Problem sa roditeljima

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

ShyRoonie

#1 Problem sa roditeljima

Post by ShyRoonie »

Eh ovako, bez neke suplje da predjem odmah na stvar :D :D :
U vezi smo vec 6 mjeseci, prilicno ozbiljnoj (od novembra prosle godine), idemo zajedno u skolu, vidjamo se redovno ( svaki dan u sustini ) i sve je nekako presavrseno, nismo imali niti jedne svadje da se neko naljuti ili provodi i sl. :)
Ja imam skoro 19 godina ( u augustu cu imat), a ona ima 17 (u septembru puni 18), i problem nastaje kod njenih roditelja. :? Oni, naime ne dopustaju vezu, za koju su saznali na ne bas fin nacin (vidjeli su nas u kaficu prije 3 mjeseca), iako sam ja insistirao da im ona kaze, ali elemnejse. Ja sam, priznajem, postao lud za ovom curom, i po svemu sudeci i ona je, jer se inati sa roditeljima radi mene, i ne zelim da ovo ikako prekida. I sad, sta bi ja trebao uraditi, situacija ide nabolje pa koliko toliko se normalizuje, pa onda odjednom joj pocnu solit pamet i pravit probleme, zabranjivati, vec nekoliko puta tako. Ne znam u cemu je problem. Licno imam dvije sestre, doduse starije, ali su obje sa 16 izlazile normalno, ćaća im tako nikad probleme pravio nije, a bome ni mati. Pokusavam da shvatim motive i razloge za ponasanje njenih roditelja. Spreman sam da ucinim bilo sta i podnesem bilo kakav teret, jer jbg volim curu... :-) :-)
Klitemnestraaa

#2 Re: Problem sa roditeljima

Post by Klitemnestraaa »

Branit će i kad vide da nema fajde odustat će na kraju. Nek' se ona izbori sa njima, vidjajte se tajno, uostalom tako samo možete učvrstiti vezu, ako je to zaista ozbiljno, silom mogu postići samo kontraefekt. I zapitaj se da li joj brane momka ili tebe, u prvom su slučaju to možda tradicionalni ljudi da misle da je mlada za vezu, a u drugom malo preispitaj svoje ponašanje, mora biti razlog ako samo tebe brane.
jabidapitam

#3 Re: Problem sa roditeljima

Post by jabidapitam »

ShyRoonie wrote:Eh ovako, bez neke suplje da predjem odmah na stvar :D :D :
U vezi smo vec 6 mjeseci, prilicno ozbiljnoj (od novembra prosle godine), idemo zajedno u skolu, vidjamo se redovno ( svaki dan u sustini ) i sve je nekako presavrseno, nismo imali niti jedne svadje da se neko naljuti ili provodi i sl. :)
Ja imam skoro 19 godina ( u augustu cu imat), a ona ima 17 (u septembru puni 18), i problem nastaje kod njenih roditelja. :? Oni, naime ne dopustaju vezu, za koju su saznali na ne bas fin nacin (vidjeli su nas u kaficu prije 3 mjeseca), iako sam ja insistirao da im ona kaze, ali elemnejse. Ja sam, priznajem, postao lud za ovom curom, i po svemu sudeci i ona je, jer se inati sa roditeljima radi mene, i ne zelim da ovo ikako prekida. I sad, sta bi ja trebao uraditi, situacija ide nabolje pa koliko toliko se normalizuje, pa onda odjednom joj pocnu solit pamet i pravit probleme, zabranjivati, vec nekoliko puta tako. Ne znam u cemu je problem. Licno imam dvije sestre, doduse starije, ali su obje sa 16 izlazile normalno, ćaća im tako nikad probleme pravio nije, a bome ni mati. Pokusavam da shvatim motive i razloge za ponasanje njenih roditelja. Spreman sam da ucinim bilo sta i podnesem bilo kakav teret, jer jbg volim curu... :-) :-)
Tako sam i ja u tim godinama, njena me mama nije voljela nikako. Ja na kraju odustao, pustio curu. I ti pusti svoju ima jos zivota.
ShyRoonie

