ako ti smeta šta drugi imaju za reći, onda forum nije pravo mjesto za tebe.[/quote]
Bojim se da te nisam pitao za misljenje,samo svoje iznosim ili mozda mislis da kao sef mozes da mi trpas u usta ono sto ti mislis ili je mozda rasprava sa moderacijom zabranjena .[/quote]
bolje ipak da ja ručnu povučem.
glupo je ubjeđivati se sa nekim da je mlijeko bijelo, ali nijedan igrač nema tapiju na prvih 11. ni Sejo, ni Miske. ako su odigrali loše, to treba i reći, taman da smo Slovake nabili 0:5. ti kao veći patriota ili šta već, ako te očigledne stvari prešutiš? ili ih ignorišeš?
u pravu su i oni koji kažu da je ova pobjeda velika, i da mi ipak nismo vrhunska reprezentacija. ali Sejo je nekada bio mnogo bolji igrač, Misimović je nekada bio bolji igrač. da nemamo kvalitetnija rješenja, pa hajde. ali forsirati ih na račun stare slave je iritantno kao i kada mi neko spomene spomene da je KK Bosna bila prvak Evrope. i gore.[/quote]
Pokusavam izbjeci raspravu sa onima koji mi,,guraju,,nesto u usta..Cijenim ono sto su nasi fudbaleri uradili danas,cijenim to u odnosu na utakmici u Zenici.Za ovaj uspjeh ZA MENE zasluzni su svi od Bege do Saje i niko mene ne treba ubjedjivati u suprotno(svako iznosi svoje misljenje)I nemoj mi spominjati nikakav patriotizam jer o pojedinacnom patriotizmu samo mozemo nagadjati.Da zavrsim.Sa svojim 50 nema potrebe da me ubjedjuje o tome,,kakve je boje mlijeko,,jer Lucky nije ovca.Poz.Sorry za off