Nezavisne: "Policija steže obruč oko vehabija"

Locked
Basvod

#51 Re: Nezavisne: "Policija steže obruč oko vehabija"

Post by Basvod »

Great Cornholio wrote:
Treba se svako prvo obračunati s radikalima u vlastitim redovima, dok se to ne učini nema sreće ni za koga, jer radikali bez kontraradikala teško da mogu opstati.
Znam ja da treba al sta ces kad smo mi svi divljaci. Nema od tog za sad nista, dzaba teoretisanje.

Balkan, onaj nazadni dio...
Great Cornholio

#52 Re: Nezavisne: "Policija steže obruč oko vehabija"

Post by Great Cornholio »

Hrulj wrote:
Fatmir nije vehabija. I kako to siri mrznju?
I nisam znao da hoda Banja Lukom i to radi, ili Sarajevom.
Molim primjer za vehabijsko sirenje mrznje
Druže, izvini, ali ti i ja se nikad nećemo složiti po nekim pitanjima, a i ne moramo :)

Svako dobro, a s vehabijama nek se bave Policija i Sudovi.
fatamorgana

#53 Re: Nezavisne: "Policija steže obruč oko vehabija"

Post by fatamorgana »

Hrulj wrote:
Basvod wrote:
Hrulj wrote: Na koji nacin vehabije provociraju po banja luci
A gdje sam rekao da provociraju? Kazem treba paziti da se ne bi desile provokacije.
Samo eventualno prisustvo cetnika u Sarajevu ili vehabije u Banja Luci = provokacija.
Cetnici su zlocinacka organizacija kojoj je cilj etnicko ciscenje Bosne i koja iza sebe ima masovne grobnice, logore za silovanja i mucenja itd..
Koje logore i zlocine imaju vehabije nad sobom?
Ima ih pun internet ... evo jedan, rušenje mezara ahbaba ekspolozivom 1920 i neke godine ....
Hrulj

#54 Re: Nezavisne: "Policija steže obruč oko vehabija"

Post by Hrulj »

Great Cornholio wrote:
Hrulj wrote:
Druže, izvini, ali ti i ja se nikad nećemo složiti po nekim pitanjima, a i ne moramo :)

Svako dobro, a s vehabijama nek se bave Policija i Sudovi.
Po kojem osnovu da se sudovi bave njima?
Koji zakon krse svojim postojanjem?

I zasto bi se slagao sa tobom? Svaki Bosnjak koji nije jugonostalgicar je vehabija za tebe izgleda :-)
It_is_a_Leclerc

#55 Re: Nezavisne: "Policija steže obruč oko vehabija"

Post by It_is_a_Leclerc »

Hrulj wrote:
Great Cornholio wrote:
Hrulj wrote: Primjer sirenja mrznje od strane vehabija molim
Fatmir Alispahić i vehabijsko glasilo SAFF.
http://www.youtube.com/watch?v=5Mm4rjXn-rI

- Neka neka zna
da dovu cinim ja ,
da Bog da se
do temelja raspala .
AMIN !

- Samo jos jednom kjafire
probaj dirnuti Mudzahide ,
eto odmah sa svih strana ,
nase brace Talibana ,
da ratom presude !

- Samo jos sehadet
da mi je ,
pa da me hurija miluje ,
da u dzennet obecani ,
udju moji svi jarani ,
da se Osama raduje .

- Busu dobro znaj ,
Bosni di je kraj ,
u Hamzu dobrocudnog
nikako ne diraj .

- O Allahu jedini ,
ovaj Ummet sjedini ,
neka Islam vlada svuda ,
neka kjafir nema kuda ,
osim da se pokori !

