Vodjenje ljubavi
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- sekiracija
RPM pa kad hadumi quze nije se cuditi sto neko nezna ni kad je pocelo

-
nase nebo
#55 Re: Vodjenje ljubavi
slatki ste mi i vi i vasa tema!sta bi,sto ste stali sa komentartima bas je postalo zabavno
.hajmo dalje,ne predajite se cevapcici 
- lady midnight
#56 Re: Vodjenje ljubavi
nase nebo wrote:slatki ste mi i vi i vasa tema!sta bi,sto ste stali sa komentartima bas je postalo zabavno.hajmo dalje,ne predajite se cevapcici
pa s obzirom da su stali prije 4 godine, teshko da ce te tek tako nastaviti
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#57 Re: Vodjenje ljubavi
A ego za koga bi?Necu valjda za tebelady midnight wrote: pa s obzirom da su stali prije 4 godine, teshko da ce te tek tako nastavitiovaj mali aidin intermezzo se ne rachuna, ona ionako pishe samo za sebe
-
d2
#58 Re: Vodjenje ljubavi
ipak sa kajmakom samo sto kod nas bas nema dobrog kajmaka... u urban grillu je grozan recimo, duga devetka tako tako ... imal gdje bas da su dobri cevapi ali i kajmak
- Šeherzada
#59 Re: Vodjenje ljubavi
Ne znam sta ti to treba znaciti i sta uopste ti i jos 2 clanice imate protiv mene-?Koliko znam nikoga nisam uvrijedila,nikome nista lose rekla pa ne vidim razloga.Uostalom,svi mi pisemo samo za sebelady midnight wrote: ovaj mali aidin intermezzo se ne rachuna, ona ionako pishe samo za sebe
-
dino_xx
#60 Re: Vodjenje ljubavi
Jel ovo neko promjeni temu na cevape?
-
*mima*
#61 Re: Re:
Zar je tebi aida toliko dosadno?aida05 wrote:A ja u cijeli s lukomzoom66 wrote:najvise volim......deset u pola s lukom...
:D:D
- Šeherzada
#62 Re: Re:
Jasta je!mima wrote:Zar je tebi aida toliko dosadno?aida05 wrote:A ja u cijeli s lukomzoom66 wrote:najvise volim......deset u pola s lukom...
:D:D
-
d2
#63 Re: Vodjenje ljubavi
hm nigdje nema mog posta o kajmaku uz cevape
-
*mima*
#64 Re: Vodjenje ljubavi
Otvori sebi temu pa se dopisuj sama sa sobom.aida05 wrote:Ne znam sta ti to treba znaciti i sta uopste ti i jos 2 clanice imate protiv mene-?Koliko znam nikoga nisam uvrijedila,nikome nista lose rekla pa ne vidim razloga.Uostalom,svi mi pisemo samo za sebelady midnight wrote: ovaj mali aidin intermezzo se ne rachuna, ona ionako pishe samo za sebe
- Šeherzada
#65 Re: Vodjenje ljubavi
Sjetila sam se ja toga ali nemogu,gdje god mrdnem avatar koji se ljulja i jos par njih....Jebiga,sta ja mogu!mima wrote: Otvori sebi temu pa se dopisuj sama sa sobom.
-
*mima*
#66 Re: Vodjenje ljubavi
To se zove ljubav.aida05 wrote:Sjetila sam se ja toga ali nemogu,gdje god mrdnem avatar koji se ljulja i jos par njih....Jebiga,sta ja mogu!mima wrote: Otvori sebi temu pa se dopisuj sama sa sobom.
- karanana
#67 Re: Vodjenje ljubavi
Opet poskupili cevapi.
Zbog finansijskih problema, poceo sam da narucujem 5 u pola sa vise luka. Nakon toga mi je vodjenje ljubavi najbolja stvar.
Zbog finansijskih problema, poceo sam da narucujem 5 u pola sa vise luka. Nakon toga mi je vodjenje ljubavi najbolja stvar.
-
*mima*
#68 Re: Vodjenje ljubavi
karanana wrote:Opet poskupili cevapi.