#4 Re: Problem sa roditeljima

Post by ShyRoonie »

Klitemnestraaa wrote:Branit će i kad vide da nema fajde odustat će na kraju. Nek' se ona izbori sa njima, vidjajte se tajno, uostalom tako samo možete učvrstiti vezu, ako je to zaista ozbiljno, silom mogu postići samo kontraefekt. I zapitaj se da li joj brane momka ili tebe, u prvom su slučaju to možda tradicionalni ljudi da misle da je mlada za vezu, a u drugom malo preispitaj svoje ponašanje, mora biti razlog ako samo tebe brane.
Brane vec 3 mjeseca tako, i ne znam kako je uspjela izdrzati, i da rekli su joj da je jos mlada za veze, a moje ponasanje je sasvim normalno/moralno, ne pijem, ne pusim, ne izlazim svakuda, tako da nije to, a i ne znaju me njeni roditelji...
Klitemnestraaa

#5 Re: Problem sa roditeljima

Post by Klitemnestraaa »

ShyRoonie wrote:
Klitemnestraaa wrote:Branit će i kad vide da nema fajde odustat će na kraju. Nek' se ona izbori sa njima, vidjajte se tajno, uostalom tako samo možete učvrstiti vezu, ako je to zaista ozbiljno, silom mogu postići samo kontraefekt. I zapitaj se da li joj brane momka ili tebe, u prvom su slučaju to možda tradicionalni ljudi da misle da je mlada za vezu, a u drugom malo preispitaj svoje ponašanje, mora biti razlog ako samo tebe brane.
Brane vec 3 mjeseca tako, i ne znam kako je uspjela izdrzati, i da rekli su joj da je jos mlada za veze, a moje ponasanje je sasvim normalno/moralno, ne pijem, ne pusim, ne izlazim svakuda, tako da nije to, a i ne znaju me njeni roditelji...
Nek nastave braniti, vi se nastavite vidjati. Očito su ljudi jako tradicionalni, pa hej živimo u 21. vijeku, nije ni njima lako, ali drugo vreme drugo breme, nek' malo preispitaju svoje predrasude da li su ok. Gle, njeni su roditelji, ona se mora izboriti s tim ako uopće želi momka. A ti joj trebaš biti podrška u tome i da je ohrabruješ da ne bi posumnjala da nisi vrijedan te borbe.
Jedino što konkretno možeš učiniti, ako smatraš da imaš mu.a za to da dodješ jedan dan kod njih za ručak i kažeš da ti je stalo do nje, da nemaju razlog da te mrze, da je nećeš seksualno iskoristiti, da si i ti moralan, tradicionalan, bla, bla.
Tears

#6 Re: Problem sa roditeljima

Post by Tears »

fino skupi snage i oci u oci popricaj s njenim roditeljima reci im sve sto imas fino i kulturno naravno i iskreno , i promeni ce misljenje 100% :)
ShyRoonie

#7 Re: Problem sa roditeljima

Post by ShyRoonie »

