Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
elma89_ wrote:Kakve su god svedjanke,svedjani su jos gori.Nece da se smire,njima nista nije ostaviti zenu s djetetom ..jer kako rece jedan,jednom se zivi
Bosancu bas puno treba da bi ostavio majku svoje djece
Šveđani još gori? Pa samo pogledaj na njihovoj televiziji kakvi se programi vrte. Svaka bi da bude neki model i manekenka (nije da nemaju potencijala za to, al' nikad se ne smire). Puno piju, imaju nekoliko brakova (tj. onih njihovih "sambo" brakova), jedva čekaju da im djeca napune 18 godina da ih se riješe (ako pristanu na djecu, jer bi one radije paščad uokolo vodale) i sl.
Nije sve u "ostavljanju žene". Nešto je i u lijepom tretiranju dok veza/brak traje.
elma89_ wrote:Kakve su god svedjanke,svedjani su jos gori.Nece da se smire,njima nista nije ostaviti zenu s djetetom ..jer kako rece jedan,jednom se zivi
Bosancu bas puno treba da bi ostavio majku svoje djece
Šveđani još gori? Pa samo pogledaj na njihovoj televiziji kakvi se programi vrte. Svaka bi da bude neki model i manekenka (nije da nemaju potencijala za to, al' nikad se ne smire). Puno piju, imaju nekoliko brakova (tj. onih njihovih "sambo" brakova), jedva čekaju da im djeca napune 18 godina da ih se riješe (ako pristanu na djecu, jer bi one radije paščad uokolo vodale) i sl.
Nije sve u "ostavljanju žene". Nešto je i u lijepom tretiranju dok veza/brak traje.
Ma ja...tretiras je lijepo, super si ti to...Nego ima li tog tretmana lijepog nazad...ili ti zuta samo trazis novu mamu...
Ne mozemo generalizovati kada dodje do higijene,ja jos ne znam ni jednu mladu djevojku da ne drzi do sebe,tako da su ovdje sve ciste muskarci ,kad dodjemo do njih,svedjani su najbolji..najcistiji
kucanica...zauzeta popravljanjem garnise...strankinja naravno, sa svim certifikatima o zdravlju i cistoci...jedino sto ne pristavi...to ocekuje od drugih...mislim za kafu i jos ponesto...
elma89_ wrote:Ne mozemo generalizovati kada dodje do higijene,ja jos ne znam ni jednu mladu djevojku da ne drzi do sebe,tako da su ovdje sve ciste muskarci ,kad dodjemo do njih,svedjani su najbolji..najcistiji
sta hoces, cak je i obavio i klistraciju...cist, ne moze biti cisci...osim toga, ovo za ljubitelje Svedjana, koji mirom mirishu, nije tebi prosljedjen.