Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
sitni svercer

#48526 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sitni svercer »

zlajaBHF wrote: 18/02/2021 14:24 Svaka mu cast na principjelnosti :thumbup:
Predstavnici probosanskih stranaka danas će boraviti u Srebrenici gdje će se sastati sa čelnicima incijative "Moja adresa: Srebrenica".

Kako je ranije rečeno, na sastanku će se razgovarati o bojkotu izbora koji su zakazani za nedjelju, 21. februara 2021. godine.

U Potočare, kako saznajemo, danas dolaze lideri DF-a Željko Komšić, Naroda i pravde Elmedin Konaković, Stranke za BiH Amer Jerlagić, te Mirsad Kukić (PDA) i Nermin Nikšić (SDP).

Umjesto prvog čovjeka SDA Bakira Izetbegovića sastanku će prisustvovati Edin Ramić.

Dolazak su otkazali Fahrudin Radončić, predsjednik SBB-a i Predrag Kojović, lider Naše stranke, piše Klix.

U sklopu posjete planirana je posjeta Memorijalnom centru Potočari gdje će prisutni odati počast svim nevino ubijenim žrtvama genocida iz jula 1995.godine.

Sastanak sa predstavnicima probosanskog bloka je zakazan za 14.00 sati u BKC-u Srebrenica, a nakon tog sastanka će biti održana pres-konferencija.

Podsjetimo, probosanski blok u Srebrenici bojkotovat će ponovljene izbore u ovom gradu zbog činjenice da je CIK, kako tvrde, donio po Bošnjake nepravednu i nepotpunu odluku o poništavanju glasova samo s redovnih biračkih mjesta.
pedja principijelno osto kuci i rotira li rotira :lol:
kluz franjo

#48527 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kluz franjo »

sitni svercer wrote: 18/02/2021 14:34
kluz franjo wrote: 18/02/2021 09:18 Jahhh...
glasači SDA se oslonili na NS, da će podržavati SDA, a oni ostali pri obećanjima datim svojim biračima.

Imam ja jednog komšiju, koji je umislio da je Napoleon.
Svaki put ga ljudski razočaram kada ga pozdravim sa "Komšo", a ne sa "imperator Bonaparte".
zamisljam tvoj komsiluk i nesto kontam nije ti lako :izet:
ima jedna cura u mostaru po imenu irma a raja je zove gradonacelnica :lol:
U svakom gradu i komšiluku ima svega.
Svuda ima fine raje, a ima i budala koji žive u svojim fantazijama.

Ali samo u BiH ima i raznih krimosa i krupnih i sitnih švercera, koji bi da nije SDA vjerovatno po zatvorima ležali, a ne na budžetu u javnim preduzećima i u administraciji.
Hebiga, tako je to u državi u kojoj su Osmica i Asim vrh.
Hakiz

#48528 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

Ne treba nama bolje.

Vako: Htio ja da kupim nešto iz Dojčlanda, 135 eura. Nema BiH na njihovom web shopu, mailom kažu da mogu kupiti. Koliko transport, 175 eura (15 kg). Hrvatska ima na web shopu, njima transport 22,5 eura. Oni u EU, mi ne.

Hoću reći, da si uhljeb pa zato glasaš za SDA, i tebi će transport isto biti 175 eura. A da nisi za SDA, možda bi ti transport bio 22,5 eura.

Pa ko kako voli..
zlajaBHF

#48529 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zlajaBHF »

Jedna me stvar zanima u vezi principjelnosti "Nase" stranke

Ovo je izjavio vozd. Ne znam da li cemo se ikad uvjeriti da li bi NS stvarno podrzala kandidata SDA kontra SNSD-a u Srebrenici
KOJOVIĆ: Uvijek ćemo biti da načelnik Srebrenice bude čovjek koji ne prihvata presude za genocid
Ono sto me zanima je da li je "Nasoj" stranci stvarno toliko bito se se postuju presude suda u Hagu?
Ako je istina da "Nasa" stranka nikad nebi podrzala kandidata koji ne prihvata presude suda za genocid, kako to da isto ne vazi za druge presude Haskog suda.

