EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Locked
sema911s

#51 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by sema911s »

smijesni_ste wrote:
sema911s wrote:
po kojem osnovu da mi pise kaznu,. gazda kafane kojeg znam poslovno(tada radio sa prijateljem prodavali mu plin u bocama) stane na moju stranu i prije no sto su sijevnule pesnice upozorio ih,. u murji rekao da su prvi pocei i da sam se branio,. murjaci me zamoliil da vise ne dolazim,.,, posto sam odrasto u svrakinu(znate koji je mrak tamo) ja opet ujutro na kafu,. gazda se smije kaze drugi put cu sutjet boli me za tebe,.,, mada evo koliko od tada ima dolazim cesto i problema nema jest da uvjek ima budaletina, i bice ih,.

a sta ti policija moze ti sam njih dvojca ti sutio oni podjebavali ko moze tu bit kriv,.,., sada zivim u spasovdasnkoj isto prvih par dana bilo pogleda dobacivanja danas slaboo al se neobazires na too,.,.,
Aha pa dobro nisi objasnio odmah sve pa zato pitah...
soryy razljutio sam se iznerviro i onako sheban dan ode u nepovrat,.,. sory na sve odeh ja sadit cvijece

nego me zanima mozel se kako prevest ovaj tekst na latinicu cisto me zanima sta piisu
_mufljuz_

#52 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by _mufljuz_ »

sema911s wrote:
_mufljuz_ wrote:dobro je se s vremena na vrijeme podsjetit - obzirom da bismo im dupe lizali zarad besmislenog multietnicarenja....
kome dupe lizatt znas sta kaze josp pejakovic,.,.,, on meni nema bosne,.
volim ja da nas oni podsjete s kakvim hameljem zivimo - jer bi nas poklali ko zadnji hamelj opet... samo da mogu...
nikad za nikad nisam apsolvirao tu bolesnu mitolosku mrznju velikog dijela srpskog naroda spram muslimana.... cak ni u najgorim momentima rata nisam skopc'o poentu izivljavanja....

al eto ocito je globalna retardacija sa mitologijama uzela svoje i opet kazem drago mi je da nas podsjecaju.... a nas hamelj ide slusat i slusa srpske pevaljke i sve od njih sto ne valja poprimise....
MUNAFIK

#53 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by MUNAFIK »

Danas na BN televiziji 'DOKUMENTARAC' o ratu u BiH u kojem se naravno prikazuje kako su srbi najvece zrtve rata i kako su muslimani etnicki cistili srbe iz svih djelova BiH koji su samo branili svoju zemlju koju vjekovima posjeduju...

Prije nekoliko dana NEVJEROVTNA emisija isto na TV BN neki 'historicar' prica kako je srpski jezik stariji od hebrejskog :D i kako su srbi vladali starim Egiptom, grckom itd... i kako je Mojsije dobio 10 zapovjedi na Srpskom jeziku :-)

Jednostavno SRPSKA PROPAGANDA nema granica...
_mufljuz_

#54 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by _mufljuz_ »

MUNAFIK wrote:Danas na BN televiziji 'DOKUMENTARAC' o ratu u BiH u kojem se naravno prikazuje kako su srbi najvece zrtve rata i kako su muslimani etnicki cistili srbe iz svih djelova BiH koji su samo branili svoju zemlju koju vjekovima posjeduju...

Prije nekoliko dana NEVJEROVTNA emisija isto na TV BN neki 'historicar' prica kako je srpski jezik stariji od hebrejskog :D i kako su srbi vladali starim Egiptom, grckom itd... i kako je Mojsije dobio 10 zapovjedi na Srpskom jeziku :-)

smijesni_ste

#55 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by smijesni_ste »

Pa prijavljujte ljudi ko je na FB...učinite nešto, a ne samo kukati...
luckylaka

#56 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by luckylaka »

Image Evo sta Bosnjaci misle o bolesnim nacionalistima,sovinistima i ostalim govnima
cyprus

#57 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by cyprus »

MUNAFIK wrote:Danas na BN televiziji 'DOKUMENTARAC' o ratu u BiH u kojem se naravno prikazuje kako su srbi najvece zrtve rata i kako su muslimani etnicki cistili srbe iz svih djelova BiH koji su samo branili svoju zemlju koju vjekovima posjeduju...