Klitemnestraaa wrote: Nek nastave braniti, vi se nastavite vidjati. Očito su ljudi jako tradicionalni, pa hej živimo u 21. vijeku, nije ni njima lako, ali drugo vreme drugo breme, nek' malo preispitaju svoje predrasude da li su ok. Gle, njeni su roditelji, ona se mora izboriti s tim ako uopće želi momka. A ti joj trebaš biti podrška u tome i da je ohrabruješ da ne bi posumnjala da nisi vrijedan te borbe.
Jedino što konkretno možeš učiniti, ako smatraš da imaš mu.a za to da dodješ jedan dan kod njih za ručak i kažeš da ti je stalo do nje, da nemaju razlog da te mrze, da je nećeš seksualno iskoristiti, da si i ti moralan, tradicionalan, bla, bla.
Pa logicno da sam tu uz nju i ostat cu, shvatila je dosad, i to sam vec do sad i prosao, sve te krize, trazenje da se raskine, ja nisam htio a ni ona, a i jednostavno bi i ispao supak kad bi sad odustao :) A to za rucak sam vec pokusao da je nagovorim, al ne ide. Predlagao sam da nazovem joj oca, ugovorim rucak, kafu, pice, da porazgovaramo u cemu je problem, ali ona nece, pa necu da stvaram konflikte.
Tears wrote:fino skupi snage i oci u oci popricaj s njenim roditeljima reci im sve sto imas fino i kulturno naravno i iskreno , i promeni ce misljenje 100% :)
Vec sam to htio, imam ja muda, na sve sam zivo spreman ako mi vjerujes, ali ona ne da, pa necu dok je ne uspijem nagovorit da se ne naljuti na mene... :-)
Tears

#8 Re: Problem sa roditeljima

Post by Tears »

ShyRoonie wrote:
Klitemnestraaa wrote: Nek nastave braniti, vi se nastavite vidjati. Očito su ljudi jako tradicionalni, pa hej živimo u 21. vijeku, nije ni njima lako, ali drugo vreme drugo breme, nek' malo preispitaju svoje predrasude da li su ok. Gle, njeni su roditelji, ona se mora izboriti s tim ako uopće želi momka. A ti joj trebaš biti podrška u tome i da je ohrabruješ da ne bi posumnjala da nisi vrijedan te borbe.
Pa logicno da sam tu uz nju i ostat cu, shvatila je dosad, i to sam vec do sad i prosao, sve te krize, trazenje da se raskine, ja nisam htio a ni ona, a i jednostavno bi i ispao supak kad bi sad odustao :) A to za rucak sam vec pokusao da je nagovorim, al ne ide. Predlagao sam da nazovem joj oca, ugovorim rucak, kafu, pice, da porazgovaramo u cemu je problem, ali ona nece, pa necu da stvaram konflikte.
Tears wrote:fino skupi snage i oci u oci popricaj s njenim roditeljima reci im sve sto imas fino i kulturno naravno i iskreno , i promeni ce misljenje 100% :)
Vec sam to htio, imam ja muda, na sve sam zivo spreman ako mi vjerujes, ali ona ne da, pa necu dok je ne uspijem nagovorit da se ne naljuti na mene... :-)

Brate fino jos jednom popricaj sa njom reci joj fino da vidite na cemu ste , i ako roditelji promene misljenje sve supre , a ako ne , nastavite se i dalje vidjati a da oni ne znaju .... Bio sam ja davno u slicnoj situaciji al ne s oba dva roditelja vec sa jednim tacnije njenim tatom , dok je njena mama znala za nas i sve to , al od njenog tate znam da se krio nekih 5meseci mozda malo vise , i fino sam jednom otisao s njom njenoj kuci , tata joj je dosao s posla naravno bila joj je i mama tu , i tako fino poceli smo pricu fazon muskarac s muskarcem (dok jos nije saznao da smo u vezi ja i njegova cerka ) eh kad je saznao tacnije kada smo mu ja i ona rekli , onda me je poceo ispitvati , fazon gde radim , kad sam rodjen blablabla , i neke ostale znj stvari , i coveku sam na kraju sve rekao sta mislim (a branio joj vezu sa mnom samo zato sto pusim cigarete ) -.- , i on se spustio na zemlju , i na kraju smo bili u super odnosima :)
ShyRoonie

#9 Re: Problem sa roditeljima

Post by ShyRoonie »

