medena nazalost ali moram sa ovim da se slozim.... ima puno ovoga...MedenoSrce wrote:Ma ona misli da se najbitnije razmnozavati pa onda djetetu gurnuti komad kifle da glodje ili kesu smokija, sta fali bitno je da imas dijete
.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
sha_ba
#51 Re: O zenama
-
bebeSa
#52 Re: O zenama
Ne postoje opravdani razlozi zasto neko zeli ili ne zeli dijete. Svaka zena ima majcinski instikt koji je kod nekih izrazeniji pa rode ili radjaju vise djece. One zene koje ga ne osjete
Primjer:
Zabavljaju se od srednje skole, ljubav na nivou, stalno zajedno, zavrsili fakultete, vjencali se i kao normalno bilo i da naprave dijete. Greska... on postao ljubomoran na vlastito dijete a ona postala namcor sto samo ona brine o djetetu, kao da nema dovoljno drugih obaveza, i u neka doba kad joj je dijete imalo oko godine kaze ona: Seru zene ko foke!!! Danas je dijete u internatu a oni su razvedeni
Djeca su, bar meni, najveca radost. I milion kriza koje sam prolazila sa partnerom, njihovim tatom, su mi pomogle prebroditi!!!
Primjer:
Zabavljaju se od srednje skole, ljubav na nivou, stalno zajedno, zavrsili fakultete, vjencali se i kao normalno bilo i da naprave dijete. Greska... on postao ljubomoran na vlastito dijete a ona postala namcor sto samo ona brine o djetetu, kao da nema dovoljno drugih obaveza, i u neka doba kad joj je dijete imalo oko godine kaze ona: Seru zene ko foke!!! Danas je dijete u internatu a oni su razvedeni
Djeca su, bar meni, najveca radost. I milion kriza koje sam prolazila sa partnerom, njihovim tatom, su mi pomogle prebroditi!!!
-
sha_ba
#53 Re: O zenama
ja ne bi rekla da se samo i iskljucivo radi o instiktu... i nema SVAKA zena instikt, vjeruj... i ne radjaju SVE zene koliko hoce i kako hoce!!!
PS da se razumijemo, ja volim djecu, te pripadam toj grupi sa instiktima

PS da se razumijemo, ja volim djecu, te pripadam toj grupi sa instiktima
- klixoris
#54 Re: O zenama
Znaci tebe tvoj INSEKT nikada ne vara ! sto bi rekao jedan gospodin iz Zikine dinastije 
- Saian
#55 Re: O zenama
dame sretan vam osmi marEt,
a evo i meni je bome
http://www.klix.ba/vijesti/regija/uhaps ... /130308129
znal ko od pravnika kak'e su joj shanse za przhuna, pardon prihvatnoi/tranzitni centar
a evo i meni je bome
http://www.klix.ba/vijesti/regija/uhaps ... /130308129
znal ko od pravnika kak'e su joj shanse za przhuna, pardon prihvatnoi/tranzitni centar
- Saian
#56 Re: O zenama
sha_ba wrote:ja ne bi rekla da se samo i iskljucivo radi o instiktu... i nema SVAKA zena instikt, vjeruj... i ne radjaju SVE zene koliko hoce i kako hoce!!!
PS da se razumijemo, ja volim djecu, te pripadam toj grupi sa instiktima![]()
-
sha_ba
#57 Re: O zenama
sega tebi, a??Saian wrote:sha_ba wrote:ja ne bi rekla da se samo i iskljucivo radi o instiktu... i nema SVAKA zena instikt, vjeruj... i ne radjaju SVE zene koliko hoce i kako hoce!!!
-
sha_ba
#58 Re: O zenama
rijetkoklixoris wrote:Znaci tebe tvoj INSEKT nikada ne vara ! sto bi rekao jedan gospodin iz Zikine dinastije
- WildRedRose
#59 Re: O zenama
def treba uvesti zakon da svaki par koji namjerava imati djecu ode na provjeru kod psihijatra.bebeSa wrote:Ne postoje opravdani razlozi zasto neko zeli ili ne zeli dijete. Svaka zena ima majcinski instikt koji je kod nekih izrazeniji pa rode ili radjaju vise djece. One zene koje ga ne osjete![]()
Primjer:
Zabavljaju se od srednje skole, ljubav na nivou, stalno zajedno, zavrsili fakultete, vjencali se i kao normalno bilo i da naprave dijete. Greska... on postao ljubomoran na vlastito dijete a ona postala namcor sto samo ona brine o djetetu, kao da nema dovoljno drugih obaveza, i u neka doba kad joj je dijete imalo oko godine kaze ona: Seru zene ko foke!!! Danas je dijete u internatu a oni su razvedeni![]()
dosta vise primjera kako jadna djeca ispastaju zbog neozbiljnosti, i raznih hireva roditelja
- Saian
#60 Re: O zenama
jok, nego mi shegNasha_ba wrote:sega tebi, a??Saian wrote:sha_ba wrote:ja ne bi rekla da se samo i iskljucivo radi o instiktu... i nema SVAKA zena instikt, vjeruj... i ne radjaju SVE zene koliko hoce i kako hoce!!!
![]()
-
sha_ba
#61 Re: O zenama
E nek' je valaSaian wrote:jok, nego mi shegNasha_ba wrote:sega tebi, a??Saian wrote:![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
- WildRedRose
#62 Re: O zenama
Kada muskarcu dodas kamen, on ostaje muskarac. Kada zeni dodas kamen, ona postaje stijena!
- WildRedRose
#65 Re: .
sherbett wrote:Priča meni danas baka u vrijeme ručka: "jel znaš koje tri vrline mora imati svaka dobra žena?", sad ja, perem ono suđe i mislim si koje su to baš te tri kad ih ima bar hiljadu..reko ne znam! Kaže baka: "žena na cesti mora biti dama, u kući domaćica u krevetu kurva"..i ispade meni tanjusr, nema veze, nego tko joj to jednom reče..jedan muškarac!
-
bebeSa
#66 Re: .
sherbett wrote:Priča meni danas baka u vrijeme ručka: "jel znaš koje tri vrline mora imati svaka dobra žena?", sad ja, perem ono suđe i mislim si koje su to baš te tri kad ih ima bar hiljadu..reko ne znam! Kaže baka: "žena na cesti mora biti dama, u kući domaćica u krevetu kurva"..i ispade meni tanjusr, nema veze, nego tko joj to jednom reče..jedan muškarac!
Molim te, pitaj baku koje vrline treba da ima muskarac?
- burek_in_space
#67 Re: .
Penis bonus, pax in domus.sherbett wrote:
bojim se