Jel to nisi od ranije upoznat sa naučnim opusom profesora Deretića? :mrgreen:
MUNAFIK

#58 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by MUNAFIK »

cyprus wrote:

Znam price 'nebeski narod' bla bla... ali da se to tako javno iznosi na TV STANICAMA i da se tako javno kao najveca istina pricaju ove gluposti, to zaista nisam vjerovao... Ne mogu da vjerujem da jedan stanovnih RS-a moze gledati takvu emisiju, a jos gore mi je za povjerovat da neko bas to uzima kao istinu :(
Droog

#59 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by Droog »

Droog wrote:A sa koje je ovostranice/foruma ?
Moze link?
Šveđanin

#60 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by Šveđanin »

Samo?

Evo jedan srpski historičar kaže ovo bez ikakvog ustezanja:

Jovan Deretić: Islanđani, Šveđani i Norvežani su Srbi, imamo 100% iste gene!

Imate ja yt još govora dotičnog čovjeka koji tvrdi.. ukratko.. da je od Srba nastalo sve..

Bogorodica je srpkinja..

Mojsijevi zakoni su u stvari na drevnom srpskom jeziku..

Isusovi apostoli pričali srpski..
http://www.youtube.com/watch?v=axD1qkbSHAE

Engleski, francuski, italijanski, španski, latinski nastali na bazi srpskog jezika!
http://www.youtube.com/watch?v=fqYku4xeSl0

Isus Hrist je propovjedao na srpskom jeziku!
http://www.youtube.com/watch?v=0Gl5v9pKB-Y

Krit je u stvari srpsko ostrvo..
http://www.youtube.com/watch?v=1XciJ0latcQ

Brojevi su srpski izum..
http://www.youtube.com/watch?v=jFDs3N1mgoI

Što je najžalosnije, ovoj spodobi Srbi vjeruju... :oops:
cyprus

#61 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by cyprus »

MUNAFIK wrote:
cyprus wrote:

Znam price 'nebeski narod' bla bla... ali da se to tako javno iznosi na TV STANICAMA i da se tako javno kao najveca istina pricaju ove gluposti, to zaista nisam vjerovao... Ne mogu da vjerujem da jedan stanovnih RS-a moze gledati takvu emisiju, a jos gore mi je za povjerovat da neko bas to uzima kao istinu :(
Ništa manje (ili možda nijansu manje) gluposti nije iznosio ni Miroljub Petrović pa se sasvim uredno sa pažnjom slušao i sa ove strane entitetske granice :) Sve dok nije pomeno nacionalno :oops:
MUNAFIK

#62 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by MUNAFIK »

Šveđanin wrote:

Samo?

Evo jedan srpski historičar kaže ovo bez ikakvog ustezanja:

Jovan Deretić: Islanđani, Šveđani i Norvežani su Srbi, imamo 100% iste gene!

Imate ja yt još govora dotičnog čovjeka koji tvrdi.. ukratko.. da je od Srba nastalo sve..

Bogorodica je srpkinja..

Mojsijevi zakoni su u stvari na drevnom srpskom jeziku..

Isusovi apostoli pričali srpski..
http://www.youtube.com/watch?v=axD1qkbSHAE

Engleski, francuski, italijanski, španski, latinski nastali na bazi srpskog jezika!
http://www.youtube.com/watch?v=fqYku4xeSl0

Isus Hrist je propovjedao na srpskom jeziku!
http://www.youtube.com/watch?v=0Gl5v9pKB-Y

Krit je u stvari srpsko ostrvo..
http://www.youtube.com/watch?v=1XciJ0latcQ

Brojevi su srpski izum..
http://www.youtube.com/watch?v=jFDs3N1mgoI

Što je najžalosnije, ovoj spodobi Srbi vjeruju... :oops:

