Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
zlajaBHF

#48926 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zlajaBHF »

foxlife wrote: 22/02/2021 01:49
zlajaBHF wrote: 22/02/2021 00:01
foxlife wrote: 21/02/2021 20:12

necu te vise pitati nista
pretpostavit cemo da si iz gruda recimo

evo dokaza da i u grudama ima neko ko ne brije na nacionalisticke fore
sutra u grudama da ima 15 paseia vjerovatno bi ns otvorio svoju kancelariju dole pa bi pasei i ostali se borili za cjelovitu bih gdje ce svi imati pravo glasa boriti se protiv korupcije i sve ono sto obicne gradjane tisti bez obzira na nacionalnu vjersku ili bilo koju drugu pripadnost

meni je drago cuti da ima takvih kao ti koji bih prihvataju kao svoju drzavu sarajevo kao svoj glavni grad
a kome ces se moliti kako se izjasnjavati sve dok ne vrijedjas druge boli me briga i drazi si mi ti nego neki komsija sarajlija koji tebe gleda kao ustasu tvog istomisljenika iz zvornika kao cetnika a sebe kao jedinog ispravnog uz parolu vazno je biti bosnjak i sl
Evo primjera sta je Nasa stranka.

Blizi mu je ovaj sto ocigledno ne priznaje Bosnjake kao naciju, nego komsija sarajlija....

Nasa stranka je zlo.....i ta ideologija se mora kazniti na izborima, kako nas negdje nebi zavalili ovim Covicevcima, jer ce to uraditi prvom prilikom.
ma ja trebas mi ti biti blizi coban koji kupi stan u sarajevu i busa se u prsa kako si veliki bosnjak psujuci svakom hrvatu ustasku majku a svakom srbinu cetnicku
Ne trebam ti ja biti blizi, jer si ovim dokazao da si sovinista, kao i braca vam iz HDZ-a.
Ja vam nikako ne mogu biti blizak.

Zivis u Sarajevu i uzivas u svim slobodama, a na strani si fasista.....Princijpjelno na NS nacin
Evenine

#48927 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Evenine »

ultima_palabra wrote: 22/02/2021 02:00 Godinama ovdje pisu "zasto ne idu u S-H krajeve traziti glasove, zasto samo u bosnjackim sredinama?" Pa onda kad ovi odu tamo i osvoje mandat, onda ocekuju da se taj mandat bespogovorno stavi na raspolaganje SDA :lol: Pa gospodo, ne znam da li lazete sebe ili nas ovdje...
:lol: :lol:

Najjaci su.
Porodice Foht

#48928 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Porodice Foht »

ultima_palabra wrote: 22/02/2021 02:00 Godinama ovdje pisu "zasto ne idu u S-H krajeve traziti glasove, zasto samo u bosnjackim sredinama?" Pa onda kad ovi odu tamo i osvoje mandat, onda ocekuju da se taj mandat bespogovorno stavi na raspolaganje SDA :lol: Pa gospodo, ne znam da li lazete sebe ili nas ovdje...
Tako nekako. Sve sto je preko Lapisnice, ubaci u torbu tzv.probosanskih ideja i snaga, sto ce reci SDA. A oni ce i dalje preko dzamija i efendija kupiti glasove. E zato cu iz inata glasati za NS, iako nisam zadovoljan posljednjim potezima u Mostaru i unutarstranackom podilazenju egu Sabini Cudic.
_Reds_

#48929 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by _Reds_ »

Stranka koja postoji koliko ?

I koja za sve ove godine nema vijećnika u RS-u. ne znam imaju li i koju organizaciju uopće, osim Banja Luke, gdje se ovi iz SDP-a žale da i njih žele uništiti.
Novak20

#48930 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Novak20 »

Ne vrijedi se boriti niti opredjeljivati za pro-ovo, ono.

Treba uzeti kokice, ne potezati ni jednu političku temu stariju od četiri godine i pustiti da nacionalisti, šovinisti, "fašisti", vjerski ekstremisti i dijaspora završe što su započeli na nivou BiH, F BiH i RS prije 30 godina. Po mogućnosti bez prodaje mog glasa SDP ili NS nekoj od loših i manje loših politika kroz postizborne koalicije.

Jbt, ove Švede libo rac.u kada nam uvale neupotrebljive i skupo plaćene respiratore ili ne nabave cjepivo možda i namjerno da ne možemo nigdje maknuti iz BiH narednih par godina.

Bitno je da oni traže i nalaze izdajnike, a to što smo kolektivno i pojedinačno pred ekonomskim, zdravstvenim i nervnim slomom, koga briga. Jel' tako ?
foxlife

#48931 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by foxlife »

zlajaBHF wrote: 22/02/2021 09:47
zlajaBHF wrote: 22/02/2021 00:01

Evo primjera sta je Nasa stranka.

