Zašto žene vole zauzete muškarce?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Not My Idea

#51 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by Not My Idea »

čovjek tikva wrote:zene vcole muskarce koji ih ignorisu i koji su zauzeti.

sto se vise trudis to si manje zanimljiv.
+
honky tonk wrote:zasto muski vole kucHke?
:-)
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#52 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by plain vanilla »

fatamorgana wrote:
plain vanilla wrote:
meni se to nikad nije desilo :D
Ma mi tebi vjerujemo na riječ ....
ne sjecam se da sam ista slagala :D
fatamorgana

#53 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by fatamorgana »

plain vanilla wrote:
Ma zna se da je tvoj lik i djelo na ovom forumu "postojan kano klisurine", ;-)
plain vanilla

#54 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by plain vanilla »

fatamorgana wrote:
plain vanilla wrote:
Ma zna se da je tvoj lik i djelo na ovom forumu "postojan kano klisurine", ;-)
pa hebi ga, nismo svi otvoreni kao ti..ti svakome pricas ko si, sta si..koliko godina imas i sl

a mi drugi smo tajanstveni
hrle1976

#55 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by hrle1976 »

Kad zensko sazna da znas dobro kuhat a jos pokraj tog talenta da si uljudan i fin :mrgreen: ima da se ljepe oko tebe vise nego sto za valentinovo italijanka u Veroni sa imenom Julietta dobije pisama!!
fatamorgana

#56 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by fatamorgana »

plain vanilla wrote:
pa hebi ga, nismo svi otvoreni kao ti..ti svakome pricas ko si, sta si..koliko godina imas i sl
Pa nisi ti svako, :wink:
plain vanilla

#57 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by plain vanilla »

fatamorgana wrote:
plain vanilla wrote:
to ti kazem :wink:
fatamorgana

#58 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by fatamorgana »

plain vanilla wrote:
fatamorgana wrote:
plain vanilla wrote:
to ti kazem :wink:
ko će kome k'o svoj svome, ;-)
hAZNADAR

#59 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by hAZNADAR »

fatamorgana wrote:
Zviz wrote:Da li vam se nekad desila sledeća situacija? Neko vrijeme ste bili sami i bez obzira koliko se trudili da očarate djevojke to se nije dešavalo. Onda jednog dana upoznate divnu devojku i za tren oka ste se našli u vezi. Stvari sa njom ljepo idu, ali u isto vijreme primećujete kako vas druge djevojke/žene gledaju malo i malo više drugačije. Ovakav preokret sigurno niste očekivali i čini se da vas je uspjeh kod jedne djevojke/žene učinio uspešnijim i kod drugih djevojaka/žene.

Istina ili ipak varka?
Da nije instinkt lovca, predatora, meni jedna to ovako objasni ....
Meni je jedna jednom nesto drugo objasnila.

Naime diskrecija. Zauzeti muskarac ne laje okolo, ne hvalise se, i ne iznosi male slatke perverzne detalje i tajne porive, zauzetima cura ne mora glumiti cednost i finocu jer od te evanture svakako nece biti nista vise, zauzeti su malo uhodaniji u sexu, opusteniji i dobro im ide francuski :D :wink: , ... i naravno - zabranjeno je uzbudljivije.
fatamorgana

#60 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by fatamorgana »

hAZNADAR wrote:
Naime diskrecija. Zauzeti muskarac ne laje okolo, ne hvalise se, i ne iznosi male slatke perverzne detalje i tajne porive, zauzetima cura ne mora glumiti cednost i finocu jer od te evanture svakako nece biti nista vise, zauzeti su malo uhodaniji u sexu, opusteniji i dobro im ide francuski :D :wink: , ... i naravno - zabranjeno je uzbudljivije.
Ovo 'vako garant u EU, ;-)
ptičica

#61 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by ptičica »

Meni je ova tema cista generalizacija.
Postavljac pitao, i svi odmah prihvate da je tako...
Ne bih rekla da zene vole zauzete muskarce. Istina je da takvih ima, ali to sigurno nije velika vecina...
Zauzet muskarac mi je apsolutno neinteresantan, pa makar izgledao k'o Brad Pit :D
fatamorgana

#62 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by fatamorgana »

ptičica wrote: Zauzet muskarac mi je apsolutno neinteresantan, pa makar izgledao k'o Brad Pit :D
Mogu mislit' tek ako je garib garinča, :run:
ptičica

#63 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by ptičica »

fatamorgana wrote:
ptičica wrote: Zauzet muskarac mi je apsolutno neinteresantan, pa makar izgledao k'o Brad Pit :D
Mogu mislit' tek ako je garib garinča, :run:
Naglasak je na tome da je slobodan :D, a o ostalom se da raspravljati :P
fantom slobode

#64 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by fantom slobode »

Mislim da je pogresan osjecaj muskarca pomisliti da je interesantniji zenama kad je "zauzet". Radi se vjerovatno samo o vecem samopouzdanju istog, pa ponekad pomisli pogresno da zene reaguju na njega, sto mozda i nije slucaj. Kako rece moja prijateljica, ja sam samo ljubazna, a onda mi se natovari na kosti.
Nisam nikad bio interesantniji drugim zenama zbog tog sto sam zauzet. Ova tvrdnja po meni je minorna pojava, mislim da se javlja zbog drugih razloga koji nemaju toliko veze sa svidjanjem i privlacnoscu. Daleko im kuca od moje...
fatamorgana

#65 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by fatamorgana »

fantom slobode wrote:Mislim da je pogresan osjecaj muskarca pomisliti da je interesantniji zenama kad je "zauzet". Radi se vjerovatno samo o vecem samopouzdanju istog, pa ponekad pomisli pogresno da zene reaguju na njega, sto mozda i nije slucaj. Kako rece moja prijateljica, ja sam samo ljubazna, a onda mi se natovari na kosti.
Nisam nikad bio interesantniji drugim zenama zbog tog sto sam zauzet. Ova tvrdnja po meni je minorna pojava, mislim da se javlja zbog drugih razloga koji nemaju toliko veze sa svidjanjem i privlacnoscu. Daleko im kuca od moje...
Eto sad nema žena koje "vole" zauzete muškarce, pa s kim se onda ti zauzeti "vole", samo sa zauzetim ženama?

