finale kupa:celik-zeljeznicar

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
splend

#476 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by splend »

ganjeta wrote:Ja nekontam vas? Sta se bolan zalite na sudjenje,niste prisli golu kako treba a lafo vas sudija ostetio,sta vas je ostetio? Davao vam bezze kartone,svirao penale,ponistavao golove ili sta vec pa toliko kukate?
Molio bi nekog da miobjasni ovo.
Izgleda da je vama furka da samo kukate,prvo ste kukali zbog karte,pa sad zbog sudije,pa onda eto da je situacija kod gola bila kod vas ,mahao bi sudija :lol: daj ba dozovite se trazite razloge u svemu,samo ne u vasoj katastrofalnoj igri.Onakava vasa partija lezi u perfektnoj postavci Amara Osima.
Ja da sam na vasem mjestu ja bi se zabrinuo,jer Ibrakovic ima omjer protiv Amara 0-1-5 i ne znam na cemu vi temeljite vas optimizam?
pa sta, sudija samo treba da sudi nepostejeci penal da bi bio los :zzzz:
da, dijelio nam je kartone poslije skoro svakog iole ozbiljnijeg faula. a vama???? vam nije. i opet ispade na kraju 5:5 u kartonima, a vasi su citavu tekmu na ocigled javnosti tukli. mi jesmo bili slabi, to niko ne spori, ali haj ti priznaj, da mi osim prve minute nismo dobili faul na vasem dijelu terena. da i to je normlano. citavu skoro godinu nas trener ne komentarise sudjenje, sem dva puta. to je bio prosli put na grbavici, i sinoc. pa de se ti malo zapitaj onda :thumbup: eno i na sport2X neki vas je rekao da se igralo agresivnije nego inace, a i inace ste imali 5 zutih kad ste domacini. toliko o tome.
uostalom, u zenici skoro svi vjeruju u titulu, iako imate dobar rezultat, a nek sudjenje bude isto kao sinoc(u korist domacina) i svi cemo biti zadovoljni.
ultima_palabra

#477 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by ultima_palabra »

splend wrote:
ganjeta wrote:Ja nekontam vas? Sta se bolan zalite na sudjenje,niste prisli golu kako treba a lafo vas sudija ostetio,sta vas je ostetio? Davao vam bezze kartone,svirao penale,ponistavao golove ili sta vec pa toliko kukate?
Izgleda da je vama furka da samo kukate,prvo ste kukali zbog karte,pa sad zbog sudije,pa onda eto da je situacija kod gola bila kod vas ,mahao bi sudija :lol: daj ba dozovite se trazite razloge u svemu,samo ne u vasoj katastrofalnoj igri.Onakava vasa partija lezi u perfektnoj postavci Amara Osima.
Ja da sam na vasem mjestu ja bi se zabrinuo,jer Ibrakovic ima omjer protiv Amara 0-1-5 i ne znam na cemu vi temeljite vas optimizam?
da, dijelio nam je kartone poslije skoro svakog iole ozbiljnijeg faula. a vama???? vam nije. i opet ispade na kraju 5:5 u kartonima, a vasi su citavu tekmu na ocigled javnosti tukli. mi jesmo bili slabi, to niko ne spori, ali haj ti priznaj, da mi osim prve minute nismo dobili faul na vasem dijelu terena. da i to je normlano. citavu skoro godinu nas trener ne komentarise sudjenje, sem dva puta. to je bio prosli put na grbavici, i sinoc. pa de se ti malo zapitaj onda :thumbup: eno i na sport2X neki vas je rekao da se igralo agresivnije nego inace, a i inace ste imali 5 zutih kad ste domacini. toliko o tome.
uostalom, u zenici skoro svi vjeruju u titulu, iako imate dobar rezultat, a nek sudjenje bude isto kao sinoc(u korist domacina) i svi cemo biti zadovoljni.
Niđe veze :-) Pa valjda da bi dobio faul na protivničkoj polovini trebaš: a) doći na protivničku polovinu s loptom, b) da te neko faulira dok si tamo. Ta dva uslova nisu bila ispunjena, ergo niste dobili faul.

Ima li neka konkretna zamjerka na konkretnu situaciju? To što Ibraković komentariše suđenje samo na Grbavici više govori o njemu i njegovom kompleksu od Želje kojeg nije dobio nikad u karijeri.
kamen spoticanja

#478 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by kamen spoticanja »

sudjenje za nase uslove fenomenalno...sudija me iznenadio...zehra domacinski...da je ovako stalno :thumbup:
samo onog culuma neko ce vec slomit sad u subotu...zabelejio je pravo :-)
celik ima dobre sanse u revansu
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#479 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by -LIBERO- »

splend wrote:
Vidis prijatelju. To sto ti pricas i navodis kao vid perfidne pomoci sudija,e to upravo se desavalo Sarajevu na zadnjem gostovanju u Zenici.
Ne branim Zeljeznicar,nema saaannnseeeee :D ,ali kamo srece da smo imali BAREM ovakvo sudjenje kakvo ste vi imali sada na Grbavici.

