Hayat

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
duminjo

#4826 Re: Hayat

Post by duminjo »

tendzera wrote:
pathyeshme wrote:Ih ona Amna je tolika zmija, na faci joj se vidi... A to ti je tip žene koja je spremna na najgore stvari zarad svojih ciljeva.
:thumbup:
Ja kad je vidim,odmah mi hoce nesto bit' :twisted:
ja ovo obicno sa mamom u petak navecer gledam a kad ona podje pjevat ili pricat samo, odem krug oko zgrade da sta ne lanem.

Kadru bih volio slusat u kafani sa onim njegovim kafanskim pjesmicama, to bi meni bio lom a bijedica sam par puta slusao/gledao u barlotiju gdje pjeva...covjek razvaljuje i 10 puta je bolji uzivo nego na ovom sranju.

kad bih se slucajno zajebo da glasam, glasao bih za tomislava
Mustang1

#4827 Re: Hayat

Post by Mustang1 »

Zakljucajte temu 8-) Plako sam sinoc .. Radi pjesme ove sam izasao vani dalje se ne sjecam nicega !

dusa_raskopuša

#4828 Re: Hayat

Post by dusa_raskopuša »

Eki plakAo. Dusa draga. :mrgreen:
Mustang1

#4829 Re: Hayat

Post by Mustang1 »

Sta plakao ? Dusa mi kapala iz ociju umjesto suza :D
Ziogu

#4830 Re: Hayat

Post by Ziogu »

Gile objasnio :)
Jazzy.ba

#4831 Re: Hayat

Post by Jazzy.ba »

Gile ispravlja originale, jebote. :D
dusa_raskopuša

#4832 Re: Hayat

Post by dusa_raskopuša »

Zali Boze maramica. :razz:
Mustang1

#4833 Re: Hayat

Post by Mustang1 »

Ja sam musko ne trebaju mi maramice kada placem ! :D :oops:
dusa_raskopuša

#4834 Re: Hayat

Post by dusa_raskopuša »

Bubalo1 wrote:Ja sam musko ne trebaju mi maramice kada placem ! :D :oops:

Rukav?

Image

:lol:

Kad sam vec tu, da napisem da mi Ana ide na nesto, s onim svojim dekolteom, MSM, H-A-L-O! :-)
Mustang1

#4835 Re: Hayat

Post by Mustang1 »

Ko je ova ? :D
MOSALJOZE

#4836 Re: Hayat

Post by MOSALJOZE »

Jao kadra što nisi pozelio golf 5 :lol: :lol:
Logovan

#4837 Re: Hayat

Post by Logovan »

Bubalo1 wrote:Zakljucajte temu 8-) Plako sam sinoc .. Radi pjesme ove sam izasao vani dalje se ne sjecam nicega !

:thumbup: :thumbup:
Nisrin

#4838 Re: Hayat

Post by Nisrin »

Gile da je dosao na ZMBT nasli bi mu 1001 manu, od toga da nemam bas najbolji scenski nastup, da se nije totalno "uzivio" u pjesmu, da je imao falseva, da mu kraj nije bio bas najbolji, da su mu pjesme na isti kalup itd...

Ovako, na GRANDu covjek dokazao da je Tito :D A posto vec puni diskoteke i klubove, bit ce od njega veliki pjevac! :D

ZMBT- OK mi je Bijedic, on zasluzuje definitivno pobjedu jer pjeva "sa emocijama", ima specifican glas, to mu je posao- od toga zivi - pjeva vec 11 godina, jako je kulturan momak, zna se ponasati i na sceni i iza nje...znaci, ima sve kvalitete
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#4839 Re: Hayat

Post by Matijevic_Vlado »

cpu_fan wrote:
lajk wrote:
tendzera wrote:Pogledajte video :roll:

uhh jesam grjesila :roll:
Pa dobro sad , je l' ovo takmičarska emisija ili emisija "ispuni mi želju". Prijavio se na takmičenje a ne na socijalni program pa da ljudi iz sažaljenja glasaju za njega.
sad prvi put cuh i kako pjeva, da se ne uvrijede fanovi sto ih Kadra ljubi, al fakat veze nema :mrgreen:
nuki_cika

