Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

webby-x

#51 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by webby-x »

sv12 wrote:Zato sam i predlozio siru koaliciju manjih stranaka ...
Ne razumijem kako ljudi još uvijek vjeruju u neke koalicije manjih stranaka?
Pa te manje stranke su i nastale tako jer se neki član veće stranke nije uspio
izboriti za svoje ideje ili je bio previše egoističan da podnese poraz u stranci.
Kako da takvi lideri tih stranaka prave bilo kakve funkcionalne koalicije, ili
stapanja u jednu stanku? Nemoguće! Oni su i osnovali male stranke da ušićare
nekoliko mjesto po općinskim vijećima ili Paelamentu. Te stranke i služe da
uhljebe njihove lidere.
Heartbeats

#52 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by Heartbeats »

webby-x wrote:
Heartbeats wrote:Zeljko ce vas sve poderati k'o svinja masnu krpu.
Da li Željko zna za neke kriminalne aktivnosti SDP-a?
Otkud znam..ali vjeruj mi da do sada nikada nisam fulio sa predvidjanje ishoda izbora..dakle bez obzira na kapacitete i stranke i spinnove DF ce biti *eben faktor.Sve im ide na ruku. A kakvi ce biti, to ce samo pokazati. Ja da sam na njihovom mjestu ne bi u koaliciju ni za zivu glavu. Ostao bih u opoziociji i onda 2018 napravio nesto sto u poliotickoj istoriji nebi bilo zabiljezeno.
Havatar

#53 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by Havatar »

webby-x wrote:
Havatar wrote:Treba glasati za grupe gradjana a ne za partije
Dakako. Preporuči drugima da glasuju za
"grupe građana" i razli glasove, a ti ćeš za SDA.

:izet:
Ja nisam nikad glasao za SDA a to sto su SDP i SBB vece zlo od njih i ne samo od njih to je druga stvvar.
MVeis

#54 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by MVeis »

Havatar wrote:Ja nisam nikad glasao za SDA
eto ako ne lazes imas i ti jednu dobru osobinu. za sda glasaju samo retardi
sv12

#55 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by sv12 »

webby-x wrote:
sv12 wrote:Zato sam i predlozio siru koaliciju manjih stranaka ...
Ne razumijem kako ljudi još uvijek vjeruju u neke koalicije manjih stranaka?
izboriti za svoje ideje ili je bio previše egoističan da podnese poraz u stranci.
uhljebe njihove lidere.
Kljuc je u projektu, recimo "pet politika Obame". :D Okupiti ljude na projektu. Znaci vlast i projekt cine cuda. Pojedinacno te male stranke ne mogu nista, imaju max po par koliko toliko sposobnih politicara, ali nedovoljno da skinu sa vlasti zle sestre. Medjutim zajedno, to je vec druga prica, imali bi kadrove koji bi se sa lakocom nosili sa korumpiranim kadrovima zlih sestara.
MVeis

#56 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by MVeis »

webby-x wrote:Ne razumijem kako ljudi još uvijek vjeruju u neke koalicije manjih stranaka?
uhljebe njihove lidere.
RESPECT!
Sequoia

#57 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by Sequoia »

Heartbeats wrote:
webby-x wrote:
Heartbeats wrote:Zeljko ce vas sve poderati k'o svinja masnu krpu.
Da li Željko zna za neke kriminalne aktivnosti SDP-a?
Otkud znam..ali vjeruj mi da do sada nikada nisam fulio sa predvidjanje ishoda izbora..dakle bez obzira na kapacitete i stranke i spinnove DF ce biti *eben faktor.Sve im ide na ruku. A kakvi ce biti, to ce samo pokazati. Ja da sam na njihovom mjestu ne bi u koaliciju ni za zivu glavu. Ostao bih u opoziociji i onda 2018 napravio nesto sto u poliotickoj istoriji nebi bilo zabiljezeno.
:thumbup: :thumbup:

Zeljko Komsic ako pobijedi a pobijedice ima sansu da udje u svjetsku istoriju . Georg Wasington , Charles De Gole , Bismark , Tito , i slicni ce dobiti drustvo . Postoji nekoliko nacina da se ukine fasizam i sve ono sto je stvoreno genocidom . Zeljko nije kriminalac kao SDA ovci , njemu je Bosna prioritet . Ne samo da cu glasati nego cu traziti da budem clan te stranke . to je cast za svakoga ko voli jedinstvenu , ravnopravnu REPUBLIKU BOSNU i HERCEGOVINU !
Bodkin

#58 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by Bodkin »

