Direkcija BH Eurosonga 2005. odbila zahtjev Tinke Milinovic

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Tornjak

Post by Tornjak »

renBa 999 wrote:
buddha wrote:pa glasali ste za njih
Za koga?
Nisam za ovu bagru sigurno.
A najgori ste vi koji od ljenosti i pesimizma necete ni da izadjete i glasujete, vec idete logikom "sta imam glasovati i za koga kad se vec unaprijed zna ko ce pobjediti"
:x
:shock: :shock:
renBa 999

Post by renBa 999 »

Tornjak wrote:
renBa 999 wrote:
buddha wrote:pa glasali ste za njih
Za koga?
A najgori ste vi koji od ljenosti i pesimizma necete ni da izadjete i glasujete, vec idete logikom "sta imam glasovati i za koga kad se vec unaprijed zna ko ce pobjediti"
Ja o politici.

Koliko je tebi godina majke ti. 17?
Tornjak

Post by Tornjak »

renBa 999 wrote:
Tornjak wrote:
renBa 999 wrote: Za koga?
Ja o politici.

Koliko je tebi godina majke ti. 17?
O kakvoj politi?

Sta to politicari pjevali za Eurosong pa nisi htjela glasati za bagru, pa cuj tu i jesi u pravu nebi ni ja dao svoj glas politicarima.

A koliko je tebi godina?

Sa tvojim ponasanjem je tesko vjerovati da ti je preko 20!
renBa 999

Post by renBa 999 »

Tornjak wrote: O kakvoj politici?

Sta to politicari pjevali za Eurosong pa nisi htjela glasati za bagru, pa cuj tu i jesi u pravu nebi ni ja dao svoj glas politicarima.

A koliko je tebi godina?

Sa tvojim ponasanjem je tesko vjerovati da ti je preko 20!
Ono opet progovori :lol:
Qler

Post by Qler »

ma ja nesto cisto sumnjam da i ove dvije imaju BH drzavljanstvo! Kad pola katolika u BiH ima putovnice, nemoguce je da one iz capljine imaju BH drzavljanstvo. Pa zna se da su oni veci hrvati od onih iz zagreba! I smijem se kladiti da sve skupa zajedno nemogu smisliti nista sto ima prefik BiH!

Ali nema veze, kad su dosle dovde, neka im je sa srecom i zelim im sve najbolje, i da nas predstave u najboljem mogucem svjetlu!

8-)
renBa 999

Post by renBa 999 »

Qler wrote: Ali nema veze, kad su dosle dovde, neka im je sa srecom i zelim im sve najbolje, i da nas predstave u najboljem mogucem svjetlu! 8-)
Tako su isto i partizani rekli 1940 kad su nas nacisti i Hitler napali:
"Ma nema veze, kad su dosle dovde, neka im je sa srecom i zelim im sve najbolje, i da nas predstave u najboljem mogucem svjetlu!"

Tako smo isto reagovali i na agresiju na BiH.

Bujrum, gazite nas. Mi svima to dozvolimo, sto ne bi i vama. :(
Tornjak

Post by Tornjak »

renBa 999 wrote:
Qler wrote: Ali nema veze, kad su dosle dovde, neka im je sa srecom i zelim im sve najbolje, i da nas predstave u najboljem mogucem svjetlu! 8-)
Tako su isto i partizani rekli 1940 kad su nas nacisti i Hitler napali:
"Ma nema veze, kad su dosle dovde, neka im je sa srecom i zelim im sve najbolje, i da nas predstave u najboljem mogucem svjetlu!"

Tako smo isto reagovali i na agresiju na BiH.

Bujrum, gazite nas. Mi svima to dozvolimo, sto ne bi i vama. :(
Gospodine renBa 999 pa vidis li ti uopste sta ti pises?
Ti poredis Feminnem sa nacistima i sa agresiom na BIH :-)

Sada se ja pitam kakve veze ima feminnem sa nacistima i sa agresiom na BIH? Nide veze.

I onda kazes da se ovdje neradi o nacionalnosti nego radi same pijesme!
renBa 999

Post by renBa 999 »

Tornjak wrote: Gospodine renBa 999 pa vidis li ti uopste sta ti pises?

Sada se ja pitam kakve veze ima feminnem sa nacistima i sa agresiom na BIH? Nide veze.

Evo glave ako imas vise od 17 godina!!!!!! :sad:
Jeste li g-djice Tornjak ikad culi za hipotetiku i metaforicku analizu?
Qler i oni koji trebaju znace razumjeti svrhu recenog onako kako treba.
Tornjak

Post by Tornjak »

renBa 999 wrote:
Tornjak wrote: Gospodine renBa 999 pa vidis li ti uopste sta ti pises?

Evo glave ako imas vise od 17 godina!!!!!! :sad:
Jeste li g-djice Tornjak ikad culi za hipotetiku i metaforicku analizu?
Qler i oni koji trebaju znace razumjeti svrhu recenog onako kako treba.
Znam ja dobro za metaforicku analizu ali ti to tako glupo poredis, pa pogledaj molim te svoje komentare dobro pokazuju tvoj obraz i odgojnost.
Alen_

Post by Alen_ »

renBa 999 wrote:

Njih 2 bi mogle izvaditi bh drzavljanstvo (sto jos uvijek nisu uradile, kaze Dnevni Avaz)
Manje Avaza, više razboritosti kolega!