#4840 Re: Hayat

Post by nuki_cika »

Ušao sam maksuz ovdje da komentarišem ovog amara ili poznatijeg kao gileta.
Da zna pjevat zna,ne da pjeva,nego ubija svojim glasom ,ni jedna hajtova zvijezda se ne može mjeriti sa njim i njegovim glasovnim mogućnostima.Samo bih htio reći sljedeće:

MALO JE GLUP .Kakakv ba GRAND ,umjesto da je nasao nekog da mu za početak napiše 2 ili 3 neke bezveze pjesme uplati reklamu na nekoj popularnoj muzičkoj televiziji primjera radi DM ILI BN ,izreklamira se ,nađe nekog menadzera i hAjmo za početak diskoteke po austriji,švicarskoj.Kad vidim kakvi sve levati pjevaju nisu se satavili sa muzikom,o glasu da i ne pričamo ,može i amar koji je bar 100 puta bolji od nakog dade polumente ili levata ivana zaka koji krešte po beču ,inzbruku,gracu,,njemačkoj i za noć uzimaju ogromne pare,a predhodno su se i afirmisali reklamirajući

Moj amare ako čitaš ovaj forum poslušaj savjet i bježi s tog GRANDA što prije :D
pathyeshme

#4841 Re: Hayat

Post by pathyeshme »

nuki_cika wrote:Ušao sam maksuz ovdje da komentarišem ovog amara ili poznatijeg kao gileta.
Da zna pjevat zna,ne da pjeva,nego ubija svojim glasom ,ni jedna hajtova zvijezda se ne može mjeriti sa njim i njegovim glasovnim mogućnostima.Samo bih htio reći sljedeće:

MALO JE GLUP .Kakakv ba GRAND ,umjesto da je nasao nekog da mu za početak napiše 2 ili 3 neke bezveze pjesme uplati reklamu na nekoj popularnoj muzičkoj televiziji primjera radi DM ILI BN ,izreklamira se ,nađe nekog menadzera i hAjmo za početak diskoteke po austriji,švicarskoj.Kad vidim kakvi sve levati pjevaju nisu se satavili sa muzikom,o glasu da i ne pričamo ,može i amar koji je bar 100 puta bolji od nakog dade polumente ili levata ivana zaka koji krešte po beču ,inzbruku,gracu,,njemačkoj i za noć uzimaju ogromne pare,a predhodno su se i afirmisali reklamirajući

Moj amare ako čitaš ovaj forum poslušaj savjet i bježi s tog GRANDA što prije :D
Ovako je jeftinije, jer Bog dragi zna koliko bi hipotekarnih kredita morao podići da ostvari ovo što si naveo.
Mustang1

#4842 Re: Hayat

Post by Mustang1 »

nuki_cika wrote:Ušao sam maksuz ovdje da komentarišem ovog amara ili poznatijeg kao gileta.

Nemas ti pojma :D Kcerka od onog iz zirija glavnog se takmici jer tu ako uspijes uspio si i to je to .. On je i prije pjevao po kafanama i nikada ne bi mogao postici popularnost koju sada ima da je snimao pjesmu jednu i slicno .. Ako si u poslu hoces da budes u najboljoj firmi .. U Grand nije tako lako upasti kao kafanski pjevac .. Nemoguce je :D
bariton

#4843 Re: Hayat

Post by bariton »

ovaj se šou oteg'o ko teravija.
šta očekivati od wanna be ''pjevača'' koji pokušavaju izgraditi karijeru kiteći se tuđim perjem (pjevajući tuđe pjesme).
ja sam nešto stariji i sjećam se da su pjevači u ne tako dalekoj prošlosti pokušavali steći rejting takmičeći se po raznoraznim festivalima sa svojim vlastitim pjesmama.

