Ko ce tebe takvog? Vrijedjanje momaka/djevojaka!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Great Cornholio

#51 Re: Ko ce tebe takvog? Vrijedjanje momaka/djevojaka!

Post by Great Cornholio »

fantom slobode wrote: Ma ti idi po onom, daj sta das, sta ces kad si u takvoj situaciji. Inace sam odavno primjetio da za ruznu kazu kako je eto pametna...nesto mi to cudno...
Ne pristajem na drugačiju, ako ne nađem neku sličnu sebi, tako pametnu, tako nisku i debelu, i sa tako velikim brojem cipela, neću se ni ženiti 8-) :D

Ima svakakvih osoba, ima ružnih a pametnih, ima lijepih a glupih, ima ružnih i glupih, a ima i lijepih i pametnih, i najbolje bi bilo da svako sebi traži neku spram sebe, ali preduslov za to je da ima što realniju sliku sebe, da se ne zavarava da je lijep ili pametan, a to nije, ili da misli da je ružan ili glup, a to nije.
Kona__

#52 Re: Ko ce tebe takvog? Vrijedjanje momaka/djevojaka!

Post by Kona__ »

MedenoSrce wrote:osobe koje koketiraju i zele sa svima biti dobre su neizgradjene licnosti sa nedovoljno samopouzdanja
spremne uvijek ici linijom manjeg otpora smatrajuci se mudrima jer im je nekakav tip sa kojim nista ne zele imati uradio seminarski
u sustini nesposobne osobe koje zavrse frustrirane kada fizicki izgled nakon 35e pocne guubiti bitku sa gravitacijom

poznajem jednu izrazito ruznu zenu koja je toliko inteligentna i visprena da njen fizicki izgled pada ne u drugi, nego u treci plan
moras li me svugdje spominjati? :stidljiva:
Great Cornholio

#53 Re: Ko ce tebe takvog? Vrijedjanje momaka/djevojaka!

Ramzess Veliki wrote: Maštaj. Mašta može svašta. :thumbup:
Prijatelj moj izgleda k'o Kvazimodo kad bi ga probudili u 3 ujutru, šest se puta ženio a svaka mu žena kao model Victoria Secret. Uz to ima heftično drugu curu. Ima običaj reći - "Ano da je do moje ljepotee e vala ne bi' ja ni jenne ufatijo no je do mojeg SLK-a, neka meni njega ..."
Ja nemam SLK, znači ja ne mogu maštati o sponzorušama koje su fizički atraktivne :( Izbor mi se znači suzio na sve ostale žene.
Great Cornholio

#54 Re: Ko ce tebe takvog? Vrijedjanje momaka/djevojaka!

Rolo wrote:
Great Cornholio wrote:
Rolo wrote:Čovjek je samo pitao zašto neko 'mora' bit toliko grub.
Ne znam čemu ovolika racionalizacija i intelektualizacija?
Pa pokušavamo da objasnimo zašto ga je ta djevojka odbila tim grubim riječima, a pokretač teme nam treba dati malo više informacija šta se dešavalo prije nego što je ona tako odreagovala, da bi došli do što boljeg uvida o tome šta bi mogao biti stvarni motiv na takvu reakciju, ne mora biti da je isključivo do djevojke.
Za početak ne bi bilo loše da pročitaš malo bolje taj prvi post.
Sad se zbunih, jer iz ove rečenice ne mogu bez ikakve sumnje "dokučiti" da li je osoba koja se žali na djevojku koja ga je odbila, nepokretna ili ne :?

Ovako je napisao " Ovo u kolicima se mislim u invalidskim kolicima, jer ne hodam, ali ne bitno je to! Bitno je potreba druge osobe, da ponizi drugu osobi pri odbijanju nje od sebe!"
fantom slobode

#55 Re: Ko ce tebe takvog? Vrijedjanje momaka/djevojaka!