Interesantno je kako pojedinci,da ne kazem vecina :D ,primjete perfidnu pomoc sudija ,aliiiii,samo onda kada misle da su osteceni klubovi za koje oni navijaju.

Da je recimo kaznjen onaj sudija sto je u Zenici sudio protiv nas,sa recimo suspenzijom do kraja polusezone,dobro bi se zamislili svi slijedeci koji bi slicno sudili.
Dok svi mi zajedno ne osudimo takvo pristrasno sudjenje cak i onda kada pomaze nasim klubovima,e sve do tada suti i "pusi" takav kriterij na gostovanjima.

Ja sam za to da se prekine zacarani krug,i da sva sudjenja budu barem priblizno korektna pa neka pobjedi ko pobjedi. Nema drugacije hajra i napredka,ali kako doci do toga..e to je vec druga prica :run:
Lakat Jebić

#480 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Lakat Jebić »

nije sto navijam za zelju, al na grbavici se, bar sto se sudjenja tice, moze igrat normalno (za gostujuce standarde nase lige). eno ima na zeljinom podforumu tema o svakoj utakmici ove sezone sa izjavama trenera, cini mi se da se samo ibrakovic zalio na sudjenje. ja bih sad, a vjerujem i svaki navijac zelje, potpisao da imamo sudjenje u gostima kakvo je imao celik juce na grbavici...
Arma-Sarma

#481 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Arma-Sarma »

Lakat Jebić wrote:potpisao da imamo sudjenje u gostima kakvo je imao celik juce na grbavici...
Ja bi svakog sudiju koji bio mi sudio na gostovanju kao Čeliku sinoć vodio na Klis na janjetinu.
splend

#482 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by splend »

znam da se desavalo, i to vidi onaj koji hoce da vidi. meni ja za razliku od te utakimice, utakmica sa olimpikom u 1/2 kupa bila primjer odlicnog sudjenja, gdje je za citavo prvo poluvrijeme svirano manje od 10 faula. tada se na bilinom zvizdalo sudiji, ali je covjek odradio majstorski posao. ja sam svjestan da ce i u revansu kupa biti slicno sudjenje kao i sinoc, pa me bas zanima kakva ce prica ici ovdje.
ja sam navikao na domacinsko sudjenje u travniku, tuzli, mostaru, ali ti isti klubovi se skoro nikada ne zale na gostovanjima, za razliku od zelje i osima. pa jebote, po osimovoj prici ispada da na grbavici sude njemci i englezi a u drugim djelovima bosne nase sudije. i kad god se zeljo ili sarajevo zakinu, svi mediji danima bruje o tome. OK, svjestan sam da imate medije pod kontrolom, sto je i razumljivo, ali daj onda budi covjek pa reci i na grbavici nama sudija uvijek naginje. ne, on se k'o murinjo mu idol pravi pametan, i lupa izjave tipa, sta gosti ocekuju ovdje, mozda zene, sok, sendvic :zzzz: treba im pokazati gdje dolaze, pa jebote, ispadne gostovanje u sarajevu kao orasje :?
znam da smo mi jucer u busu organizovali kviz, sa pitanjem, kako na grbavici dobiti faul na zeljinoj polovini :mrgreen:

EDIT evo sad sam vidio da vukasovic sudi u subotu, on je inace "nas" sudija. jbg, mogu mislit kako ce se tek sada nasi ponasati na terenu :cry: steta, ali ce tako da bude. bar ce vasima vratit sa udaranje sinoc, posebno onom visokom veznom igracu. taj bas nije imao milosti :mrgreen:
Last edited by splend on 30/04/2011 00:28, edited 1 time in total.
Lakat Jebić

#483 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Lakat Jebić »

splend wrote:znam da se desavalo, i to vidi onaj koji hoce da vidi. meni ja za razliku od te utakimice, utakmica sa olimpikom u 1/2 kupa bila primjer odlicnog sudjenja, gdje je za citavo prvo poluvrijeme svirano manje od 10 faula. tada se na bilinom zvizdalo sudiji, ali je covjek odradio majstorski posao. ja sam svjestan da ce i u revansu kupa biti slicno sudjenje kao i sinoc, pa me bas zanima kakva ce prica ici ovdje.
ja sam navikao na domacinsko sudjenje u travniku, tuzli, mostaru, ali ti isti klubovi se skoro nikada ne zale na gostovanjima, za razliku od zelje i osima. pa jebote, po osimovoj prici ispada da na grbavici sude njemci i englezi a u drugim djelovima bosne nase sudije. i kad god se zeljo ili sarajevo zakinu, svi mediji danima bruje o tome. OK, svjestan sam da imate medije pod kontrolom, sto je i razumljivo, ali daj onda budi covjek pa reci i na grbavici nama sudija uvijek naginje. ne, on se k'o murinjo mu idol pravi pametan, i lupa izjave tipa, sta gosti ocekuju ovdje, mozda zene, sok, sendvic :zzzz: treba im pokazati gdje dolaze, pa jebote, ispadne gostovanje u sarajevu kao orasje :?
znam da smo mi jucer u busu organizovali kviz, sa pitanjem, kako na grbavici dobiti faul na zeljinoj polovini :mrgreen:
nadji jednu recenicu gdje se osim zali na sudjenje? nikad ne komentarise sudjenje, na pitanja o sudjenju je par puta odgovorio da nece da komentarise
Arma-Sarma

