Naravno, kada nije bilo "podjele" karata, otisli oni kojima je do navijanja a ne do naslikavanjapoostar wrote:al fkt..ovo navijanje u Zilini je bilo bolje nego ikad u Zenici...
veceras su navijaci objasnili kako se bodri reprezentacija..
BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MedenoSrce
#4876 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
- xXBl0odXx
#4877 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ma nema to veze. On je svakako tu rekao da je u dobrim odnosima sa Hajrovicem ali da se ne druzi na nacin kao sa Spahom. A sa spahom je pravo dobar prijatelj i izvan terena. Zajedno ljetuju i td.. Tako da nije on nista rekao negativno o Izetu.TRENT wrote:Pobjede dolaze kad se stvori pritisan na reprezentativce.To se pokazalao na kosarkasima sad i na fudbalerima.Euforija nam se uvijek odbijala od glavu.Sta god,eto nas u Braziluuuuuuuuuuuu.mO k3 wrote:Koa drama zadnjih dana na forumu , izvuce nas bas Izoni hajroTRENT wrote:Nek i nas jednom sunce obasja.Zasluzili smo.Dzeko izvini se Hajrovicu.
![]()
I jos jedna stvar: najpostenije od BHT1 bi bilo da sutra ne puste onaj interview sa Dzekom.Prica o misevima,odnosu sa Hajrovicem (ja sam bolji sa Spahom nego sa njim) stvarno sad nema nikakvog smisla.Ne treba kvariti atmosferu .
- insaneinthebrain
#4878 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
naravno. protiv lihtenstajna najavio rahimica i zahirapasica od prve minuteIt_is_a_Leclerc wrote:Je li naučio Pape da nema rezultata bez zadnjeg veznog ?
- luckylaka
#4879 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Vidim prozivaju se pojedini fudbaleri kao Sejo na klupu,Miske na klupu,Mujdza nista,Vedo nula ..moje vidjenje,Begovic car,Mijdza kralj,Salihovic do cara,Spaha sejh,Pjanic -tito,Lulic-homeini,Miske-moj avatar,Dzeko-tobejaraby do Boga,Vedo do Dzeka,Hajrovic-reis....jedan po jedan naklon do poda.ko ovaj rezultat ne cijeni neka se rokne ....odmah
- MedenoSrce
#4880 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
sioo vas k'o kakve hamshe s kim Edin pije kafu i ljetuje - upuceniji ste i od njega
- It_is_a_Leclerc
#4881 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
I da.. Napokon da i ja doživim utakmicu u kojoj ne igramo sjajno, ne blistamo, griješimo, primimo gol, ali svejedno pobijedimo. To mogu samo veliki. 
-
oridjidji
#4882 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ne treba se zanositi. Treba ove dvije utakmice rutinerski odraditi. Pristup iz tekme u tekmu. Puna analiza protivnika i bez omalovazavanja, da nebi opet vadili bodove ko sinoc na borbenost i srecu. Onaj Kozak nam je ucinio zlatnu uslugu kada je Vajsa svog najboljeg igraca izbacio vani. Momak kida. Odavno nisam boljeg i borbenijeg igraca gledao na sredini terena. Spoj Gatuza radilice i nekog slalomasa kad ima loptu u nogama.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#4883 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
ako ti smeta šta drugi imaju za reći, onda forum nije pravo mjesto za tebe.luckylaka wrote:Vidim prozivaju se pojedini fudbaleri kao Sejo na klupu,Miske na klupu,Mujdza nista,Vedo nula ..moje vidjenje,Begovic car,Mijdza kralj,Salihovic do cara,Spaha sejh,Pjanic -tito,Lulic-homeini,Miske-moj avatar,Dzeko-tobejaraby do Boga,Vedo do Dzeka,Hajrovic-reis....jedan po jedan naklon do poda.ko ovaj rezultat ne cijeni neka se rokne ....odmah
- MOSALJOZE
#4884 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Stvarno nas je Weiss izlomio,ali pošteno izlomio.
- TRENT
#4885 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
[/quote]
Pobjede dolaze kad se stvori pritisan na reprezentativce.To se pokazalao na kosarkasima sad i na fudbalerima.Euforija nam se uvijek odbijala od glavu.Sta god,eto nas u Braziluuuuuuuuuuuu.
I jos jedna stvar: najpostenije od BHT1 bi bilo da sutra ne puste onaj interview sa Dzekom.Prica o misevima,odnosu sa Hajrovicem (ja sam bolji sa Spahom nego sa njim) stvarno sad nema nikakvog smisla.Ne treba kvariti atmosferu .[/quote]
Ma nema to veze. On je svakako tu rekao da je u dobrim odnosima sa Hajrovicem ali da se ne druzi na nacin kao sa Spahom. A sa spahom je pravo dobar prijatelj i izvan terena. Zajedno ljetuju i td.. Tako da nije on nista rekao negativno o Izetu.[/quote]
Slazem se ali ta prica ko su misevi-jebta ga bilo-proslo.
