Ovo objašnjava toliko toga...

Kako nije moguce,20 godina glasamo za ljude koji nas unistavaju,svjesni smo toga al dzaba.Posla nema,penzioneri imaju male penzije,invalidi na rubu siromastva i kako sebe mozemo smatrat pametnim?Nikako.arslanbey wrote:Jel moguce da smo na samom dnu,cak i kosovari pametniji od nas
Možda si glup?KENJAC wrote:Ne kontam ovu temu ?![]()
![]()
Joj tebe, ima na autopijaci kupit' već složenih!ILIJA ENGEL wrote:Jeste,jeste !
Ja evo Rubikovu kocku slazem ima vec 2 dana
Gdje spadaju oni što su od rođenja među strancima, a kod kuće vazda bila average bej ha atmosfera?Kvalitet edukacije znatno utječe na rezultate IQ testa. Niži nivo IQ-a je vjerovatno povezan sa lošijim dostupnim obrazovanjem nego direktno sa samom inteligencijom ljudi. Također, okruženje testiranja utječe na rezultate,pa bogatije države će vjerovatnije priuštiti bolje uslove za testiranje učesnika.
Jbga jarane,ti si Sverige ili ti ga Svenska onda.Šveđanin wrote:Gdje spadaju oni što su od rođenja među strancima, a kod kuće vazda bila average bej ha atmosfera?Kvalitet edukacije znatno utječe na rezultate IQ testa. Niži nivo IQ-a je vjerovatno povezan sa lošijim dostupnim obrazovanjem nego direktno sa samom inteligencijom ljudi. Također, okruženje testiranja utječe na rezultate,pa bogatije države će vjerovatnije priuštiti bolje uslove za testiranje učesnika.
ma ni ja. statistika je cudo.Black swan wrote:ne vjerujem u ovo...
glupostisheilak wrote:ma ni ja. statistika je cudo.Black swan wrote:ne vjerujem u ovo...
a cuj britanci/englezi inteligentniji od nijemaca. a cak i austrijanci...