Sequoia wrote: :thumbup: :thumbup:

Zeljko Komsic ako pobijedi a pobijedice ima sansu da udje u svjetsku istoriju . Georg Wasington , Charles De Gole , Bismark , Tito , i slicni ce dobiti drustvo . Postoji nekoliko nacina da se ukine fasizam i sve ono sto je stvoreno genocidom . Zeljko nije kriminalac kao SDA ovci , njemu je Bosna prioritet . Ne samo da cu glasati nego cu traziti da budem clan te stranke . to je cast za svakoga ko voli jedinstvenu , ravnopravnu REPUBLIKU BOSNU i HERCEGOVINU !

uh jebote, onog mahalasa porediti sa ovim imenima i to nakon sto 2,mandata nista nije uradio :D

Sent from my Lumia using Tapatalk
Sequoia

#59 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by Sequoia »

on je tebi mahalas meni nije . Meni je Tito . svaka rijec mu je na mjestu . Ne razbucuje se frazama i demagogijom . direktno u glavu . Karakteran , hrabar , borac , covjek , ljudina , uredan , cist , prirodno inteligentan ( svi komsici stoje na braniku BiH od otkat postoji to pleme ....sta hoces . Ja vjerujem u njega ko u Boga . svako ima svoje
MVeis

#60 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by MVeis »

zeljko komsic? to onaj sto udara po prstima?? :lol:
Sequoia

#61 Re: Kako na izborima u paketu

Post by Sequoia »

Bodkin wrote:
Sequoia wrote: :thumbup: :thumbup:

uh jebote, onog mahalasa porediti sa ovim imenima i to nakon sto 2,mandata nista nije uradio :D
sta ce on uraditi kao clan troclane azdahe . Kada bude predsjednik R BiH vidjeces sta ce uraditi ......

Sent from my Lumia using Tapatalk
Sequoia

#62 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by Sequoia »

MVeis wrote:zeljko komsic? to onaj sto udara po prstima?? :lol:
simbolicno govoreci da . nije smijesno . Ni onaj kome je bilo upuceno nije se smijao nego deset dana nije znao kako se zove ....
MVeis

#63 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by MVeis »

Sequoia wrote:simbolicno govoreci da . nije smijesno . Ni onaj kome je bilo upuceno nije se smijao nego deset dana nije znao kako se zove ....
moguce da jos nije dosao sebi :lol:
Bodkin

#64 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by Bodkin »

Sequoia wrote:on je tebi mahalas meni nije . Meni je Tito . svaka rijec mu je na mjestu . Ne razbucuje se frazama i demagogijom . direktno u glavu . Karakteran , hrabar , borac , covjek , ljudina , uredan , cist , prirodno inteligentan ( svi komsici stoje na braniku BiH od otkat postoji to pleme ....sta hoces . Ja vjerujem u njega ko u Boga . svako ima svoje
aha. prvo, prirodno inteligentan nije nikako :D drugo, JEBO TE STO SU IM RIJECI NA MJESTU A DJELA U KURCU. nista frajer uradio nije, NISTA.
Sequoia

#65 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by Sequoia »

Bodkin wrote:
Sequoia wrote:on je tebi mahalas meni nije . Meni je Tito . svaka rijec mu je na mjestu . Ne razbucuje se frazama i demagogijom . direktno u glavu . Karakteran , hrabar , borac , covjek , ljudina , uredan , cist , prirodno inteligentan ( svi komsici stoje na braniku BiH od otkat postoji to pleme ....sta hoces . Ja vjerujem u njega ko u Boga . svako ima svoje
aha. prvo, prirodno inteligentan nije nikako :D drugo, JEBO TE STO SU IM RIJECI NA MJESTU A DJELA U KURCU. nista frajer uradio nije, NISTA.
Ne moze bolan , je li razumijes da ne valja sistem . drzava ovakva kakva je ne moze funkcinirati . Shvati
Sequoia

#66 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by Sequoia »

On kao clan predsjednista iz zajebancije ( to njemu nije bitno ) kaze da Kusturica ne moze dobiti oruzje OS BIH za snimanje filma a tamo mu se Kusta dodik i ostali smecari smiju . Kazu ko je on ,, moze ,, Banalan primjer . drzava napravljana na Daytonu iz dva entiteta ( gdje onaj ko je nastao na genocidu postuje Dyaton samo kada njemu odgovara ) ne moze funkcinisati . Ne moze . To nema veze sa Komsicem .
Sequoia

#67 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by Sequoia »