Tears wrote: Brate fino jos jednom popricaj sa njom reci joj fino da vidite na cemu ste , i ako roditelji promene misljenje sve supre , a ako ne , nastavite se i dalje vidjati a da oni ne znaju .... Bio sam ja davno u slicnoj situaciji al ne s oba dva roditelja vec sa jednim tacnije njenim tatom , dok je njena mama znala za nas i sve to , al od njenog tate znam da se krio nekih 5meseci mozda malo vise , i fino sam jednom otisao s njom njenoj kuci , tata joj je dosao s posla naravno bila joj je i mama tu , i tako fino poceli smo pricu fazon muskarac s muskarcem (dok jos nije saznao da smo u vezi ja i njegova cerka ) eh kad je saznao tacnije kada smo mu ja i ona rekli , onda me je poceo ispitvati , fazon gde radim , kad sam rodjen blablabla , i neke ostale znj stvari , i coveku sam na kraju sve rekao sta mislim (a branio joj vezu sa mnom samo zato sto pusim cigarete ) -.- , i on se spustio na zemlju , i na kraju smo bili u super odnosima :)
Pa planiram to, sto prije, hocu da skinem kamen sa srca, i ja nju nagovaram jer mislim da nece biti problema, ali otac uglavnom ne da, nekakav je previse konzervativan. A i osim toga, zavisi koliko ste godina oboje tada imali, mozda sad imaju misljenje da je prerano za vezanja ili ozbiljnosti,jer ni ona ni ja nismo u 20-e ni zakoracili.
Tears

#10 Re: Problem sa roditeljima

Post by Tears »

ShyRoonie wrote:
Tears wrote: Brate fino jos jednom popricaj sa njom reci joj fino da vidite na cemu ste , i ako roditelji promene misljenje sve supre , a ako ne , nastavite se i dalje vidjati a da oni ne znaju .... Bio sam ja davno u slicnoj situaciji al ne s oba dva roditelja vec sa jednim tacnije njenim tatom , dok je njena mama znala za nas i sve to , al od njenog tate znam da se krio nekih 5meseci mozda malo vise , i fino sam jednom otisao s njom njenoj kuci , tata joj je dosao s posla naravno bila joj je i mama tu , i tako fino poceli smo pricu fazon muskarac s muskarcem (dok jos nije saznao da smo u vezi ja i njegova cerka ) eh kad je saznao tacnije kada smo mu ja i ona rekli , onda me je poceo ispitvati , fazon gde radim , kad sam rodjen blablabla , i neke ostale znj stvari , i coveku sam na kraju sve rekao sta mislim (a branio joj vezu sa mnom samo zato sto pusim cigarete ) -.- , i on se spustio na zemlju , i na kraju smo bili u super odnosima :)
Pa planiram to, sto prije, hocu da skinem kamen sa srca, i ja nju nagovaram jer mislim da nece biti problema, ali otac uglavnom ne da, nekakav je previse konzervativan. A i osim toga, zavisi koliko ste godina oboje tada imali, mozda sad imaju misljenje da je prerano za vezanja ili ozbiljnosti,jer ni ona ni ja nismo u 20-e ni zakoracili.
Verovatno ti je poznato da svkai otac zelji sve najbolje za svoju cer , nema veze to sto vi niste u 20esete zakoracili , sad da je problem na primer da ti imas 25-26god a ona 17 eh to bi verovatno bio problem ... Al ovo tvoje i nije bas ono kad se gleda s druge perspektive , i sam znas da trebas da popricas sa njima , fino to u radi , istresi se kako bi se reklo al na pametan nacin , objasni im ono neke stvari i gledace te drugim ''ocima '' :)
ShyRoonie

#11 Re: Problem sa roditeljima

Post by ShyRoonie »

