Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
5korpus
#48201 Re: Premijer liga BiH
Puno se bodova izgubi na derbiju, jos imas tuzlansku kurvu i Celik koji se naloze protiv SA klubova ko da igraju za zivot i to ti je to..unaprijed izgubljenih 6-7 bodova.
-
lakilaka
#48202 Re: Premijer liga BiH
u zadnjem kolu da je sloboda ostala neporazena, zeljo bi uzeo titulu. neka ostane zabiljezeno.
- Charuga
- Globalni moderator
#48203 Re: Premijer liga BiH
http://forum.klix.ba/bh-klubovi-u-evrop ... 10100.htmlLogovan wrote:Charuga, daj temu za Euro utakmice.
Eto je, nije zaključana ...
-
Nadzorna_ploca
#48204 Re: Premijer liga BiH
Odmorit malo, kakve nove teme.. 
- Edin H.
#48205 Re: Premijer liga BiH
Ma dobra je zajebancija, ono iz cista mira, nicim izazvan.vicious wrote:Ma ja mislim da se oni znaju iz hajduka, pa zato ovo podjebavanje lendrica... ali bez obzira na to jest kreten, tu si u pravunorth wrote:http://sportsport.ba/bh_fudbal/kukoc-le ... rno/238778
Ovaj igrač u rekordnom roku mi je postao gadan..prava hulja od čovjeka...i smiješan igrač sa statusom velikog pojačanja....Dva puta nešto proziva poimenično, totalno bez potrebe, a da njega niko nigdje nije lično spomenuo..Kakav šljam i jad od čovjeka
- SmokingMan
#48206 Re: Premijer liga BiH
Ma ovaj biser je ne tako davno za sebe tvrdio da je najbolji bek Hrvatske.Ništa čudno.Lendrić ga može učiti kako se prvo hoda,pa onda ostalo.Odigrao malo više od 300 minuta i on sada nešto proziva.north wrote:http://sportsport.ba/bh_fudbal/kukoc-le ... rno/238778
Ovaj igrač u rekordnom roku mi je postao gadan..prava hulja od čovjeka...i smiješan igrač sa statusom velikog pojačanja....Dva puta nešto proziva poimenično, totalno bez potrebe, a da njega niko nigdje nije lično spomenuo..Kakav šljam i jad od čovjeka
- Logovan
#48207 Re: Premijer liga BiH
Charuga wrote:http://forum.klix.ba/bh-klubovi-u-evrop ... 10100.htmlLogovan wrote:Charuga, daj temu za Euro utakmice.
Eto je, nije zaključana ...
Ma kakav odmor, nema toga. Još malo pa nerviranje na Euro tekmama.Nadzorna_ploca wrote:Odmorit malo, kakve nove teme..
- Distortion
#48208 Re: Premijer liga BiH
Nije ni Zrinjski uzeo 3 boda u Zenici. Sta ocekujes da treba neko da pusti 3 boda?5korpus wrote:Puno se bodova izgubi na derbiju, jos imas tuzlansku kurvu i Celik koji se naloze protiv SA klubova ko da igraju za zivot i to ti je to..unaprijed izgubljenih 6-7 bodova.
- avetinja
#48209 Re: Premijer liga BiH
Previše mi sebe veličamo. Ko biva, mi smo Željo, pa nam svi trebaju puštati. Ne prodavati, nego puštati. Bukvalno se skloniti sa puta. Te priče su za bajki. Nismo mi neka institucija, čim Zrinjski ima 5 titula.
-
LSD
#48210 Re: Premijer liga BiH
Opet se brukaš. Nemoj to raditi.avetinja wrote:Previše mi sebe veličamo. Ko biva, mi smo Željo, pa nam svi trebaju puštati. Ne prodavati, nego puštati. Bukvalno se skloniti sa puta. Te priče su za bajki. Nismo mi neka institucija, čim Zrinjski ima 5 titula.
Željo je Institucija (namjerno sa velikim I
Nabijem njihove kupljene titule na neku stvar
- avetinja
#48211 Re: Premijer liga BiH
Ne brukam se.LSD wrote:Opet se brukaš. Nemoj to raditi.avetinja wrote:Previše mi sebe veličamo. Ko biva, mi smo Željo, pa nam svi trebaju puštati. Ne prodavati, nego puštati. Bukvalno se skloniti sa puta. Te priče su za bajki. Nismo mi neka institucija, čim Zrinjski ima 5 titula.
Željo je Institucija (namjerno sa velikim I) za sve ijedan klub iz ove države, a posebno za zrinjski.
Najtrofejniji smo. To je prava riječ.
Ovo kupljena ili ne je diskutabilno.
-
LSD
#48212 Re: Premijer liga BiH
200% kupljena , to je valjda svima jasnoavetinja wrote:Ne brukam se.LSD wrote:Opet se brukaš. Nemoj to raditi.avetinja wrote:Previše mi sebe veličamo. Ko biva, mi smo Željo, pa nam svi trebaju puštati. Ne prodavati, nego puštati. Bukvalno se skloniti sa puta. Te priče su za bajki. Nismo mi neka institucija, čim Zrinjski ima 5 titula.
Željo je Institucija (namjerno sa velikim I) za sve ijedan klub iz ove države, a posebno za zrinjski.
Najtrofejniji smo. To je prava riječ.
Ovo kupljena ili ne je diskutabilno.
Al ima Boga, vratice im se sve ovo.
