Policija,dojava,pouzdanost u iste ?

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

lavic

#51 Re: Policija,dojava,pouzdanost u iste ?

Post by lavic »

Samo me zanima kako preletis 2/3 auta kad vozis po propisima, i ukljucuje li to i tri super brza kamiona?[/quote]

Bez ikakvih problema, sto pitas?[/quote]

Zasto ignorises dio pitanja koji se odnosi na po propisima, kako letis, a po propisima?[/quote]

Ne ignorisem, propisi nisu samo 40 pored skole, 50 ili 60 u naseljenom mjestu i puna gdje na scenu stupaju ovi sto inace nikog nikad ne bi pretekli. Velika je razlika izmedju voziti po propisima + tolerancija i nemati kompkese da te onda preticu i djeca na biciklima i voziti i patiti od kompleksa da te neko ne obidje.[/quote]

Kakv si ti lik, ako govoris o propisima budi dosljedan do kraja, nema nikakve tolerancije.
Nema nikakve razlike izmedju tebe koji pretices sa 110km/h gdje je dozvoljeno 80 i kamiona koji pretice sa 80 gdje je dozvoljeno 60 km/h.
Gdje to kod nas ima uopste ceste da je dozvoljeno brze od 80km/h osim auto puta, a i tih jadnih 80 km/h je dozvoljeno na nekih mozda 10% dionica.
Tako da bih te zamolio da ne moralises i ne pametujes jer brzine koje su kod nas dozvoljene mozes voziti bez ikakvih problema i sa G2. Ti kad ne bi progovori na usta ti bi na g......

PS. Ja kad sam imao svoj u vlasnistvu TD ti si niz "bascu" se derao brm, brm.
respo

#52 Re: Policija,dojava,pouzdanost u iste ?

Post by respo »

kako boga ti nema razlike kad auto malo pretice sa 110 i kamiona sa 80

prva razlika je gabariti ta 2 vozila druga razlika je snaga i startnost jednog i drugog
ne mogu da vjerujem da ovo citam

a i vas dvojica dosta vas je
svi znamo da je goran sveznajuca mjesalica koja voli da pisei da se mjesa u sve i svasta i kad zna i kad ne zna al je covjek ovdje upravu ako je tekst s pocetka istinit

sve ostale vase gluposti i prepiranja oko pezoa oktavije jedne dvije turbine su baljezganja i toliko odvratna prica da se ljudi ne javljaju na temu
lavic

#53 Re: Policija,dojava,pouzdanost u iste ?

Post by lavic »

respo wrote:kako boga ti nema razlike kad auto malo pretice sa 110 i kamiona sa 80

prva razlika je gabariti ta 2 vozila druga razlika je snaga i startnost jednog i drugog
ne mogu da vjerujem da ovo citam

a i vas dvojica dosta vas je
svi znamo da je goran sveznajuca mjesalica koja voli da pisei da se mjesa u sve i svasta i kad zna i kad ne zna al je covjek ovdje upravu ako je tekst s pocetka istinit

sve ostale vase gluposti i prepiranja oko pezoa oktavije jedne dvije turbine su baljezganja i toliko odvratna prica da se ljudi ne javljaju na temu
Prvo nauci citati, pa se uljuci u diskusiju, razgovor je o krsenju zakona, a ne o autu.
goran16v

#54 Re: Policija,dojava,pouzdanost u iste ?

Post by goran16v »

lavic wrote:
Kakv si ti lik, ako govoris o propisima budi dosljedan do kraja, nema nikakve tolerancije.
Nema nikakve razlike izmedju tebe koji pretices sa 110km/h gdje je dozvoljeno 80 i kamiona koji pretice sa 80 gdje je dozvoljeno 60 km/h.Gdje to kod nas ima uopste ceste da je dozvoljeno brze od 80km/h osim auto puta, a i tih jadnih 80 km/h je dozvoljeno na nekih mozda 10% dionica.
Tako da bih te zamolio da ne moralises i ne pametujes jer brzine koje su kod nas dozvoljene mozes voziti bez ikakvih problema i sa G2. Ti kad ne bi progovori na usta ti bi na g......

