug Enegroinvest-a) koja pravi blindo vrata.

U slučaju da vam neko njeg preporuči za vrata.
jebem ti i zenu u picku jes cuo samo me jos jedared nazovi ima da ti se najebem cjele famelije uzet cu oruzije i odlezat te pickati materina
Da li je Nijaz još uvijek dostupan? Imam namjeru raditi ulazna vrata. :D

Šalu na stranu. Valja li ovaj Kale vrata išta? Kakva su iskustva? Da ne bude problema kao sa Nijazom. :D

Vrata su vanjska, dakle djelimično izložena atmosferlijama.

Danke.
VladaFBiH

#56 Re: PREVARANT ZA BLINDO VRATA - PROTUPROVALNA VRATA

Post by VladaFBiH »

suad-sarajevo wrote: 22/03/2023 19:29
nijaz-nijo wrote: 05/07/2014 23:13
jebem ti i zenu u picku jes cuo samo me jos jedared nazovi ima da ti se najebem cjele famelije uzet cu oruzije i odlezat te pickati materina
Da li je Nijaz još uvijek dostupan? Imam namjeru raditi ulazna vrata. :D

Šalu na stranu. Valja li ovaj Kale vrata išta? Kakva su iskustva? Da ne bude problema kao sa Nijazom. :D

Vrata su vanjska, dakle djelimično izložena atmosferlijama.

Danke.
samo pazi da ti ne uvale unutrašnja jer ako su izložena vanjskim uticajima vrata i štok moraju imati prekid termičkog mosta a većina ovih "majstora" te blijedo gleda kada ga za to pitaš...

btw. zašto diže ovu temu iz mrtvih :D
suad-sarajevo
Horoskop: sarajevski seljak

#57 Re: PREVARANT ZA BLINDO VRATA - PROTUPROVALNA VRATA

Post by suad-sarajevo »

@VladaFBiH Zbog Nijaza je vrijedilo je podići iz mrtvih. :D

Biću oprezan, svakako. :thumbup:
Post Reply