I mi se cudimo sto su srbi podlozni izivljavanjima i mucenjima svih drugih... Ako je neko sposoban da vjeruje u ove stvari svi ovi komentari i sve sto su uradili, sva zlodjela, silovanja, mucenja, ubistva, genocid, su vrlo logicna... Oni u tome ce lahko vidjeti 'svetu' misiju...
sema911s

#63 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by sema911s »

cyprus wrote:

bila je ona isto da su srbi(dansnji srbi) starosjedioci evrope,. i da oni jedino nisu imali nikakvog uticaja kada su slaveni dosli, pa turci, austro ugari, pa svabe, pa evropljani kako su samo oni ostali cisti,. pa da je srbski( ijekavica) pra jezik,.,.
kako su oni njehovi vladari zarili palili evropom kroz historiju,. imate dobrih tema, razgovora,. na vesti rs,. pa imaju forum,.ono bas kada sam tuzen posjetim tu stranicu ismijem se cak nekada pretjeraju pa upisat se moze,.,a najbolji su kada velicaju slobu., a oni slobu skinuli,.,.
a koliko vidim na facebuku se ponavljaju isti likovi,., osoba koja je napravilas tranicu neki strasno pismen tip,.,.a najbolje su slike tih sto komentarisu,.,., svi kada se saberu nemaju zuba za jedne vilice,. skole poneki od njih ima knjige al nemoze im bit ni za cetverogodisnju,.,.,

likovi koji tu pisu su isti mentalni sklop ko na temi klix temi sirija,.,.,.
cyprus

#64 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by cyprus »

Šveđanin wrote:Što je najžalosnije, ovoj spodobi Srbi vjeruju... :oops:
Imaš li dokaze za to? :mrgreen:
staradis

#65 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by staradis »

Ko misli da opet nece biti rata je levat samo takav.

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
Konjanik

#66 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by Konjanik »

_mufljuz_ wrote:

Jarane,jesul slucajno rekli na cemu je taj "historicar" da i ja to pocnem pusit,smrkat ili ubrizgavat?
MUNAFIK

#67 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by MUNAFIK »

Zasto mi ovdje vjerujemo da mladi u RS-u imaju drugacija razmisljanja od njihovih roditelja i starijih koji su pocinili strasne zlocine. Pa bas ti njihovi roditelji su zivjeli u 'bratstvu i jedinstvu' i poznavali su se i druzili sa svim narodima, skupa radili i gradili i opet na kraju sve srusili... A njihova djeca, sta ona imaju, ziv izolovano u sjenci ZLOCINA i pod propagandom medija... Pa imaju sve uslove da budu gori od svojih roditelja...
exliberal-ex

#68 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by exliberal-ex »

I sta sad....sad ce da ide rasprava kako su srbi cetnici nacionalisti itd. a bosnjaci dobri miroljubivi demokratski nastrojeni
ok sad ja treba da kazem kako sam ja licno na ovom forumu procitao ne jednom da srbi smrde, da su zaboravili na pravo prve bracne noci..kako su neki pisali da je jasenovac izmisljotina, srbe na vrbe...
Nacionalizmom su zadojeni svi dole samo svi gledaju na tudji kao nesto ogavno i lose dok kad se spomene nacionalizam sa njohove strane onda su to neodgovorni pojedinci...
I naravno sad ce da krene prica da sam ja cetnik i ................... :run:
limeni

#69 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by limeni »

meni je jedino cudno da dosta ljudi s nase strane misli da se moze na fin nacin sa negatorima genocida, oni su uvijek glumili da su jugosloveni ali su uvijek cuvali mrznju prema svemu nesprskom..u rs-u je ideja velikosrpstva opstala cak je i na vlasti i samo je pitanje vremena kada ce opet zaratiti..
semirizsvemira

#70 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by semirizsvemira »

MUNAFIK wrote:Zasto mi ovdje vjerujemo da mladi u RS-u imaju drugacija razmisljanja od njihovih roditelja i starijih koji su pocinili strasne zlocine. Pa bas ti njihovi roditelji su zivjeli u 'bratstvu i jedinstvu' i poznavali su se i druzili sa svim narodima, skupa radili i gradili i opet na kraju sve srusili... A njihova djeca, sta ona imaju, ziv izolovano u sjenci ZLOCINA i pod propagandom medija... Pa imaju sve uslove da budu gori od svojih roditelja...
Bas tako
elma89_

