Najveći narodni neprijatelji -najomraženije ličnosti u BiH

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Public enemy no. 1 u BiH

Zlatko Hurtić - PDV
5
10%
Bimo Jusufranić - GRAS, travnički fakulteti
8
16%
Nedžad Branković - sve po zakonu
26
51%
Zlatko Petrović vječiti ministar prostornog uređenja
5
10%
Ismet Bajramović - lažni sindikalista
7
14%

Total votes: 51

karanana

#51 Re: Najveći narodni neprijatelji -najomraženije ličnosti u

Post by karanana »

prepoznajem causevica i dr. arslu.
Alkos

#52 Re: Najveći narodni neprijatelji -najomraženije ličnosti u

Post by Alkos »

1. Alija Budnjo - vlasnik Ilidže :D
2. Nedim Čaušević - Teleoptic i Importanne
3. Edin Arslanagić - Bosnalijek nekad
4. Mahmut Đapo - bivši direktor ZZO
5. Hasan Šepo - vlasnik Brštanice

Eto ga :-D
DaffyDuck

#53 Re: Najveći narodni neprijatelji -najomraženije ličnosti u

Post by DaffyDuck »

Izetbegovic br. 1

A onda sve sudije i tuzioci jer nece i ne rade svoj posao, a da hoce mogu usaditi strah ovoj bandi pa da i oni pocnu raditi svoj.
ultima_palabra

#54 Re: Najveći narodni neprijatelji -najomraženije ličnosti u

Post by ultima_palabra »

Što se tiče Bajramovića, on je samo nastavio utabanim stazama Hrle i Bibera.
Bodkin

#55 Re: Najveći narodni neprijatelji -najomraženije ličnosti u

Post by Bodkin »

dede merdzane wrote:
karanana wrote:
Za zajednicu u kojoj zivimo, kada je u pitanju sarajevo ili federacija, jedan bima ili petrovic ili brankovic su mnogo relevantniji negoli neki lopina iz laktasa, gradiske ili bijeljine. ne znaci da ih tamo nema, ali mozda mi jednostavno ne znamo dovoljno o njihovim djelima. bilo bi dobro kad bi se napravila lista na nivou drzave kad bi se javljali ljudi koji znaju o ovom olosu iz vascijele BiH.
Onda treba promijeniti naslov teme.

Ako je Bimo koji je maznuo par miliona veći narodni neprijatelj od Novaka Đukića koji je pobio omladinu u Tuzli, onda OK. A i taj Bimo je mala maca za Jelavića, Čovića, Jelića i druge bivše "obavještajce" a sada ugledne privrednike iz okoline Širokog, Gruda, Kupresa i sličnih mjesta
nije dugo trebalo. prevedeno, sta ste ba zapeli za PAR miliona biminih. ganjajte ratne zlocince
Toffee karamela

#56 Re: Najveći narodni neprijatelji -najomraženije ličnosti u

Post by Toffee karamela »

bach wrote:

4. Nedžad Branković
Image

Čovjke koji je uništio sve što je dotakao. Iza njega su ostale propale Željeznice, Energoinvest, GRAS. Sve po zakonu. Ima facu gangstera

...
Liči na Bugsyja Siegela u mladosti svega mi :shock:
Alkos

#57 Re: Najveći narodni neprijatelji -najomraženije ličnosti u

Post by Alkos »

Hasan Čengić
Image

Alija Delimustafić
Image

Bakir Alispahić
Image

Šaja
Image

...Ganić, Silajdžić, itd.
JaneEyre

#58 Re: Najveći narodni neprijatelji -najomraženije ličnosti u

Post by JaneEyre »

Moji ''favoriti'':

Zlatko Petrović

Nedžad Branković
berenice

#59 Re: Najveći narodni neprijatelji -najomraženije ličnosti u

Post by berenice »

FreakyStyley wrote:Iako se trudim da ne rasipam svoju dragocjenu zivotnu energiju na ono sto me nervira ili da se nedaj Boze trosim na mrznju, precesto ne mogu ostati imun na onaj sloj drustva koji je posljedica ove ratno profiterske bande - na satro urbani dzet set i kvazi elitu. Najbolji primjer toga je recimo ogavna Emina Ganic.
Ugledah naslov i pored svih faca koje bi najradije čovjek zgazio, meni ova pi*ka pade na pamet. Zašto? Ne znam, ali nemrem je očima smislit. :lol:
Kona__

#60 Re: Najveći narodni neprijatelji -najomraženije ličnosti u

Post by Kona__ »

Iako je bach teški bošnjomrzac, dobra mu je lista, imalo bi se dodati, ali ovo je top.
Kemal Malovčić

