Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Logovan wrote:Prvo pretkolo se mora proći. Daj Tre Penne ili Florianu ili neki drugi lijevi klub.
Kako nam je malo falilo da budemo nosioci u drugom pretkolu.
Mislim da smo i u drugom nosioci, ako u prvom ispadnu najmanje 4 ekipe sa većim koeficijentom od nas ili njihov koeficijent preuzimaju ekipe koje su ih izbacile???
slucajan wrote:
Mislim da smo i u drugom nosioci, ako u prvom ispadnu najmanje 4 ekipe sa većim koeficijentom od nas ili njihov koeficijent preuzimaju ekipe koje su ih izbacile???
prva dva se izvače zajedno, tako da spisak drugog pretkola gledaš po principu nosioci+novi klubovi. I upravo dobijaš da nenosilac preuima koeficijent nosioca.
A kad je više ekipa sa istim koeficijentom, kako se određuje ko ima prednost? (hint: široki vs. kazahstanci)
Logovan wrote:Prvo pretkolo se mora proći. Daj Tre Penne ili Florianu ili neki drugi lijevi klub.
Kako nam je malo falilo da budemo nosioci u drugom pretkolu.
perfect_guy wrote:
A kad je više ekipa sa istim koeficijentom, kako se određuje ko ima prednost? (hint: široki vs. kazahstanci)
koeficijent iz prethodne sezone tj. kako je ko odigrao proslu sezonu u evropi.
Protivnici madjara su 90% : NK Maribor,FK Astana,Hapoel Beer-Sheva,Garabag Agdam i Ludogorets Razgrad.