pa sta, sudija samo treba da sudi nepostejeci penal da bi bio losganjeta wrote:Ja nekontam vas? Sta se bolan zalite na sudjenje,niste prisli golu kako treba a lafo vas sudija ostetio,sta vas je ostetio? Davao vam bezze kartone,svirao penale,ponistavao golove ili sta vec pa toliko kukate?
Molio bi nekog da miobjasni ovo.
Izgleda da je vama furka da samo kukate,prvo ste kukali zbog karte,pa sad zbog sudije,pa onda eto da je situacija kod gola bila kod vas ,mahao bi sudijadaj ba dozovite se trazite razloge u svemu,samo ne u vasoj katastrofalnoj igri.Onakava vasa partija lezi u perfektnoj postavci Amara Osima.
Ja da sam na vasem mjestu ja bi se zabrinuo,jer Ibrakovic ima omjer protiv Amara 0-1-5 i ne znam na cemu vi temeljite vas optimizam?
da, dijelio nam je kartone poslije skoro svakog iole ozbiljnijeg faula. a vama???? vam nije. i opet ispade na kraju 5:5 u kartonima, a vasi su citavu tekmu na ocigled javnosti tukli. mi jesmo bili slabi, to niko ne spori, ali haj ti priznaj, da mi osim prve minute nismo dobili faul na vasem dijelu terena. da i to je normlano. citavu skoro godinu nas trener ne komentarise sudjenje, sem dva puta. to je bio prosli put na grbavici, i sinoc. pa de se ti malo zapitaj onda
uostalom, u zenici skoro svi vjeruju u titulu, iako imate dobar rezultat, a nek sudjenje bude isto kao sinoc(u korist domacina) i svi cemo biti zadovoljni.