Da to je stvarno nevjerovatno! Ja bas ovih dana razmisljam na koji nacin bi se moglo napraviti da na iduce izbore izađu samo porodice kandidata (pretpostavljam da je njih nemoguce sprijeciti) i niti jedan vise državljanin BIHhocu ja da dijelim wrote:Ipak tu nešto ne štima jer će isti današnji političari pobijediti i na slijedećim izborima a bebe će sa privremenim JMBGovima i penzije zaraditi (ako bude posla)
Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara
- Pasiflora
#51 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara
- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
#52 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara
Psihopatu ili kako ih u našem narodu zovu ''bezdušnik'', najlakše je prepoznati po patološkom laganju i prebacivanju krivice na drugu osobu ...http://www.klix.ba/vijesti/bih/vjekosla ... /130613049
Vjekoslav Bevanda: Pokušali su da me ubiju, ali nisu uspjeli

Zbog nedostatka normalnih ljudskih emocija pogled im je hladan, blago teleći ...
Većina ljudi neće moći skužiti što osjećaju, a oni također nisu u stanju pročitati osjećaje u našim očima.
Psihopatima je potpuno svejedno da li ste ljuti, tužni, veseli jer oni nisu u stanju suosjećati sa vama.
Oni su u potpunosti duševno zamrli - bezdušni.
http://venus-luna.blogspot.com/
- hocu ja da dijelim
#53 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara
Izgleda da su nam političari opet doskočili, prešli su u ilegalu

Džaba je, mi smo mudar narod ali su nam i političari mudri
Last edited by hocu ja da dijelim on 13/06/2013 16:46, edited 1 time in total.
- Mister Yes
#54 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara
Mi biramo reda radi. Zna se ko upravlja a to su isti oni koji su napisali ovaj nakaradni ustav. Ova država je njihov projekat (da ne ponavljam više s kojim ciljem) i snose 100% odgovornost za sve što se u njoj dešava. Naši političari su samo glumci u toj predstavi a zna se ko režira. Doduše ti glumci su dobro plaćeni a još i hapaju usput.hocu ja da dijelim wrote: Mi da biramo te političare, a birali smo ih i biraćemo ih i ubuduće, a OHR da ih kažnjava ?! Pa da mi budemo good guys a OHR bad guys ? E pa nisu ni oni iz OHR-a baš toliko blesavi![]()
- hocu ja da dijelim
#55 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara
I ja sam ljubomoran na njihove visoke plate ali za ostalo te moram malo ispraviti.Mister Yes wrote:Mi biramo reda radi. Zna se ko upravlja a to su isti oni koji su napisali ovaj nakaradni ustav. Ova država je njihov projekat (da ne ponavljam više s kojim ciljem) i snose 100% odgovornost za sve što se u njoj dešava. Naši političari su samo glumci u toj predstavi a zna se ko režira. Doduše ti glumci su dobro plaćeni a još i hapaju usput.hocu ja da dijelim wrote: Mi da biramo te političare, a birali smo ih i biraćemo ih i ubuduće, a OHR da ih kažnjava ?! Pa da mi budemo good guys a OHR bad guys ? E pa nisu ni oni iz OHR-a baš toliko blesavi![]()
Ne biramo mi naše političare reda radi nego to činimo iz dna duše i sa punom patriotskom odgovornošću.
Stranci ne upravljaju ovom zemljom, na žalost, jer je posljednja Inckova intervencija bila prije dvije godine kada nas je Incko dobro pogurao i postavio Budimira i Lijanovića umjesto mrskih HDZova.
Naši političari su prihvatili ovakav ustav, naši političari režiraju našu svakodnevicu, mi biramo naše političare, a ako ti znaš neku bolju formulu onda te iskreno molim da ju konačno objaviš na ovom časnom mjestu pa da krenemo u svjetliju budućnost .
Živ mi bio
- Mister Yes
#56 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara
Formulu za šta? Valjda ti je do sada jasan moj stav?hocu ja da dijelim wrote:a ako ti znaš neku bolju formulu onda te iskreno molim da ju konačno objaviš na ovom časnom mjestu pa da krenemo u svjetliju budućnost .
- славянин
#57 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara
Kad procitam ovaj naslov - odma se me spopadne tuga - O ne vijece ministara ,toliko radisan segment uprave koji nam je donio mnogo napretka i mnoge zakone.Sta sad -prije su radili - sada ne rade .

