AC Milan
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- burgundy
#4851 Re: AC Milan
Katastrofa.Igra bez igre ne znam ko je bio gori.Samo se mogu iskupiti protiv PSV-a,ali ako ovako budu igrali nabusice nas ko kantu.Da je Pazzini zdrav iso bi meni Balo nam klupu.Nista nije funkcionisalo,sredine nije ni bilo,Montolivo spor ko q.Sto prije ovo zaboravit.Prelazni rok se blizi kraju i ako se ne dovede neko dobro pojacanje ova sezona ce bit za zaborav.
- Havatar
#4852 Re: AC Milan
burgundy wrote:Dobar je ovo rezultat pred revans.PSV je pokazao da je iako jako mlada ekipa zna i moze igrati dobar fudbal.Ono sto im nedostaje i sto je mozda presudno u ovakvim utakmicama je iskustvo.Drago mi je sto se Shaarawy i Balo poceli razumijet na terenu sto prosle sezone nije bio slucaj,mogao je Faraon od one tri sanse bar jos jednu realizovat ali dobro.Boateng iako je dobro odigrao ne snalazi se kao krilni napadac.Montolivo je bio najlosiji na sredini,De Jong veoma dobar nadam se da nije ozbiljna povreda.Baloteli i mene nervira sa padanjem,ne volim folirante.Poli ce biti odlicno pojacanje i volio bih da u uzvartu pocne od starta.Niang ce biti odlican igrac i treba igrati umjesto Boatenga vec je u pripremnim mecevima pokazao da se moza racunati na njega,jos je sirov talenat ali tek mu je 18 tako da ima vremena da se to ispolira.Urby je sasvim solidan bio na lijevom beku,a na drugoj strani Abate izuzmemo li onaj kiks koji je mogao kostat bio je jedan od najboljih na terenu,odlicna asistencija.Revans je najbitnija utakmica sezone jer mnogo novca je u igri,a ako kojim slucajem Milan ne prodje u grupnu fazu to bi bila katastrofa,ali mislim da se to nece desiti.
Mexes je rekao sljedece:Come on boys, we ll kick them in the ass, they have fear of us, they are children..fuck!
- bosnianidiot
#4853 Re: AC Milan
Lakse se dise. Odlicna utakmica i siguran prolaz u Ligu prvaka. Osigurano dodatnih 50-tak miliona eura prihoda, od kojih ce nekih 10-20 biti izdvojeno za pojacanja koja su nam neophodna za narednu sezonu.
Moze Milan daleko u Seriji A sa ovom ekipom + 1 ili 2 pojacanja, samo ako zadrze ovakav pristup igri kao veceras, ono protiv Verone je bilo mucenje za gledati.
Moze Milan daleko u Seriji A sa ovom ekipom + 1 ili 2 pojacanja, samo ako zadrze ovakav pristup igri kao veceras, ono protiv Verone je bilo mucenje za gledati.
- mumi80
#4854 Re: AC Milan
Bez dobrog stopera i veznjaka nema Milan sta trazit u Serie A
Dobra partija večeras al ima tu jos posla, odbrana nesigurna poprilicno
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Dobra partija večeras al ima tu jos posla, odbrana nesigurna poprilicno
- burgundy
#4855 Re: AC Milan

Ali najgore sto sam propustio citavo drugo poluvrijeme,ali Boa Teng Teng je definitvno igrac za CL utakmice.Balotelli,El Shaa
-
SaPnA
#4856 Re: AC Milan
Rezultat sasvim solidan, igra 'nako 
de jong je momacki odigrao
de jong je momacki odigrao
- burgundy
#4858 Re: AC Milan
Teska grupa.Mislim da cemo se boriti sa Celticom za drugu poziciju.Barcelona, ne mozemo mi bez njih izgleda
Ajax je ovdje na papiru najslabija ekipa,ali nema lakih protivnika.
Treba nastaviti sa pojacanjima.Nisam za da se Matri dovede,ali je potreba, jer Pazzo ko zna kad ce se vratiti a Balotelija treba odmarat s vremena na vrijeme.Takodje dobro je da Pazzini ima konkurenciju u vidu Matrija.Iako je po meni Pazzini bolji igrac od Matrija i ovaj potonji ima svojih kvaliteta.Allegri je vec radio sa Matrijem u Cagliariju tako da poznaje njegovu igru.Kad je bila zamjena Cassano + 7 miliona za Pazzinija mislio sam da nas je Inter dobro nasamario,ali je ispalo da je Pazzo bio odlicna investicija.Sa Matrijem moze biti isti slucaj,jos je izdanak milanove skole sto moze bit samo +.
Treba nastaviti sa pojacanjima.Nisam za da se Matri dovede,ali je potreba, jer Pazzo ko zna kad ce se vratiti a Balotelija treba odmarat s vremena na vrijeme.Takodje dobro je da Pazzini ima konkurenciju u vidu Matrija.Iako je po meni Pazzini bolji igrac od Matrija i ovaj potonji ima svojih kvaliteta.Allegri je vec radio sa Matrijem u Cagliariju tako da poznaje njegovu igru.Kad je bila zamjena Cassano + 7 miliona za Pazzinija mislio sam da nas je Inter dobro nasamario,ali je ispalo da je Pazzo bio odlicna investicija.Sa Matrijem moze biti isti slucaj,jos je izdanak milanove skole sto moze bit samo +.
