ne se ljutiti, jekano je to sam stavio pod sexualne fantazijeCiCiban wrote:ne, to spada u setnjuake_s_otoke wrote:jel i ovo spada u sexualne fantazijeProdukt C wrote:...
jerbo veceras idem sa cici na havu![]()
![]()
![]()
ZAMisli
Najludje Sexualne Fantazije
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
ake_s_otoke
-
ake_s_otoke
nekada i ti ubodes koju pametnu,Produkt C wrote: nego hajde ti koju turu taksijem da se razbudis...
po sistemu i corava koka ...
odok fakat koju turu bacit
-
margareta
Atipicna engramoidna proteus bakterija koja je inace u infektologiji opisana kao uzrocnik najtezeg oblika encelofalitisa (meningitisa)Produkt C wrote:kako za kogaljakse
tebi je haman setnja sa najdrazom misaona imenica a izgleda i u domenu seksualnih mastarija...![]()
inace domet...monitor
nego hajde ti koju turu taksijem da se razbudis...
te i pored lijecenja kortikosteroidima i sumpor acidima ostavlja trajne komplikacije na CNS koje se manifestuju manijakalno depresivnom klinickim i subjektivnim teskim poremecajima psihomotorickog sustava.
Radi deficita smjestajnog kapaciteta u nasoj zdravstvenoj ustanovi ,pacijentu je potreban intenzivan kucni nadzor strucnog i kucnog pomocnog osoblja sa redovnom
medikamentoznom terapijom (Th) : fhenobarbitonom a po potrebi u kombinaciji sa apaurinom i analgeticima.
Pored medikamentozne th. pacijentu ciji IQ ne prelazi razinu do 6. god.djeteta potrebno je omoguciti djecije potrebe za igricama kako bi koncentrisao interes u pozitivno - konstruktivnom pravcu.
Oboljeli posjeduje dar prepoznavanja slova uz ocuvanu mogucnost koristenja prostih recenica te je istome pozeljno omoguciti video ili kompjuterske igrice kao i stimulativne potsticaje za citanjem radi fokusiranja interesa u konstruktivnom smjeru.
Prilikom hospitalizacije na nasem odjelu pacijent si je stezao grkljan gajtanom na kome je privezak za koji smo inspekcijom ustanovili da je ispisan web sajtovima : http://www.islam.co.ba. u verziji grafickog prikaza dodatak web siteu ; / grafika/oglas1.jpg
Dozvolili smo pacijentu da "se posluzi" nasim kompjuterom i u tipicno manijakalnoj opsesiji odmah je utipkao web site na kom je konstantno trazio iste slike od kojih smo mu skenirali stotinjak primjeraka pri otpustanju sa klinike.
Uocili smo veoma djelotvoran ucinak istih na CNS oboljelog i u razgovoru sa roditeljima pacijenta koji su nam pozitivno potvrdili da kod kuce uz kompjuter posjeduju i svu kompjutersku opremu , te da ce
mu uvijek dozvoliti pristup istoj na nasu sugestiju.
(zanimljiv anamnesticki podatak roditelja je da ce oboljeli biti i nas kolega
jer su mu roditelji obezbijedili diplomu na nasem medicinskom unirvezitetu !? - na nasu srecu ne iz nase med. oblasti)
Pacijent je pored medikament. th. izuzetno dobro odgovarao i na stranice sa :
te istu preporucujemo kao efikasan umirujuci efekat na CNS oboljelog.
Prilog : "Domet MONITOR"
-
Himera
Ja vidi belaja Produkte dugarica earth citizen i kosmopolita opasno kidisala na te da nije to fazon samo da te potroši,ko da joj je to možda največa i najluđa fantazija a kako kontam vi se izgleda ne morete pa nam prosipa neke doktorske disertacije EBO TE!!!!!!!
I margy ne gubi mi vrijeme
I margy ne gubi mi vrijeme
- anais_nin
Goca Trzan wrote:Jel*te ,a gde ste se vi to popishavalinata- wrote:Ja sam se jednom otpustio i popisao je, znas da joj nije bilo previse drago, pa sa i ja njoj dozvolio da popisa mene. Sve u svemu, tek tada smo shvatili koliku vrijednost ovaj dodatak sexu ima... Predivno.
