ovaj se šou oteg'o ko teravija.
šta očekivati od wanna be ''pjevača'' koji pokušavaju izgraditi karijeru kiteći se tuđim perjem (pjevajući tuđe pjesme).
ja sam nešto stariji i sjećam se da su pjevači u ne tako dalekoj prošlosti pokušavali steći rejting takmičeći se po raznoraznim festivalima sa svojim vlastitim pjesmama.
Naravno. Treba ovom društvu dobrih pjevača i pjevačica jer je očito muzički kvalitet ( u narodu prepoznat) spao na Merlina koji se oglasi svakih 5 godina i po njegovim novim albumima ljudi mogu računati i dumati koliko su postali stariji i zreliji....i to je to.
Al Merlin je pisao i komponovao pjesme dok je radio noćne smjene u Pretisu-Vogošća i kakav je takav je,svojim je rukama i komponovao i pisao.
al gledam ove likove na ZMBT.
onaj jedan ka'e da će napunit Koševo....
hmmmm....
pazi....sama činjenica da nije nemoguće da jedna takva ruina (u pjevačkom smislu) može napuniti Koševo , naravno udružena sa svojim kampanjonima, je jeziva.
on će napuniti Koševo
to je ravno potencijalnoj nuklernoj (duhovnoj) eksploziji.
o em dži.
žiri....
ona Ana iskače iz paštete čovječe.
neki dan upalim BHT, i čekam da dođe slika a ton se već čuje...
ona se ražvaljavila u nekoj kuharskoj emisiji....pjeva.....
kuku meni-rekoh sebi....i pod hitno prebacih kanal bar na OSM -Pale....samo da nju ne gledam.
oni Ognjen...
ima tu materijala i za krivično gonjenje. stara ohrndana kljusina koja ne ocjenjuje pjevanje nego striptiz i dekolte....
onu su JADNICU koja je počela kao član žirija na startu 5 dijela (mislim da se preziva Katalinski) eliminisali jer je bila dosljedna pa su naknadno ubacili onu prepredenu, slatkorječivu

profesoricu .
taj žiri....da imaju bar đon- obraza, glavom bi bez obzira sve troje isčezli iz ovog šoua i prepustili rabotu Hasanu, Šabanu, Sinanu, Jašaru i sličnim folkerima da ocjenjuju i komentarišu.
al jok....obraz tročlanog žirija je ĐON.
nemaju ga.....matere mi moje.
voditelji...
mislim da u oštroj konkurenciji gnjilih voditelja, OBN-ovaca, PINK-ovaca i FACE-tvoaca.....
one čobanke i Fikret, pa i Amar zauzimaju vrh vrhova.
najveći bi šou bio kada bi ona jedna od voditeljica rekla ''diba dibi gdize dep''....
toliko su ogavne da im čak ni seksipil ne pomaže da smanje svoju ekstremnu ogavnost.
ima toga još......al i svanut' bi moglo.
p.s.
al kad bi se recimo kao uvjet takmičarima postavilo da tokom show-a MORAJU izvesti bar 3-4 svoje vlastite pjesme (ma kakve bile) to bi već i imalo smisla. s obzirom da ova tragikomedija traje par mjeseci to i nije puno.