Tears wrote: Verovatno ti je poznato da svkai otac zelji sve najbolje za svoju cer , nema veze to sto vi niste u 20esete zakoracili , sad da je problem na primer da ti imas 25-26god a ona 17 eh to bi verovatno bio problem ... Al ovo tvoje i nije bas ono kad se gleda s druge perspektive , i sam znas da trebas da popricas sa njima , fino to u radi , istresi se kako bi se reklo al na pametan nacin , objasni im ono neke stvari i gledace te drugim ''ocima '' :)
A problem je sto ona ne da da se ja sretnem sa njenim ocem, ne znam razlog, kad god spomenem, mase glavom i govori ne. Zaljubljen covjek je sve u stanju uciniti, pogotovo za voljenu osobu, tako da ne predstavlja problem pokupit muda i otici, ali ona mi ne da, a ja ne zelim da zaostravam odnose tako...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#12 Re: Problem sa roditeljima

Post by Velkoski »

Imaš ba tek 18, ionako će pući kad tad, ne vrijedi dobivati sijede u tim godinama. :oops:
Tears

#13 Re: Problem sa roditeljima

Post by Tears »

ShyRoonie wrote:
Tears wrote: Verovatno ti je poznato da svkai otac zelji sve najbolje za svoju cer , nema veze to sto vi niste u 20esete zakoracili , sad da je problem na primer da ti imas 25-26god a ona 17 eh to bi verovatno bio problem ... Al ovo tvoje i nije bas ono kad se gleda s druge perspektive , i sam znas da trebas da popricas sa njima , fino to u radi , istresi se kako bi se reklo al na pametan nacin , objasni im ono neke stvari i gledace te drugim ''ocima '' :)
A problem je sto ona ne da da se ja sretnem sa njenim ocem, ne znam razlog, kad god spomenem, mase glavom i govori ne. Zaljubljen covjek je sve u stanju uciniti, pogotovo za voljenu osobu, tako da ne predstavlja problem pokupit muda i otici, ali ona mi ne da, a ja ne zelim da zaostravam odnose tako...

pa brate minli ako se vec toliko ''volite'' , nek ti kaze razlog zbog cega ona to ne zeli, ili jednostavno se nadji sam da ona ne sazna s njenim ocem :run:
theTruePath

#14 Re: Problem sa roditeljima

Post by theTruePath »

sto ces se sreti s njenim ocem,velika vjerovatnoca da vasa veza nece potrajati,ipak je ona 16 a ti 18.....kad bi roditelji upoznavali svakog momcica koji naidje :-)
ShyRoonie

#15 Re: Problem sa roditeljima

Post by ShyRoonie »

Tears wrote: pa brate minli ako se vec toliko ''volite'' , nek ti kaze razlog zbog cega ona to ne zeli, ili jednostavno se nadji sam da ona ne sazna s njenim ocem :run:
Razlog znam, znam joj oca, radi zajedno sa mojim rodjakom u firmi, on mene ne zna, ne zna da mi je to rodjak, i razumijem zasto ne da :-)
leet wrote:Imaš ba tek 18, ionako će pući kad tad, ne vrijedi dobivati sijede u tim godinama. :oops:
A jbg, kao da ne bi volio da mi se ovo ne desava, al valjda razumijes kad se covjek zaljubi :-) :-)
theTruePath wrote:sto ces se sreti s njenim ocem,velika vjerovatnoca da vasa veza nece potrajati,ipak je ona 16 a ti 18.....kad bi roditelji upoznavali svakog momcica koji naidje :-)
Njoj je skoro 18, a meni skoro 19 :skoljka:
I kad je dosad potrajala (bilo je svega, al smo prosli), vjeruj da ce potrajati jos dugo :)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#16 Re: Problem sa roditeljima

Post by Velkoski »

ShyRoonie wrote:
leet wrote:Imaš ba tek 18, ionako će pući kad tad, ne vrijedi dobivati sijede u tim godinama. :oops:
A jbg, kao da ne bi volio da mi se ovo ne desava, al valjda razumijes kad se covjek zaljubi :-) :-)
Vjerovatno te razumijem bolje nego bilo ko drugi na ovoj temi, čim se ona ne bori toliko kao ti ništa od te ljubavi (ukoliko je tačno da ona izbjegava da se problem pokuša riješiti). Iz iskustva ti govorim da je bolje da prekineš to dok je još nisi previše zavolio, kasnije će samo biti gore.