#61 Re: Najveći narodni neprijatelji -najomraženije ličnosti u

Post by Kemal Malovčić »

Safet Isović
Enver Kazaz
Selma Bajrami
Sinan Sinanović
Bakir Izetbegović
Branimir Tulić
Semir Osmanagić
PAZI

#62 Re: Najveći narodni neprijatelji -najomraženije ličnosti u

Post by PAZI »

dede merdzane wrote:
karanana wrote:
Za zajednicu u kojoj zivimo, kada je u pitanju sarajevo ili federacija, jedan bima ili petrovic ili brankovic su mnogo relevantniji negoli neki lopina iz laktasa, gradiske ili bijeljine. ne znaci da ih tamo nema, ali mozda mi jednostavno ne znamo dovoljno o njihovim djelima. bilo bi dobro kad bi se napravila lista na nivou drzave kad bi se javljali ljudi koji znaju o ovom olosu iz vascijele BiH.
Onda treba promijeniti naslov teme.

Ako je Bimo koji je maznuo par miliona veći narodni neprijatelj od Novaka Đukića koji je pobio omladinu u Tuzli, onda OK. A i taj Bimo je mala maca za Jelavića, Čovića, Jelića i druge bivše "obavještajce" a sada ugledne privrednike iz okoline Širokog, Gruda, Kupresa i sličnih mjesta
I ne samo od novaka...i ne samo bimo... :evil:
delicijaA

#63 Re: Najveći narodni neprijatelji -najomraženije ličnosti u

Post by delicijaA »

Aspekt wrote:
bach wrote:Image

Mustafa Cerić ex Reis

Karadžić i društvo su Bošnjake ubijali nožem i metkom, no Cerić ih je ubijao duhovno, moralno i materijalno. Jedan od glavnih krivaca za jadno duhovno stanje Bošnjaka, koi su danas najnepismeniji, nejneorgnizovaniji, najzbunjeniji i najsiromašniji narod u Evropi.

Prije nekoliko godina mještani jednog mjesta u okolini Sarajeva kojeg su Srbi sravnili sa zemljom u ratu, odlučili su obnoviti džamiju i na otvorenje pozvati gospodina Reisa. Čovjek je jedva izašao za govornicu, vidjeli mu se iz aviona da mu je mrsko da je tu. Zamuckivao je lupo glupost. Bilo je jasno da nema pojma u kojem mjestu se nalazi ni kako se mjesto zove. Nije naravno znao ni imena domaćina koji su ga pozvali. Jedva je dočeo da se njegova tačka završi da uleti u limuzinu i zbriše kući.

Čovjek koji nikada nije podigao glas protiv nepravde i siromaštva. ČOvjek koji nikada nije rekao jasno i glasne: Bošnjaci Foče, Banja Luke, Zvornika, Dobija, Rogatice...nemojte prodavati svoja imena u bscijenje , vratite se tamo odakle ste protjerani. Umjesto toga sjedio je u upravnim i nadzornim odborima, bavio se privatnim biznisom i investicijama i gooozio kućne pomoćnice.
Odvratan covjek koji nikad nista nije rekao protiv tzv RS i njenih tvoraca . Najobicnije smece koji samo trubi o nekakvim Bosnjacima i prodaje maglu i dim . 20 godina njegovog trovanja i marifetluka dotuklo je ovo malo zemlje i ovo malo naroda .
1.Casni Reis Ceric je najpostovaniji i najobrazovaniji vjerski lider,osim sto je svjetskog renomea i naocit,pametan,dobar za narod) u drzavi,velicina za sve ostale vjerske lidere.meni je recimo odvratan srpski Jevrem, Puljic,Kachavenda ma ima ih brdo grmalja zlokovaca.2.Ako se o tome uospte moze pricati jer nema nikakvih indicija ,jer,ankete su podvala ,kao i napamet blesarenjeNajnepsimeniji narod u Bosni jesu Srbi.inace,ako cemo pricait ofrlje,onda su Bosnjaci za njih krema,,najobrazovaniji i mentlano najzdraviji ,to je inace kroz historiju vazda tako bilo.
hizo ramidovic

#64 Re: Najveći narodni neprijatelji -najomraženije ličnosti u

Post by hizo ramidovic »

delicijaA wrote: 1.Casni Reis Ceric je najpostovaniji i najobrazovaniji vjerski lider,osim sto je svjetskog renomea i naocit,pametan,dobar za narod) u drzavi,velicina za sve ostale vjerske lidere.meni je recimo odvratan srpski Jevrem, Puljic,Kachavenda ma ima ih brdo grmalja zlokovaca.2.Ako se o tome uospte moze pricati jer nema nikakvih indicija ,jer,ankete su podvala ,kao i napamet blesarenjeNajnepsimeniji narod u Bosni jesu Srbi.inace,ako cemo pricait ofrlje,onda su Bosnjaci za njih krema,,najobrazovaniji i mentlano najzdraviji ,to je inace kroz historiju vazda tako bilo.
sudeci po tvojoj pismenosti, ti si onda neki supersrbin
delicijaA

