renBa 999 wrote:Za koga?buddha wrote:pa glasali ste za njih
Nisam za ovu bagru sigurno.
A najgori ste vi koji od ljenosti i pesimizma necete ni da izadjete i glasujete, vec idete logikom "sta imam glasovati i za koga kad se vec unaprijed zna ko ce pobjediti"
Direkcija BH Eurosonga 2005. odbila zahtjev Tinke Milinovic
Moderator: _BataZiv_0809
-
Tornjak
-
renBa 999
Ja o politici.Tornjak wrote:renBa 999 wrote:Za koga?buddha wrote:pa glasali ste za njih
A najgori ste vi koji od ljenosti i pesimizma necete ni da izadjete i glasujete, vec idete logikom "sta imam glasovati i za koga kad se vec unaprijed zna ko ce pobjediti"
![]()
Koliko je tebi godina majke ti. 17?
-
Tornjak
O kakvoj politi?renBa 999 wrote:Ja o politici.Tornjak wrote:renBa 999 wrote: Za koga?
![]()
Koliko je tebi godina majke ti. 17?
Sta to politicari pjevali za Eurosong pa nisi htjela glasati za bagru, pa cuj tu i jesi u pravu nebi ni ja dao svoj glas politicarima.
A koliko je tebi godina?
Sa tvojim ponasanjem je tesko vjerovati da ti je preko 20!
-
renBa 999
Ono opet progovoriTornjak wrote: O kakvoj politici?
Sta to politicari pjevali za Eurosong pa nisi htjela glasati za bagru, pa cuj tu i jesi u pravu nebi ni ja dao svoj glas politicarima.
A koliko je tebi godina?
Sa tvojim ponasanjem je tesko vjerovati da ti je preko 20!
- Qler
ma ja nesto cisto sumnjam da i ove dvije imaju BH drzavljanstvo! Kad pola katolika u BiH ima putovnice, nemoguce je da one iz capljine imaju BH drzavljanstvo. Pa zna se da su oni veci hrvati od onih iz zagreba! I smijem se kladiti da sve skupa zajedno nemogu smisliti nista sto ima prefik BiH!
Ali nema veze, kad su dosle dovde, neka im je sa srecom i zelim im sve najbolje, i da nas predstave u najboljem mogucem svjetlu!

Ali nema veze, kad su dosle dovde, neka im je sa srecom i zelim im sve najbolje, i da nas predstave u najboljem mogucem svjetlu!
-
renBa 999
Tako su isto i partizani rekli 1940 kad su nas nacisti i Hitler napali:Qler wrote: Ali nema veze, kad su dosle dovde, neka im je sa srecom i zelim im sve najbolje, i da nas predstave u najboljem mogucem svjetlu!
"Ma nema veze, kad su dosle dovde, neka im je sa srecom i zelim im sve najbolje, i da nas predstave u najboljem mogucem svjetlu!"
Tako smo isto reagovali i na agresiju na BiH.
Bujrum, gazite nas. Mi svima to dozvolimo, sto ne bi i vama.
-
Tornjak
Gospodine renBa 999 pa vidis li ti uopste sta ti pises?renBa 999 wrote:Tako su isto i partizani rekli 1940 kad su nas nacisti i Hitler napali:Qler wrote: Ali nema veze, kad su dosle dovde, neka im je sa srecom i zelim im sve najbolje, i da nas predstave u najboljem mogucem svjetlu!
"Ma nema veze, kad su dosle dovde, neka im je sa srecom i zelim im sve najbolje, i da nas predstave u najboljem mogucem svjetlu!"
Tako smo isto reagovali i na agresiju na BiH.
Bujrum, gazite nas. Mi svima to dozvolimo, sto ne bi i vama.
Ti poredis Feminnem sa nacistima i sa agresiom na BIH
Sada se ja pitam kakve veze ima feminnem sa nacistima i sa agresiom na BIH? Nide veze.
I onda kazes da se ovdje neradi o nacionalnosti nego radi same pijesme!
-
renBa 999
Evo glave ako imas vise od 17 godina!!!!!!Tornjak wrote: Gospodine renBa 999 pa vidis li ti uopste sta ti pises?
Ti poredis Feminnem sa nacistima i sa agresiom na BIH![]()
Sada se ja pitam kakve veze ima feminnem sa nacistima i sa agresiom na BIH? Nide veze.
I onda kazes da se ovdje neradi o nacionalnosti nego radi same pijesme!
Jeste li g-djice Tornjak ikad culi za hipotetiku i metaforicku analizu?