Fino joj postavi ultimatum da želiš da pričaš sa njenim ocem, ako odbije onda znaš na čemu si.

Nego.. Shvati da si mlad, čekaju te gore stvari. :D
ShyRoonie

#17 Re: Problem sa roditeljima

Post by ShyRoonie »

leet wrote:
ShyRoonie wrote:
Vjerovatno te razumijem bolje nego bilo ko drugi na ovoj temi, čim se ona ne bori toliko kao ti ništa od te ljubavi (ukoliko je tačno da ona izbjegava da se problem pokuša riješiti). Iz iskustva ti govorim da je bolje da prekineš to dok je još nisi previše zavolio, kasnije će samo biti gore.

Fino joj postavi ultimatum da želiš da pričaš sa njenim ocem, ako odbije onda znaš na čemu si.

Nego.. Shvati da si mlad, čekaju te gore stvari. :D
Brate ja sam vec zagorio sto se tice te ljubavi, a dalje, vjeruj mi da je njoj gore nego meni, nece da raskine, ja sam joj cak predlago ako ce joj biti lakse, ali nece, a oni je bukvalno kuci progone i svasta joj govore, cak je u skolu znala doci sva se trese, ne da mi da je dotaknem, a oca joj znam onako iz rodjakove price, a i njene price, koje se bome itekako poklapaju, i potpuno razumijem njen strah sto se tice tog sastajanja... :run: :run:
Najvjerovatnije da cu se liku obratiti tajno, bez njenog znanja, jer ne mogu je gledati kako tone u tugu iz dana u dan... :| :skoljka:
theTruePath

#18 Re: Problem sa roditeljima

Post by theTruePath »

sto te toliko mrze,da nisi druge vjere :shock: :D
JThomas

#19 Re: Problem sa roditeljima

Post by JThomas »

ShyRoonie wrote:
upravo je u tome problem, da piješ, pušiš, tučeš se i imaš jedno dvije osuđujuće u devetnaestoj ne bi smjeli da joj brane :D

a danas je to i in :D
Tears

#20 Re: Problem sa roditeljima

Post by Tears »

Stvarno ne znam druze vise da ti kazem .....
Jedino vidi sa tim svojim rodjakom , da on poprica kao s njenim caletom ako su dobri drugari na poslu ...
I vidi s njom pravi razlog zbog cega ona nece da ti pricas s roditeljem njenim ... Mozda se boji ako budes pricao , pa se njenom tati ne bude svidelo da ce nju izudarati ....
ShyRoonie

#21 Re: Problem sa roditeljima

Post by ShyRoonie »

theTruePath wrote:sto te toliko mrze,da nisi druge vjere :shock: :D
Iste smo vjere oboje :D :D
JThomas wrote: upravo je u tome problem, da piješ, pušiš, tučeš se i imaš jedno dvije osuđujuće u devetnaestoj ne bi smjeli da joj brane :D

A jbg, danas neki ljudi vide, a slijepi su :D
Tears wrote:Stvarno ne znam druze vise da ti kazem .....
Jedino vidi sa tim svojim rodjakom , da on poprica kao s njenim caletom ako su dobri drugari na poslu ...
I vidi s njom pravi razlog zbog cega ona nece da ti pricas s roditeljem njenim ... Mozda se boji ako budes pricao , pa se njenom tati ne bude svidelo da ce nju izudarati ....
Razlog je taj sto joj je otac onako malo "zaeban", pa je strah da me ne pozlijedi li nesto slicno, vec su te sve price ispricane... :roll: :roll:
Tears

#22 Re: Problem sa roditeljima

Post by Tears »