Ne vidim zašto bi već postojeći državljani morali "vaditi" državljanstvo. :? Djevojke su rođene u Čapljini osamdesetih godina i porijeklom od roditelja BH-državljana, što znači da su automatski upisane u knjigu državljana. Ništa ne upućuje na to da su ga izgubile silom zakona, da su ga se odrekle ili zatražile otpust iz istog (nije im ni u interesu). To što su (pretpostavljam) stekle i hrvatsko državljanstvo je zasad irelevantno. BiH i HR doduše još uvijek nemaju bilateralni ugovor o dvojnom državljanstvu. Sir Paddy je, međutim, jednom jedinom odlukicom produžio rok za potpisivanje ovakvih ugovora s drugim državama do 2013. Do tada se BH državljanima toleriše i državljanstvo drugih. 8-)

Prema tome, nemoj bolan na cure! :-D
buddha

Post by buddha »

qqlele o kakvim glupostima vi razmisljate :-)

citav politicki establishment je ukljucen u pljacku para poreskih obveznika i dijeljenja istog po principu i po babi i po stricevima....
jelence

Post by jelence »

Njih 2 bi mogle izvaditi bh drzavljanstvo (sto jos uvijek nisu uradile, kaze Dnevni Avaz)
pa nebi ga ni ja vadila....kog ce im ku*ca! ne valja nicemu....

a i da ti imas priliku imat hr,vjeruj mi ne bi te zanimalo to glupo bih drzavljanstvo koje je ziva ku*cina!
Alen_

Post by Alen_ »

jelence wrote:

a i da ti imas priliku imat hr,vjeruj mi ne bi te zanimalo to glupo bih drzavljanstvo koje je ziva ku*cina!

pa ljudi moji, imati državljanstvo ne znači samo imati putnu ispravu oslobođenu viznih režima. meni je ova moja ku#čina od bh državljanstva bome draga.

a ekvivalentnu živu ku#činu od hrvatskog državljanstva sam mogao, pa odbio uzeti. iz čistog principa.

i što brate psujete ovuda??? :x
renBa 999

Post by renBa 999 »

Tornjak wrote: Znam ja dobro za metaforicku analizu ali ti to tako glupo poredis, pa pogledaj molim te svoje komentare dobro pokazuju tvoj obraz i odgojnost.
"odgojnost" :lol:
renBa 999

Post by renBa 999 »

jelence wrote:

Jedno si ti kao individua koja putuje licno sama negdje u privatnom aranzmanu.
ALI kada predstavljas BiH kao zemlju u ovakvim 'medjudrzavnim' zvanicnim manifestacijama, svaki clan delegacije politicara, sportista, umjetnika, itd, mora odnosno bi trebao imati bh pasos jer predstavljaju svoju zemlju. Stvar diplomacije, kulture i odnosa koji imas prema svojoj zemlji.
Razumjecu ako ovo ne shvatas.
renBa 999

Post by renBa 999 »

Alen_ wrote: meni je ova moja ku#čina od bh državljanstva bome draga.

a ekvivalentnu živu ku#činu od hrvatskog državljanstva sam mogao, pa odbio uzeti. iz čistog principa.
AFERIM ALENE
svaka ti dala 8-)
renBa 999

Post by renBa 999 »

Trebali bi dogodine ne praviti ovaku smjehuriju od takmicenja ko ni prosle godine, vec uraditi ko i s Deenom.
Tinka je i vise nego zasluzila direktan prolazak, ako uopce htjedne pristati na to.
wels

Post by wels »

jelence wrote:

Ako sam nesposoban nece mi pomoc nicije drzavljanstvo.
mizzo

Post by mizzo »

renBa 999 wrote:Trebali bi dogodine ne praviti ovaku smjehuriju od takmicenja ko ni prosle godine, vec uraditi ko i s Deenom.
Tinka je i vise nego zasluzila direktan prolazak, ako uopce htjedne pristati na to.
Slažem se s tobom, tada bi svi konačno bili zadovoljni :)
Tornjak

Post by Tornjak »

Eto koliko su se narod bili digli oko ovoga Eurosonga, pa evo opet se sve stisalo!
papak_eliminator

Post by papak_eliminator »

renBa 999 wrote:Trebali bi dogodine ne praviti ovaku smjehuriju od takmicenja ko ni prosle godine, vec uraditi ko i s Deenom.
NE!
Selma Bajrami ide iduce godine! :oops:

PS Zar se jos uvijek raspravlja o tinki, Feminnemu i ostalima? :?
renBa 999

Post by renBa 999 »

Sta mislite da li bi i mi radili iste ove greske i punili dzepovove novcem od mita da smo na pozicijama kao ovi koje sad osudjujemo?
papak_eliminator

zoom66 wrote:nije to nista sta nas ceka u maju...:D...kad europske gluposti eurosonga procvjetaju... :D :D :D

a da mi do tada sredimo jedan PODFORUM zvani EUROSONG2005? :lol:
papak_eliminator

zoom66 wrote:pik ja moderator... :lol: :lol: :lol:
ne moze....Selma ce biti moderator :D:D:D
renBa 999

Post by renBa 999 »

...i pod uslovom da i mi saznamo kakvo tijelo Selma ima :D
Post Reply