Prije par dana je NS imala sansu da postavi na mjesto gradonacelnika u Mostaru koji je bio zrtva "Udruzenog zlocinackog poduhvata, ili osobu koja ne prihvata presudu suda u Hagu.

NS je znamo kako reagovala i znamo koga je podrzala a koga nije.

E sad me zanima, da li to postivanje odluka suda je samo bitno kad je rijec o genocidu,a ostale presude im nisu bitne?

Da podsjetimo, presudom za UZP su osudjeni HDZ-ovi celnici u Hagu, u kojem su neki dobili cak 25 godina zatvora.
kluz franjo

#48530 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kluz franjo »

kluz franjo wrote: 17/02/2021 09:53 Pustoši patriJotskog uma...
Kada SDA i DF i noge i ruke dižu za HDZ, onda je to patriJotska dužnost.
Kada NS NE glasa za HDZ, onda je to patriJotska izdaja.
Nike af1 white

#48531 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Nike af1 white »

zlajaBHF wrote: 18/02/2021 15:13 Jedna me stvar zanima u vezi principjelnosti "Nase" stranke

Ovo je izjavio vozd. Ne znam da li cemo se ikad uvjeriti da li bi NS stvarno podrzala kandidata SDA kontra SNSD-a u Srebrenici
KOJOVIĆ: Uvijek ćemo biti da načelnik Srebrenice bude čovjek koji ne prihvata presude za genocid
Ono sto me zanima je da li je "Nasoj" stranci stvarno toliko bito se se postuju presude suda u Hagu?
Ako je istina da "Nasa" stranka nikad nebi podrzala kandidata koji ne prihvata presude suda za genocid, kako to da isto ne vazi za druge presude Haskog suda.

Prije par dana je NS imala sansu da postavi na mjesto gradonacelnika u Mostaru koji je bio zrtva "Udruzenog zlocinackog poduhvata, ili osobu koja ne prihvata presudu suda u Hagu.

E sad me zanima, da li to postivanje odluka suda je samo bitno kad je rijec o genocidu,a ostale presude im nisu bitne?

Da podsjetimo, presudom za UZP su osudjeni HDZ-ovi celnici u Hagu, u kojem su neki dobili cak 25 godina zatvora.
realno je li te sram i stid il vi sda apologete za to ne znate da ovako pitanje srebrenice kao da je kakva vasa prostitutka koristite a od laznih muslimana i lazme stranke koja je prodavala majice o genocidu pored kondoma na benzinskoj pumpi nista ne iznenadjuje pa ni to
detroit-mercy

#48532 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by detroit-mercy »

Nike af1 white wrote: 18/02/2021 15:20
zlajaBHF wrote: 18/02/2021 15:13 Jedna me stvar zanima u vezi principjelnosti "Nase" stranke

realno je li te sram i stid il vi sda apologete za to ne znate da ovako pitanje srebrenice kao da je kakva vasa prostitutka koristite a od laznih muslimana i lazme stranke koja je prodavala majice o genocidu pored kondoma na benzinskoj pumpi nista ne iznenadjuje pa ni to
Komercijalizaciju ili prostituisanje Srebrenice smo vec navikli da vidimo od strane SDA i njihovih jurisnika, kojima me Srebrenica samo pitanje $ i pitanje na kome gledaju da uzmu koji glas. Sta su uradili u Srebrenici od rata na ovamo je druga prica ( osim sto je Fiko dobio poljoprivredne podsticaje) :skoljka:.
Svi ovi sto se kunu u gradjansku drzavu, u multietnicnost, u neke gradjanske vrijednosti padaju na jednostavnim primjerima. Pa tako i BH Fanatikos nazove Pedju vozdom implicirajuci valjda da je Pedja u principu samo jos jedan cetnik ili bar je to kako ga on vidi. Prilicno jadno, da je vise Pedja u ovoj drzavi neke bi stvari sigurno bile bolje.
Zato iskreno, ja ovom narodu zelim jos jedno 50 godina SDA/HDZ vlasti :skoljka:
zlajaBHF

