HITNO! Recite mi vasa misljenja

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

sha_ba

#51 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by sha_ba »

jel mu dala??

:mrgreen:
iTo

#52 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by iTo »

pamet u glavu a dole sta uleti..
FreakyStyley

#53 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by FreakyStyley »

mini123 wrote:Dakle,ja imam 17 god u vezi sam vec 2godine(nesto malo vise) i zelim da imam odnos s momkom. Mi se volimo,ja osjecam da je to to, on mi je to pokazao i vise puta.Meni je 17 god,a njemu 19.Zelim vase misljenje.
Imaj odnos s momkom.
Zatamnjena stakla

#54 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by Zatamnjena stakla »

Jesi li se :zjev:
Great Cornholio

#55 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by Great Cornholio »

miki.ba wrote:
Great Cornholio wrote:Nemoj se upuštati u seksualne odnose prije braka.
:lol:
Nemoj ni ti.
Najbolje bi bilo kad ne bi niko.
respo

#56 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by respo »

daj mi mislim daj mu
lavorpunvode

#57 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by lavorpunvode »

mini123 wrote:Dakle,ja imam 17 god u vezi sam vec 2godine(nesto malo vise) i zelim da imam odnos s momkom. Mi se volimo,ja osjecam da je to to, on mi je to pokazao i vise puta.Meni je 17 god,a njemu 19.Zelim vase misljenje.
pokazao ti TO vise puta, a jos niste..? :lol: ma daj dijete drago, okani se corava posla, sa 17 ti se cini sa svakim da je to to, djecija zaljubljenost, vjeruj mi. samo treba biti pametan pa se znati oduprijeti, dok stvarno ne budes zrela za to. sacekaj koju godinu pa se osvrni unazad i znat ces o cemu pricam. umjesto prvog momka, moj savjet ti je da se cuvas za posljednjeg.
lavorpunvode

#58 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by lavorpunvode »

dust in the wind wrote:svasta...kakvih komentara... sta ima veze da spavate... i nije bas da imas. imas 17 godina i momak je mlad....dugo ste u vezi... svakako ces to uraditi kadtad... a bolje s njim, nego kada prekinete na nekom derneku sa nekim majmunom pijanim... spavajte
a Boze.... pa ako je imalo normalna tog pijanog majmuna nece ni pogledati a kamoli na tom nekom derneku spavati s njim. Bas se mnoge djevojke, same, ne postuju sekunde, i kako onda da ocekuju da ih postuju potencijalni momci. strasno.
Zatamnjena stakla

#59 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Znači, Respo je opalio :lol:
shmizlica

#60 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by shmizlica »

nego....bilo je HITNO!!!!

jel prošlo hitno? kakav je rezultat? :D
Zatamnjena stakla

#61 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Je l' možeš mirno da sjediš :lol:
fatality

#62 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by fatality »

Klitemnestraaa wrote:Ne. Nikad to ne bih uradila prije 18. jer uvijek postoji mogućnost da zatrudniš, a u slučaju abortusa mama bi ti odgovarala za tebe, potpis i to, a da li ti treba da se mama tvoja u tebe razočara zbog nekog tvog zadovoljstva?
Inače, meni je 18 i osobno to ne bih još radila jer se ne osjećam zrelom, bar ne još dok sam u srednjoj dok potpuno ovisim o roditeljima. I sutra da saznaju i pitaju se kako su to dijete odgojili da se prije 18. tuca s nekim jer sam pod stalnim uticajem njih. Ali to su moja načela, ti uradi kako ti misliš da je ispravno, ja osobno ne bih dok sam u srednjoj.
sad sve one sto su imale odnose prije svog 18-tog rodjendan (jer sa 18 i 2 mjeseca je mnogo drugacije, nego sa 17 i 10 mjeseci) trebaju da se zapitaju ?
e zemljo moja poharana ...
sustinca

#63 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by sustinca »

Ako moras pitati znaci da nisi spremna
Butmiran

#64 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by Butmiran »

sustinca wrote:
Ako moras pitati znaci da nisi spremna
Ničije njoj mišljenje nije potrebno. Bezveze pitanje uopšte. Valjda zna je l' spremna il' nije, bezveze i mi palamudimo. :D
eluna