Qler i oni koji trebaju znace razumjeti svrhu recenog onako kako treba.
-
Tornjak
Znam ja dobro za metaforicku analizu ali ti to tako glupo poredis, pa pogledaj molim te svoje komentare dobro pokazuju tvoj obraz i odgojnost.renBa 999 wrote:Evo glave ako imas vise od 17 godina!!!!!!Tornjak wrote: Gospodine renBa 999 pa vidis li ti uopste sta ti pises?
Ti poredis Feminnem sa nacistima i sa agresiom na BIH![]()
I onda kazes da se ovdje neradi o nacionalnosti nego radi same pijesme!![]()
Jeste li g-djice Tornjak ikad culi za hipotetiku i metaforicku analizu?
Qler i oni koji trebaju znace razumjeti svrhu recenog onako kako treba.
-
Alen_
Manje Avaza, više razboritosti kolega!renBa 999 wrote:
Njih 2 bi mogle izvaditi bh drzavljanstvo (sto jos uvijek nisu uradile, kaze Dnevni Avaz)
Ne vidim zašto bi već postojeći državljani morali "vaditi" državljanstvo.
Prema tome, nemoj bolan na cure!
-
jelence
pa nebi ga ni ja vadila....kog ce im ku*ca! ne valja nicemu....Njih 2 bi mogle izvaditi bh drzavljanstvo (sto jos uvijek nisu uradile, kaze Dnevni Avaz)
a i da ti imas priliku imat hr,vjeruj mi ne bi te zanimalo to glupo bih drzavljanstvo koje je ziva ku*cina!
-
Alen_
jelence wrote:pa nebi ga ni ja vadila....kog ce im ku*ca! ne valja nicemu....Njih 2 bi mogle izvaditi bh drzavljanstvo (sto jos uvijek nisu uradile, kaze Dnevni Avaz)
a i da ti imas priliku imat hr,vjeruj mi ne bi te zanimalo to glupo bih drzavljanstvo koje je ziva ku*cina!
pa ljudi moji, imati državljanstvo ne znači samo imati putnu ispravu oslobođenu viznih režima. meni je ova moja ku#čina od bh državljanstva bome draga.
a ekvivalentnu živu ku#činu od hrvatskog državljanstva sam mogao, pa odbio uzeti. iz čistog principa.
i što brate psujete ovuda???
-
renBa 999
Jedno si ti kao individua koja putuje licno sama negdje u privatnom aranzmanu.jelence wrote:pa nebi ga ni ja vadila....kog ce im ku*ca! ne valja nicemu....Njih 2 bi mogle izvaditi bh drzavljanstvo (sto jos uvijek nisu uradile, kaze Dnevni Avaz)
ALI kada predstavljas BiH kao zemlju u ovakvim 'medjudrzavnim' zvanicnim manifestacijama, svaki clan delegacije politicara, sportista, umjetnika, itd, mora odnosno bi trebao imati bh pasos jer predstavljaju svoju zemlju. Stvar diplomacije, kulture i odnosa koji imas prema svojoj zemlji.
Razumjecu ako ovo ne shvatas.
- wels
Ako sam nesposoban nece mi pomoc nicije drzavljanstvo.jelence wrote:pa nebi ga ni ja vadila....kog ce im ku*ca! ne valja nicemu....Njih 2 bi mogle izvaditi bh drzavljanstvo (sto jos uvijek nisu uradile, kaze Dnevni Avaz)
-
mizzo
Slažem se s tobom, tada bi svi konačno bili zadovoljnirenBa 999 wrote:Trebali bi dogodine ne praviti ovaku smjehuriju od takmicenja ko ni prosle godine, vec uraditi ko i s Deenom.
Tinka je i vise nego zasluzila direktan prolazak, ako uopce htjedne pristati na to.
-
papak_eliminator
NE!renBa 999 wrote:Trebali bi dogodine ne praviti ovaku smjehuriju od takmicenja ko ni prosle godine, vec uraditi ko i s Deenom.
Tinka je i vise nego zasluzila direktan prolazak, ako uopce htjedne pristati na to.
Selma Bajrami ide iduce godine!
PS Zar se jos uvijek raspravlja o tinki, Feminnemu i ostalima?
-
papak_eliminator
zoom66 wrote:nije to nista sta nas ceka u maju......kad europske gluposti eurosonga procvjetaju...
![]()
![]()
a da mi do tada sredimo jedan PODFORUM zvani EUROSONG2005?
-
papak_eliminator
ne moze....Selma ce biti moderatorzoom66 wrote:pik ja moderator...![]()
![]()