PS. Ja kad sam imao svoj u vlasnistvu TD ti si niz "bascu" se derao brm, brm.
Samo boldirani dio nabolje govori koliko pojma nemas i da stoga nema nikakve potrebe za dalje komentare...

p.s. Ako si imao svoj TD u vlasnistvu kad sam se ja derao brm - brm onda si to odavno u penziji. Nego kako je druze stari, kako reuma, nemoj na propuh, sad ce postar s peMzijom...
respo

#55 Re: Policija,dojava,pouzdanost u iste ?

Post by respo »

lavic wrote:
Prvo nauci citati, pa se uljuci u diskusiju, razgovor je o krsenju zakona, a ne o autu.
ti prvo nauci sta znaci puna linija pa onda vozi auto jer zbog kretena koji razmisljaju kao ti svaki dan je neko u opasnosti
a onda kad ste presli to onda ste poceli o autima jebla vas auta
mjerite cune pa da vidimo ko ima veci
lavic

#56 Re: Policija,dojava,pouzdanost u iste ?

Post by lavic »

respo wrote:
lavic wrote:
ti prvo nauci sta znaci puna linija pa onda vozi auto jer zbog kretena koji razmisljaju kao ti svaki dan je neko u opasnosti
a onda kad ste presli to onda ste poceli o autima jebla vas auta
mjerite cune pa da vidimo ko ima veci
Ti si opsjednut boldiranim, ili ti je mikroskopski ili je u kvaru. Probaj u prosekturi naci zamjenski za malo para.
respo

#57 Re: Policija,dojava,pouzdanost u iste ?

Post by respo »

hocemo mjeriti mikroskope?

boli tebe cime sam ja opsjednut fazon je da si popusio foru na temi nisi u pravu i dovidjenja
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#58 Re: Policija,dojava,pouzdanost u iste ?

Post by Matijevic_Vlado »

kljucaj temu, sveznadar nije vise na poslu pa ne moze ni pisati :mrgreen: :mrgreen:
fandjo30

#59 Re: Policija,dojava,pouzdanost u iste ?

Post by fandjo30 »

Mogu shvatiti da jedan kamion napravi gresku i izvrsi preticanje na punoj liniji ali da sva trojica ispadnu kamikaze tesko jarane ..
P.S Izleda da oni tebe nisu pretekli nego obisli :run:
lenanimra

#60 Re: Policija,dojava,pouzdanost u iste ?

Post by lenanimra »

fandjo30 wrote:Mogu shvatiti da jedan kamion napravi gresku i izvrsi preticanje na punoj liniji ali da sva trojica ispadnu kamikaze tesko jarane ..
P.S Izleda da oni tebe nisu pretekli nego obisli :run:
Da,sva tri kamiona su od iste firme,tako da imaju tri kamikaze za volanom,kojima se očigledno žuri,sustigao sam ih kod JELAHA,gdje su sva troJica skrenuli,

P.S.
nauči malo pojam obilaženje,preticanje :)
>>Preticanje je prolaženje učesnika u saobraćaju pored drugog učesnika u saobraćaju koji se kreće kolovozom u istom smeru.
>>Obilaženje je prolaženje učesnika u saobraćaju pored drugog učesnika u saobraćaju koji se ne pomera, objekta ili prepreke na kolovozu.
goran16v

#61 Re: Policija,dojava,pouzdanost u iste ?

Post by goran16v »

Matijevic_Vlado wrote:kljucaj temu, sveznadar nije vise na poslu pa ne moze ni pisati :mrgreen: :mrgreen:
Mozda si smijesan...
Nabucco

#62 Re: Policija,dojava,pouzdanost u iste ?

Post by Nabucco »

i kamioni a i taxisti prakticiraju to preticanje na punim linijama i na nepreglednim mjestima, najvjerovatnije je ispred njih sviju bio neki kamion sa kojim su se oni dozivali preko radia, javio covjek cist put i oni krenuli. 8)
Post Reply