#65 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by eluna »

fatality wrote:
Klitemnestraaa wrote:Ne. Nikad to ne bih uradila prije 18. jer uvijek postoji mogućnost da zatrudniš, a u slučaju abortusa mama bi ti odgovarala za tebe, potpis i to, a da li ti treba da se mama tvoja u tebe razočara zbog nekog tvog zadovoljstva?
Inače, meni je 18 i osobno to ne bih još radila jer se ne osjećam zrelom, bar ne još dok sam u srednjoj dok potpuno ovisim o roditeljima. I sutra da saznaju i pitaju se kako su to dijete odgojili da se prije 18. tuca s nekim jer sam pod stalnim uticajem njih. Ali to su moja načela, ti uradi kako ti misliš da je ispravno, ja osobno ne bih dok sam u srednjoj.
sad sve one sto su imale odnose prije svog 18-tog rodjendan (jer sa 18 i 2 mjeseca je mnogo drugacije, nego sa 17 i 10 mjeseci) trebaju da se zapitaju ?
e zemljo moja poharana ...
vraga mu - ne smijem ni da pomislim ŠTA sam onda ja ................. meni je bilo 16

eh i da - nikada nisam zanijela, čak i kada nisam bila na piluli - imaš brate fino kalendar pa računaj - ha ja

i da - ako pitaš, pa još i ovdje - nisi spremna i nemoj ....
burek_in_space

#66 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by burek_in_space »

eluna wrote:
vraga mu - ne smijem ni da pomislim ŠTA sam onda ja ................. meni je bilo 16
Neke stvari postaju mnogo jasnije.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#67 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by Velkoski »

:lol:
Kinaski

#68 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by Kinaski »

Daj respi , daj Moketu I dosta za veceras
lavorpunvode

#69 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by lavorpunvode »

burek_in_space wrote:
eluna wrote:
Neke stvari postaju mnogo jasnije.
fkt je i meni ovo naumpalo, s obzirom da smo svi imali priliku procitati pricu doticne.
Joker88

#70 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by Joker88 »

Nego, prvobitna verzija posta je bila kako ima 16 godina i kako je sa momkom pola godine u vezi :D
sha_ba

#71 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by sha_ba »

daj ba pustite zenu.... najlakse je tako osudjivati... okrenite se oko sebe ba, curice su jako seksualno aktivne, a fol sad se svi cude.... i naravno osudjuju... pogotovo me burek iznenadi, kao trebao bi biti primjer...
burek_in_space

#72 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by burek_in_space »

sha_ba wrote:daj ba pustite zenu.... najlakse je tako osudjivati... okrenite se oko sebe ba, curice su jako seksualno aktivne, a fol sad se svi cude.... i naravno osudjuju... pogotovo me burek iznenadi, kao trebao bi biti primjer...
Shta te iznenadilo?
Kome primjer da budem?
Ja samo za sebe odgovaram, za druge mi se jebe.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#73 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by Velkoski »

sha_ba wrote:daj ba pustite zenu.... najlakse je tako osudjivati... okrenite se oko sebe ba, curice su jako seksualno aktivne, a fol sad se svi cude.... i naravno osudjuju... pogotovo me burek iznenadi, kao trebao bi biti primjer...
Neka su aktivne, takve i trebaju da budu. :thumbup:

Samo neka ne plaču kasnije i neka im ne bude cijeli svijet kriv a one svetice 'vako 'nako u mraku po vratu :mrgreen:
animals

#74 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by animals »

Nemoj do 60-te, tada ces biti dovoljno zrela i u najboljim god..sve prije je protiv Bozijeg zakona, i pazi, ako mu das zazalices, ako mu ne das, zazalices jos vise :D
sha_ba

#75 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by sha_ba »

burek_in_space wrote:
Shta te iznenadilo?
Kome primjer da budem?
Ja samo za sebe odgovaram, za druge mi se jebe.
mislih posto si ipak sef :D i nije bas lijepo na osnovu par postova osudjivat nekog... a da iskrena budem ni meni se ne Hebe za druge, i ja za sebe samo odgovaram :wink:

peace najzgodniji :mrgreen: :thumbup:
Post Reply