Post by fantom slobode »

Great Cornholio wrote:
fantom slobode wrote: Ma ti idi po onom, daj sta das, sta ces kad si u takvoj situaciji. Inace sam odavno primjetio da za ruznu kazu kako je eto pametna...nesto mi to cudno...
Ne pristajem na drugačiju, ako ne nađem neku sličnu sebi, tako pametnu, tako nisku i debelu, i sa tako velikim brojem cipela, neću se ni ženiti 8-) :D

Ima svakakvih osoba, ima ružnih a pametnih, ima lijepih a glupih, ima ružnih i glupih, a ima i lijepih i pametnih, i najbolje bi bilo da svako sebi traži neku spram sebe, ali preduslov za to je da ima što realniju sliku sebe, da se ne zavarava da je lijep ili pametan, a to nije, ili da misli da je ružan ili glup, a to nije.
nemoj tako bitno je da si ti pametan. A koliko mogu da primjetim bilo bi ti i bolje da se ne ozenis...iskoristi pamet, pa zovi eskort. Manje kosta, vjeruj mi. :lol: :lol: :lol: Evo kazu ti da procitas i prvi post. Vidi sta ces...Svako ima pravo na svoj izbor.
fantom slobode

#56 Re: Ko ce tebe takvog? Vrijedjanje momaka/djevojaka!

Post by fantom slobode »

Great Cornholio wrote:
Ramzess Veliki wrote: Maštaj. Mašta može svašta. :thumbup:
Prijatelj moj izgleda k'o Kvazimodo kad bi ga probudili u 3 ujutru, šest se puta ženio a svaka mu žena kao model Victoria Secret. Uz to ima heftično drugu curu. Ima običaj reći - "Ano da je do moje ljepotee e vala ne bi' ja ni jenne ufatijo no je do mojeg SLK-a, neka meni njega ..."
Ja nemam SLK, znači ja ne mogu maštati o sponzorušama koje su fizički atraktivne :( Izbor mi se znači suzio na sve ostale žene.
Pametan si...zaradi, pa plati.
Great Cornholio

#57 Re: Ko ce tebe takvog? Vrijedjanje momaka/djevojaka!

fantom slobode wrote: nemoj tako bitno je da si ti pametan. A koliko mogu da primjetim bilo bi ti i bolje da se ne ozenis...iskoristi pamet, pa zovi eskort. Manje kosta, vjeruj mi. :lol: :lol: :lol: Evo kazu ti da procitas i prvi post. Vidi sta ces...Svako ima pravo na svoj izbor.
Nemam ni para, a i ono što imam žao mi potrošit' na žene. Ružan, sirotan koji živi u iluziji da je pametan - ma kakva ženidba, za mene je jedino rješenje "štrik" :( :lol:
Great Cornholio

#58 Re: Ko ce tebe takvog? Vrijedjanje momaka/djevojaka!

fantom slobode wrote: Pametan si...zaradi, pa plati.
Zaboravih dodati da sam i lijen :D
fantom slobode

#59 Re: Ko ce tebe takvog? Vrijedjanje momaka/djevojaka!

Post by fantom slobode »

Great Cornholio wrote:
fantom slobode wrote: nemoj tako bitno je da si ti pametan. A koliko mogu da primjetim bilo bi ti i bolje da se ne ozenis...iskoristi pamet, pa zovi eskort. Manje kosta, vjeruj mi. :lol: :lol: :lol: Evo kazu ti da procitas i prvi post. Vidi sta ces...Svako ima pravo na svoj izbor.
Nemam ni para, a i ono što imam žao mi potrošit' na žene. Ružan, sirotan koji živi u iluziji da je pametan - ma kakva ženidba, za mene je jedino rješenje "štrik" :( :lol:
Onda inteligencija o kojoj pricas nije izrazena na poslovnom planu. Nije to lose. Nemoj na "štrik", imas ti dovoljno potencijala da usrecis kakvu iskompleksiranu. Dovoljno ih je sto traze nekog da im pravda sve postupke (ono makar privremeno). No meni se cini da ti razumjevanjem istih pokusavas nekog i da zguzis. Neka...samo za svojim izborom.
fantom slobode

#60 Re: Ko ce tebe takvog? Vrijedjanje momaka/djevojaka!