Leo: nije ti fol ako je ne poseres i to ono pravopa ocijeni posle toga ako joj nebude bas drago onda pusti nek i ona tebe pokenja, e to bi ja mislim tek VAM bio uzitak *ebiga oprobaj mozda vam se dopadne
U krevetu?
a di li je nestao vovaj leonardo?
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
#57 Re: Najludje Sexualne Fantazije
1. Da li vas privlaci kada lijepa djevojka prdne glasno? Znam da ovo izgleda malo neuobicajeno, ali djevojke nikada ne prde javno. Pogotovo one koje su kulturno odgojene.
Ne privlaci ali volim cuti jer je tada imam u saci
:D
2. Da li ste ikada zeljeli da se nakon sexa onako zivotinjski popisate na svoju partnericu? Ovo ne mislim iz ponizenja, nego jednostavno iz sexualnih poriva.
Nikad mi nije palo na pamet stvarno. Ali popiso sam se jaranu na celo kad sam doso pijan, a on s curom u krevetu. Valjda je i nju koja kap zakacila
Ne privlaci ali volim cuti jer je tada imam u saci
2. Da li ste ikada zeljeli da se nakon sexa onako zivotinjski popisate na svoju partnericu? Ovo ne mislim iz ponizenja, nego jednostavno iz sexualnih poriva.
Nikad mi nije palo na pamet stvarno. Ali popiso sam se jaranu na celo kad sam doso pijan, a on s curom u krevetu. Valjda je i nju koja kap zakacila
-
novalic
#58 Re: Najludje Sexualne Fantazije
zasto je bolestan, majke ti, odrasla osoba, sa svojom zenom, koja je isto odrasla osoba, ne tjera ga ni ni sto, ni on nju, njihove sexualne igre.. su njihova stvar..FortunaBela wrote:Leonardo ti si bolestan....Leonardo da Vinci wrote:1. Da li vas privlaci kada lijepa djevojka prdne glasno? Znam da ovo izgleda malo neuobicajeno, ali djevojke nikada ne prde javno. Pogotovo one koje su kulturno odgojene.
Zurno ocekujem ozbiljne komentare.
- horns&drums
Bjoji ako je uz podjig icpajo necto sojidno 
-
tataratira
a jesil' čuo da prdi dok piša?
a što je to merak, nema dalje
a što je to merak, nema dalje
- horns&drums
Ne pika se Novo

-
FortunaBela
#66 Re: Najludje Sexualne Fantazije
Pa sad, ako je tebi normalno da nekog pišaš ili da tebe neko popiša, meni baš i nije....Ipak su to bolesni porivi....novalic wrote:zasto je bolestan, majke ti, odrasla osoba, sa svojom zenom, koja je isto odrasla osoba, ne tjera ga ni ni sto, ni on nju, njihove sexualne igre.. su njihova stvar..FortunaBela wrote:Leonardo ti si bolestan....Leonardo da Vinci wrote:1. Da li vas privlaci kada lijepa djevojka prdne glasno? Znam da ovo izgleda malo neuobicajeno, ali djevojke nikada ne prde javno. Pogotovo one koje su kulturno odgojene.
Zurno ocekujem ozbiljne komentare.
-
novalic
ako se meni.. ili tebi.. ne svidja, nekome se moze svidjati.. sta ljudi rade iz poriva iza svojih zatvorenih vrata.. ako su oboje za.. je njihova stvar.. a koliko je to normalno.. sve zavisi gdje postavljas marzu.. sto je tebi ok, mozda drugima nije..
u ovakvim situacijama je vazno, sto se mene tice, da nema prisile.. a ostalo... je sve relativno
u ovakvim situacijama je vazno, sto se mene tice, da nema prisile.. a ostalo... je sve relativno
- anais_nin
samo da dodam da se potpuno slazem s novom
samo zato sto meni nesto nije privlacno ili interesantno, ili samo zato sto ja to ne prakticiram ne mora znaciti da je bolesno
za mene su jedino bolesne stvari koje iskljucuju pristanak nekog od ucesnika, ili ta osoba nije uopste u mogucnosti dati taj pristanak
a ostalo je sve fair game
srecom, nismo svi isti, nemamo ista porive, mastu, zelje itd 
-
Stari
Hm...pa ova tema ce se jos razviti u nesto vrlo zaniljivo...a moram priznatu da mi u pocetku nije odavala takav dojam.