- Samo jos Sehadet
da mi je ,
pa da me
hurija miluje ,
da u Dzennet obecani
uđu moji svi jarani ,
da se vjecno raduje ! ! :)

OJHA ! :violina: :music: :kontrabas:
RVP

#56 Re: Nezavisne: "Policija steže obruč oko vehabija"

Post by RVP »

Mi smo braća i izdržat ćemo sve . Sellam
Juvelandia

#57 Re: Nezavisne: "Policija steže obruč oko vehabija"

Post by Juvelandia »

fatamorgana wrote:
I tvoje širenje mržnje protiv Srba prozivajući ih da su svi četnici, :wink:
najveći forumski mrzitelj, i raširivac iste, prema svemu sto ima veze sa vjerom prica o sirenju mrznje :zzzz:
fatamorgana

#58 Re: Nezavisne: "Policija steže obruč oko vehabija"

Post by fatamorgana »

RVP wrote:Mi smo braća i izdržat ćemo sve . Sellam
Jel' topla? :wink:
Sarajcica_88

#59 Re: Nezavisne: "Policija steže obruč oko vehabija"

Post by Sarajcica_88 »

hAZNADAR wrote:Cudno, Vehabije nisu nikada dirale Srbe. Sve njihove akcije, incidenti, zlocini, pritisci, prijetnje, sprijecene akcije, .... su od rata pa do sada bile iskljucivo na Bosnjake i Hrvate. Nikad na cetnike, i na stetu RS.
Vehabije ne interesuju ni Hrvati ni Srbi, ni cetnici ni ustase. Mevlid Jasarevic iz Srbije je otisao u Sarajevo da puca na americku ambasadu, a ne u BG. Haris Causevic je ubio Bosnjaka Tarika Ljubuskica a ne cetnika ili ustasu. Vehabije po Sarajevo napadaju Bosnjakinje a ne Srpkinje i Hrvatice koje hodaju o sorcevima.

Divni neki ljudi, zaista veliki prijatelji bosnjackog naroda.

Pfuj.
fatamorgana

#60 Re: Nezavisne: "Policija steže obruč oko vehabija"

Post by fatamorgana »

Juvelandia wrote:
fatamorgana wrote:
I tvoje širenje mržnje protiv Srba prozivajući ih da su svi četnici, :wink:
najveći forumski mrzitelj, i raširivac iste, prema svemu sto ima veze sa vjerom prica o sirenju mrznje :zzzz:
Umjesto vjere stavi samo primitivizam, fata nema problema sa vjerom :wink:
Great Cornholio

#61 Re: Nezavisne: "Policija steže obruč oko vehabija"

Post by Great Cornholio »

Hrulj wrote:
I zasto bi se slagao sa tobom? Svaki Bosnjak koji nije jugonostalgicar je vehabija za tebe izgleda :-)
Pa cilj je da se složimo po pitanjima šta je dobro a šta ne, jer samo tako možemo graditi bolju budućnost :)

Nisam ja jugonostalgičar, ne želim ja stvaranje neke nove Jugoslavije, ono što ja želim je da sve bivše jugoslovenske republike postanu stabilne države, koje će imati dobre odnose sa susjedima/komšijama, pogotovo ove u kojima se govori istim jezikom koji ima četiri naziva.
SmokingMan

#62 Re: Nezavisne: "Policija steže obruč oko vehabija"

Post by SmokingMan »

Gledaj ti kadija :roll:
Hrulj

#63 Re: Nezavisne: "Policija steže obruč oko vehabija"

Post by Hrulj »

Sarajcica_88 wrote:
hAZNADAR wrote:Cudno, Vehabije nisu nikada dirale Srbe. Sve njihove akcije, incidenti, zlocini, pritisci, prijetnje, sprijecene akcije, .... su od rata pa do sada bile iskljucivo na Bosnjake i Hrvate. Nikad na cetnike, i na stetu RS.
Vehabije ne interesuju ni Hrvati ni Srbi, ni cetnici ni ustase. Mevlid Jasarevic iz Srbije je otisao u Sarajevo da puca na americku ambasadu, a ne u BG. Haris Causevic je ubio Bosnjaka Tarika Ljubuskica a ne cetnika ili ustasu. Vehabije po Sarajevo napadaju Bosnjakinje a ne Srpkinje i Hrvatice koje hodaju o sorcevima.

