Mustang1 wrote:Ima li slika poljubca Ede i Ize ?

zamalo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Mustang1 wrote:Ima li slika poljubca Ede i Ize ?

Uh što bi volio da švabo preuzme,ali mu zdravstveno stanje ne dozvoljava,niko nema karizmu kako on,dao bi mu na ruke odmah 100.000 KM i ugovor za dvije zadnje tekme da stegne igrače,+ ugovor za vođenje na SP sa masnim bonusima,ako je iko to zalužio onda je to on...oridjidji wrote:Hvala igracima na pobjedi i na novoj ne prokockanoj prilici. Hvala im sto su se digli iz moguceg ponora i gubitka prve pozicije. Hvala i susicu koji se kockao sa povjerenjem nacije u njega. Sada imamo priliku da idemo direktno zavisimo od sebe iskljucivo i nadajmo se da ce grci naredno kolo kiksati sa slovacima i da cemo abd pobjedom u litvaniji mozda vec biti u brazilu.
Inace Susicu rado bi ti otkaz urucio da si i nocas izgubio i od gotove stvari napravio veresiju.
Jako dobar sastav, mozda bi mogli ovako igrati ako se plasiramo na SP.antifascism wrote:.............Dzeko....
Lulic.......Misimovic......Hajrovic
.....Zahirbegovic..Pjanic
Kola..Spaha....Bico.......Mujdza
............Begovic
Netreba nam ni 3. napadac jer imamo Vedu ako zagusti.
I njih nisi uspio napisati kako trebaBHCluster wrote:Dvije rijeci:
Brazlske guze

Na pola ..Mustang1 wrote:Ako ostave bubrege na terenu pobjedit cemo ! Ako ih zaboli kurac na terenu izgubit cemo do poluvremena !
Mustang1 wrote:Spahic kriv za go ! Ako cete traziti krivca ! Trebao je sasjeci napad ranije .. Ali borimo se i ako ovako nastave okrenut cemo !
Još da zna sva prezimena igračaArteta wrote:Jako dobar sastav, mozda bi mogli ovako igrati ako se plasiramo na SP.antifascism wrote:.............Dzeko....
Lulic.......Misimovic......Hajrovic
.....Zahirbegovic..Pjanic
Kola..Spaha....Bico.......Mujdza
............Begovic
Netreba nam ni 3. napadac jer imamo Vedu ako zagusti.
Vazno je da se razumijemo. Ko se moze skontati kada se na tako nesto misli...Yahel wrote:I njih nisi uspio napisati kako trebaBHCluster wrote:Dvije rijeci:
Brazlske guze![]()
![]()
Upravo tako, jos nije nista gotovo.wannabe_ultra wrote:Polako sa euforijom jebala vas ona
jos dvije utakmice
I ja sam se ovo uvijek pitao, kako mozete uz forum gledati tekmu??? Ja mogu neke levatske, tipa stranih liga itd.., ali repku...wannabe_ultra wrote:al cuj gleda utakmicu i piskara po forumu, kako moze uopste![]()
i onda se vadi na nekakav afekt, pa razbijes jarane nesto, polupas inventar ali jebavati po forumu majku selektoru a onda jesti to sto si posrao ne ide nikako.
odgledaj utakmicu bez foruma ako moze ikako
Dobro dodje da se opustis kod negativnog rezultata.BHF_Manijak wrote:
I ja sam se ovo uvijek pitao, kako mozete uz forum gledati tekmu??? Ja mogu neke levatske, tipa stranih liga itd.., ali repku...![]()
Na Koševo dođe Francuska, na Bilino Luksići recimoHedg wrote:Protiv ovih amatera u sljedećem kolu trebamo igrati na Koševu. Odlična prilika za uzeti koju paru više, a i da se oni useru u gaće. Ko mi replicira da je Koševo ukleto ili da treba igrati u grotlu Bilinog Polja nek sam sebi otkine lijevo mudo jer mi je preko glave tog isfuranog klišea. Hvala i prijatno.
Ne moze, trebalo je ranije prijaviti stadion, a posto u Savezu nisu znali kakva ce biti situacija tabelarno, ipak su prijavili Zenicu. Steta, moglo se uzeti oko 600.000 maraka vise.Hedg wrote:Protiv ovih amatera u sljedećem kolu trebamo igrati na Koševu. Odlična prilika za uzeti koju paru više, a i da se oni useru u gaće. Ko mi replicira da je Koševo ukleto ili da treba igrati u grotlu Bilinog Polja nek sam sebi otkine lijevo mudo jer mi je preko glave tog isfuranog klišea. Hvala i prijatno.