#484 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Arma-Sarma »

splend wrote: znam da smo mi jucer u busu organizovali kviz, sa pitanjem, kako na grbavici dobiti faul na zeljinoj polovini :mrgreen:
Je li tačan odgovor:
Uzeti loptu, predriblati dva igrača, preći na Željinu polovinu i biti fauliran.

Ili

Uzeti loptu, odigrati pas na Željinoj polovini i biti fauliran.

Boldirano niste uradili, pa ne vidim razlog da se žalite.
Lakat Jebić

#485 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Lakat Jebić »

splend wrote:
EDIT evo sad sam vidio da vukasovic sudi u subotu, on je inace "nas" sudija. jbg, mogu mislit kako ce se tek sada nasi ponasati na terenu :cry: steta, ali ce tako da bude. bar ce vasima vratit sa udaranje sinoc, posebno onom visokom veznom igracu. taj bas nije imao milosti :mrgreen:
pitari, recite covjeku :D
uvjekpospan

#486 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by uvjekpospan »

Primili ste gol iz faula za vas na nasoj polovini. Tako da je sudija skontao da je bolje da vam ne dosudjuje faulove :D
splend

#487 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by splend »

Arma-Sarma wrote: Je li tačan odgovor:
Uzeti loptu, predriblati dva igrača, preći na Željinu polovinu i biti fauliran.
Ili
Uzeti loptu, odigrati pas na Željinoj polovini i biti fauliran.
Boldirano niste uradili, pa ne vidim razlog da se žalite.
odgvori nisu tacni, sve radjeno, ali sudija ne svira :mrgreen: imas li jos kakvih prijedloga ;-)
uvjekpospan wrote:Primili ste gol iz faula za vas na nasoj polovini. Tako da je sudija skontao da je bolje da vam ne dosudjuje faulove :D
pa napisao sam na vrhu stranice, sem prve minute ;-)

@Lakat Jebić, ne znam za pitare, ali ovaj nama godinama sudi kad je najpotrebnije :mrgreen: izgleda ipak da je covjek nagodan :lol:
Lakat Jebić

#488 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Lakat Jebić »

splend wrote:
@Lakat Jebić, ne znam za pitare, ali ovaj nama godinama sudi kad je najpotrebnije :mrgreen: izgleda ipak da je covjek nagodan :lol:
sad ce neko od pitara ko radi trecu na forumu, prosle godine su ga cesto spominjali :D
Obuca9

#489 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Obuca9 »

Vukasović je najbolji sudija u BiH. Kad god sudi, gosti pobjede. Doduše ne svi gosti, ali nema veze :D

Tako kaže renomirani portal :lol: :lol:
Lakat Jebić

#490 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Lakat Jebić »

hz__semir wrote:Vukasović je najbolji sudija u BiH. Kad god sudi, gosti pobjede. Doduše ne svi gosti, ali nema veze :D

Tako kaže renomirani portal :lol: :lol:
taman tako :lol: :lol: :D

btw, kasnis u smjenu :D
Obuca9

#491 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Obuca9 »

Ma odjavna špica, nema me idućih par dana, pa da se ispišem :lol:
Topla voda

#492 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Topla voda »

cuj vukasovic :D

1-1,zeba iz penala u 84 minuti :D
Mobile_Disco

#493 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Mobile_Disco »

Da se siljilo, siljilo se.. Posebno zadnjih 10 minuta,faul oko sesnesterca ZELJINOG (Adilovic), nedosudnjen korner CISTI, i jos par situacija.. Ta prica da nismo doslo do sesnesterca ne pije vode, ocigledno nismo gledali istu utakmicu.. Culum je zasluzio crveni karton, jer je par puta uletio bas krvnicki, ako ga neko polomi ovde nek se ne ljuti :D Sve u svemu Celikova igra katastrofa, valjali su se sto apsolutno ne odobravam, niti ja niti jedan navijac Celika.. Mozda smo mogli biti i opasniji po Zeljin gol da je umjesto Dzafica bio neki normalan igrac :D Tip dobije loptu.. i... nista :D
Ne treba se zalit toliko na sudjenje, nisam ni ocekivao nista bolje, al eto nadam se isto sudjenju u Zenici u obe tekme :D Rezultat is open, pa cemo vidjeti sta ce biti u uzvratu, al 100% Celik nece igrati ovako zatvorenu taktiku (ebo ga Murinjo :D )