Divni neki ljudi, zaista veliki prijatelji bosnjackog naroda.

Pfuj.
A ko ubi Magdina Dizdarevića?
Boli vas ono ispod tog sorca za njim, on ne ghuzi pa njemu nema RIP-ova
Last edited by Hrulj on 22/10/2013 20:41, edited 1 time in total.
Hrulj

#64 Re: Nezavisne: "Policija steže obruč oko vehabija"

Post by Hrulj »

Great Cornholio wrote:
Hrulj wrote:
Pa cilj je da se složimo po pitanjima šta je dobro a šta ne, jer samo tako možemo graditi bolju budućnost :)

Nisam ja jugonostalgičar, ne želim ja stvaranje neke nove Jugoslavije, ono što ja želim je da sve bivše jugoslovenske republike postanu stabilne države, koje će imati dobre odnose sa susjedima/komšijama, pogotovo ove u kojima se govori istim jezikom koji ima četiri naziva.
Koji isti jezik?
Bjezi bola ne budalesaj. Dobrih odnosa nema niti ce biti niti treba da ih bude.
Nisu ni zidovi isli njemcima na noge da ih mole da im njemci oproste sto ih nisu sve pobili.
Juvelandia

#65 Re: Nezavisne: "Policija steže obruč oko vehabija"

Post by Juvelandia »

Hrulj wrote:
Great Cornholio wrote:
Hrulj wrote:

Koji isti jezik?
Bjezi bola ne budalesaj. Dobrih odnosa nema niti ce biti niti treba da ih bude.
Nisu ni zidovi isli njemcima na noge da ih mole da im njemci oproste sto ih nisu sve pobili.
boldano- Meni nema jaceg natpisa od onog "I love RS" na protestima, odmah mi na pamet padne neki Zidov sa natpisom "I love third reich" :izet:
harač

#66 Re: Nezavisne: "Policija steže obruč oko vehabija"

Post by harač »

fatamorgana wrote:
RVP wrote:Mi smo braća i izdržat ćemo sve . Sellam
Jel' topla? :wink:
:lol: :-)
fatamorgana

#67 Re: Nezavisne: "Policija steže obruč oko vehabija"

Post by fatamorgana »

Hrulj wrote: Bjezi bola ne budalesaj. Dobrih odnosa nema niti ce biti niti treba da ih bude.
Evo sam si dao primjer širenja vehabijske mržnje ....
Hrulj

#68 Re: Nezavisne: "Policija steže obruč oko vehabija"

Post by Hrulj »

Juvelandia wrote: boldano- Meni nema jaceg natpisa od onog "I love RS" na protestima, odmah mi na pamet padne neki Zidov sa natpisom "I love third reich" :izet:
Logika ovakva
Sarajcica_88

#69 Re: Nezavisne: "Policija steže obruč oko vehabija"

Post by Sarajcica_88 »

Hrulj wrote: A ko ubi Magdina Dizdarevića?
Kakve veze to ima sa cinjenicom da vehabije sistematicno terorisu i maltretiraju samo Bosnjake? Zasto je Mevlid otisao u Sarajevo da puca po americkoj ambasadi, zasto ga nigdje nije bilo kad su pustili recimo Biljanu Plavsic na slobodu?

Ovo pitam zbog vasih retardiranih tvrdnji da su vehabije "veliki patrioti i domoljubi" i veliki prijatelji Bosnjaka.

Jesu al u k***.
Hrulj

#70 Re: Nezavisne: "Policija steže obruč oko vehabija"

Post by Hrulj »

Sarajcica_88 wrote:
Kakve veze to ima sa cinjenicom da vehabije sistematicno terorisu i maltretiraju samo Bosnjake? Zasto je Mevlid otisao u Sarajevo da puca po americkoj ambasadi, zasto ga nigdje nije bilo kad su pustili recimo Biljanu Plavsic na slobodu?