Dakle o neuobicajenim (namjerno necu reci nenormalnim) nagonima je rijec ...pa lijepo...evo imam i ja jedan prilog temi.
Postoje odredjene zivotne situacije u kojima covjek, mada redovno vrlo stalozen i pun takta, tolerancije i razumijevanja...pozeli da u stvari nije takav kakav jeste. O cemu bi se tu moglo raditi? ...the ... najbolje ce biti da se posluzim primjerom ...evo recimo kad je bila utakmica Zeljo Videoton ...ili Jugoslavija :SSSR (1986 u Spaniji) ...mi se uslijed toga sto se deslio na televizoru ...odjednom u glavi javila zelja da zapalim i TV aparat i da sve prisutne pobacam kroz prozor....buduci da je takvih slucajeva bilo jos nekoliko u mom, ne tako kratkom, zivotu te da je medju prisutnim koje sam tad imao zelju baciti sa balkona bilo i meni vrlo dragih zenskih osoba... postavljam u duhu teme sam sebi a i prisutnim forumskim dopisnicima krucijalno pitanje ...jesam li ja to dozivio neku vrstu akutnog sado-mazohistickog napada....ili je nesto drugo bilo po srijedi?
Dakle o neuobicajenim (namjerno necu reci nenormalnim) nagonima je rijec ...pa lijepo...evo imam i ja jedan prilog temi.
Postoje odredjene zivotne situacije u kojima covjek, mada redovno vrlo stalozen i pun takta, tolerancije i razumijevanja...pozeli da u stvari nije takav kakav jeste. O cemu bi se tu moglo raditi? ...the ... najbolje ce biti da se posluzim primjerom ...evo recimo kad je bila utakmica Zeljo Videoton ...ili Jugoslavija :SSSR (1986 u Spaniji) ...mi se uslijed toga sto se deslio na televizoru ...odjednom u glavi javila zelja da zapalim i TV aparat i da sve prisutne pobacam kroz prozor....buduci da je takvih slucajeva bilo jos nekoliko u mom, ne tako kratkom, zivotu te da je medju prisutnim koje sam tad imao zelju baciti sa balkona bilo i meni vrlo dragih zenskih osoba... postavljam u duhu teme sam sebi a i prisutnim forumskim dopisnicima krucijalno pitanje ...jesam li ja to dozivio neku vrstu akutnog sado-mazohistickog napada....ili je nesto drugo bilo po srijedi?
-
Stari
Novo...ja bih najradije da se s tobom ne slozim po tom pitanju...ali YBM-liga ne mogu se nesloziti...u pravu si ...ako ne u potpunosti a onda zasigurno dobrim dijelom.
Nije naime bio samo nogomet u pitanju...i nije bio samo TV ...bio sam naime ja na utakmicama i uzivo...a bio sam i na koncertima....bavio sam se i muzikom ...pa pomalo i poezijom. A sexom...? cekaj da se sjetim...javit cu ti kasnije.....eventualno...
Nije naime bio samo nogomet u pitanju...i nije bio samo TV ...bio sam naime ja na utakmicama i uzivo...a bio sam i na koncertima....bavio sam se i muzikom ...pa pomalo i poezijom. A sexom...? cekaj da se sjetim...javit cu ti kasnije.....eventualno...
-
Stari
evo zamisljam scenu ... Buenos Aires...hotelska svita A kategorije...veliki okrugli krevet sa duplim federmadracem ....meni 24 godine.... a ona niko drugi no Sharon Stone (i njoj takodjer tek 24 godine)...upravo se vracamo sa stadiona gdje je reprezentacija BiH u dramaticnom finalu porazila Argentinu...sa 2:3...sampanjac...posteljina od bijelog satena...sve namirisano...i hoces da jos malo zabiberim ili je vec previse biberli?