Blizi mu je ovaj sto ocigledno ne priznaje Bosnjake kao naciju, nego komsija sarajlija....

Nasa stranka je zlo.....i ta ideologija se mora kazniti na izborima, kako nas negdje nebi zavalili ovim Covicevcima, jer ce to uraditi prvom prilikom.
ma ja trebas mi ti biti blizi coban koji kupi stan u sarajevu i busa se u prsa kako si veliki bosnjak psujuci svakom hrvatu ustasku majku a svakom srbinu cetnicku
Ne trebam ti ja biti blizi, jer si ovim dokazao da si sovinista, kao i braca vam iz HDZ-a.

Zivis u Sarajevu i uzivas u svim slobodama, a na strani si fasista.....Princijpjelno na NS nacin
Alo papak te svoje osobine ne pripisuj drugima
Jeste zivim u sarajevu i uvijek cu vise postovatinekog iz gruda koji zeli cjelovitu bih nego tebe papka koji bi ovu drzavu pravio podjeljenu na 3 djela
Nabijem vas na.... Sve nacionaliste zajedno unistili ste drzavu
zlajaBHF

#48932 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zlajaBHF »

foxlife wrote: 22/02/2021 10:56

Jeste zivim u sarajevu i uvijek cu vise postovatinekog iz gruda koji zeli cjelovitu bih nego tebe papka koji bi ovu drzavu pravio podjeljenu na 3 djela
Takvim kao ti je mjesto u Grudama.... Imas vise zajednicko sa njima, nego sa tolerantnom sredinom kao sto je Sarajevo.

Nasa stranka i HDZ glasaci se ne razlikuju mnogo. I jedni i drugi zele poraziti probosansku politicku opciju, kako bi se oni izmedju sebe dogovorili.
foxlife

#48933 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by foxlife »

zlajaBHF wrote: 22/02/2021 11:04
foxlife wrote: 22/02/2021 10:56

Takvim kao ti je mjesto u Grudama.... Imas vise zajednicko sa njima, nego sa tolerantnom sredinom kao sto je Sarajevo.

Nasa stranka i HDZ glasaci se ne razlikuju mnogo. I jedni i drugi zele poraziti probosansku politicku opciju, kako bi se oni izmedju sebe dogovorili.
Papak ja sam rodjen u sarajevu i sarajevo mi nikad ne moze uzeti neki papak koji da nije bilo rata zivio bi u nekoj vukojebini
Vidio bi asfalt na televiziji a najpametnija osoba koju bi upoznao bi bio hodza ili lokalni ucitelj
I ti meni pricas o toleranciji a pljujes sve sto nije po tvom
Papcino
tutku

#48934 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by tutku »

zna li ko hoce li NS opet kandidovati clana predsjednistva ispred reda hrvatskog naroda na izborima 2022? ne znam do kad i kako mora falatar planirati godisnji odmor pa da malo naleti na ferije u bih i vodi kampanju, trebali bi to na vrijeme iskomunicirati...
Last edited by tutku on 22/02/2021 11:10, edited 1 time in total.
zlajaBHF

#48935 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zlajaBHF »

Da bi se neko stidio, treba imati obraza...... Treba vas biti stid zbog surovanja sa fasistima.
zlajaBHF

#48936 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zlajaBHF »

foxlife wrote: 22/02/2021 11:06
Papak ja sam rodjen u sarajevu i sarajevo mi nikad ne moze uzeti neki papak koji da nije bilo rata zivio bi u nekoj vukojebini
Vidio bi asfalt na televiziji a najpametnija osoba koju bi upoznao bi bio hodza ili lokalni ucitelj
Papcino
Shvatam da zivis u tolerantnoj sredini kao sto je Sarajevo, ali bi ti bolje odgovarale Grude....
foxlife

#48937 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by foxlife »

zlajaBHF wrote: 22/02/2021 11:14
Papcino
Shvatam da zivis u tolerantnoj sredini kao sto je Sarajevo, ali bi ti bolje odgovarale Grude....
Odluci se je li totalitarna ili tolerantna
Papak dodji slobodno u sarajevo prvi put vidi sebilj častim te cevapima na bascarsiji
zlajaBHF

#48938 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zlajaBHF »

foxlife wrote: 22/02/2021 11:16
Papcino
Papak dodji slobodno u sarajevo prvi put vidi sebilj častim te cevapima na bascarsiji
U Grude, pa tamo casti. Sarajevo nije za tebe
foxlife

