Diwan wrote: ↑20/11/2019 14:07
Pisao sam na drugoj temi slično - Rijetko kada odgovaram na dvije ili više replika, pa stoga iste i ne čitam, niti me dalje zanima diskusija. Kažem ono što imam da kažem u jednom ili dva posta i idem dalje. Daljne replike na moje postove ne čitam niti mislim odgovarati na njih (da bih odgovorio morao bih pročitati, a to bi vodilo mogućoj daljnjoj 'diskusiji' što mi ne pada na pamet). Tako da se izvinjavam ako ne odgovaram, jer smatram da time pomažem očuvanju vlastite prirodnosti od zagađenja okoline koja je svuda oko nas.
Boli koliko su ljudi postali zlobni, zeljni konflikta, pokazivanja neke intelektualne nadmoci i sve to na jebenoj temi o filmovima.
Kao drustvo smo otisli u K jer niko ne polazi od sebe, niko ne radi na sebi i svom licnom razvoju.
Empatija, razumevanje, tolerancija...gde je sve to i zasto je sve to nestalo pod plastom zlobe?
Lakse je gajiti individualizam, egoizam i smatrati sebe kao centar sveta, pa makar se sve pretvorilo u neko globalno primitivno selo.
Ne volite necije
post-ove, nemojte ih citati.
Ne volite necije preporuke, nemojte ih gledati.
Od kakve je meni vaznosti ovde da znam ko koga ne voli ili ko koga ne cita, ko je koga blokirao i slicno...mislim realno...who cares?
Dodjite, procitajte, prodiskutujte, informisite se...ekstraktujte ono sto vam se svidja, odbacite ono sto vam se ne svidja i kraj price.
Pobornik sam da sve moze bez prepirke i vredjanja.
Diwan-e,
random sam citirao tebe ali se ovo odnosi na celokupnu atmosferu na forumu.
Elem, (filozofiranje off) odlican film i moja preporuka, posle duzeg vremena.
Dronningen
https://www.imdb.com/title/tt8378126/
PS. Karanana, ovo je realnije od realnosti i ne postoji sansa da ti se ne svidi.