HITNO! Recite mi vasa misljenja
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
mini123
#1 HITNO! Recite mi vasa misljenja
Dakle,ja imam 17 god u vezi sam vec 2godine(nesto malo vise) i zelim da imam odnos s momkom. Mi se volimo,ja osjecam da je to to, on mi je to pokazao i vise puta.Meni je 17 god,a njemu 19.Zelim vase misljenje.
Last edited by mini123 on 10/06/2013 00:37, edited 1 time in total.
- Zatamnjena stakla
#2 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja
Bez kondoma svakako! Nek ti i djecu napravi.
-
mini123
#3 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja
nisu potrebni takvi komentari!!!Sorel wrote:Bez kondoma svakako! Nek ti i djecu napravi.
- Capajebo
#4 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja
Ako zelis da ti svi muskarci budu svinje, onda go for it. Ako pak ne zelis to, samo ne znam sto to ne bi htjela, onda nemoj.
- _Gea_
#5 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja
malo si zakasnila. sta si cekala do sad?
-
mini123
#6 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja
pa mislila sam da li je prerano mozda, hocu da cujem ostala iskustvapurifier wrote:Ako zelis da ti svi muskarci budu svinje, onda go for it. Ako pak ne zelis to, samo ne znam sto to ne bi htjela, onda nemoj.
- cadburry
#7 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja
Tražiš da ti neko drugi prosudi na osnovu svojih moralnih načela. Po mojim moralnim shvatanjima, mene kao nekoga sa (nažalost) puno više godina i iskustva, savjetovao bih te da se čuvaš za braka. Bit će slađe.
U svakom slučaju moraš biti svjesna da su njegovi trenutni najveći porivi temeljeni na želji da skine jumf i da se fali u raji ili kako je prvi ili kako spada u taj krug. Nemoj misliti da cijelo njegovo društvo neće saznati za vaš odnos, vjerovatno i do najsitnijih detalja. A samim tim i cijela škola i svako vaše drugo okruženje. To povlači osude cijelog društva, status droljice i obično javni podrug. Postaješ u tom okruženju potrošena roba i teško da ćeš u skorije vrijeme poslije tog momka naći normalnog (možda još nekog očajnika koji će pretrpiti šale tipa "jesil osjetio okus?" samo da bi skinuo jumf). Da li ti to treba u životu?
Iskustva iz muške perspektive.
U svakom slučaju moraš biti svjesna da su njegovi trenutni najveći porivi temeljeni na želji da skine jumf i da se fali u raji ili kako je prvi ili kako spada u taj krug. Nemoj misliti da cijelo njegovo društvo neće saznati za vaš odnos, vjerovatno i do najsitnijih detalja. A samim tim i cijela škola i svako vaše drugo okruženje. To povlači osude cijelog društva, status droljice i obično javni podrug. Postaješ u tom okruženju potrošena roba i teško da ćeš u skorije vrijeme poslije tog momka naći normalnog (možda još nekog očajnika koji će pretrpiti šale tipa "jesil osjetio okus?" samo da bi skinuo jumf). Da li ti to treba u životu?
-
mini123
#8 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja
hvala vam puno,donekle se slazemcadburry wrote:Tražiš da ti neko drugi prosudi na osnovu svojih moralnih načela. Po mojim moralnim shvatanjima, mene kao nekoga sa (nažalost) puno više godina i iskustva, savjetovao bih te da se čuvaš za braka. Bit će slađe.![]()
- Sheriff
#9 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja
Nisi ti jos spremna, da jesi...sad bi bilo hopa cupa a ne druzenja sa forumašima...kad budes spremna, to ce se jednostavno desiti, neces ni razmisljati o posljedicama, hoce li on pricati raji, hoce li te ostaviti, sta ce biti poslije....
pamet u glavu ^^
pamet u glavu ^^
-
mini123
#10 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja
postujem tvoje misljenje,hvalaSheriff wrote:Nisi ti jos spremna, da jesi...sad bi bilo hopa cupa a ne druzenja sa forumašima...kad budes spremna, to ce se jednostavno desiti, neces ni razmisljati o posljedicama, hoce li on pricati raji, hoce li te ostaviti, sta ce biti poslije....
pamet u glavu ^^
- hopi
#11 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja
pamet u glavu i sexajte se.
- Neradnik
#12 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja
ma kakav sex nista prije punoljetstvamini123 wrote:pa mislila sam da li je prerano mozda, hocu da cujem ostala iskustvapurifier wrote:Ako zelis da ti svi muskarci budu svinje, onda go for it. Ako pak ne zelis to, samo ne znam sto to ne bi htjela, onda nemoj.