Samo jedan primjer . Komsic je jednom trazio hrvtsku domovnicu , putovnicu i odbijen . Kaze da vise nije ni trazio . hiljade balijetina iz SDA je uknjizilo hr drzavljanstvo . Neka je zaboli me ...ali ti hocu reci kakav je kakter taj komsic . Ja covjeka cijenim po karkternim osobinama . Meni su Ceric i SDA gori od cetnika . Sta ce mi ta olos .
Bodkin

#68 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by Bodkin »

Sequoia wrote:On kao clan predsjednista iz zajebancije ( to njemu nije bitno ) kaze da Kusturica ne moze dobiti oruzje OS BIH za snimanje filma a tamo mu se Kusta dodik i ostali smecari smiju . Kazu ko je on ,, moze ,, Banalan primjer . drzava napravljana na Daytonu iz dva entiteta ( gdje onaj ko je nastao na genocidu postuje Dyaton samo kada njemu odgovara ) ne moze funkcinisati . Ne moze . To nema veze sa Komsicem .
ali nije propustio da se kandiduje za tu poziciju koja nista ne vrijedi? i da prima platu za nju? nego sto nije bar isao da lobira medju drzavnicima? ili u eu? ima li kakvih inicijativa? on je bolan bio clan stranke neke, bio je clan stranke prije nego sto je napustio da osnuje svoju. ta stranka je bila jaka kao beton kad je dosla na vlast na zadnjim izborima, a on bio u samom vrhu. mogao je sta je htio...

i to isto, nije nikakav grijeh traziti i uzeti putovnicu. a da je sda nesto najgore sto se desilo ovoj drzavi je tacno
Shahab

#69 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by Shahab »

Željko Komšić predstojeću izbornu pobjedu mora materijalizovati provedbom suštinskih reformi. Objektivno kadrovi kojima je okružen su totalno bezveze. Ako želi uspjeti mora napraviti liberalnu platformu sa Našom strankom. Komšić ima izborni potencijal a Naša stranka intelektualni potencijal.
ušće

#70 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by ušće »

MVeis wrote:... za sda glasaju samo retardi
Čak ni oni koji su činili najveće zločine nisu se usuđivali reći ovako poulaciji od oko 300 000 prije svega ljudi ...

Ti si stvarno dno dna ...
Innovation

#71 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by Innovation »

PostPostao/la MVeis dana 26/10/2013 18:13
SDP je jedina ozbiljna politicka partija u drzavi i pride s obrazom
Ako im je obraz :gooza: . :run:
matore budale trce na glasacka mjesta i odrzavaju kriminalce i nacionaliste na vlasti.
poseljaceni narod
za sda glasaju samo retardi
mamicu im natakarim svima redom
E, kad si ovako "kulturno" prozvao simpatizere SDA, bilo bi nekulturno da ti se ne odgovori.
PostPostao/la MVeis dana 27/10/2013 15:49
sda mora pasti.
Zahvaljujuci tebi i takvima kao ti SDA nikad nece pasti, a i sam si sebi vec odgovorio svojim prvim postom, gdje imas "mahanje"srednjim prstom. :oops:

:vozdra: :bleee: i nastavi :place1:. :saveta:
El_comadante

#72 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by El_comadante »

ovo je tesko pitanje. jer u svim strankama imas slicne ljude kao iu ove dvije stranke. i opet ko god da uzme izbore morat ce da koalira sa jednom od ove dvije stranke, najbolje je glasati za PPP.
The 51st State

#73 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by The 51st State »

usljed nikad losije konkurencije i velikog razocarenja birackog tijela dosadasnjim vladanjem sdp-a, sda ce da pomete izbore.
Innovation

#74 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by Innovation »

PostPostao/la Innovation dana 27/10/2013 18:11

MVeis je napisao/la: vratite nam stari dobri SDP

:place1:

:vozdra: :ruza: :ruza: :ruza: :ruza: :metla:
Heartbeats

#75 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by Heartbeats »

MVeis wrote:zeljko komsic? to onaj sto udara po prstima?? :lol:
Sta je problem ovdje? Kad je ovo rewkao bio je u SDP-u i kleli ste se u njega tada, a sada kao mahalas, vaki i naki..
Nego sto nisi prokomentarisao ovo sto sam napisao o SDP pulenovima Hadzicu, Niksicu, Kurtesu, Shanki, Karicu, Selimovicu i Magazinovicu? Opet ti kazem, ti jedan za SDP a ja cu deset argumenata protiv!
Bolan Alistair Campbell je kod mene skolu ucio, ja ga iz depresije izvadio..znas li da je Campbell depresivac? Otvoreno o tome govori..
Post Reply