Pobjede dolaze kad se stvori pritisan na reprezentativce.To se pokazalao na kosarkasima sad i na fudbalerima.Euforija nam se uvijek odbijala od glavu.Sta god,eto nas u Braziluuuuuuuuuuuu.
I jos jedna stvar: najpostenije od BHT1 bi bilo da sutra ne puste onaj interview sa Dzekom.Prica o misevima,odnosu sa Hajrovicem (ja sam bolji sa Spahom nego sa njim) stvarno sad nema nikakvog smisla.Ne treba kvariti atmosferu .[/quote]
Ma nema to veze. On je svakako tu rekao da je u dobrim odnosima sa Hajrovicem ali da se ne druzi na nacin kao sa Spahom. A sa spahom je pravo dobar prijatelj i izvan terena. Zajedno ljetuju i td.. Tako da nije on nista rekao negativno o Izetu.[/quote]
Slazem se ali ta prica ko su misevi-jebta ga bilo-proslo.
- Idemedosumom
#4886 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
.
Last edited by Idemedosumom on 11/09/2013 03:05, edited 1 time in total.
- luckylaka
#4887 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Bojim se da te nisam pitao za misljenje,samo svoje iznosim ili mozda mislis da kao sef mozes da mi trpas u usta ono sto ti mislis ili je mozda rasprava sa moderacijom zabranjena .Chmoljo wrote:ako ti smeta šta drugi imaju za reći, onda forum nije pravo mjesto za tebe.luckylaka wrote:Vidim prozivaju se pojedini fudbaleri kao Sejo na klupu,Miske na klupu,Mujdza nista,Vedo nula ..moje vidjenje,Begovic car,Mijdza kralj,Salihovic do cara,Spaha sejh,Pjanic -tito,Lulic-homeini,Miske-moj avatar,Dzeko-tobejaraby do Boga,Vedo do Dzeka,Hajrovic-reis....jedan po jedan naklon do poda.ko ovaj rezultat ne cijeni neka se rokne ....odmah
- MOSALJOZE
#4888 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Medo out,Pjanke na njegovo mjesto.Vedo MORA IGRATIIdemedosumom wrote:
-
last mohicans
#4889 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Jeben mali pravo.Kad god uzme loptu, gol u zraku visi.Sreća da mu ona stativa ne uđe, slomilo bi nas.oridjidji wrote:Ne treba se zanositi. Treba ove dvije utakmice rutinerski odraditi. Pristup iz tekme u tekmu. Puna analiza protivnika i bez omalovazavanja, da nebi opet vadili bodove ko sinoc na borbenost i srecu. Onaj Kozak nam je ucinio zlatnu uslugu kada je Vajsa svog najboljeg igraca izbacio vani. Momak kida. Odavno nisam boljeg i borbenijeg igraca gledao na sredini terena. Spoj Gatuza radilice i nekog slalomasa kad ima loptu u nogama.
- It_is_a_Leclerc
#4890 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
I'm sorry, al' kako su očajni bili Salihović i Misimović... Dragi Bože...luckylaka wrote:Vidim prozivaju se pojedini fudbaleri kao Sejo na klupu,Miske na klupu,Mujdza nista,Vedo nula ..moje vidjenje,Begovic car,Mijdza kralj,Salihovic do cara,Spaha sejh,Pjanic -tito,Lulic-homeini,Miske-moj avatar,Dzeko-tobejaraby do Boga,Vedo do Dzeka,Hajrovic-reis....jedan po jedan naklon do poda.ko ovaj rezultat ne cijeni neka se rokne ....odmah
- TRENT
#4891 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Zahirovica drzati stalno u prvih 11.On nam je sretna hamajlija.
- Logovan
#4892 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
VELIKA POBJEDA!
Veliki preokret i to u kakvoj utakmici.
Slabo smo igrali ali smo pobijedili. Sreća nas je pronosala, nek' je...
A i oni su u par situacija imali sreće.
Sad smo napravili jedan veliki korak prema Svjetskom prvenstvu tako da se mi još nismo plasirali. Sad slijedi Lihtenštajn kojeg garant dobijamo. Ne smijem ni zamisliti šta bi bilo kad bi protiv njih kiksali.
Utakmicu protiv ovih levata treba ozbiljno shvatiti, ne smijemo se zajebavati ni sekunde. Valjda će glupi Grci kiksati protiv Slovačke, recimo da bude remi onda će nama u utakmici sa Litvanijom biti potreban samo bod.
Veliko hvala Papetu na ovoj pobjedi. On je VELIKI MAJSTOR. Možete ga kritikovati, pljuvati, tjerati iz reprezentacije, govoriti kako je ubleha i kloc ali on ostvaruje pobjede i sa njim smo prvi na tabeli. Čovjek koji će nas po prvi put odvesti na neko veliko takmičenje. Iskreno, ja mu neke stvari zamjeram ali te moje kritike su skroz nebitne. Prvi smo na tabeli, još dvije utakmice trebamo odigrati i idemo na Svjetsko prvenstvo.
