The Maniacs

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
JThomas

#476 Re: The Maniacs

Post by JThomas »

gdje je ovo?
ganjeta

#477 Re: The Maniacs

Post by ganjeta »

Sinoć KSC Ilidža :wink: .
ipetm

#478 Re: The Maniacs

Post by ipetm »

Rezime polusezone:

http://youtu.be/YzMayOuryo4
MOSALJOZE

#479 Re: The Maniacs

Post by MOSALJOZE »

Jel ko išao danas u KSC Ilidza bila tekma u 16:30
celava_dlaka

#480 Re: FK Željezničar

Post by celava_dlaka »

:bih:
MOSALJOZE

#481 Re: FK Željezničar

Post by MOSALJOZE »

celava_dlaka wrote:

:bih:
imam istu namjeru
ps:imam jednu molbu za plavog da li bi u ove smajlice mogao dodati npr kao što je ovo sa :bih: da li bi mogao dodati da ima kao zeljeznicar i sarajevo naravno bilo bi fino
ipetm

#482 Re: The Maniacs

Post by ipetm »

MOSALJOZE

#483 Re: The Maniacs

Post by MOSALJOZE »

abd ovo je za titulu treba podrzati
Charuga
Globalni moderator

#485 Re: The Maniacs

Post by Charuga »

:thumbup:
MOSALJOZE

#486 Re: The Maniacs

Post by MOSALJOZE »

Strašno na košarci bilo.Ali najače na kraju:BACI DRES,BACI DRES 8-)
ipetm

#487 Re: The Maniacs

Post by ipetm »

vryzas

#488 Re: The Maniacs

Post by vryzas »

Ocekujem odlicno navijanje 8) , raja jedva izdrzala ovu pauzu :D

Btw. jedva cekam da vidim bakljadu u subotu, bakljadu i novu kaznu FSBiH :oops:
celava_dlaka

#489 Re: The Maniacs

Post by celava_dlaka »

Nista onda jos samo da svi sjedimo i da budemo pravo pozoriste :-) Baklji je bilo baklji ce i biti
vryzas

#490 Re: The Maniacs

Post by vryzas »

celava_dlaka wrote:Nista onda jos samo da svi sjedimo i da budemo pravo pozoriste :-) Baklji je bilo baklji ce i biti
Ne, treba lagano klub srozati na najnize grane, a u buducnosti gledati i da se ugasi ako je moguce :-)
Sa ovakvim prosjekom kazni u narednih nekoliko godina klub ce izgubiti par miliona maraka...al eto, nek se raja veseli malo uz bakljadu :oops:

Btw. bezze je atmosfera na npr. engleskim stadionima...ta ce levati kad nemaju baklje :run:
BlueBlood

#491 Re: The Maniacs

Post by BlueBlood »

vryzas wrote:bezze je atmosfera na npr. engleskim stadionima...ta ce levati kad nemaju baklje :run:
Baklje, dimne, ulijetanje na teren na derbiju između Uniteda i Liverpoola

Code: Select all

http://scsport.ba/vijest/50992
:oops:
vryzas

#492 Re: The Maniacs

Post by vryzas »

BlueBlood wrote:
vryzas wrote:bezze je atmosfera na npr. engleskim stadionima...ta ce levati kad nemaju baklje :run:
Baklje, dimne, ulijetanje na teren na derbiju između Uniteda i Liverpoola

http://scsport.ba/vijest/50992
:oops:

Hvala za info, nisam znao 8) ...fulio si poentu mog posta ili se mozda ja nisam dobro izrazio. FIFA i UEFA ce u buducnosti biti sve rigoroznije po ovom pitanju, a FSBiH ce taj pritisak prebaciti na klubove.
Cifra od 100-200 milja na danasnjem vaktu za neke klubove znaci "opstanak". Lako je meni za Man.U. i Liv. :oops:
Ovi nasi nek samo nastave da pale sve dok ne srozaju klub na prosjacki stap!
JThomas

#493 Re: The Maniacs

Post by JThomas »

ja mislim da nema niko ko piše na ovoj temi da ne voli vidjeti bakljadu.

al' morate skontati da smo u hali. morate skontati da dvije baklje protiv travnika i tri protiv olimpika koštaju k'o cijela zapaljena tribina na derbiju (ako se već pali, nek' se pali rezonski). da dugujemo milion za porez. da nismo ni blizu zelene grane iako smo bolji od nekih drugih, to ne govori puno) i da ne možemo baciti sto - stopedeset milja maraka godišnje na kazne.
smak

#494 Re: The Maniacs

Post by smak »

Image
Image
Image
Image

Predstavljen idejni projekt
Ovako bi u budućnosti mogao izgledati stadion Grbavica
U prostorijama Međunarodnog centra za djecu i omladinu Novo Sarajevo predstavljen je idejni projekt rekonstrukcije i dogradnje stadiona Grbavica. U projektu vrijednom 15 miliona eura Željo bi trebao dobiti novi spektakularan dom koji će u sebi ipak zadržati duh "stare" Grbavice.

