S T R A S T
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
FortunaBela
#55 Re: S T R A S T
Nije tačno, ta koja se može taslačiti okolo s kim stigne i kako stigen ili je kurvetina ili nimfomanka, i lli glupa ko k......edu wrote:Da li je vrlina ili mana odoljeti strasti???
Djevojke obicno kazu ne mogu spavati sa nekim koga ne volim (znam da je to vecinom suplja al' ima i takvih, doduse malo![]()
)...
Vazno mi je da mi se fizicki svidja a ostalo???..pa necu je zeniti...
-
edu
#56 Re: S T R A S T
Pa ima l' sta ljepse od taslacenja???FortunaBela wrote:Nije tačno, ta koja se može taslačiti okolo s kim stigne i kako stigen ili je kurvetina ili nimfomanka, i lli glupa ko k......edu wrote:Da li je vrlina ili mana odoljeti strasti???
Djevojke obicno kazu ne mogu spavati sa nekim koga ne volim (znam da je to vecinom suplja al' ima i takvih, doduse malo![]()
)...
-
FortunaBela
#59 Re: S T R A S T
Nema ništa bolje, ali samo kad su i osjećaji umješani....edu wrote:Pa ima l' sta ljepse od taslacenja???FortunaBela wrote:Nije tačno, ta koja se može taslačiti okolo s kim stigne i kako stigen ili je kurvetina ili nimfomanka, i lli glupa ko k......edu wrote:Da li je vrlina ili mana odoljeti strasti???
)...
![]()
![]()
- manijak1
I jastučenjevodolija_33 wrote:Ima![]()
Heklanje:D
-
edu
#63 Re: S T R A S T
Osjecaj da nesto ulazi s ledja ili neki drugi??FortunaBela wrote:Nema ništa bolje, ali samo kad su i osjećaji umješani....edu wrote:Pa ima l' sta ljepse od taslacenja???FortunaBela wrote: Nije tačno, ta koja se može taslačiti okolo s kim stigne i kako stigen ili je kurvetina ili nimfomanka, i lli glupa ko k......
![]()
![]()
- anais_nin
#64 Re: S T R A S T
zavisiedu wrote:Da li je vrlina ili mana odoljeti strasti??? ..
- anais_nin
ne mogu jace je to od meneedu wrote:opet pitas..anais_nin wrote:Ko kaze?edu wrote:herka..puno pitanja..a nema se vremena za odgovore..![]()
![]()
![]()
![]()