#48939 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by foxlife »

zlajaBHF wrote: 22/02/2021 11:49

Papak slobodno dodji odmakni se od svog sela kad dodjes u bih da vidis da bosna i hercegovina nije samo tvoja vrlet gdje koze pasu pod rucnom nije bosna samo jedno selo gdje zivi samo jedna vjera jednoumlje i sl
Nije bosna mjesto gdje glavu rijec vodi podrucni ucitelj koji je usput i lokalni hodza
Dodji slobodno u sarajevo vidi da u njemu dragan vikic je heroj da je jovan divjak nas iako je rodjen u beogradu
Dodji papak vidi mjesto gdje je cika miso uveseljavao prolaznike i svi ga rado gledali dok je glancao cipele gospodi koja je hodala gradom bez obzira na ime vjeru pripadnost
Ne brini tu je sad mekdonalds pa uzmi dabl burger da glumis svedjanina da glumis kozmopolitu a pljujes sve razlicito
Nemoj psovati svedsku kraljicu zato sto ne mozes provoditi svoje gore pa pored tebe zivi pakistanac iznad tebe nigerijac a ispod kinez neki
Zapamti da si ti gore niko i nista obicni dosljak koji si isti kao ovaj za tebe u grudama samo sto tako govori neki johansson
Dodji bolan na cevape ne brini dobit ces cevap a ne pusenje q kao sto to radis po svedskoj da bi dobio socijalu i ulizao se tamosnjim stanovnicima
Nisi ti izdao drzavu kad si otisao gore izdao si sebe svoju vukojebinu u kojoj si uzivao i za kojom bolujes i ceznes
Izdao si je jer tamo ne mozes provoditi svoje fasisticke stavove

Dodji naruci desetku u pola s lukom slobodno
joint union

#48940 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by joint union »

zlajaBHF wrote: 22/02/2021 11:10 Da bi se neko stidio, treba imati obraza...... Treba vas biti stid zbog surovanja sa fasistima.
Imas obraza da ovo govoris SDA-u? Sram te bilo, SDA je drzavotvorna stranka i nikad ne bi surovali sa fasistima :oops:
Škobo Habu

#48941 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Škobo Habu »

Ja sam glasao za NS, recimo, i sa tog aspekta ti mogu reći da imaš tipično mejtefsko rezonovanje. Hoću reći - talibansko, kad već vrijeđaš.

Između svaga ostalog lošeg, to je nešto najlošije što je Alija ostavio nekima u amanet.
drug_profi

#48942 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by drug_profi »

Šta je ovo danas ovi botovi počeli kolektivno slat u Hercegovinu :lol: :lol:
Ko biva hajte tamo to nije svakako naše.... :lol:
zlajaBHF

#48943 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zlajaBHF »

foxlife wrote: 22/02/2021 12:07
zlajaBHF wrote: 22/02/2021 11:49

Papak slobodno dodji odmakni se od svog sela kad dodjes u bih da vidis da bosna i hercegovina nije samo tvoja vrlet gdje koze pasu pod rucnom nije bosna samo jedno selo gdje zivi samo jedna vjera jednoumlje i sl
Nije bosna mjesto gdje glavu rijec vodi podrucni ucitelj koji je usput i lokalni hodza
Dodji slobodno u sarajevo vidi da u njemu dragan vikic je heroj da je jovan divjak nas iako je rodjen u beogradu
Dodji papak vidi mjesto gdje je cika miso uveseljavao prolaznike i svi ga rado gledali dok je glancao cipele gospodi koja je hodala gradom bez obzira na ime vjeru pripadnost
Ne brini tu je sad mekdonalds pa uzmi dabl burger da glumis svedjanina da glumis kozmopolitu a pljujes sve razlicito
Nemoj psovati svedsku kraljicu zato sto ne mozes provoditi svoje gore pa pored tebe zivi pakistanac iznad tebe nigerijac a ispod kinez neki
Zapamti da si ti gore niko i nista obicni dosljak koji si isti kao ovaj za tebe u grudama samo sto tako govori neki johansson
Dodji bolan na cevape ne brini dobit ces cevap a ne pusenje q kao sto to radis po svedskoj da bi dobio socijalu i ulizao se tamosnjim stanovnicima
Nisi ti izdao drzavu kad si otisao gore izdao si sebe svoju vukojebinu u kojoj si uzivao i za kojom bolujes i ceznes
Izdao si je jer tamo ne mozes provoditi svoje fasisticke stavove

Dodji naruci desetku u pola s lukom slobodno
Ne zelim da te vrijedjam, jer ne vidim svrhu.

Pises o meni kilometarski post, bez da znas ko sam i sta sam. To govori o kakvom se mentalnom sklopu radi.

Sto se teme tice. Nasa stranka je naredne izbore treba biti u hrvatskom bloku zajedno sa HDZ-om, tako mozda i ima izgleda da napreduje.
zlajaBHF

#48944 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zlajaBHF »

Škobo Habu wrote: 22/02/2021 12:10
Ja sam glasao za NS, recimo, i sa tog aspekta ti mogu reći da imaš tipično mejtefsko rezonovanje. Hoću reći - talibansko, kad već vrijeđaš.

