AC Milan

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
burgundy

#4851 Re: AC Milan

Post by burgundy »

Katastrofa.Igra bez igre ne znam ko je bio gori.Samo se mogu iskupiti protiv PSV-a,ali ako ovako budu igrali nabusice nas ko kantu.Da je Pazzini zdrav iso bi meni Balo nam klupu.Nista nije funkcionisalo,sredine nije ni bilo,Montolivo spor ko q.Sto prije ovo zaboravit.Prelazni rok se blizi kraju i ako se ne dovede neko dobro pojacanje ova sezona ce bit za zaborav.
Havatar

#4852 Re: AC Milan

Post by Havatar »

burgundy wrote:Dobar je ovo rezultat pred revans.PSV je pokazao da je iako jako mlada ekipa zna i moze igrati dobar fudbal.Ono sto im nedostaje i sto je mozda presudno u ovakvim utakmicama je iskustvo.Drago mi je sto se Shaarawy i Balo poceli razumijet na terenu sto prosle sezone nije bio slucaj,mogao je Faraon od one tri sanse bar jos jednu realizovat ali dobro.Boateng iako je dobro odigrao ne snalazi se kao krilni napadac.Montolivo je bio najlosiji na sredini,De Jong veoma dobar nadam se da nije ozbiljna povreda.Baloteli i mene nervira sa padanjem,ne volim folirante.Poli ce biti odlicno pojacanje i volio bih da u uzvartu pocne od starta.Niang ce biti odlican igrac i treba igrati umjesto Boatenga vec je u pripremnim mecevima pokazao da se moza racunati na njega,jos je sirov talenat ali tek mu je 18 tako da ima vremena da se to ispolira.Urby je sasvim solidan bio na lijevom beku,a na drugoj strani Abate izuzmemo li onaj kiks koji je mogao kostat bio je jedan od najboljih na terenu,odlicna asistencija.Revans je najbitnija utakmica sezone jer mnogo novca je u igri,a ako kojim slucajem Milan ne prodje u grupnu fazu to bi bila katastrofa,ali mislim da se to nece desiti.
Mexes je rekao sljedece:Come on boys, we ll kick them in the ass, they have fear of us, they are children..fuck!
:thumbup:
bosnianidiot

#4853 Re: AC Milan

Post by bosnianidiot »

Lakse se dise. Odlicna utakmica i siguran prolaz u Ligu prvaka. Osigurano dodatnih 50-tak miliona eura prihoda, od kojih ce nekih 10-20 biti izdvojeno za pojacanja koja su nam neophodna za narednu sezonu.
Moze Milan daleko u Seriji A sa ovom ekipom + 1 ili 2 pojacanja, samo ako zadrze ovakav pristup igri kao veceras, ono protiv Verone je bilo mucenje za gledati.
mumi80

#4854 Re: AC Milan

Post by mumi80 »

Bez dobrog stopera i veznjaka nema Milan sta trazit u Serie A:wink:
Dobra partija večeras al ima tu jos posla, odbrana nesigurna poprilicno
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
burgundy

#4855 Re: AC Milan

Post by burgundy »

Image
Ali najgore sto sam propustio citavo drugo poluvrijeme,ali Boa Teng Teng je definitvno igrac za CL utakmice.Balotelli,El Shaa :thumbup: Šiljo mali je cudo, bez obzira sto je bio odsutan zbog povrede samim tim ne i potpuno spreman, na lijevom beku je babo, Constant i Emanuelson mogu biti solidna podrska sa klupe.Sad je vrijeme za Galijani zonu i da nesto izvuce iz rukava,nesto parica je osigurano prolazom pa bi red bio za neko pojacanje.Zao mi je PSV,ali ako ostanu na okupu i dogodine gledat cemo ih u LP.
SaPnA

#4856 Re: AC Milan

Post by SaPnA »

Rezultat sasvim solidan, igra 'nako :D
de jong je momacki odigrao :thumbup:
burgundy

#4857 Re: AC Milan

Post by burgundy »

Izgleda da nam dolazi Matri.
Image
burgundy

#4858 Re: AC Milan

Post by burgundy »

Teska grupa.Mislim da cemo se boriti sa Celticom za drugu poziciju.Barcelona, ne mozemo mi bez njih izgleda :lol: Ajax je ovdje na papiru najslabija ekipa,ali nema lakih protivnika.

Treba nastaviti sa pojacanjima.Nisam za da se Matri dovede,ali je potreba, jer Pazzo ko zna kad ce se vratiti a Balotelija treba odmarat s vremena na vrijeme.Takodje dobro je da Pazzini ima konkurenciju u vidu Matrija.Iako je po meni Pazzini bolji igrac od Matrija i ovaj potonji ima svojih kvaliteta.Allegri je vec radio sa Matrijem u Cagliariju tako da poznaje njegovu igru.Kad je bila zamjena Cassano + 7 miliona za Pazzinija mislio sam da nas je Inter dobro nasamario,ali je ispalo da je Pazzo bio odlicna investicija.Sa Matrijem moze biti isti slucaj,jos je izdanak milanove skole sto moze bit samo +.
mumi80

#4859 Re: AC Milan

Post by mumi80 »

Nema ni ova Barcelona srece :lol:

Muhamed Đakmić

#4860 Re: AC Milan

Post by Muhamed Đakmić »

burgundy wrote:Teska grupa.Mislim da cemo se boriti sa Celticom za drugu poziciju.Barcelona, ne mozemo mi bez njih izgleda :lol: Ajax je ovdje na papiru najslabija ekipa,ali nema lakih protivnika.