#48533 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zlajaBHF »

detroit-mercy wrote: 18/02/2021 15:38

Komercijalizaciju ili prostituisanje Srebrenice smo vec navikli da vidimo od strane SDA i njihovih jurisnika, kojima me Srebrenica samo pitanje $ i pitanje na kome gledaju da uzmu koji glas. Sta su uradili u Srebrenici od rata na ovamo je druga prica ( osim sto je Fiko dobio poljoprivredne podsticaje) :skoljka:.
Svi ovi sto se kunu u gradjansku drzavu, u multietnicnost, u neke gradjanske vrijednosti padaju na jednostavnim primjerima. Pa tako i BH Fanatikos nazove Pedju vozdom implicirajuci valjda da je Pedja u principu samo jos jedan cetnik ili bar je to kako ga on vidi. Prilicno jadno, da je vise Pedja u ovoj drzavi neke bi stvari sigurno bile bolje.
Nema odgovora, jel de?

Na pitanje o principima "Nase" stranke, kao i uobicajeno, odgovora nema. Malo price o Aliji, malo o SDA, malo o onom ko postavlja pitanje......Ali direktan odgovor na pitanje, e to ne mozemo ocekivati.

Znam zasto.....Zato sto "Nasa" stranka nema veze sa principjelnosti. Nasa stranka nema za cilj ocuvanje BiH ili ne daj boze da stiti interese probosanskih snaga. Nasa stranka je tu da u saradnji sa HDZ-om i Dodikom rusi SDA.

Iskreno, ja bi vam mozda i vjerovao da rusite SDA u Sarajevu, i Tuzli, a da se u isto vrijeme borite protiv onih koji pokusavaju unistiti drzavu, medjutim vi sa njima saradjujete i sutra bi prodali sve van Sarajeva......
detroit-mercy

#48534 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by detroit-mercy »

zlajaBHF wrote: 18/02/2021 15:48

Nema odgovora, jel de?

Na pitanje o principima "Nase" stranke, kao i uobicajeno, odgovora nema. Malo price o Aliji, malo o SDA, malo o onom ko postavlja pitanje......Ali direktan odgovor na pitanje, e to ne mozemo ocekivati.

Znam zasto.....Zato sto "Nasa" stranka nema veze sa principjelnosti. Nasa stranka nema za cilj ocuvanje BiH ili ne daj boze da stiti interese probosanskih snaga. Nasa stranka je tu da u saradnji sa HDZ-om i Dodikom rusi SDA.

Iskreno, ja bi vam mozda i vjerovao da rusite SDA u Sarajevu, i Tuzli, a da se u isto vrijeme borite protiv onih koji pokusavaju unistiti drzavu, medjutim vi sa njima saradjujete i sutra bi prodali sve van Sarajeva......
Tebi je izgleda promaklo da NS nije podrzala niti jednog kandidata, ni UZPovca niti ovog drugog.
Za razliku od SDA koja je sa UZPovcima u bratskom zagraljaju vec 3 decenije i koja je jedva docekala da instalira svog presjednika vijeca u Mostaru kao i da sultaniju ostavi na celu UKCK a sve uz pomoc UZPovaca, koja prinicipjelnost :mrgreen:
hrasno

#48535 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by hrasno »

A sda je pokazala koliko voli ovu zemlju da je opljackala sve sto moze ili dala u ruke osobama tipa Budnjo. Daj zivota ti ako zivis u BiH ili barem imas nekog od porodice u BiH onda valjda znas kako se zivi i kakav silan napredak dozivljavamo...nemoj zajebavati. Mislim divim ti se u branjenju pa makar se nadam da radis to za neku lovu
zlajaBHF

#48536 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zlajaBHF »

detroit-mercy wrote: 18/02/2021 15:52
Nema odgovora, jel de?

Tebi je izgleda promaklo da NS nije podrzala niti jednog kandidata, ni UZPovca niti ovog drugog.
Za razliku od SDA koja je sa UZPovcima u bratskom zagraljaju vec 3 decenije i koja je jedva docekala da instalira svog presjednika vijeca u Mostaru kao i da sultaniju ostavi na celu UKCK a sve uz pomoc UZPovaca, koja prinicipjelnost :mrgreen:
Hoces li odgovoriti na pitanje?

NS ozda da bira gradonacelnika koji postuje presuda suda u Hagu, i onog koji ne prihvata presudu za UZP.

Koga je NS odabrala?