ShyRoonie wrote:
theTruePath wrote:sto te toliko mrze,da nisi druge vjere :shock: :D
Iste smo vjere oboje :D :D
JThomas wrote: upravo je u tome problem, da piješ, pušiš, tučeš se i imaš jedno dvije osuđujuće u devetnaestoj ne bi smjeli da joj brane :D

A jbg, danas neki ljudi vide, a slijepi su :D
Tears wrote:Stvarno ne znam druze vise da ti kazem .....
Razlog je taj sto joj je otac onako malo "zaeban", pa je strah da me ne pozlijedi li nesto slicno, vec su te sve price ispricane... :roll: :roll:
ma ne brini se nece te udariti niti ista , cist primer evo moj jedan drugar tj najbolji je u vezi s curom koja je 97god a on je 91godiste,a njen stari je mnogooo zaeban lik , i bilio su na nekih 2 sedmice raskinuli ,i on je misleo da ce ga stari proganjati jer je njen stari , mrgud i po al nije , to ti je samo roditeljska ''gluma'' :) ako se tice cerke , a ako se tice drustva to ti se zove gluma fazon ja sam baja i po i to e to , ja ti kazem samo popricaj s njom i reci joj brate sve u oci sto imas sto se tice toga sto nece da popricas sa njenim starim , i svejedno ako opet ne bude pristala moras popricati s njim , jer ako ovako ko sto ti kazes se nastavi , ce vam puknuti veza ,pa je zbog toga najbolje da popricas s njim , i ako se ne skontate brate ,onda samo njega kao slaze raskinucu s njom blabalbalbla, a uopste ne raskines , vec se nastavite kriti sve dok budete mogli :)
omađijaj me

#23 Re: Problem sa roditeljima

Post by omađijaj me »

Ja sam imao taj problem jer sam bio druge vjere odnosno nisam ni svoju prakticirao u tolikoj mjeri jer nisam opterećen time i to je moja stvar a njenim je roditeljima bio problem ako se uda za kjafira prema nekakvom lafo sheeria zakonu otpada od vjere... I kao lafo kaze mi njen stari da trebam preci na islam ako se hocu sa njom ozeniti a ja kao da nemam nekih pametnijih poslova nego mijenjati religije, imena i gluposti..
newlevel

#24 Re: Problem sa roditeljima

Post by newlevel »

Druze tebi je 19 godina, i to ti najveci problem ???? Pa bolan idi pij, pusi, drogiraj se, sexaj se, ali uz sve to, nemoj nikad fakultet zapostavit (ako si student) uci redovno. Sam sebi reci, ako je sudbina da ona i ja budemo zajedno, mi cemo biti, i to je to. Nemoj ti sebi kose trgati...
Nemoj biti lud, uzivaj dok si mlad.
ShyRoonie

#25 Re: Problem sa roditeljima

Post by ShyRoonie »

newlevel wrote:Druze tebi je 19 godina, i to ti najveci problem ???? Pa bolan idi pij, pusi, drogiraj se, sexaj se, ali uz sve to, nemoj nikad fakultet zapostavit (ako si student) uci redovno. Sam sebi reci, ako je sudbina da ona i ja budemo zajedno, mi cemo biti, i to je to. Nemoj ti sebi kose trgati...
Nemoj biti lud, uzivaj dok si mlad.
Pa jest mi 19, ne pravi veliku razliku, nismo svi isti, neki ce promijeniti 101 curu, neki 10, a neki mozda 2-3 :-) , sve zavisi od karaktera, ne pijem, ne pusim, ne drogiram se pogotovo, ne zelim sex prije braka(mogao sam ali nisam), a fax ide super dosad(bolje od ocekivanja), a sudbina je bila takva da ja nju nisam gonjao, nit je ona mene, nego smo se onako ko druzili i jednostavno se desilo, bilo bi ti krivo da tako nesto zavrsi ovako glupo, i ja sam veliki borac kroz zivot bio, svasta sam prosao, tako da mi ne pada na pamet da odustajem, nisam takav insan... :D :D
Post Reply