Policija,dojava,pouzdanost u iste ?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
lavic
#51 Re: Policija,dojava,pouzdanost u iste ?
Samo me zanima kako preletis 2/3 auta kad vozis po propisima, i ukljucuje li to i tri super brza kamiona?[/quote]
Bez ikakvih problema, sto pitas?[/quote]
Zasto ignorises dio pitanja koji se odnosi na po propisima, kako letis, a po propisima?[/quote]
Ne ignorisem, propisi nisu samo 40 pored skole, 50 ili 60 u naseljenom mjestu i puna gdje na scenu stupaju ovi sto inace nikog nikad ne bi pretekli. Velika je razlika izmedju voziti po propisima + tolerancija i nemati kompkese da te onda preticu i djeca na biciklima i voziti i patiti od kompleksa da te neko ne obidje.[/quote]
Kakv si ti lik, ako govoris o propisima budi dosljedan do kraja, nema nikakve tolerancije.
Nema nikakve razlike izmedju tebe koji pretices sa 110km/h gdje je dozvoljeno 80 i kamiona koji pretice sa 80 gdje je dozvoljeno 60 km/h.
Gdje to kod nas ima uopste ceste da je dozvoljeno brze od 80km/h osim auto puta, a i tih jadnih 80 km/h je dozvoljeno na nekih mozda 10% dionica.
Tako da bih te zamolio da ne moralises i ne pametujes jer brzine koje su kod nas dozvoljene mozes voziti bez ikakvih problema i sa G2. Ti kad ne bi progovori na usta ti bi na g......
PS. Ja kad sam imao svoj u vlasnistvu TD ti si niz "bascu" se derao brm, brm.
Bez ikakvih problema, sto pitas?[/quote]
Zasto ignorises dio pitanja koji se odnosi na po propisima, kako letis, a po propisima?[/quote]
Ne ignorisem, propisi nisu samo 40 pored skole, 50 ili 60 u naseljenom mjestu i puna gdje na scenu stupaju ovi sto inace nikog nikad ne bi pretekli. Velika je razlika izmedju voziti po propisima + tolerancija i nemati kompkese da te onda preticu i djeca na biciklima i voziti i patiti od kompleksa da te neko ne obidje.[/quote]
Kakv si ti lik, ako govoris o propisima budi dosljedan do kraja, nema nikakve tolerancije.
Nema nikakve razlike izmedju tebe koji pretices sa 110km/h gdje je dozvoljeno 80 i kamiona koji pretice sa 80 gdje je dozvoljeno 60 km/h.
Gdje to kod nas ima uopste ceste da je dozvoljeno brze od 80km/h osim auto puta, a i tih jadnih 80 km/h je dozvoljeno na nekih mozda 10% dionica.
Tako da bih te zamolio da ne moralises i ne pametujes jer brzine koje su kod nas dozvoljene mozes voziti bez ikakvih problema i sa G2. Ti kad ne bi progovori na usta ti bi na g......
- respo
#52 Re: Policija,dojava,pouzdanost u iste ?
kako boga ti nema razlike kad auto malo pretice sa 110 i kamiona sa 80
prva razlika je gabariti ta 2 vozila druga razlika je snaga i startnost jednog i drugog
ne mogu da vjerujem da ovo citam
a i vas dvojica dosta vas je
svi znamo da je goran sveznajuca mjesalica koja voli da pisei da se mjesa u sve i svasta i kad zna i kad ne zna al je covjek ovdje upravu ako je tekst s pocetka istinit
sve ostale vase gluposti i prepiranja oko pezoa oktavije jedne dvije turbine su baljezganja i toliko odvratna prica da se ljudi ne javljaju na temu
prva razlika je gabariti ta 2 vozila druga razlika je snaga i startnost jednog i drugog
svi znamo da je goran sveznajuca mjesalica koja voli da pisei da se mjesa u sve i svasta i kad zna i kad ne zna al je covjek ovdje upravu ako je tekst s pocetka istinit
sve ostale vase gluposti i prepiranja oko pezoa oktavije jedne dvije turbine su baljezganja i toliko odvratna prica da se ljudi ne javljaju na temu
-
lavic
#53 Re: Policija,dojava,pouzdanost u iste ?