Da li je to principjelnost?
zlajaBHF

#48537 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zlajaBHF »

hrasno wrote: 18/02/2021 15:55 A sda je pokazala koliko voli ovu zemlju da je opljackala sve sto moze ili dala u ruke osobama tipa Budnjo. Daj zivota ti ako zivis u BiH ili barem imas nekog od porodice u BiH onda valjda znas kako se zivi i kakav silan napredak dozivljavamo...nemoj zajebavati. Mislim divim ti se u branjenju pa makar se nadam da radis to za neku lovu

I zato cemo sada glasati za NS, da i oni mogu prodati ovo sto je ostalo jel?

Kakva je to logika?

Ima li i jedna stranka, koja nije kriminalna, ali koja se nece naguziti svaki put kad se nadigne HDZ-u ili Dodiku? Jeli ne postoji takva?
hrasno

#48538 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by hrasno »

Politika i principijelnost je rjetkost. Ti se nakacio na NS zbog Mostara i nekom mantrom da su u talu sa hdz i snsd i da ce unistiti BiH, nemam pojma kako izvlacis taj zakljucak i po cemu. Hajde napadas ih ok ne svidjaju ti se mislis to sto mislis ali zaboravljas 25 godina vladavine vodece stranke i sad je NS kriva za sve koja nikad nije bila u vlasti. Promjene ce se desiti kad se ljudi pocnu mjenjati kad pocnu razmisljati da su im vaznija ekonomija i zivot njihove djece nego bakir,covic i mile dotad blato do koljena. Rat zavrsio prije 25 god a ti se prvi vracas na to. Hocemo li i za 50 god govoriti ovako onda jbg....nadam se da zivis u BiH ako ne zivis majstore vrati se i pomozi.
detroit-mercy

#48539 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by detroit-mercy »

zlajaBHF wrote: 18/02/2021 15:58
hrasno wrote: 18/02/2021 15:55 A sda je pokazala koliko voli ovu zemlju da je opljackala sve sto moze ili dala u ruke osobama tipa Budnjo. Daj zivota ti ako zivis u BiH ili barem imas nekog od porodice u BiH onda valjda znas kako se zivi i kakav silan napredak dozivljavamo...nemoj zajebavati. Mislim divim ti se u branjenju pa makar se nadam da radis to za neku lovu

Kakva je to logika?

Ima li i jedna stranka, koja nije kriminalna, ali koja se nece naguziti svaki put kad se nadigne HDZ-u ili Dodiku? Jeli ne postoji takva?
Ima SDA, oni se svaki puta ne naguze Dodi ili HDZu :mrgreen:.
Al ovo ti je glavno, da oni prodaju ono sto je ostalo :-). Sve je prodato odavno, samo sto ti to jos ne kontas :skoljka:
Last edited by detroit-mercy on 18/02/2021 16:19, edited 2 times in total.
detroit-mercy

#48540 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by detroit-mercy »

zlajaBHF wrote: 18/02/2021 15:56
detroit-mercy wrote: 18/02/2021 15:52

Nema odgovora, jel de?

Hoces li odgovoriti na pitanje?

NS ozda da bira gradonacelnika koji postuje presuda suda u Hagu, i onog koji ne prihvata presudu za UZP.

Koga je NS odabrala?

Da li je to principjelnost?
Ti uopste izgleda ne znas da citas ili ne razumijes procitano. NS nije glasala niti za jednog kandidata i tu je pokazla principijelnost, jer su rekli da ece podrzati niti kandidata nacionalnih stranaka. Nije glasala za "UZPovca" niti je glasala za kandidata koji ide u koaliciju sa "UZPovcima" da zajednicki kroje kapu Mostarcima.
Tamo gdje prestaje logika pocinju tvoji upisi :skoljka:
zlajaBHF

#48541 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zlajaBHF »

detroit-mercy wrote: 18/02/2021 16:13

Kakva je to logika?

Pa ako su jedine dvije opcije, nesposobna SDA i izdajnicka Nasa stranka, onda treba odmah traziti papir, da potpisemo kapitulaciju.....