Između svaga ostalog lošeg, to je nešto najlošije što je Alija ostavio nekima u amanet.
Vi i oni ste u pet deka.... Mislim na NS i HDZ.

Kao sto rekoh, nadam se da Nasa stranka nece dobiti priliku da bude odlucivala o sudbini drzave, jer ce u tom slucaju prodati sve van Sarjeva, saveznicima iz HDZ-a i SNSD-a.
Evenine

#48945 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Evenine »

zlajaBHF wrote: 22/02/2021 12:28
Škobo Habu wrote: 22/02/2021 12:10

Vi i oni ste u pet deka.... Mislim na NS i HDZ.

Kao sto rekoh, nadam se da Nasa stranka nece dobiti priliku da bude odlucivala o sudbini drzave, jer ce u tom slucaju prodati sve van Sarjeva, saveznicima iz HDZ-a i SNSD-a.
Onda mozes biti sretan. O novom izbornom zakonu i sudbini drzave ce odlucivati SDA. Cemu sekiracija, mirno spavaj. U sigurnim smo rukama.

Navrati na temu da prokomentarises kada bude novi izborni zakon.
Evenine

#48946 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Evenine »

Zlaja redovan na temi. Na svakoj stranici ostavi bar jedan unos. Sokole, evo mogu ja nekim danima da te odmijenim, da odmoris malo.

NS = HDZ
Danas izdali Mostar, sutra ce izdati drzavu!
Bascrsija-Marindvor izdajnicka stranka!
zippoo87

#48947 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zippoo87 »

Ovaj svedski socijalac dosadan ko priliv u pm...kad god otvorim temu,on nesto kaki.
Uhvatio se lik svojih nekih vizija koje se jos nisu desile ali on zna da ce se desiti i kako ce ko sta prodati i predati nekome...rekoh ja prije par dana,covjek je pravi vizionar :lol:

A ove sto su rasprodali,pokrali i unistili sve (SDA i ostalu kriminalnu kliku),sto saradjuju sa svim okupatorima,sto izdaju sve i svakoga...njih ni da usput spomene.
Ovaj zlaja jeste izasao iz sela ali selo nije nikada iz njega...bio i ostao seljak i malogradjanin.
zlajaBHF

#48948 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zlajaBHF »

Evenine wrote: 22/02/2021 12:43 Zlaja redovan na temi. Na svakoj stranici ostavi bar jedan unos. Sokole, evo mogu ja nekim danima da te odmijenim, da odmoris malo.

NS = HDZ
Danas izdali Mostar, sutra ce izdati drzavu!
Bascrsija-Marindvor izdajnicka stranka!
Znam....ali Nasu Stranku stvarno smatram velikom prijetnjom po drzavu BiH.

Jedna stvar je kad imas trojanskog konja u vidu prosrpskih i prohrvatskih stranaka u institucijama, ali kad se taj trojanski konj pojavi kao dio probosanske politicke opcije, onda je to nesto novo i na to treba ukazivati.
Evenine

#48949 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Evenine »

zippoo87 wrote: 22/02/2021 12:48 Ovaj svedski socijalac dosadan ko priliv u pm...kad god otvorim temu,on nesto kaki.
Uhvatio se lik svojih nekih vizija koje se jos nisu desile ali on zna da ce se desiti i kako ce ko sta prodati i predati nekome...rekoh ja prije par dana,covjek je pravi vizionar :lol:

A ove sto su rasprodali,pokrali i unistili sve (SDA i ostalu kriminalnu kliku),sto saradjuju sa svim okupatorima,sto izdaju sve i svakoga...njih ni da usput spomene.
Ovaj zlaja jeste izasao iz sela ali selo nije nikada iz njega...bio i ostao seljak i malogradjanin.
Ne cini se kao seljak a ni malogradjanin. Dosta kvalitetan trol a i dosljedan. Baci svoje parole i potpali raju a onda vozi slalom oko teskih pitanja.
zlajaBHF

#48950 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zlajaBHF »

Ovdje imamo vas 7-8 likova koji iz svojoh LICNIH interesa, branite Nasu stranku i kao samim tim i cjelovitu BiH.

Medjutim vi samo gledate svoj licni interes i ne zanima vas nista drugo sem vaseg sela. Samo da vama moze biti dobro, sve ostalo moze da gori.
Takvo razmisljanje je i dovelo nase drustvo tamo gdje je danas.

Medjutim siguran sam da vecina glasaca Nase stranke nije kao vi ovdje, i da su ti ljudi stvarno mislili da ce Nasa stranka uraditi nesto dobro za ovu drzavu, i nadam se da ce oni uvidjeti da to nije tako.

Vi i takvi kao vi cete glasati i dalje za stranke poput NS-a i slicnih HDZ satelita.
Locked