- avetinja
#48213 Re: Premijer liga BiH
Rekao si "...kupljene titule...", pa sam zato rekao da ne znamo da li su sve kupljene.LSD wrote:200% kupljena , to je valjda svima jasnoneki Antonio Bandić iz Gruda postavljen od strane Beusa (gle cuda bivšeg sportskog direktora Zrinjskog) da odradi posao u Bijeljini i odradio svoje sa onim "penalom" u 93 min.
![]()
![]()
Samo znam da mi ovaj osjećaj ništa neće saprati. Razočaran sam, malo je reći.
- Raigor Stonehoof
#48215 Re: Premijer liga BiH
cekaj ba, pa da vi niste nakupovali ranije utakmica hejbet, ne bi ni dosli u situaciju da se borite za titulu, pa ne bi ni bandica morao postavljati beus. dobili vas ljudi vasim oruzjem, "posteno".LSD wrote:
200% kupljena , to je valjda svima jasnoneki Antonio Bandić iz Gruda postavljen od strane Beusa (gle cuda bivšeg sportskog direktora Zrinjskog) da odradi posao u Bijeljini i odradio svoje sa onim "penalom" u 93 min.
![]()
![]()
-
lakilaka
#48216 Re: Premijer liga BiH
gde si punac.Raigor Stonehoof wrote:cekaj ba, pa da vi niste nakupovali ranije utakmica hejbet, ne bi ni dosli u situaciju da se borite za titulu, pa ne bi ni bandica morao postavljati beus. dobili vas ljudi vasim oruzjem, "posteno".LSD wrote:
200% kupljena , to je valjda svima jasnoneki Antonio Bandić iz Gruda postavljen od strane Beusa (gle cuda bivšeg sportskog direktora Zrinjskog) da odradi posao u Bijeljini i odradio svoje sa onim "penalom" u 93 min.
![]()
![]()
-
bjelave
#48217 Re: Premijer liga BiH
Mi ne ocekujemo da nas bilo ko pusti. Ne valjaju generalizacije, tipa Sa klubovi.Distortion wrote:Nije ni Zrinjski uzeo 3 boda u Zenici. Sta ocekujes da treba neko da pusti 3 boda?5korpus wrote:Puno se bodova izgubi na derbiju, jos imas tuzlansku kurvu i Celik koji se naloze protiv SA klubova ko da igraju za zivot i to ti je to..unaprijed izgubljenih 6-7 bodova.Pusti pricu klubovi iz Sa...
Usput, cestitke Celiku na opstanku. Ne bi valjala liga bez vas, kao sto ne valja I bez Veleza, mozda jos I vise.
Zrinskom cestitke ne tituli. Uzeli su nas posteno 2 puta u Mostaru, mi njih jednom na Kosevu. U medjusobnim duelima je sudjenje bilo posteno, nije bilo grubosti. Ovo prethodno se ne moze reci za utakmice sa zeljom, narocito za sudjenje.
Inace Zrnjiski se najcesce nadigrava I u tom smislu su ekipa koju treba cijeniti.
Ova nacionalna prica koja se forsira u zadnje vrijeme ne bi trebala da ima mjesta na temi fudbal/nogomet. Takodjer, Zrinski se ne moze trpati u isti kos sa Sirokim ali je to posljedica frustracija malenih kojima su maznuli titulu ispred nosa.Njihovim oruzjem.
Inace ove sezone im se sve razbilo o glavu sto su drugima namjenili. Od sudiskog stimanja pa do 5%.
Arogancija se placa.
Sezona na granici regularnosti, sudije potkupljivane skoro svako kolo, svojim odlukama su krojile vrh tabele. U LzO stimanje I prodavanje utakmica. Idemo nizbrdo definitivno.
- Kinaski
#48218 Re: Premijer liga BiH
Listicofil se opet upalio
-
bjelave
#48219 Re: Premijer liga BiH
Lopovi ne prestaju da kmece o nepravdi I pljacki
-
tr_ba
#48220 Re: Premijer liga BiH
Hvala Bogu pa se sve zavrsi.
Tuzlanske kurve,Zenicki olos,Listicke ubice,Hercegovacke ustase,Travnicki seljaci,samo Focaci fale da upotpune sliku.
A Sarajevska gospoda kmeci.
Tuzlanske kurve,Zenicki olos,Listicke ubice,Hercegovacke ustase,Travnicki seljaci,samo Focaci fale da upotpune sliku.
A Sarajevska gospoda kmeci.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#48221 Re: Premijer liga BiH
Prije sarajevski cirkus.
- emigrazione
#48222 Re: Premijer liga BiH
Sarajevska gospoda je svjesna da im ekipa ove godine nije bila bas za sampiona, kmeci nizi stalez i radnicka klasa 
-
nema me tamo
#48223 Re: Premijer liga BiH
Ma đe nismo svjesni pih kako smo je popušili momački s onim x-ovima 
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#48224 Re: Premijer liga BiH
Olako zaboravljate nepostojeci crveni karton za Zrinjski u Bijeljini. Sinoc kad sam ih gledao protiv Slobode, fakat igraju najbolji fudbal, grmi i sijeva.avetinja wrote:Rekao si "...kupljene titule...", pa sam zato rekao da ne znamo da li su sve kupljene.LSD wrote:200% kupljena , to je valjda svima jasnoneki Antonio Bandić iz Gruda postavljen od strane Beusa (gle cuda bivšeg sportskog direktora Zrinjskog) da odradi posao u Bijeljini i odradio svoje sa onim "penalom" u 93 min.
![]()
![]()
Samo znam da mi ovaj osjećaj ništa neće saprati. Razočaran sam, malo je reći.
- slucajan
#48225 Re: Premijer liga BiH
Game Over!