Post by fantom slobode »

Great Cornholio wrote:
fantom slobode wrote: Pametan si...zaradi, pa plati.
Zaboravih dodati da sam i lijen :D
A volis li da zigu? Kad nam vec pricas o svom liku i djelu, da i to ljepsi pol sazna.
Great Cornholio

#61 Re: Ko ce tebe takvog? Vrijedjanje momaka/djevojaka!

fantom slobode wrote:
Great Cornholio wrote:
Onda inteligencija o kojoj pricas nije izrazena na poslovnom planu. Nije to lose. Nemoj na "štrik", imas ti dovoljno potencijala da usrecis kakvu iskompleksiranu. Dovoljno ih je sto traze nekog da im pravda sve postupke (ono makar privremeno). No meni se cini da ti razumjevanjem istih pokusavas nekog i da zguzis. Neka...samo za svojim izborom.
Dobro je, znači misliš da nisam skroz beznadežan slučaj, sad mi je malo lakše, evo vraćam komopac ( štrik) u štalu :D

Što se tiče ovog zadnjeg pitanja, previše si privatno pitanje postavio, pa zbog toga razloga na njega neću odgovoriti :)
fantom slobode

#62 Re: Ko ce tebe takvog? Vrijedjanje momaka/djevojaka!

Post by fantom slobode »

Great Cornholio wrote:
Dobro je, znači misliš da nisam skroz beznadežan slučaj, sad mi je malo lakše, evo vraćam komopac ( štrik) u štalu :D

Što se tiče ovog zadnjeg pitanja, previše si privatno pitanje postavio, pa zbog toga razloga na njega neću odgovoriti :)
ma napisa da si lijen...jos ce pomisliti da si takav u krevetu. Budi konkretniji kad pricas o sebi. Negiraj ako nisi. Ili ti ides na zagonetnost :lol: :lol: :lol: :lol: i bezrezervnu podrsku :lol: :lol: :lol:
Great Cornholio

#63 Re: Ko ce tebe takvog? Vrijedjanje momaka/djevojaka!

fantom slobode wrote:
Great Cornholio wrote:

ma napisa da si lijen...jos ce pomisliti da si takav u krevetu. Budi konkretniji kad pricas o sebi. Negiraj ako nisi. Ili ti ides na zagonetnost :lol: :lol: :lol: :lol: i bezrezervnu podrsku :lol: :lol: :lol:
Jest' to je u pitanju, ako već nemam nikakvih kvaliteta, onda bar da pokušam da budem zagonetan. Al' ni to se ne isplati na dugoročnom planu, jer ako želim nešto više moraću nekada prestati biti zagonetan, a tad ću morati način kako da ne budem bjen zbog toga što je neka zamišljala da izgledam poput nekakvog zgodnog glumca koji nema potrebe da se pravi zagonetnim :( :lol:
fantom slobode

#64 Re: Ko ce tebe takvog? Vrijedjanje momaka/djevojaka!

Post by fantom slobode »

To su vec tvoja razmisljanja i odluke...ne zachatavaj temu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Primjeti li da si skratio komentare. Nisi vise filozof. :lol: :lol: :lol:
Great Cornholio

#65 Re: Ko ce tebe takvog? Vrijedjanje momaka/djevojaka!

fantom slobode wrote:To su vec tvoja razmisljanja i odluke...ne zachatavaj temu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Primjeti li da si skratio komentare. Nisi vise filozof. :lol: :lol: :lol:
Nema ništa od filozofije, sad se uzdam isključivo u zagonetnost 8-) :lol:
fantom slobode

#66 Re: Ko ce tebe takvog? Vrijedjanje momaka/djevojaka!

