Ne trebam ti ja biti blizi, jer si ovim dokazao da si sovinista, kao i braca vam iz HDZ-a.foxlife wrote: ↑22/02/2021 01:49ma ja trebas mi ti biti blizi coban koji kupi stan u sarajevu i busa se u prsa kako si veliki bosnjak psujuci svakom hrvatu ustasku majku a svakom srbinu cetnickuzlajaBHF wrote: ↑22/02/2021 00:01Evo primjera sta je Nasa stranka.foxlife wrote: ↑21/02/2021 20:12
necu te vise pitati nista
pretpostavit cemo da si iz gruda recimo
evo dokaza da i u grudama ima neko ko ne brije na nacionalisticke fore
sutra u grudama da ima 15 paseia vjerovatno bi ns otvorio svoju kancelariju dole pa bi pasei i ostali se borili za cjelovitu bih gdje ce svi imati pravo glasa boriti se protiv korupcije i sve ono sto obicne gradjane tisti bez obzira na nacionalnu vjersku ili bilo koju drugu pripadnost
meni je drago cuti da ima takvih kao ti koji bih prihvataju kao svoju drzavu sarajevo kao svoj glavni grad
a kome ces se moliti kako se izjasnjavati sve dok ne vrijedjas druge boli me briga i drazi si mi ti nego neki komsija sarajlija koji tebe gleda kao ustasu tvog istomisljenika iz zvornika kao cetnika a sebe kao jedinog ispravnog uz parolu vazno je biti bosnjak i sl
Blizi mu je ovaj sto ocigledno ne priznaje Bosnjake kao naciju, nego komsija sarajlija....
Nasa stranka je zlo.....i ta ideologija se mora kazniti na izborima, kako nas negdje nebi zavalili ovim Covicevcima, jer ce to uraditi prvom prilikom.
Ja vam nikako ne mogu biti blizak.
Zivis u Sarajevu i uzivas u svim slobodama, a na strani si fasista.....Princijpjelno na NS nacin