Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nama mudonjama je to malo lakse..vecina nas bi opalila sve sto dobro izgleda (nekad ne treba biti ni previse gadljiv )..ali najgore mi je kad zaglavim s nekom a ona ne daaaaaa..njoj do ljubljenja..pa nemam 12 godina....
Doduse glava bude oprana..bolje ista nego nista...
Prica mi drug..oni bili na vikendici i sad mrak..svi u sobama..neko guzi..neko moli..nagovara..kad cujes jednog iz sobe..haj bona daj..sto si lukava...
Kakve veze ima strast sa moljakanjem. Strast je kad se to desi bez moljakanja, a ona ti na kraju isisa sve i proguta sa blazenim osmjehom i ti znas da posljednja dva sata nisi potrosio uludo:)))
Strast mi je zadovoljiti zensku osobu u svim sferama sexa tj. da nakon 3,4 sata provedenih na krevetu ona meni onim treptavim tihim glasom kaze "nemoj vise molim te" .
Isto mi je strast poznavati tu zensku osobu tako da je i meni i njoj lakse odnosno sladje, jer nije samo pojebati ima tu dosta toga zamislite kad ona npr. u 2 sata ima jedno 5 orgazama kako pomocu klitirusa tako pomocu G9 pointa.
ali za sve to treba imati osobu za koju imas osjecaj i ta osoba se samo jednom radja!
edu wrote:Najteze mi je nagovarati je da daaaa...uhhh...
Prica mi drug..oni bili na vikendici i sad mrak..svi u sobama..neko guzi..neko moli..nagovara..kad cujes jednog iz sobe..haj bona daj..sto si lukava...
Zene nemojte biti lukave prema nama...
ma ne posustaj lafcino, tebi ce upaliti vec iz jedanaestog
Ih veceras. Ja cekam ima godina i godina pa jos nijedna da se prevari. :D Sta sam samo para u 7 brace ostavio pa jos ni sadake ni sevapa :D Ni Rim nije za jedan dan izgradjen :D