Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara

Pasiflora

#51 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara

Post by Pasiflora »

hocu ja da dijelim wrote:Ipak tu nešto ne štima jer će isti današnji političari pobijediti i na slijedećim izborima a bebe će sa privremenim JMBGovima i penzije zaraditi (ako bude posla)
Da to je stvarno nevjerovatno! Ja bas ovih dana razmisljam na koji nacin bi se moglo napraviti da na iduce izbore izađu samo porodice kandidata (pretpostavljam da je njih nemoguce sprijeciti) i niti jedan vise državljanin BIH
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#52 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara

Post by antimobbing »

http://www.klix.ba/vijesti/bih/vjekosla ... /130613049

Vjekoslav Bevanda: Pokušali su da me ubiju, ali nisu uspjeli
Psihopatu ili kako ih u našem narodu zovu ''bezdušnik'', najlakše je prepoznati po patološkom laganju i prebacivanju krivice na drugu osobu ...
Image
Zbog nedostatka normalnih ljudskih emocija pogled im je hladan, blago teleći ...
Većina ljudi neće moći skužiti što osjećaju, a oni također nisu u stanju pročitati osjećaje u našim očima.
Psihopatima je potpuno svejedno da li ste ljuti, tužni, veseli jer oni nisu u stanju suosjećati sa vama.
Oni su u potpunosti duševno zamrli - bezdušni.

http://venus-luna.blogspot.com/
hocu ja da dijelim

#53 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara

Post by hocu ja da dijelim »

biske wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/vijece-m ... /130613063

ne piše gdje je bila sjednica. :D
Izgleda da su nam političari opet doskočili, prešli su u ilegalu :roll:

Image

Džaba je, mi smo mudar narod ali su nam i političari mudri
Last edited by hocu ja da dijelim on 13/06/2013 16:46, edited 1 time in total.
Mister Yes

#54 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara

Post by Mister Yes »

hocu ja da dijelim wrote: Mi da biramo te političare, a birali smo ih i biraćemo ih i ubuduće, a OHR da ih kažnjava ?! Pa da mi budemo good guys a OHR bad guys ? E pa nisu ni oni iz OHR-a baš toliko blesavi :roll:
Mi biramo reda radi. Zna se ko upravlja a to su isti oni koji su napisali ovaj nakaradni ustav. Ova država je njihov projekat (da ne ponavljam više s kojim ciljem) i snose 100% odgovornost za sve što se u njoj dešava. Naši političari su samo glumci u toj predstavi a zna se ko režira. Doduše ti glumci su dobro plaćeni a još i hapaju usput.
hocu ja da dijelim

#55 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara

Mister Yes wrote:
hocu ja da dijelim wrote: Mi da biramo te političare, a birali smo ih i biraćemo ih i ubuduće, a OHR da ih kažnjava ?! Pa da mi budemo good guys a OHR bad guys ? E pa nisu ni oni iz OHR-a baš toliko blesavi :roll:
Mi biramo reda radi. Zna se ko upravlja a to su isti oni koji su napisali ovaj nakaradni ustav. Ova država je njihov projekat (da ne ponavljam više s kojim ciljem) i snose 100% odgovornost za sve što se u njoj dešava. Naši političari su samo glumci u toj predstavi a zna se ko režira. Doduše ti glumci su dobro plaćeni a još i hapaju usput.
I ja sam ljubomoran na njihove visoke plate ali za ostalo te moram malo ispraviti.

Ne biramo mi naše političare reda radi nego to činimo iz dna duše i sa punom patriotskom odgovornošću.

Stranci ne upravljaju ovom zemljom, na žalost, jer je posljednja Inckova intervencija bila prije dvije godine kada nas je Incko dobro pogurao i postavio Budimira i Lijanovića umjesto mrskih HDZova.

Naši političari su prihvatili ovakav ustav, naši političari režiraju našu svakodnevicu, mi biramo naše političare, a ako ti znaš neku bolju formulu onda te iskreno molim da ju konačno objaviš na ovom časnom mjestu pa da krenemo u svjetliju budućnost .

Živ mi bio :)
Mister Yes

#56 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara

Post by Mister Yes »

hocu ja da dijelim wrote:a ako ti znaš neku bolju formulu onda te iskreno molim da ju konačno objaviš na ovom časnom mjestu pa da krenemo u svjetliju budućnost .
Formulu za šta? Valjda ti je do sada jasan moj stav?
славянин

#57 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara

Post by славянин »

Kad procitam ovaj naslov - odma se me spopadne tuga - O ne vijece ministara ,toliko radisan segment uprave koji nam je donio mnogo napretka i mnoge zakone.Sta sad -prije su radili - sada ne rade .
:zzzz:
Maharadza

