Djevojka i tetoviranje.

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Mutivoda

#51 Re: Djevojka i tetoviranje.

Post by Mutivoda »

kritichar wrote:i ti bi se mutikašo šarala?
Da :mrgreen: dobro je, ja nemam momka da mu se to ne sviđa, al' u mom slučaju roditelji nisu baš "za" :roll: :mrgreen:
kritichar

#52 Re: Djevojka i tetoviranje.

Post by kritichar »

Mutivoda wrote:
Da :mrgreen: dobro je, ja nemam momka da mu se to ne sviđa, al' u mom slučaju roditelji nisu baš "za" :roll: :mrgreen:
evo našaraj se za woleta :mrgreen:
sheilak

#53 Re: Djevojka i tetoviranje.

Post by sheilak »

Casual's wrote:Pozdrav,
djevojka mi već par godina planira uraditi neku manju tetovažu.Ugl. nešto vezano za našu vezu (datum,horoskopski znakovi nas..bla bla),ali meni se ne sviđa ta njena ideja.Zna kakvo mišljenje imam prema ostalim curama sa tetovažom,ali stvarno joj ne mogu ništa.Zanima me šta vi ostali mislite po tome,da li ja cinim grešku što joj ne dam nešto što želi.Dosta sam staromodan tip,pa me zbog tog to tetoviranje brine...Roditelji su joj dopustili,ali nisu joj ništa o tome rekli.Možete li mi vi napisati koje bi joj savjete trebao dati u vezi tog tetoviranja..ne bih volio da 'šteti' svom prirodnom izgledu,bez obzira što je tetovaža vezana za našu vezu.Cak sam joj rekao nešto u fazonu 'šta ako prekinemo nekad?',ona ništa na to...pa eto,volio bih par savjeta,a i ako me neko planira zaebavati zbog ove teme,neka to radi u nekim granicama :mrgreen: :mrgreen:
ali stvarno joj ne mozes nista... :D mozda jedino da joj savjetujes da nesto drugo istetovira. ;-)
ćiribiribela

#54 Re: Djevojka i tetoviranje.

Post by ćiribiribela »

Mutivoda wrote:

Ne moraju znati. ;) :D
kritichar

#55 Re: Djevojka i tetoviranje.

Post by kritichar »

ćiribiribela wrote:
Mutivoda wrote:

Ne moraju znati. ;) :D
ne moraju znati, ali moraju te hraniti, odjevati, davati džeparac, biti dobri roditelji
a ti ništa ne moraš, budi loša kćerka
insomnia78

#56 Re: Djevojka i tetoviranje.

Post by insomnia78 »

Reci ti njoj: "Ja ti nisam Bećo, kod mene ti je jedna šara, noga. Pa da ti je zlatna"

Sent from my iPhone using Tapatalk
pussysmoke

#57 Re: Djevojka i tetoviranje.

Post by pussysmoke »

kritichar wrote:a ti ništa ne moraš, budi loša kćerka
Ako se istetovira loša je? Tužno.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#58 Re: Djevojka i tetoviranje.

Post by Velkoski »

pussysmoke wrote:
Ofirna. :mrgreen:
anaksunamun

#59 Re: Djevojka i tetoviranje.

Post by anaksunamun »

bierkof wrote: Osim toga mislim da joj cini uslugu, jer tetovaze su turbofolk ima vec 20 godina.

Meni je potreba da pises po sebi da bi bio drugaciji simptom dubokog mediokriteta. Jos su mi gori oni koji misle da je iza njihove tetovaze neka duboka poruka ili misao koju su dokucili, ili neki milestone vlastitog razvoja..
:mrgreen:
uvijek mi je teško bilo sažeti ukratko zašto ne volim tetovaže, ti si suštinu genijalno objasnio u tri rečenice, mnogo ću da te citiram u budućnosti:thumbup: :thumbup: :thumbup:
kritichar

#60 Re: Djevojka i tetoviranje.

Post by kritichar »

pussysmoke wrote:
nisi pročitao, ako krije od roditelja nešto što su joj zabranili
Prskalica

#61 Re: Djevojka i tetoviranje.

Post by Prskalica »

Glupost... kakva tetovaža šta će joj :?
Nevena94

#62 Re: Djevojka i tetoviranje.

Post by Nevena94 »

Meni je lepo da uradi cura tetovazu ali da je lepa tetovaza i neka sa znacenjem sto ne podrazumeva ime momka ili slovo ili neki datum samo nesto da je lepo i da nije preterano
Nevena94

#63 Re: Djevojka i tetoviranje.

Post by Nevena94 »

Ali na tvom mestu znam ne mozes zabraniti nekome da uradi nesto sto zeli ali ja bi rekla da mi se to ne svidja i da joj to ne treba nikad se ne zna kad ce stetiti zdravlju
_mufljuz_

#64 Re: Djevojka i tetoviranje.

Post by _mufljuz_ »

samo kod mindze nek istetovira ime datum i sve - tako ces biti najblize moguce njene mindziudzice i kad se rastanete...
Immortal Technique

#65 Re: Djevojka i tetoviranje.

Post by Immortal Technique »

Danas sve jedna skoro sa slicnim tetovazama, najcesce se kopiraju od neki idola poput rihane, ono na ramenu latinski brojevi, koliko puta sam samo to vidio.

Image

Onda ovako nesto, masne. Takodje popularno, pogotovo se sve to moze vidjeti kod djevojaka iz diaspore.

Image

Srecom sto se nisam tetovirao, iako sam to prije imao u planu a ne zelim bas iz tih razloga sto se fura bas svak na to i zbog jos par njih, ne zelim.
Post Reply