Ovo pitam zbog vasih retardiranih tvrdnji da su vehabije "veliki patrioti i domoljubi" i veliki prijatelji Bosnjaka.

Jesu al u k***.

Vehabije nemaju nista sa patriotizmom, nacionalizmom i domoljubljem. To je protivno ucenjima.
Maltretiraju? A na koji nacin?
Ja ne vidim da se organizuju vehabije da biju nekoga do smrti kao sto su ti "normalni" uradili Magdinu jer je nosao bradu, a nitko procesuiran do sada nije.
A sto je pucao pitaj ga sama.
Da je htio ubijati mogao je povaljati citav tramvaj ili autobus, a i pred ambasadom naroda pobit koliko god hoce
It_is_a_Leclerc

#71 Re: Nezavisne: "Policija steže obruč oko vehabija"

Post by It_is_a_Leclerc »

Sarajcica_88 wrote:

Jesu al u k***.
To je to što ja tvrdim danima na ovu temu.
Vehabije su kukavičije jaje podmetnuto Bošnjacima direktno iz Beograda kako bi Bošnjaci, malo po malo, izgubili svaku podršku međunarodne zajednice jer su - teroristi i prijetnja nacionalnoj sigurnosti zapadu , i kako bi se SAD i EU konačno okrenule ideji raspada BIH.
fatamorgana

#72 Re: Nezavisne: "Policija steže obruč oko vehabija"

Post by fatamorgana »

Hrulj wrote: Vehabije nemaju nista sa patriotizmom, nacionalizmom i domoljubljem. To je protivno ucenjima.
Ja ne vidim da se organizuju vehabije da biju nekoga do smrti kao sto su ti "normalni" uradili Magdinu jer je nosao bradu, a nitko procesuiran do sada nije.
Da je htio ubijati mogao je povaljati citav tramvaj ili autobus, a i pred ambasadom naroda pobit koliko god hoce
Ma Mevlid je aščare htio da njega ubiju, da postane islandski mučenik pa da šta konačno prasne kad ode u džennet, :wink:
Sarajcica_88

#73 Re: Nezavisne: "Policija steže obruč oko vehabija"

Post by Sarajcica_88 »

Hrulj wrote: Vehabije nemaju nista sa patriotizmom, nacionalizmom i domoljubljem. To je protivno ucenjima.
Kad verbalno napadaju djevojke koje se oblace kako hoce, ili parove koje se ljube u parkovima, onda je to maltretaranje. Kad pozivaju na smrt kjafira (pogledaj samo klip koji je Leclerc postavio. Mislim zaista pogledaj klip i slusaj tekst "pjesme", pa se pitaj zasto civilizovani ljudi bjeze od ovakvih ljudi), kad ubijaju policajce u ime Allaha, onda je to vec mnogo ozbiljnije.
Sarajcica_88

#74 Re: Nezavisne: "Policija steže obruč oko vehabija"

Post by Sarajcica_88 »

It_is_a_Leclerc wrote: To je to što ja tvrdim danima na ovu temu.
Vehabije su kukavičije jaje podmetnuto Bošnjacima direktno iz Beograda kako bi Bošnjaci, malo po malo, izgubili svaku podršku međunarodne zajednice jer su - teroristi i prijetnja nacionalnoj sigurnosti zapadu , i kako bi se SAD i EU konačno okrenule ideji raspada BIH.
Pogledaj samo srpske forume kad je god neki "incident" sa vehabijama - komentari uglavnom svi glase "jedan korak blize samostalnosti RS, shvatice svijet polako da sa ovakvima ne moze".
Basvod

#75 Re: Nezavisne: "Policija steže obruč oko vehabija"

Post by Basvod »

It_is_a_Leclerc wrote:
Sarajcica_88 wrote:

Jesu al u k***.
To je to što ja tvrdim danima na ovu temu.
Niko ne brani Bosnjacima da poput policije RS kontrolisu vehabije. Jel tako, tako je. Ne moze uvijek neko drugi biti kriv.
Locked