Ja zivim u Zagrebu (iako sam Sarajka) i moram reci da su Zagrepcanke i Sarajke tu negdje po izgledu - prosjecne, niti su posebno lijepe niti su ruzne. I jedne i druge znaju se srediti i sve to, samo sto cesto imaju nekako ostre crte lica a i jako su mrsave cesto (i Sarajke i Zagrepcanke). Beogradjanke imaju bolju gradnju i ljepse obline, to se mora priznati.U-zap wrote:Nisam stvarno zelio nikoga da uvrijedim ali sam samo bio iskren...pogledajte galerije slika nocnog zivota u Sarajevu pa uporedite sa Zagrebom, Splitom...sa Beogradom jos manje ima smisla porediti, tu je basali opet treba uzeti sve u obzir sliku i priliku Beograda i Zagreba npr.u poredjenju sa Sarajevom. Visi zivotni standard, veca konkurencija, tako da se svi vise i trude. U Sarajevu je rijetkost naci djevojku koja se bavi sportom i zdravo hrani dok je to u drugim navedenim mjestima dosta cesci slucaj.
E sad, sto se tice muskaraca: Zagrepcani (muskarci) su jako zgodni, nekoliko stotina puta zgodniji od Zagrepcanki. Bila sam na kosarkaskoj utakmici u dvorani Drazena Petrovica prije par sedmica i ono tamo je fakat bilo raj za oci
E sad, za onog koji tvrdi da su Palanke bolje od Sarajki - nidje veze komentar, ali bas nidje veze. Ja sam bila u Banja Luci, grad koji bi trebao imati najljepse zene u BiH i ono kad dodjem sve seljanka do seljanke, previse sminke, u prejakim bojama, suha smedja kosa ofarbana u plavo. Uglavnom krs.