dječak sa šibicama wrote:Pa vidim ja da se nikako ne uklapam u BiH![]()
![]()
sto? jel ti to jos nizi iq?
dječak sa šibicama wrote:Pa vidim ja da se nikako ne uklapam u BiH![]()
![]()
sheilak wrote:dječak sa šibicama wrote:Pa vidim ja da se nikako ne uklapam u BiH![]()
![]()
sto? jel ti to jos nizi iq?
onaj sto mu ime pocinje na T?Tmujo1 wrote:Šeki on the road again![]()
ja male sto ujeda,dodje li ti sta onaj zumba u famaliji?
Koga briga sta ces se ti zapitat bolan?iz zadnje klupe wrote: Ne kažem da smo glupi, ali ako ovako nastavite, stvarno ću se zapitati....
prosjek je jedno, inteligentna manjina je drugothea wrote:Zar vi vjerujete plasiranom, isti nema pojma o Bosni i populaciji. Istina je da su se nasi ljudi manje obrazovali, jos do 1990te.
Kod nas su se birali ljudi koji ce moci studirati, primitivna politika koja je do tad vladala ukazuje na puno tog.
Evo uzmite primjer nase populacije koja se obrazuje u Evropi a i danas, obaramo sve rekorde.
Do prije rata Bosanci su bili najbolji na lingvistici na Zenevskom univerzitetu.
Nas jedino krasi nerad, mi ucimo da kasnije manje radimo.
Obicno vlada ona recenica, uci da bi kasnije bio gospodin. Tj da nista ne radis.
u 2014 godini po Evropi kad zavrsis visoko obrazovanja podrazumjeva se da ces imati vise posla, vise odgovornosti, pocetna plata mala razlika izmedu kvalifikovanog srednjoskolca.
daj jos odgovor kada je cg postala nezavisna drzava?iz zadnje klupe wrote:Pojedini komentari forumaša zapravo samo POTVRĐUJU ono prikazano na tabeli
Par odgovora:
1. Crne Gore nije bilo na tabeli iz 2007. godine a jeste na onoj na 2012 godini (država Srbija i Crna gora, palil' li se lampica ?! )
2. Par uvreda na račun Čeha, pa gdje će on, pa vidi mu Glove itd, taj famozni Čeh nije izmislio nego samo objedinio podatke koje su već bili publikovani ( sa onom tabelom iz 2012, by the way, on nema ništa, a po njoj smo još i gori (sa 84 IQ na 83 i nešto)
Inače, prvi univerzitet u svijetu je osnovan u Pragu u 15 vijeku, između dva svietska rata bila jedna od razvijenijih zemalja Evrope ( kad je Škoda u to vrijeme razvaljivala, nama konjska kola bila pojam)
Dalje stvarno neću...
Ne kažem da smo glupi, ali ako ovako nastavite, stvarno ću se zapitati....
thea wrote:Mi na nasu zalost imamo primitivne profesore.
Isti nas tjeraju da ucimo napamet definicije koju je neki od profesora napisao 1946te.
ect...