Post by fantom slobode »

Great Cornholio wrote:
fantom slobode wrote:To su vec tvoja razmisljanja i odluke...ne zachatavaj temu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Primjeti li da si skratio komentare. Nisi vise filozof. :lol: :lol: :lol:
Nema ništa od filozofije, sad se uzdam isključivo u zagonetnost 8-) :lol:
ma uzdaj se u sta hoces...ne znam zasto onda filozofiras, kad od tog kazes nista nema :lol: :lol: :lol: puno srece i uspjeha, pozz
manki

#67 Re: Ko ce tebe takvog? Vrijedjanje momaka/djevojaka!

Post by manki »

Minothaur, ne treba to da te iznenadi. Sta drugo ocekivati od grube, primitivne, bezosjacajne, "moralne" nacije poput nase? Dovoljno je nazalost pogledati svakodnevno na ulicama djecu mladjih uzrasta kako se ophode prema drugima, sve ti bude jasno.
Great Cornholio

#68 Re: Ko ce tebe takvog? Vrijedjanje momaka/djevojaka!

fantom slobode wrote:
ma uzdaj se u sta hoces...ne znam zasto onda filozofiras, kad od tog kazes nista nema :lol: :lol: :lol: puno srece i uspjeha, pozz
Tako to meni naleti ponekad pa filozofiram na forumu, koji je fino mjesto za korištenje slobodnog vremena, kojeg ja trenutno imam i previše a nadam se da će se to u budućnosti promijeniti, da ću početi nešto da radim, ali opet ću navraćati kad mognem, jer ovdje se čovjek može i nasmijati, i "posvađati", i informisati a i aktivirati mozak.

Znači, ja sam na forumu radi vlastite koristi :)
vitamini

#69 Re: Ko ce tebe takvog? Vrijedjanje momaka/djevojaka!

Post by vitamini »

Nikada riječi ne mogu povrijediti koliko mogu nečija djela. Posebno ako su mu riječi umiljate, a onda ti zabije nož u leđa.
Ramzess Veliki

#70 Re: Ko ce tebe takvog? Vrijedjanje momaka/djevojaka!

Post by Ramzess Veliki »

vitamini wrote:Nikada riječi ne mogu povrijediti koliko mogu nečija djela. Posebno ako su mu riječi umiljate, a onda ti zabije nož u leđa.
Taj sam ... umiljat pa zabijem s' leđa ... :oops:
blufonka

#71 Re: Ko ce tebe takvog? Vrijedjanje momaka/djevojaka!

Post by blufonka »

Djevojke su danas prilicno neodgojene, nemaju moralnih vrijednosti, svaka nova i mladja generacije se pretvara u sve vece prostakuse koje jednostavno NE ZNAJU komunicirat sa drugim ljudima!
Ljubaznost, kultura na ulici, u kuci ili skoli, na internetu takodje izumiru svakim danom i stoga ne cudi ovakvo ponasanje pojedinaca.
Eh nema vise onih pristojnih 16-godisnjakinja koje tatinom prijatelju kazu " Dobar dan persirajuci ga" nego "djes'ba sta ima" uh, eto sta ce prostakuse, kriv je kucni odgoj jer masovna invazija nekulture koja se ne moze promijeniti zahtjeva prilagodbu novonastaloj situaciji i malo-pomalo svi postajemo isti DRSKI, NELJUBAZNI, BEZOBRAZNI, SKLONI VRIJEDJANJU, itd, itd...........
Mozda je ta djevojka koja je napisala uvredljiv mail samo proizvod danasnjice, mozda neki drugi oblik sociopata, ne znam.... ne bih vise ni da filozofiram :hmpf:
vitamini

#72 Re: Ko ce tebe takvog? Vrijedjanje momaka/djevojaka!