Naravno. Treba ovom društvu dobrih pjevača i pjevačica jer je očito muzički kvalitet ( u narodu prepoznat) spao na Merlina koji se oglasi svakih 5 godina i po njegovim novim albumima ljudi mogu računati i dumati koliko su postali stariji i zreliji....i to je to.
Al Merlin je pisao i komponovao pjesme dok je radio noćne smjene u Pretisu-Vogošća i kakav je takav je,svojim je rukama i komponovao i pisao.

al gledam ove likove na ZMBT.
onaj jedan ka'e da će napunit Koševo....
hmmmm....
pazi....sama činjenica da nije nemoguće da jedna takva ruina (u pjevačkom smislu) može napuniti Koševo , naravno udružena sa svojim kampanjonima, je jeziva.
on će napuniti Koševo :shock:
to je ravno potencijalnoj nuklernoj (duhovnoj) eksploziji.

o em dži.

žiri....
ona Ana iskače iz paštete čovječe.
neki dan upalim BHT, i čekam da dođe slika a ton se već čuje...
ona se ražvaljavila u nekoj kuharskoj emisiji....pjeva.....
kuku meni-rekoh sebi....i pod hitno prebacih kanal bar na OSM -Pale....samo da nju ne gledam.

oni Ognjen...
ima tu materijala i za krivično gonjenje. stara ohrndana kljusina koja ne ocjenjuje pjevanje nego striptiz i dekolte....

onu su JADNICU koja je počela kao član žirija na startu 5 dijela (mislim da se preziva Katalinski) eliminisali jer je bila dosljedna pa su naknadno ubacili onu prepredenu, slatkorječivu :skoljka: profesoricu .

taj žiri....da imaju bar đon- obraza, glavom bi bez obzira sve troje isčezli iz ovog šoua i prepustili rabotu Hasanu, Šabanu, Sinanu, Jašaru i sličnim folkerima da ocjenjuju i komentarišu.

al jok....obraz tročlanog žirija je ĐON.
nemaju ga.....matere mi moje.

voditelji...
mislim da u oštroj konkurenciji gnjilih voditelja, OBN-ovaca, PINK-ovaca i FACE-tvoaca.....
one čobanke i Fikret, pa i Amar zauzimaju vrh vrhova.

najveći bi šou bio kada bi ona jedna od voditeljica rekla ''diba dibi gdize dep''....
toliko su ogavne da im čak ni seksipil ne pomaže da smanje svoju ekstremnu ogavnost.

ima toga još......al i svanut' bi moglo.

p.s.

al kad bi se recimo kao uvjet takmičarima postavilo da tokom show-a MORAJU izvesti bar 3-4 svoje vlastite pjesme (ma kakve bile) to bi već i imalo smisla. s obzirom da ova tragikomedija traje par mjeseci to i nije puno.
Jazzy.ba

#4844 Re: Hayat

Post by Jazzy.ba »

Bravo majstore.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#4845 Re: Hayat

Post by Velkoski »

Svaka čast za dvojku, ko god da je. :thumbup:

Ljubi Kadra, da Bog da napunio AFH jednom :sax:
Nisrin

#4846 Re: Hayat

Post by Nisrin »

Koliko god bio ponekad nekulturan ili "papak" kako ga mnogi nazivaju ovdje je pokazao svu svoju skromnost, neiskompleksiranost i svaka cast onom ko mu je dao ovaj za njega OGROOOMNI poklon, to je sve sto je htio, stvarno je momak za primjer, sto se tice nekih stvari! :thumbup:

Neki ljudi imaju mnogo vise i opet su nezahvalni, ovo je RESPECT!
Reglan

#4847 Re: Hayat

Post by Reglan »

:thumbup:
ambition

#4848 Re: Hayat

Post by ambition »

momak je raja prava i svaka mu cast na skromnosti. :thumbup:
karanana

#4849 Re: Hayat

Post by karanana »

a sta drugo moze papchina pozelit nego golfa dvicu.
Nisrin

#4850 Re: Hayat

Post by Nisrin »

karanana wrote:a sta drugo moze papchina pozelit nego golfa dvicu.
Nekome je golf dvica k'o nekom drugom mercedes najnovije klase! :S To samo papcine zele i voze dvicu? Come down to earth! :S
Kompleksasa u ovoj napacenoj drzavi...
Post Reply