BIČAKČIĆ! HAJROVIĆ!

Sad smo napravili jedan veliki korak prema Svjetskom prvenstvu tako da se mi još nismo plasirali. Sad slijedi Lihtenštajn kojeg garant dobijamo. Ne smijem ni zamisliti šta bi bilo kad bi protiv njih kiksali.
Veliko hvala Papetu na ovoj pobjedi. On je VELIKI MAJSTOR. Možete ga kritikovati, pljuvati, tjerati iz reprezentacije, govoriti kako je ubleha i kloc ali on ostvaruje pobjede i sa njim smo prvi na tabeli. Čovjek koji će nas po prvi put odvesti na neko veliko takmičenje. Iskreno, ja mu neke stvari zamjeram ali te moje kritike su skroz nebitne. Prvi smo na tabeli, još dvije utakmice trebamo odigrati i idemo na Svjetsko prvenstvo.
BIČAKČIĆ! HAJROVIĆ!
- Idemedosumom
#4893 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
MOSALJOZE wrote:Medo out,Pjanke na njegovo mjesto.Vedo MORA IGRATIIdemedosumom wrote:
zasto medo out? medo nam je vrstan igrac.. i zasto pjanic na njegovo mjesto, tj zadnji vezni? pa pjanic uopste nije taj tip igraca, pogledaj formaciju rome - tu pjanic igra ofanzivnog veznog
- TRENT
#4894 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Misketu jedno veliko HVALA za sve sto je uradio za nas,ali treba biti realan - nije vise za prvih 11.I Dzeko treba da bude sam u napadu.Kad je Vedo tu,vidi se da guse jedan drugoga.It_is_a_Leclerc wrote:I'm sorry, al' kako su očajni bili Salihović i Misimović... Dragi Bože...luckylaka wrote:Vidim prozivaju se pojedini fudbaleri kao Sejo na klupu,Miske na klupu,Mujdza nista,Vedo nula ..moje vidjenje,Begovic car,Mijdza kralj,Salihovic do cara,Spaha sejh,Pjanic -tito,Lulic-homeini,Miske-moj avatar,Dzeko-tobejaraby do Boga,Vedo do Dzeka,Hajrovic-reis....jedan po jedan naklon do poda.ko ovaj rezultat ne cijeni neka se rokne ....odmah
- samo_ti
#4895 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Jednostavno tip igraca koji u danasnjem fudbalu mora igrati. Nemamo boljeg ( Rahimic ne moze ), i to je to.TRENT wrote:Zahirovica drzati stalno u prvih 11.On nam je sretna hamajlija.
Miske, jbga, ali klupa. Po milion puta, Pjanke, Medo i on ne mogu zajedno. Ne moze Lulic da za njih pretrci 18 km
- It_is_a_Leclerc
#4896 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ovaj "novinar" Armin Hasanbegović je neka vrhunska debilčina. Možda među pet u Evropi. Kakvo govno, bože dragi.
-
Hedg
- Hajvan
#4898 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
I'zetno dobro odigraše momci
-
Korisničkoime
#4899 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
leet
Daj zezaš hajd majke ti reci ko je, mislim je li na Klixu i ako jest ko je.
Arma mi kao nick nije poznat ima li kakav dupli.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#4900 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
bolje ipak da ja ručnu povučem.luckylaka wrote:Bojim se da te nisam pitao za misljenje,samo svoje iznosim ili mozda mislis da kao sef mozes da mi trpas u usta ono sto ti mislis ili je mozda rasprava sa moderacijom zabranjena .Chmoljo wrote:ako ti smeta šta drugi imaju za reći, onda forum nije pravo mjesto za tebe.luckylaka wrote:Vidim prozivaju se pojedini fudbaleri kao Sejo na klupu,Miske na klupu,Mujdza nista,Vedo nula ..moje vidjenje,Begovic car,Mijdza kralj,Salihovic do cara,Spaha sejh,Pjanic -tito,Lulic-homeini,Miske-moj avatar,Dzeko-tobejaraby do Boga,Vedo do Dzeka,Hajrovic-reis....jedan po jedan naklon do poda.ko ovaj rezultat ne cijeni neka se rokne ....odmah
glupo je ubjeđivati se sa nekim da je mlijeko bijelo, ali nijedan igrač nema tapiju na prvih 11. ni Sejo, ni Miske. ako su odigrali loše, to treba i reći, taman da smo Slovake nabili 0:5. ti kao veći patriota ili šta već, ako te očigledne stvari prešutiš? ili ih ignorišeš?
u pravu su i oni koji kažu da je ova pobjeda velika, i da mi ipak nismo vrhunska reprezentacija. ali Sejo je nekada bio mnogo bolji igrač, Misimović je nekada bio bolji igrač. da nemamo kvalitetnija rješenja, pa hajde. ali forsirati ih na račun stare slave je iritantno kao i kada mi neko spomene spomene da je KK Bosna bila prvak Evrope. i gore.