Problem sa roditeljima

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

drag_gost

#51 Re: Problem sa roditeljima

Post by drag_gost »

Great Cornholio wrote:
Klitemnestraaa wrote:Čitam mnoge postove i shvatam da se ne slažem sa njima. Ovako, ako ti je 19, ne znači da si nezrela osoba i da je ta veza sa samog početka osudjena na kraj jer ti je 19 tek. Baš zato štu su rijetke zrele osobe koje razmišljaju o nečemu osim o alkoholu, izlascima, sexu i "uživanjima" kako forumaši opisuju, rijetki su brakovi koji proizlaze iz veza još od srednje škole. Od moje najbolje prijateljice roditelji se upoznali srednjoj, skupa išli, kroz faks i na kraju se uzeli. Naravno, bilo je tu trzavica, prekidali su, vidjali se s drugim osobama, ali su sačuvali nevinost jedno za drugo. Moja strina i stric koji cu već milion godina u braku su se upoznali kad je strina bila maturant i opet kroz čitav faks i na kraju brak. Mogla je ona birati, prije 50 godina žena s diplomom iz Zagreba kad dodje u mali grad može imati koga hoće, još bila lijepa, zgodna... Stoga, moj savjet ti je da se ne mijenjaš i ne "uživaš" na taj način u životu, bolje se mučiti sa 19.20-25 godina, nego čitav život poslije kajati se jer nemaš ništa izgradjeno, i što se faksa tiče, a i žena. I vjeruj, ženama koje se čuvaju i paze s kim će i šta bitno je koliko ih je imao partner. Zato, bori se i dalje, da si nešto sagradiš, ako ne uspije bar imaš iskustvo iza sebe, puno sreće. :)
:thumbup:
:thumbup:
Post Reply