I kao sto rekoh, na sve vam je odgovor Sda.....
kakabanja213

#48542 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kakabanja213 »

Da su ti roditelji ili ti bili principijelni 93 i ostali u Mostaru , te umjesto skandinavske penzije, ucestvovali u nasoj borbi-realnoj, protiv istih, onda mozda ne bi bilo ni Srebrenice ni UZP-a. Ali nisu-niste. Jos uvijek imate priliku da se vratite, pa doprinesete istoj. Ovako najlakse je pricati iz daleka, uz standardne nema koscela i smokava, ljepse je dole.
zlajaBHF

#48543 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zlajaBHF »

detroit-mercy wrote: 18/02/2021 16:17
Ti uopste izgleda ne znas da citas ili ne razumijes procitano. NS nije glasala niti za jednog kandidata i tu je pokazla principijelnost, jer su rekli da ece podrzati niti kandidata nacionalnih stranaka. Nije glasala za "UZPovca" niti je glasala za kandidata koji ide u koaliciju sa "UZPovcima" da zajednicki kroje kapu Mostarcima.
Tamo gdje prestaje logika pocinju tvoji upisi :skoljka:
Ili ne citas ili ne razumijes mje pitanje....

Bi li ovako reagovali da je bila situacija u Srebrenici?
kluz franjo

#48544 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kluz franjo »

Neko je veliko sranje, ovaj... "povijesni dogovor" između SDA, HDZ i SNSD u pripremi, čim ovoliko "pucaju po šavovima"...
Svaki put isti scenario za pripremu terena i torova.

Čuj "nesposobna" SDA i "IZDAJNIČKA" NS.

Da ponovim.
kluz franjo wrote: 17/02/2021 09:53 Pustoši patriJotskog uma...
Kada SDA i DF i noge i ruke dižu za HDZ, onda je to patriJotska dužnost.
Kada NS NE glasa za HDZ, onda je to patriJotska izdaja.
zlajaBHF

#48545 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zlajaBHF »

kakabanja213 wrote: 18/02/2021 16:23

Da su ti roditelji ili ti bili principijelni 93 i ostali u Mostaru , te umjesto skandinavske penzije, ucestvovali u nasoj borbi-realnoj, protiv istih, onda mozda ne bi bilo ni Srebrenice ni UZP-a. Ali nisu-niste. Jos uvijek imate priliku da se vratite, pa doprinesete istoj. Ovako najlakse je pricati iz daleka, uz standardne nema koscela i smokava, ljepse je dole.
Sad cemo malo i o mojim roditeljima......

Jadno, ali sta drugo ocekivati od vase vrste. Vi bi i roditelje prodali, a kamoli grad i interese naroda.
hrasno

#48546 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by hrasno »

zlajaBHF wrote: 18/02/2021 16:23
detroit-mercy wrote: 18/02/2021 16:13

Kakva je to logika?

Pa ako su jedine dvije opcije, nesposobna SDA i izdajnicka Nasa stranka, onda treba odmah traziti papir, da potpisemo kapitulaciju.....

I kao sto rekoh, na sve vam je odgovor Sda.....
Pa i tebi je rjesenje za sve Sda 😀 posto vidim da i po forumu sdp isto pricas samo mjenjas forum. Sretno ti nadam se da ces se kandidovati za izbore 22 i izvest nas na pravi put na kojem cemo mi slijepo klimati glavom a ti nam prodavati pricu kako su svi neprijatelji zemlje koji ne misle kao ti.
kluz franjo

#48547 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kluz franjo »

6 mjeseci prije izbora izađu Čović i Izetbegović javno sa DOGOVOROM kako će ZAJEDNIČKI upravljati Mostarom po principu supotpisnika.
I onda "IZDAJNIČKA" NS, zato što je "nesposobna" SDA dobila drugog, a ne prvog supotpisnika.