#58 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara

Post by Maharadza »

antimobbing wrote:
http://www.klix.ba/vijesti/bih/vjekosla ... /130613049

Vjekoslav Bevanda: Pokušali su da me ubiju, ali nisu uspjeli
Psihopatu ili kako ih u našem narodu zovu ''bezdušnik'', najlakše je prepoznati po patološkom laganju i prebacivanju krivice na drugu osobu ...
Image
Zbog nedostatka normalnih ljudskih emocija pogled im je hladan, blago teleći ...
Većina ljudi neće moći skužiti što osjećaju, a oni također nisu u stanju pročitati osjećaje u našim očima.
Psihopatima je potpuno svejedno da li ste ljuti, tužni, veseli jer oni nisu u stanju suosjećati sa vama.
Oni su u potpunosti duševno zamrli - bezdušni.

http://venus-luna.blogspot.com/
Izvinjajem se! :oops:
hocu ja da dijelim

#59 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara

Mister Yes wrote:
hocu ja da dijelim wrote:a ako ti znaš neku bolju formulu onda te iskreno molim da ju konačno objaviš na ovom časnom mjestu pa da krenemo u svjetliju budućnost .
Baš i nije pa bih zato i volio da konkretno napišeš ŠTA PREDLAŽEŠ ?
fantom slobode

#60 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara

Post by fantom slobode »

hocu ja da dijelim wrote:
Mister Yes wrote:
Baš i nije pa bih zato i volio da konkretno napišeš ŠTA PREDLAŽEŠ ?
prelistaj malo, otidji na njegove postove...
limeni

#61 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara

Post by limeni »

naravno da je izgled manje bitan od rijeci i djela politicara, ali stvarno imamo najruznije politicare pa ovog bevandu nebi u podrumu drzao kakav je..
stari grad Visegrad

#62 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara

Post by stari grad Visegrad »

Bevanda laze da neće sazivati sjednice Vijeća ministara. Najvoilio bih da ga nikada i ne sazove. Sta je danasnje vjece ministara postiglo pozitvno u svom mandatu? Optruiraju jedne druge. Oni ne rade za drzavu i gradjane. Njima svima treba oduzti plate na nerad. Za svaj nerad ne trebaju dobivati plate. zasto nema zakona o neradu ministara? Koliko rade - tolika je plata. Ja moram referisati savi sat rada. Za sat koji ne radim nema ni plate.
A trebaju se uvesti i ocjene gradjana o ministrima svaki mjesec. Da se vide u ogledalu.
hocu ja da dijelim

#63 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara

stari grad Visegrad wrote:Bevanda laze da neće sazivati sjednice Vijeća ministara. Najvoilio bih da ga nikada i ne sazove. Sta je danasnje vjece ministara postiglo pozitvno u svom mandatu? Optruiraju jedne druge. Oni ne rade za drzavu i gradjane. Njima svima treba oduzti plate na nerad. Za svaj nerad ne trebaju dobivati plate. zasto nema zakona o neradu ministara? Koliko rade - tolika je plata. Ja moram referisati savi sat rada. Za sat koji ne radim nema ni plate.
A trebaju se uvesti i ocjene gradjana o ministrima svaki mjesec. Da se vide u ogledalu.
Ti kao da si odjednom sa Marsa pao . Političeri se ne mogu dogovoriti jer imamo akciju "Rahat patnja pa makar jeli trave a neprijatelju ni zrno žita!".

Stvarno, nije sad u redu od političara tražiti da se dogovore ako je na sceni rahat patnja jer se oni ne mogu dogovoriti i nikada to neće moći. A ako ikada opet bude demonstracija u Sarajevu, očekujem Zlaju, Bakira i Harisa u privim redovima demonstranata :-)
hercegovac_pravi

#64 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara

Post by hercegovac_pravi »

Hoće-neće-nemora....uopšte nije bitno da li će Bevanda (ili neko drugi :wink: ) sazvati sjednicu. Čak šta više, najpoželjniji razvoj ove situacije bi bio kada bi "erceg-četnici" i četnici odustali od rada u državnim institucijama..ali nismo mi te sreće, vratit će se furda podvijenog repa baš ko i 95-te
hocu ja da dijelim

#65 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara

hercegovac_pravi wrote:Hoće-neće-nemora....uopšte nije bitno da li će Bevanda (ili neko drugi :wink: ) sazvati sjednicu. Čak šta više, najpoželjniji razvoj ove situacije bi bio kada bi "erceg-četnici" i četnici odustali od rada u državnim institucijama..ali nismo mi te sreće, vratit će se furda podvijenog repa baš ko i 95-te
A ako se ne vrate :-) , šta onda?
hercegovac_pravi

#66 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara

Post by hercegovac_pravi »

hocu ja da dijelim wrote:
hercegovac_pravi wrote:Hoće-neće-nemora....uopšte nije bitno da li će Bevanda (ili neko drugi :wink: ) sazvati sjednicu. Čak šta više, najpoželjniji razvoj ove situacije bi bio kada bi "erceg-četnici" i četnici odustali od rada u državnim institucijama..ali nismo mi te sreće, vratit će se furda podvijenog repa baš ko i 95-te
A ako se ne vrate :-) , šta onda?
Pa ne moraju, otkud ti da se moraju vratiti ? Nisu se vratitli ni Mate Boban ni Dr. "Pišopija" pa šta onda
Post Reply