- Maharadza
#58 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara
Izvinjajem se!antimobbing wrote:Psihopatu ili kako ih u našem narodu zovu ''bezdušnik'', najlakše je prepoznati po patološkom laganju i prebacivanju krivice na drugu osobu ...http://www.klix.ba/vijesti/bih/vjekosla ... /130613049
Vjekoslav Bevanda: Pokušali su da me ubiju, ali nisu uspjeli
Zbog nedostatka normalnih ljudskih emocija pogled im je hladan, blago teleći ...
Većina ljudi neće moći skužiti što osjećaju, a oni također nisu u stanju pročitati osjećaje u našim očima.
Psihopatima je potpuno svejedno da li ste ljuti, tužni, veseli jer oni nisu u stanju suosjećati sa vama.
Oni su u potpunosti duševno zamrli - bezdušni.
http://venus-luna.blogspot.com/
- hocu ja da dijelim
#59 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara
Baš i nije pa bih zato i volio da konkretno napišeš ŠTA PREDLAŽEŠ ?Mister Yes wrote:Formulu za šta? Valjda ti je do sada jasan moj stav?hocu ja da dijelim wrote:a ako ti znaš neku bolju formulu onda te iskreno molim da ju konačno objaviš na ovom časnom mjestu pa da krenemo u svjetliju budućnost .
- fantom slobode
#60 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara
prelistaj malo, otidji na njegove postove...hocu ja da dijelim wrote:Baš i nije pa bih zato i volio da konkretno napišeš ŠTA PREDLAŽEŠ ?Mister Yes wrote:Formulu za šta? Valjda ti je do sada jasan moj stav?hocu ja da dijelim wrote:a ako ti znaš neku bolju formulu onda te iskreno molim da ju konačno objaviš na ovom časnom mjestu pa da krenemo u svjetliju budućnost .
- limeni
#61 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara
naravno da je izgled manje bitan od rijeci i djela politicara, ali stvarno imamo najruznije politicare pa ovog bevandu nebi u podrumu drzao kakav je..
-
stari grad Visegrad
#62 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara
Bevanda laze da neće sazivati sjednice Vijeća ministara. Najvoilio bih da ga nikada i ne sazove. Sta je danasnje vjece ministara postiglo pozitvno u svom mandatu? Optruiraju jedne druge. Oni ne rade za drzavu i gradjane. Njima svima treba oduzti plate na nerad. Za svaj nerad ne trebaju dobivati plate. zasto nema zakona o neradu ministara? Koliko rade - tolika je plata. Ja moram referisati savi sat rada. Za sat koji ne radim nema ni plate.
A trebaju se uvesti i ocjene gradjana o ministrima svaki mjesec. Da se vide u ogledalu.
A trebaju se uvesti i ocjene gradjana o ministrima svaki mjesec. Da se vide u ogledalu.
- hocu ja da dijelim
#63 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara
Ti kao da si odjednom sa Marsa pao . Političeri se ne mogu dogovoriti jer imamo akciju "Rahat patnja pa makar jeli trave a neprijatelju ni zrno žita!".stari grad Visegrad wrote:Bevanda laze da neće sazivati sjednice Vijeća ministara. Najvoilio bih da ga nikada i ne sazove. Sta je danasnje vjece ministara postiglo pozitvno u svom mandatu? Optruiraju jedne druge. Oni ne rade za drzavu i gradjane. Njima svima treba oduzti plate na nerad. Za svaj nerad ne trebaju dobivati plate. zasto nema zakona o neradu ministara? Koliko rade - tolika je plata. Ja moram referisati savi sat rada. Za sat koji ne radim nema ni plate.
Stvarno, nije sad u redu od političara tražiti da se dogovore ako je na sceni rahat patnja jer se oni ne mogu dogovoriti i nikada to neće moći. A ako ikada opet bude demonstracija u Sarajevu, očekujem Zlaju, Bakira i Harisa u privim redovima demonstranata
-
hercegovac_pravi
#64 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara
Hoće-neće-nemora....uopšte nije bitno da li će Bevanda (ili neko drugi
) sazvati sjednicu. Čak šta više, najpoželjniji razvoj ove situacije bi bio kada bi "erceg-četnici" i četnici odustali od rada u državnim institucijama..ali nismo mi te sreće, vratit će se furda podvijenog repa baš ko i 95-te
- hocu ja da dijelim
#65 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara
A ako se ne vratehercegovac_pravi wrote:Hoće-neće-nemora....uopšte nije bitno da li će Bevanda (ili neko drugi) sazvati sjednicu. Čak šta više, najpoželjniji razvoj ove situacije bi bio kada bi "erceg-četnici" i četnici odustali od rada u državnim institucijama..ali nismo mi te sreće, vratit će se furda podvijenog repa baš ko i 95-te
-
hercegovac_pravi
#66 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara
Pa ne moraju, otkud ti da se moraju vratiti ? Nisu se vratitli ni Mate Boban ni Dr. "Pišopija" pa šta ondahocu ja da dijelim wrote:A ako se ne vratehercegovac_pravi wrote:Hoće-neće-nemora....uopšte nije bitno da li će Bevanda (ili neko drugi) sazvati sjednicu. Čak šta više, najpoželjniji razvoj ove situacije bi bio kada bi "erceg-četnici" i četnici odustali od rada u državnim institucijama..ali nismo mi te sreće, vratit će se furda podvijenog repa baš ko i 95-te
, šta onda?