Post by vitamini »

Ramzess Veliki wrote:
vitamini wrote:Nikada riječi ne mogu povrijediti koliko mogu nečija djela. Posebno ako su mu riječi umiljate, a onda ti zabije nož u leđa.
Sve dok si (ako si) monogaman, samo tako nastavi. :oops:
Ramzess Veliki

#73 Re: Ko ce tebe takvog? Vrijedjanje momaka/djevojaka!

Post by Ramzess Veliki »

vitamini wrote:
Ramzess Veliki wrote:
Sve dok si (ako si) monogaman, samo tako nastavi. :oops:
Jesam ... još uvijek ... :lol: :lol: :lol:
miracolo

#74 Re: Ko ce tebe takvog? Vrijedjanje momaka/djevojaka!

Post by miracolo »

Mene danas ništa ne iznenađuje... Ni od muškog ni od ženskog roda. Sve otišlo u pm. A niko sebe ne gleda.
MinothaurSa

#75 Re: Ko ce tebe takvog? Vrijedjanje momaka/djevojaka!

Post by MinothaurSa »

Great Cornholio wrote:
MinothaurSa wrote:Ako hoces da "otkacis" nekog, ili ako hoces da mu kazes da ti taj neko nije interesantan, zar ne postoji normalni nacin da kazes to nekoj osobi, a ne vrijedjanjem!
Maloprije sam dobio recenicu na jednom internet sajtu: mislim bez da se nadjes uvrijeden ali tko ce tebe sa kolicima danas?
Ovo u kolicima se mislim u invalidskim kolicima, jer ne hodam, ali ne bitno je to! Bitno je potreba druge osobe, da ponizi drugu osobi pri odbijanju nje od sebe!
Nije problem odbiti nekog, niti je problem da ko odbije mene, ili nekog tamo, ali je problem uvrijediti nekog, poniziti ga! Srecom ta djevojka mene nije povrijedila, jer znam ko sam, sta sam, i koliko vrijedim, ali potreba za ponizavanjem nekog mi nije jasan!

Sta vi mislite o potrebi djevojaka, a i muskaraca da ponize nekog suprotnog spola? Jel to dusevna hrana za te ljude, ili je to urodjeno u svima nama, i jednostavno jace od nas?
Nije u redu što te je na taj način odbila, te riječi vrijeđaju, ali da ne bacamo drvlje i kamenje na tu djevojku reci mi da li si ti pokušavao više puta da je "osvojiš", da li te je odbijala više puta a ti nisi odustajao.

Ovako, tu djevojku nisam pokusavao vise puta da osvojim, nego sam sinoc prvi put pricao sa njom na netu, sve normala pricali, dodali se na fb, tamo vidjela moje slike u kolicima, i ona u pola price kaze: ma ko ce tebe takvog u kolicima! Ja sam bio prvo zatecen, mislim zasto me ne bi ko htio, jer sam do sada imao dosta cura, a onda skontam da ta recenica koja je meni upucena mnogo vise govori o njoj, nego o meni! Ja znam ko sam, ja znam sta sam, i ponosim se tim! A to sto ona vrijedjanjem drugih ljudi hrani svoju dusu, to je njen problem...........da mi je to rekla neka osoba koju dugo znam, pa zapitao bi se jel to tako, ali neko ko me i ne zna, i samo na osnovu toga sto zna da sam u kolicima to kaze, to je vec jedno veliko njesra ;)
Znaš zašto te ovo pitam, pitam te zbog ovog boldiranog, pitam te zbog toga što sam se susretao sa osobama koje se kreću u invalidskim kolicima ali im to nije prepreka da imaju visoko samopuzdanje, neki čak imaju i previsoko samopouzdanje, misle da su vrijedniji od osoba koje nemaju tjelesnih nedostataka. Takve osobe teško prihvataju odbijanje, teško odustaju od nečega što požele, pa to može iznervirati osobu koja ih ne želi pa da reaguje nekontrolisano i ne želeći to povrijedi osobu koja ne može da prihvati činjenicu da postoje želje koje su njima neostvarive.
Post Reply