O jebem ti majku prirodu... Da mi je taj mozak barem na 10 minuta da se rahat odmorim.
kakabanja213

#48548 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kakabanja213 »

Za razliku od tebe i tvojih roditelja mi smo principijelno ostali u drzavi popusili 20 granata u kucu. Protjerani dva puta i s lijeva na desno i sa desna na lijevo. I principijelno se borili protiv tih sto rade na razgradnji drzave. Po nadimku ti mirisem i ime a to je tipicno ime iz vremena kada je falilo babi bodova za stana pa je principijelno opalio staro Bosnjacko ime Zlatko.
zlajaBHF

#48549 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zlajaBHF »

hrasno wrote: 18/02/2021 16:12 Politika i principijelnost je rjetkost. Ti se nakacio na NS zbog Mostara i nekom mantrom da su u talu sa hdz i snsd i da ce unistiti BiH, nemam pojma kako izvlacis taj zakljucak i po cemu. Hajde napadas ih ok ne svidjaju ti se mislis to sto mislis ali zaboravljas 25 godina vladavine vodece stranke i sad je NS kriva za sve koja nikad nije bila u vlasti. Promjene ce se desiti kad se ljudi pocnu mjenjati kad pocnu razmisljati da su im vaznija ekonomija i zivot njihove djece nego bakir,covic i mile dotad blato do koljena. Rat zavrsio prije 25 god a ti se prvi vracas na to. Hocemo li i za 50 god govoriti ovako onda jbg....nadam se da zivis u BiH ako ne zivis majstore vrati se i pomozi.
Ako je iko prodan u ovom ratu, onda smo to bili mi u Hercegovini. Kad kazem prodan, onda mislim da nismo bili prioritet, a razloga moze biti i logicnih i onih koji to nisu. Zato mi znamo namirisati one koji bi nas prodali kad bi za to dobili priliku.

NS je takva stranka, ili pokret, ne znam kako da ih nazovem. Interesi kojima se vode su znatno drugaciji od onih kojim se vodi nas narod. upravo zato su u stanju da prodaju sve sto je van Sarajeva, i ovo u Mostaru je samo dokaz.

Ja Pedju Kojovica ne smatram losim covjekom, samo hocu da kazem da ima drugacije interese. Njemu nebi smetalo da Mostarom zauvijek vlada HDZ......Nebi mu smetalo da se u RS-u zabrani bosanski jezik. Nbi mu smetalo da BiH sutra postane dio neke nove Juge ili Srboslavije.....Na osonovu svega sto sam cuo od strane njega i njegovih ljudi. Sa takvim misljenjem se ne slazme ja, niti 95% probosanskih gradjana.
Ja Pedji nista ne zamjeram, nego gradjanima Mostara koji su mu dali glas.

Ne mozes graditi buducnost na lazi. Buducnost se moze graditi na zdravim temeljima. NS-u smeta Lovac, ratnik koji je odbranio Mostar i ucinio da Irma tu moze zivjeti. NS-u on smeta, zato sto zele zaboraviti rat, i praviti se da istog nije ni bilo, ali to neide. Pod tepih su se gurale stvari u Jugi, pa je zavrsilo kako je zavrsilo. Pod tepih se ne smije gurati nasa pravedna borba, jer nam to saginjanje pred fasistima nece donjeti nista dobro, jer ce ih samo osnaziti u njihovom vjerovanju da mogu ostvariti soj cilj.

Most u Mostaru nosi ime 10. Hercegovacke brigade (iz onog rata), ta ulica se nastavlja na desnoj obali kao ulica Kardinala Stepnica, a ako skrenes desno, Mile Budaka. To su dvije ideologije, koje se sudaraju bas tu. NS je imala sansu da podrzi jednu od njih, ona je odlucila da indirektno podrzi ovu Mile Budaka.

A prica o tome kako je mjesto gradonacelnika nebitno je za malu djecu. Dodik se licno angazovao za te izbore, i pomogao Covicu, zajedno sa Kojovicem da dodje do vlasti.

NS ce nadam se zavrsiti karijeru u nizerazrednom Vratniku, ili u Centru Sarajeva, posto im je tu mjesto, sobzirom da su vama broj 1. Neka tu ostanu!
zlajaBHF

#48550 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zlajaBHF »

kakabanja213 wrote: 18/02/2021 16:42 Za razliku od tebe i tvojih roditelja mi smo principijelno ostali u drzavi popusili 20 granata u kucu. Protjerani dva puta i s lijeva na desno i sa desna na lijevo. I principijelno se borili protiv tih sto rade na razgradnji drzave. Po nadimku ti mirisem i ime a to je tipicno ime iz vremena kada je falilo babi bodova za stana pa je principijelno opalio staro Bosnjacko ime Zlatko.
Logika ti je jaka strana, priznajem :D
Locked