P.S Cestitam BHT1 na fantasticno odradjenom poslu postavljanja mikrofona na jug :D
P.S 2 Odjavna spica :dance:
smoki_choko

#494 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by smoki_choko »

Mobile_Disco wrote:Da se siljilo, siljilo se.. Posebno zadnjih 10 minuta,faul oko sesnesterca ZELJINOG (Adilovic), nedosudnjen korner CISTI, i jos par situacija.. Ta prica da nismo doslo do sesnesterca ne pije vode, ocigledno nismo gledali istu utakmicu.. Culum je zasluzio crveni karton, jer je par puta uletio bas krvnicki, ako ga neko polomi ovde nek se ne ljuti :D Sve u svemu Celikova igra katastrofa, valjali su se sto apsolutno ne odobravam, niti ja niti jedan navijac Celika.. Mozda smo mogli biti i opasniji po Zeljin gol da je umjesto Dzafica bio neki normalan igrac :D Tip dobije loptu.. i... nista :D
Ne treba se zalit toliko na sudjenje, nisam ni ocekivao nista bolje, al eto nadam se isto sudjenju u Zenici u obe tekme :D Rezultat is open, pa cemo vidjeti sta ce biti u uzvratu, al 100% Celik nece igrati ovako zatvorenu taktiku (ebo ga Murinjo :D )

P.S Cestitam BHT1 na fantasticno odradjenom poslu postavljanja mikrofona na jug :D
culum ima tri zuta kartona, pa nece igrati u revansu. a da se siljilo ne bi bilo 5-5 u zutim kartonima nego 0-5
Mobile_Disco

#495 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Mobile_Disco »

smoki_choko wrote:
Mobile_Disco wrote:Da se siljilo, siljilo se.. Posebno zadnjih 10 minuta,faul oko sesnesterca ZELJINOG (Adilovic), nedosudnjen korner CISTI, i jos par situacija.. Ta prica da nismo doslo do sesnesterca ne pije vode, ocigledno nismo gledali istu utakmicu.. Culum je zasluzio crveni karton, jer je par puta uletio bas krvnicki, ako ga neko polomi ovde nek se ne ljuti :D Sve u svemu Celikova igra katastrofa, valjali su se sto apsolutno ne odobravam, niti ja niti jedan navijac Celika.. Mozda smo mogli biti i opasniji po Zeljin gol da je umjesto Dzafica bio neki normalan igrac :D Tip dobije loptu.. i... nista :D

culum ima tri zuta kartona, pa nece igrati u revansu. a da se siljilo ne bi bilo 5-5 u zutim kartonima nego 0-5
Znam da ne igra u kupu, al igra u prvenstvu :D Kazem ti, bilo je bas startova za crveni, al gotovo sad, prosla tekma :D
BSn

#496 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by BSn »

Mobile_Disco wrote:
smoki_choko wrote:

Znam da ne igra u kupu, al igra u prvenstvu :D Kazem ti, bilo je bas startova za crveni, al gotovo sad, prosla tekma :D

Sta se zalis, danas ce pocrvenit, pa taman da Kolina sudi. :D

Onaj vas celo me potsjetio na Culuma. :)
ganjeta

#497 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by ganjeta »

@LIBERO objasnio :thumbup:

Da ne citiram na te duge postove,imali ste sve uslove,odlican teren,tv prenos,podrsku navijaca,veoma dobro sudjenje (ja bi potpisao do kraja sezone ovakvo sudjenje na Željinim tekmama) ali meda niste mogli.Zasto? Zbog cega? To morate pitati vaseg Ibrakovica,zasto ga ja Amar provalio kao malo dijete..pa ne mozete da pogledate na gol.

Ali jok to,lakse je traziti razloge,masoni,sudija,los ulaz na tribinu,nema wc-a,zedni itd.

Zasto se nisu culi robijasi na tv-u?
Zato sto smo na krov sjevene tribine uradili izolaciju,da bi bilo manje akusticno i to maksuz za ovu priliku. :mrgreen:
Vec je skinuto :dance:
Charuga
Globalni moderator

#498 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Charuga »

Nemojte ovde o danasnjoj utakmici, ovo je tema za kup.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#499 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Velkoski »

BHF_Manijak

#500 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by BHF_Manijak »

Pogledaj samo onaj lakat onog malog papcica na utakmici Celik-Zeljo nad Stanceskim, sve ce ti biti jasno, ne kontam sta je smijesno?!
Locked