- mumi80
#4859 Re: AC Milan
Nema ni ova Barcelona srece 
- Muhamed Đakmić
#4860 Re: AC Milan
Prije da će s Ajaxom biti fajt za drugo mjesto, Celtic je totalni autsajder i dosta lošiji od Ajaxa.burgundy wrote:Teska grupa.Mislim da cemo se boriti sa Celticom za drugu poziciju.Barcelona, ne mozemo mi bez njih izgledaAjax je ovdje na papiru najslabija ekipa,ali nema lakih protivnika.
Milan mi djeluje pretromo, moraju nešto dovesti, a ne vidim pretjerano puna igrača na tržištu da ih je moguće sad dovesti.
- fatality
#4861 Re: AC Milan
nije valjda da ima nest istinito u ovome:
http://www.bild.de/newsticker-meldungen ... .bild.html
kao boateng dosao na ljekarski u salke
izgleda ode Boa a dolazi Kaka, sto se mene tice moze
- vicious
#4862 Re: AC Milan
Ma gdje će to, pa nije valjda poludio??fatality wrote:nije valjda da ima nest istinito u ovome:
To bi bila klasična situacija "s konja na magarca"...
- Partijaner
#4863 Re: AC Milan
Koji ce im djavo, nece im moci igrati u LP, a Heldt kaze da nije iskljucio mogucnost prodaje Draxlera, jednostavno su Scheisse klub. 
- fatality
#4864 Re: AC Milan
moze boateng igrat za njih u lp. kvalifikacije se ne brojePartijaner wrote:Koji ce im djavo, nece im moci igrati u LP, a Heldt kaze da nije iskljucio mogucnost prodaje Draxlera, jednostavno su Scheisse klub.
-
5 0 5
#4865 Re: AC Milan
Za koga? Za Boatenga ili za Kaku?vicious wrote: To bi bila klasična situacija "s konja na magarca"...
- fatality
#4866 Re: AC Milan
uu, ovo je bilo nisko505sCrtom wrote:Za koga? Za Boatenga ili za Kaku?vicious wrote: To bi bila klasična situacija "s konja na magarca"...
no s' obzirom da kaka nikako ne igra, njemu bi ovo godilo
- vicious
#4867 Re: AC Milan
505sCrtom wrote:Za koga? Za Boatenga ili za Kaku?vicious wrote: To bi bila klasična situacija "s konja na magarca"...
Ma na Boatenga sam mislio, ovo za Kaku nisam ni pročitao na prvu...
- mumi80
#4868 Re: AC Milan
Nemam nista protiv da ode Boa a da se Kaka vrati
-
5 0 5
#4869 Re: AC Milan
Hehehehe. Šala. Sigurno bi mu bilo bolje u Milanu.fatality wrote:
uu, ovo je bilo nisko
no s' obzirom da kaka nikako ne igra, njemu bi ovo godilo
- Muhamed Đakmić
#4870 Re: AC Milan
Play off se posmatra kao dio Lige prvaka, ne kao pretkolo. Zato nisam siguran da li bi Boateng mogao igrati za Schalke.
- burgundy
#4871 Re: AC Milan
Ode Boateng, hvala za sve, lijepo se oprostio sa dva gola.Bice upamcen po lijepim pogotcima,onaj protiv Barce je klasik.Prosla sezona je bila za zaborav od Boatenga.12 miliona od Šalkea za Princa.Matri dolazi za 11 miliona.Milan je poslao bonus od 3 miliona na prvobitnih 3 za Hondu, ocekuje se odgovor od CSKA danas.Ako ne uspije sa Hondom,Milan ce se okrenuti Kaki.Moguca je i zamjena igraca Kuzmanovic-Antonini.Galijani se polako zahuktava.
- burgundy
#4872 Re: AC Milan

Dobro dosao.Dobice dres sa brojem 9.Idemo po Hondu.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4873 Re: AC Milan
Ako bude k'o na menadžeru neće moći igrati i zato mi je ovaj transfer poprilično nejasan.Muhamed Đakmić wrote:Play off se posmatra kao dio Lige prvaka, ne kao pretkolo. Zato nisam siguran da li bi Boateng mogao igrati za Schalke.
- fatality
#4874 Re: AC Milan
moze igrati u ligi sampiona. Bar su na Bild.de tako pisalileet wrote:Ako bude k'o na menadžeru neće moći igrati i zato mi je ovaj transfer poprilično nejasan.Muhamed Đakmić wrote:Play off se posmatra kao dio Lige prvaka, ne kao pretkolo. Zato nisam siguran da li bi Boateng mogao igrati za Schalke.
- Partijaner
#4875 Re: AC Milan
Trotz des Einsatzes in der Qualifikation ist er in der Königklasse für S04 spielberechtigt.
Znaci ipak ce igrati, bilo bi nelogicno da su ga doveli a da im moze samo igrat u ligi.
Znaci ipak ce igrati, bilo bi nelogicno da su ga doveli a da im moze samo igrat u ligi.