Prvo nauci citati, pa se uljuci u diskusiju, razgovor je o krsenju zakona, a ne o autu.respo wrote:kako boga ti nema razlike kad auto malo pretice sa 110 i kamiona sa 80
-
goran16v
#54 Re: Policija,dojava,pouzdanost u iste ?
Samo boldirani dio nabolje govori koliko pojma nemas i da stoga nema nikakve potrebe za dalje komentare...lavic wrote:
Nema nikakve razlike izmedju tebe koji pretices sa 110km/h gdje je dozvoljeno 80 i kamiona koji pretice sa 80 gdje je dozvoljeno 60 km/h.Gdje to kod nas ima uopste ceste da je dozvoljeno brze od 80km/h osim auto puta, a i tih jadnih 80 km/h je dozvoljeno na nekih mozda 10% dionica.
p.s. Ako si imao svoj TD u vlasnistvu kad sam se ja derao brm - brm onda si to odavno u penziji. Nego kako je druze stari, kako reuma, nemoj na propuh, sad ce postar s peMzijom...
- respo
#55 Re: Policija,dojava,pouzdanost u iste ?
ti prvo nauci sta znaci puna linija pa onda vozi auto jer zbog kretena koji razmisljaju kao ti svaki dan je neko u opasnostilavic wrote:
Prvo nauci citati, pa se uljuci u diskusiju, razgovor je o krsenju zakona, a ne o autu.
a onda kad ste presli to onda ste poceli o autima jebla vas auta
mjerite cune pa da vidimo ko ima veci
-
lavic
#56 Re: Policija,dojava,pouzdanost u iste ?
Ti si opsjednut boldiranim, ili ti je mikroskopski ili je u kvaru. Probaj u prosekturi naci zamjenski za malo para.respo wrote:ti prvo nauci sta znaci puna linija pa onda vozi auto jer zbog kretena koji razmisljaju kao ti svaki dan je neko u opasnostilavic wrote:
Prvo nauci citati, pa se uljuci u diskusiju, razgovor je o krsenju zakona, a ne o autu.
a onda kad ste presli to onda ste poceli o autima jebla vas auta
mjerite cune pa da vidimo ko ima veci
- respo
#57 Re: Policija,dojava,pouzdanost u iste ?
hocemo mjeriti mikroskope?
boli tebe cime sam ja opsjednut fazon je da si popusio foru na temi nisi u pravu i dovidjenja
boli tebe cime sam ja opsjednut fazon je da si popusio foru na temi nisi u pravu i dovidjenja
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#58 Re: Policija,dojava,pouzdanost u iste ?
kljucaj temu, sveznadar nije vise na poslu pa ne moze ni pisati

-
fandjo30
#59 Re: Policija,dojava,pouzdanost u iste ?
Mogu shvatiti da jedan kamion napravi gresku i izvrsi preticanje na punoj liniji ali da sva trojica ispadnu kamikaze tesko jarane ..
P.S Izleda da oni tebe nisu pretekli nego obisli
-
lenanimra
#60 Re: Policija,dojava,pouzdanost u iste ?
Da,sva tri kamiona su od iste firme,tako da imaju tri kamikaze za volanom,kojima se očigledno žuri,sustigao sam ih kod JELAHA,gdje su sva troJica skrenuli,fandjo30 wrote:Mogu shvatiti da jedan kamion napravi gresku i izvrsi preticanje na punoj liniji ali da sva trojica ispadnu kamikaze tesko jarane ..
P.S.
nauči malo pojam obilaženje,preticanje
>>Preticanje je prolaženje učesnika u saobraćaju pored drugog učesnika u saobraćaju koji se kreće kolovozom u istom smeru.
>>Obilaženje je prolaženje učesnika u saobraćaju pored drugog učesnika u saobraćaju koji se ne pomera, objekta ili prepreke na kolovozu.
-
goran16v
#61 Re: Policija,dojava,pouzdanost u iste ?
Mozda si smijesan...Matijevic_Vlado wrote:kljucaj temu, sveznadar nije vise na poslu pa ne moze ni pisati![]()
- Nabucco
#62 Re: Policija,dojava,pouzdanost u iste ?
i kamioni a i taxisti prakticiraju to preticanje na punim linijama i na nepreglednim mjestima, najvjerovatnije je ispred njih sviju bio neki kamion sa kojim su se oni dozivali preko radia, javio covjek cist put i oni krenuli.