Vodjenje ljubavi
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
U bilbu ne valjaju breskvice, otvori malo ocibreskvica wrote:jel`to neko cevape spominjao
Mladjo, fakeru stari, opet si izvisio
- horns&drums
Eto razloga za tvoju dlakavostkomi wrote:ekstra luka
- horns&drums
Ja umjesto stola koristim tijelo svoje djevojcice, joj jest to merak...Poredam masline...hehehe
odoh malo do wc-a

- horns&drums
Daaaa novo, ne dogovorimo se nego mi ona sveze ruke nakon postavljanja sofre, nakon sto ja njoj svezem maramu preko ociju
-
smib
Horny:
zamamna dama odjevena u svoju kožu u pozi stolića. A na stoliću razne bakanalije. Reklama je čini mi se za neki konjak. Ali super slika i ideja.
Inače jučer i ja ispunih svoj prazan želudac tako dobrim šiš čevapima. Ne znaš da li su bili bolji čevapi, kajmak il lepinja što se topila u ustima. mmmm a sve u mome susjedstvu s terasom sa najljepšim pogledom na Kvarner. Amel se zove pa ko poželi da se u Rijeci osjeća kao kod kuće ima moje najtoplije preporuke.

jučer u kafiću pijuckam kavu i pade mi pogled upravo na takvu slikuJa umjesto stola koristim tijelo svoje djevojcice, joj jest to merak...Poredam masline...hehehe odoh malo do wc-a
zamamna dama odjevena u svoju kožu u pozi stolića. A na stoliću razne bakanalije. Reklama je čini mi se za neki konjak. Ali super slika i ideja.
Inače jučer i ja ispunih svoj prazan želudac tako dobrim šiš čevapima. Ne znaš da li su bili bolji čevapi, kajmak il lepinja što se topila u ustima. mmmm a sve u mome susjedstvu s terasom sa najljepšim pogledom na Kvarner. Amel se zove pa ko poželi da se u Rijeci osjeća kao kod kuće ima moje najtoplije preporuke.
- horns&drums
DOBRODOSLI NA TEMU O HRANI

...mladeneeeee