Možda sa klokanima, :idea:
Nur_

#66 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by Nur_ »

Postoje ljudi (muškarci i žene) koji čim vide da neko ima nešto - u ovom slučaju momka ili djevojku, zanimljivi su im upravo jer imaju nekoga i odmah ga i oni požele imati/osvojiti. To su ljudi bez pravog samopouzdanja i karaktera koji uvijek misle da je tuđe bolje/odmah im više neko u očima vrijedi i odmah i oni žele... Ali nismo svi isti, hvala Bogu. :-D
Strelac80

#67 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by Strelac80 »

Nije uzalud ona: "uvijek postoji debeo razlog,zasto je neko sam"

Sent from my PMP3270B using Tapatalk 2
fatamorgana

#68 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by fatamorgana »

Nur_ wrote:Postoje ljudi (muškarci i žene) koji čim vide da neko ima nešto - u ovom slučaju momka ili djevojku, zanimljivi su im upravo jer imaju nekoga i odmah ga i oni požele imati/osvojiti. To su ljudi bez pravog samopouzdanja i karaktera koji uvijek misle da je tuđe bolje/odmah im više neko u očima vrijedi i odmah i oni žele... Ali nismo svi isti, hvala Bogu. :-D
PotvrđIVAM, ima i tak'ih, tuđe slađe :wink:
ExNihilo

#69 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by ExNihilo »

Vjerovati u ovo može samo muškarac koji nije imao vezu dužu od mjesec dana.

Kada se dvoje "skontaju", naš mahalaški mentalitet proradi. Za njima se okreće na ulici, a mahaluše se javljaju da ispitaju "o čemu je tu riječ". Muškarac sve to, tipično imbecilski, doživljava kao "želi me" ili "hoće da joj ga složim". Da je prevalio kad preko mjesec dana veze shvatio bi da, u konačnici, to ne predstavlja nikakav afrodizijak i ljudi naviknu na tu vezu.

Inače, jel vama ide na k*** što, na ovom forumu, nema teme koja se ne raspadne na 5.-6. stranici nakon što par dežurnih forumaša počnu sa chatanjem i internim prepucavanjima. Moderatori, jel treba to tako?
Nur_

#70 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by Nur_ »

fatamorgana wrote:
Nur_ wrote:Postoje ljudi (muškarci i žene) koji čim vide da neko ima nešto - u ovom slučaju momka ili djevojku, zanimljivi su im upravo jer imaju nekoga i odmah ga i oni požele imati/osvojiti. To su ljudi bez pravog samopouzdanja i karaktera koji uvijek misle da je tuđe bolje/odmah im više neko u očima vrijedi i odmah i oni žele... Ali nismo svi isti, hvala Bogu. :-D
PotvrđIVAM, ima i tak'ih, tuđe slađe :wink:
To je onaj tip ljudi koji nemaju svoje želje, stavove, mišljenje, to je više i jače od njih... pa čim vide da je neko s nekim odmah hoće i oni :-) .
fantom slobode

#71 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by fantom slobode »

fatamorgana wrote:
Eto sad nema žena koje "vole" zauzete muškarce, pa s kim se onda ti zauzeti "vole", samo sa zauzetim ženama? :roll:
nisam iskljucio mogucnost, ali je smatram minornom pojavom. Sama pozicija druge u relaciji, a pogotovo svjesno druge, ili jos gore ponudjene druge je vrlo jadan rezultat. Radi se o nedorasloj osobi ili nekoj koja ima sasvim druge interese u svemu tome, znaci i nije sa muskarcom zbog njega samoga (cast izuzetcima). Ne znam koliko u praksi ista od ponudjene druge postane prva i jedina...
A "zauzeti" se valjda vole sa zenom koja ih "zauze"...Ne treba posmatrati relacije koje vise to nisu, istrosene i iz navike. One to vec odavno nisu. Niko ne trazi drugo, kad je zadovoljan prvim.
fatamorgana

#72 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by fatamorgana »

"Ellinor"

Inače, jel vama ide na k*** što, na ovom forumu, nema teme koja se ne raspadne na 5.-6. stranici nakon što par dežurnih forumaša počnu sa chatanjem i internim prepucavanjima. Moderatori, jel treba to tako?
Pa nismo na fakultetu, kao što reče narodni pjevaĆ: opušteno, opušteno, ;-)
ExNihilo

#73 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by ExNihilo »

fatamorgana wrote:
"Ellinor"

Pa nismo na fakultetu, kao što reče narodni pjevaĆ: opušteno, opušteno, ;-)
Možda je do mene, ali nekako mi se čini da forum nije za interna prepucavanja nekolicine forumaša koji nabijaju post count. Tačno kad vidiš određene nickove na temi znaš da tu završava svaka smislena priča. :D
fatamorgana

#74 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by fatamorgana »

Ellinor wrote: Možda je do mene, ali nekako mi se čini da forum nije za interna prepucavanja nekolicine forumaša koji nabijaju post count. Tačno kad vidiš određene nickove na temi znaš da tu završava svaka smislena priča. :D
:kravata:
Neradnik

#75 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by Neradnik »

zene vole zauzete muskarce zato sto su paglu :lol: :lol:
(al malo ne puno) :D
Post Reply