- Hrulj
#13 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja
Sto ce ti to kog vraga? Koja korist od toga?mini123 wrote:Dakle,ja imam 17 god u vezi sam vec 2godine(nesto malo vise) i zelim da imam odnos s momkom. Mi se volimo,ja osjecam da je to to, on mi je to pokazao i vise puta.Meni je 17 god,a njemu 19.Zelim vase misljenje.
-
theTruePath
#14 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja
On ce ti naravno reci kako te voli ovo ono,mozda i voli,ali zapamti...on je muskarac
- insomnia78
#15 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja
Ma podaj mu
s' moje sokoćalo
s' moje sokoćalo
- fatality
#16 Re: AW: HITNO! Recite mi vasa misljenja
Ja bih mu momentalno dao.
Sta se kofrcis, hem nije sapun (nece se potrosit jel) hem se volite
Go for it (a za njega - go into it)!
Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
Sta se kofrcis, hem nije sapun (nece se potrosit jel) hem se volite
Go for it (a za njega - go into it)!
Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
- dust in the wind
#17 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja
svasta...kakvih komentara... sta ima veze da spavate... i nije bas da imas. imas 17 godina i momak je mlad....dugo ste u vezi... svakako ces to uraditi kadtad... a bolje s njim, nego kada prekinete na nekom derneku sa nekim majmunom pijanim... spavajte
- Hrulj
#18 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja
A ionako ce prekinuti, a on ce biti kreten svih kretena i tako. Jos ce kasnije veze zahebavati nekim mislima kao onaj joj prvi i teziti pomirenju.dust in the wind wrote:svasta...kakvih komentara... sta ima veze da spavate... i nije bas da imas. imas 17 godina i momak je mlad....dugo ste u vezi... svakako ces to uraditi kadtad... a bolje s njim, nego kada prekinete na nekom derneku sa nekim majmunom pijanim... spavajte
Glupost
-
Bodkin
#19 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja
droljice u 17 nakon 2 godine veze? gdje vi zivite
moj ti je savjet go for it, inace ces doci do 22-23 i onda ce ti biti ofirno jer ces biti jedina koja nije spavala sa momkom
i djecije bolesti saranja ces prolaziti kad ti bude trebala ozbiljna veza
moj ti je savjet go for it, inace ces doci do 22-23 i onda ce ti biti ofirno jer ces biti jedina koja nije spavala sa momkom
- cadburry
#20 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja
Zadnji put kad sam ja čito imala je 16 godina i bila je pola godine u vezi.Bodkin wrote:droljice u 17 nakon 2 godine veze? gdje vi zivite![]()
moj ti je savjet go for it, inace ces doci do 22-23 i onda ce ti biti ofirno jer ces biti jedina koja nije spavala sa momkom![]()
Mislim, ne isključujem da se promijenilo dosta od moje adolescencije, ali tad niko nije htio potrošen materijal. Kada bi neki paćenik završio sa takvom, svi bismo ga zajebavali "jesil osjetio okus?"
Last edited by cadburry on 10/06/2013 12:27, edited 1 time in total.
- Hrulj
#21 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja
Najbolje izgleda da sa tim zavrsi u 11-oj godini, pa da sve bolesti prodje -_-Bodkin wrote:droljice u 17 nakon 2 godine veze? gdje vi zivite![]()
moj ti je savjet go for it, inace ces doci do 22-23 i onda ce ti biti ofirno jer ces biti jedina koja nije spavala sa momkom![]()
- ho oponopono
#22 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja
...na forum dođi samo da se zajebavaš
a to da li ćeš da se jebuckaš (da prostiš) to je samo tvoj izbor i ne zavisi od toga šta i da li će ko šta da kaže! 
a to da li ćeš da se jebuckaš (da prostiš) to je samo tvoj izbor i ne zavisi od toga šta i da li će ko šta da kaže! 
-
Great Cornholio
#23 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja
Nemoj se upuštati u seksualne odnose prije braka.
- shmizlica
#24 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja
al mene fasciniraju ovakve teme na forumu....sve kontam neko se zahebava
imaš glavu na ramenima pa je upotrijebi...ako će ti forum formirati mišljenje, ode ti u........................
imaš glavu na ramenima pa je upotrijebi...ako će ti forum formirati mišljenje, ode ti u........................
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#25 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja
Koje si ti djubre od covjekacadburry wrote:Tražiš da ti neko drugi prosudi na osnovu svojih moralnih načela. Po mojim moralnim shvatanjima, mene kao nekoga sa (nažalost) puno više godina i iskustva, savjetovao bih te da se čuvaš za braka. Bit će slađe.![]()