#65 Re: Najveći narodni neprijatelji -najomraženije ličnosti u

Post by delicijaA »

oki ,ako je tebi tako lakshe.usput,odakle ovdje "glasuj" da nije ovo Tudjmanov kanal :run: :mrgreen:
Danguba

#66 Re: Najveći narodni neprijatelji -najomraženije ličnosti u

Post by Danguba »

Kemal Malovčić wrote:Safet Isović
Enver Kazaz
Selma Bajrami
Sinan Sinanović
Bakir Izetbegović
Branimir Tulić
Semir Osmanagić
Mislim da ovdje fali Vehid Gunic :oops:
Kemal Malovčić

#67 Re: Najveći narodni neprijatelji -najomraženije ličnosti u

Post by Kemal Malovčić »

Danguba wrote:
Kemal Malovčić wrote:Safet Isović
Enver Kazaz
Selma Bajrami
Sinan Sinanović
Bakir Izetbegović
Branimir Tulić
Semir Osmanagić
Mislim da ovdje fali Vehid Gunic :oops:
:thumbup:
hizo ramidovic

#68 Re: Najveći narodni neprijatelji -najomraženije ličnosti u

Post by hizo ramidovic »

delicijaA wrote:oki ,ako je tebi tako lakshe.usput,odakle ovdje "glasuj" da nije ovo Tudjmanov kanal :run: :mrgreen:
jest. sto pitas?
Cherry-Cherry

#69 Re: Najveći narodni neprijatelji -najomraženije ličnosti u

Post by Cherry-Cherry »

delicijaA wrote: 1.Casni Reis Ceric je najpostovaniji i najobrazovaniji vjerski lider,osim sto je svjetskog renomea i naocit,pametan,dobar za narod) u drzavi,velicina za sve ostale vjerske lidere.meni je recimo odvratan srpski Jevrem, Puljic,Kachavenda ma ima ih brdo grmalja zlokovaca.2.Ako se o tome uospte moze pricati jer nema nikakvih indicija ,jer,ankete su podvala ,kao i napamet blesarenjeNajnepsimeniji narod u Bosni jesu Srbi.inace,ako cemo pricait ofrlje,onda su Bosnjaci za njih krema,,najobrazovaniji i mentlano najzdraviji ,to je inace kroz historiju vazda tako bilo.
Ajd ne lupaj, svega ti. :-)
el_barto

#70 Re: Najveći narodni neprijatelji -najomraženije ličnosti u

Post by el_barto »

Slo Burner wrote:Image

Ovo su moji cetnici
Ko zaspi kad ih ovako vidi, svaka mu cast :D
Strasno :(
newera86

#71 Re: Najveći narodni neprijatelji -najomraženije ličnosti u

Post by newera86 »

hizo ramidovic wrote:
:lol:
smijesni_ste

#72 Re: Najveći narodni neprijatelji -najomraženije ličnosti u

Post by smijesni_ste »

newera86 wrote:
hizo ramidovic wrote:
:lol: :lol: :thumbup:
Platformas

#73 Re: Najveći narodni neprijatelji -najomraženije ličnosti u

Post by Platformas »

newera86 wrote:
hizo ramidovic wrote:
:lol: :lol: :thumbup:
Zatamnjena stakla

#74 Re: Najveći narodni neprijatelji -najomraženije ličnosti u

Post by Zatamnjena stakla »

Toffee karamela wrote:
bach wrote:

4. Nedžad Branković
Image

Čovjke koji je uništio sve što je dotakao. Iza njega su ostale propale Željeznice, Energoinvest, GRAS. Sve po zakonu. Ima facu gangstera

...
Liči na Bugsyja Siegela u mladosti svega mi :shock:
HAHAHA Bagsi sviju mi
patriot387

#75 Re: Najveći narodni neprijatelji -najomraženije ličnosti u BiH

Post by patriot387 »

Ja ne vidjeh ovde neku detaljnu listu, adrese gdje lopovi stanuju, da im polako palimo i zarimo imovinu koju su nelegalno stekli.. Btw, zasto ovaj forum nije vise aktivan, sada kada nam najvise treba... ako se na izborima nista posebno ne desi zato moramo reagovati, ima ova drzava jos dovoljno patriota koji ce da žare i pale isto kao i za vrijeme rata kada smo četama jebali majku...

lp
>Patriot387
Post Reply