http://www.klix.ba/sport/nogomet/ovako-bi-u-buducnosti-mogao-izgledati-stadion-grbavica/130227077#7
BlueBlood

#495 Re: The Maniacs

Post by BlueBlood »

vryzas wrote: Hvala za info, nisam znao 8) ...fulio si poentu mog posta ili se mozda ja nisam dobro izrazio. FIFA i UEFA ce u buducnosti biti sve rigoroznije po ovom pitanju, a FSBiH ce taj pritisak prebaciti na klubove.
Cifra od 100-200 milja na danasnjem vaktu za neke klubove znaci "opstanak". Lako je meni za Man.U. i Liv. :oops:
Ovi nasi nek samo nastave da pale sve dok ne srozaju klub na prosjacki stap!
vjeruj mi djaba vam je koliko god pisali,tipkali,govorili,ljutili se.... baklji je bilo uvjek i bit ce! Ne samo kod nas negu svugdje u svijetu! Ne placa samo klub kaznu za baklje,placa i onaj ko je pokusa unijeti pa mu je nadju pa se opet unose! Gledaj malo realno, zbog cega se placaju kazne za baklje? Sta je to toliko lose u toj baklji pa se kazna placa? Jednostavno su lopovi samo nasli razlog na kojem pare mogu uzimati! Prestat ce se baklje unositi i paliti, falice im para, sta je slijedece, hajmo zabraniti bubnjeve, zastave, udariti na to kazne, uzimati pare, prestat ce i to, hajmo na kospice sokove...! I onda.... ko u pozoristu... bolje onda kuci sjediti i tekmu na tv-u gledati! Razumijem ja tu ljubav prema klubu pa te boli svaka marka koju klub plati za kaznu, ali brate jel mislis da je fakat ta baklja toliki problem i toliko opasna da treba tolike kazne na nju staviti?! NE!

Image
Image
ultima_palabra

#496 Re: The Maniacs

Post by ultima_palabra »

2-3 bakljade godišnje su ok, kad je velika utakmica ili se slavi nešto... mislim da bi se i u klubu složili da plate kad su te stvari u pitanju.

Ali da klub plaća 3 milje radi jednog majmuna koji je odlučio da upali baklju protiv Gradine recimo, kako bi se mogao kurčiti po FB :-) Vodstvo grupe treba takvim stvarima stati u kraj... objasniti neke stvari bilo kojem pojedincu i grupi koji tribinu koristi za šminku i samopromociju.

Naravno i klub treba revidirati ugovore sa zaštitarskom agencijom... pa kad neko zapali baklju, da agencija plaća penale.
MoSa LjoŽe

#497 Re: The Maniacs

Post by MoSa LjoŽe »

BlueBlood

#498 Re: The Maniacs

Post by BlueBlood »

:-)
e cuj kurcenje po fb :lol:

kako ne razumijete, prvo je bio problem sa bakljama sto se ubacuju u teren, ok prestalo se bacati u teren, sad je problem ako se ikako zapali, da i to prestane nasli bi oni opet nesto na sta bi zabranu i kazne stavili!
ultima_palabra

#499 Re: The Maniacs

Post by ultima_palabra »

BlueBlood wrote::-)
e cuj kurcenje po fb :lol:

kako ne razumijete, prvo je bio problem sa bakljama sto se ubacuju u teren, ok prestalo se bacati u teren, sad je problem ako se ikako zapali, da i to prestane nasli bi oni opet nesto na sta bi zabranu i kazne stavili!
Hoćeš reći da nema toga?

S rogatim se ne valja bosti... ako savez kaže da se ne smije nikako paliti, njihova je zadnja. Sad što bi se neko obračunavao sa Fifom, Uefom i modernim fudbalom preko leđa kluba, to je druga priča i ima veze sa poznatom izrekom o kurcu i gloginjama.

I hajde nam reci šta je toliko dobro u paljenju 1-2 baklje?
vryzas

#500 Re: The Maniacs

Post by vryzas »

ultima_palabra wrote:2-3 bakljade godišnje su ok, kad je velika utakmica ili se slavi nešto... mislim da bi se i u klubu složili da plate kad su te stvari u pitanju.

Ali da klub plaća 3 milje radi jednog majmuna koji je odlučio da upali baklju protiv Gradine recimo, kako bi se mogao kurčiti po FB :-) Vodstvo grupe treba takvim stvarima stati u kraj... objasniti neke stvari bilo kojem pojedincu i grupi koji tribinu koristi za šminku i samopromociju.

Naravno i klub treba revidirati ugovore sa zaštitarskom agencijom... pa kad neko zapali baklju, da agencija plaća penale.
Ma jasno sve kod dan ..."srusi stadion" na derbiju i npr. protiv Borca, Sirokog... bakljade protiv Gradine, Zvijezde, Travnika i sl. se rade iz ciste objesti!
Ponavljam, palite svaku utakmicu ali ocekujte uskoro srozavanje kluba na nivo nekih klubova koji su poluamaterski!
Post Reply