Treba nastaviti sa pojacanjima.Nisam za da se Matri dovede,ali je potreba, jer Pazzo ko zna kad ce se vratiti a Balotelija treba odmarat s vremena na vrijeme.Takodje dobro je da Pazzini ima konkurenciju u vidu Matrija.Iako je po meni Pazzini bolji igrac od Matrija i ovaj potonji ima svojih kvaliteta.Allegri je vec radio sa Matrijem u Cagliariju tako da poznaje njegovu igru.Kad je bila zamjena Cassano + 7 miliona za Pazzinija mislio sam da nas je Inter dobro nasamario,ali je ispalo da je Pazzo bio odlicna investicija.Sa Matrijem moze biti isti slucaj,jos je izdanak milanove skole sto moze bit samo +.
Prije da će s Ajaxom biti fajt za drugo mjesto, Celtic je totalni autsajder i dosta lošiji od Ajaxa.

Milan mi djeluje pretromo, moraju nešto dovesti, a ne vidim pretjerano puna igrača na tržištu da ih je moguće sad dovesti.
fatality

#4861 Re: AC Milan

Post by fatality »

nije valjda da ima nest istinito u ovome:

http://www.bild.de/newsticker-meldungen ... .bild.html

kao boateng dosao na ljekarski u salke

izgleda ode Boa a dolazi Kaka, sto se mene tice moze :D
vicious

#4862 Re: AC Milan

Post by vicious »

fatality wrote:nije valjda da ima nest istinito u ovome:

http://www.bild.de/newsticker-meldungen ... .bild.html

kao boateng dosao na ljekarski u salke

izgleda ode Boa a dolazi Kaka, sto se mene tice moze :D
Ma gdje će to, pa nije valjda poludio?? :shock:
To bi bila klasična situacija "s konja na magarca"...
Partijaner

#4863 Re: AC Milan

Post by Partijaner »

Koji ce im djavo, nece im moci igrati u LP, a Heldt kaze da nije iskljucio mogucnost prodaje Draxlera, jednostavno su Scheisse klub. :mrgreen:
fatality

#4864 Re: AC Milan

Post by fatality »

Partijaner wrote:Koji ce im djavo, nece im moci igrati u LP, a Heldt kaze da nije iskljucio mogucnost prodaje Draxlera, jednostavno su Scheisse klub. :mrgreen:
moze boateng igrat za njih u lp. kvalifikacije se ne broje
5 0 5

#4865 Re: AC Milan

Post by 5 0 5 »

vicious wrote: To bi bila klasična situacija "s konja na magarca"...
Za koga? Za Boatenga ili za Kaku?
fatality

#4866 Re: AC Milan

Post by fatality »

505sCrtom wrote:
uu, ovo je bilo nisko :oops:

no s' obzirom da kaka nikako ne igra, njemu bi ovo godilo
vicious

#4867 Re: AC Milan

Post by vicious »

505sCrtom wrote:
:lol: :lol:
Ma na Boatenga sam mislio, ovo za Kaku nisam ni pročitao na prvu... :D
mumi80

#4868 Re: AC Milan

Post by mumi80 »

Nemam nista protiv da ode Boa a da se Kaka vrati

5 0 5

#4869 Re: AC Milan

Post by 5 0 5 »

fatality wrote:
uu, ovo je bilo nisko :oops:

no s' obzirom da kaka nikako ne igra, njemu bi ovo godilo
Hehehehe. Šala. Sigurno bi mu bilo bolje u Milanu.
Muhamed Đakmić

#4870 Re: AC Milan

Post by Muhamed Đakmić »

Play off se posmatra kao dio Lige prvaka, ne kao pretkolo. Zato nisam siguran da li bi Boateng mogao igrati za Schalke.
burgundy

#4871 Re: AC Milan

Post by burgundy »

Ode Boateng, hvala za sve, lijepo se oprostio sa dva gola.Bice upamcen po lijepim pogotcima,onaj protiv Barce je klasik.Prosla sezona je bila za zaborav od Boatenga.12 miliona od Šalkea za Princa.Matri dolazi za 11 miliona.Milan je poslao bonus od 3 miliona na prvobitnih 3 za Hondu, ocekuje se odgovor od CSKA danas.Ako ne uspije sa Hondom,Milan ce se okrenuti Kaki.Moguca je i zamjena igraca Kuzmanovic-Antonini.Galijani se polako zahuktava.
burgundy

#4872 Re: AC Milan

Post by burgundy »

Image
Dobro dosao.Dobice dres sa brojem 9.Idemo po Hondu.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#4873 Re: AC Milan

Post by Velkoski »

Muhamed Đakmić wrote:Play off se posmatra kao dio Lige prvaka, ne kao pretkolo. Zato nisam siguran da li bi Boateng mogao igrati za Schalke.
Ako bude k'o na menadžeru neće moći igrati i zato mi je ovaj transfer poprilično nejasan.
fatality

#4874 Re: AC Milan

Post by fatality »

leet wrote:
Muhamed Đakmić wrote:Play off se posmatra kao dio Lige prvaka, ne kao pretkolo. Zato nisam siguran da li bi Boateng mogao igrati za Schalke.
Ako bude k'o na menadžeru neće moći igrati i zato mi je ovaj transfer poprilično nejasan.
moze igrati u ligi sampiona. Bar su na Bild.de tako pisali
Partijaner

#4875 Re: AC Milan

Post by Partijaner »

Trotz des Einsatzes in der Qualifikation ist er in der Königklasse für S04 spielberechtigt.

Znaci ipak ce igrati, bilo bi nelogicno da su ga doveli a da im moze samo igrat u ligi.
Post Reply