#71 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by elma89_ »

Nista novo,treba nase budale nauciti da ne budu naivni
Smajic.smajo

#72 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by Smajic.smajo »

Briga me uopste za cijelu pricu al bi volio napraviti analizu da vidim strukturu ljudi koji komentarisu na ovakvim i o ovakvim temama, dajem ruku da je ogromna vecina dijaspora/rodjeni 94 na ovamo :D
Basvod

#73 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by Basvod »

staradis wrote:Ko misli da opet nece biti rata je levat samo takav.

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
Bice ga samo ukoliko oni koji stoje iza Dejtona, tj. najvece sile, iz ovog ili onog razloga odluce tako.
Sumnjam da ce neka od tri strane u BiH na svoju ruku krenuti u rat.
MUNAFIK

#74 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by MUNAFIK »

exliberal-ex wrote:I sta sad....sad ce da ide rasprava kako su srbi cetnici nacionalisti itd. a bosnjaci dobri miroljubivi demokratski nastrojeni
ok sad ja treba da kazem kako sam ja licno na ovom forumu procitao ne jednom da srbi smrde, da su zaboravili na pravo prve bracne noci..kako su neki pisali da je jasenovac izmisljotina, srbe na vrbe...
Nacionalizmom su zadojeni svi dole samo svi gledaju na tudji kao nesto ogavno i lose dok kad se spomene nacionalizam sa njohove strane onda su to neodgovorni pojedinci...
I naravno sad ce da krene prica da sam ja cetnik i ................... :run:
Nema nikakve potrebe da se raspravlja o tome da u svakom zitu ima kukolja... Naravno da ima, ali treba biti iskren prema svima a i prema sebi i bar primjetiti da je ovo ponasanje prihvatljivo u ovom narodu...
Pa pogledajte samo generalo stavove prema genocidu u Srebrenici... Ja sam mlada osoba i imam mnogo poznanika svih naroda nikada nisam cuo ni jednog srbina iz RS-a da na temu o ratu i zlocinima prizna zlocine bar u Srebrenici, ali NIKADA... To sam cuo samo od srba iz Sarajeva koji su kao i mi svi bili zrtve srpske agresije...

Poenta price je da se omladina u RS-u sistemski hrani mrznjom raznom propagandom od kuce, preko skole i na kraju najvise preko MEDIJA... A ova situacija ne moze NIKADA DONIJETI NISTA DOBRO, to svako treba da razumije, kako ce mladi ljudi iz Banjaluke razmisljati drugacije kada su odrasli u SLAVI ZLOCINA I GENOCIDA i kada i dan danas odrastaju i informisu se preko manipulatorske velikosrpske propagande RTS-a BN-a i drugih televizija, novina, portala... Kako da oni budu bolji od svojih roditelja, to je sustina, a ne da si ti cetnik ili neko drugi...

Budi realan @exliberal-ex i odgovori kako to da ti mladi budu bolji od svojih starih u ovoj situaciji u kojoj se nalaze?
Arc_Angel

#75 Re: EVO ŠTA MISLE MLADI BANJALUČANI O BOŠNJACIMA!

Post by Arc_Angel »

Jarane ba

pocela predizborna kampanja vec ???? pa majka mu stara mogli ste ljude makar pustiti da rahati odu na godisnji, da odu na more pa onda poslije toga trujte ko sto i uvijek cinite.

eto sad ispade komentari su mjerilo "duhovnog" stanja jednog naroda, ma daj, daj malo pogledajte komentare piale ih maksimum dvije tri osobe, eto niko ne zna sta je VPN.

Dajte ba ljudi malo mucnite glavom, uklucite mozak, koristite racio a ne emocije, pa fataju nas sve ko levate pred svake izbore, sjetite se malo ba pa pred svake izbore po godinu dana unaprijed krene dizanje tenzija, sirenje mrznje nacionalizma, a uvijek isti pobjedjuju.

stanite na loptu ko Boga vas molim sve
Locked