Ja sam se mozda krivo izrazio. Srba fasista, moja ispravka. Uostalom, oni to i jesu, sto i dan danas njihov drzavni vrh jako ofirno pokusava, ili cak i ne pokusava da sakrije. Ljudi, ne budite ovcesvakako_lud wrote:Prosto da čovjek ne povjeruje kako u jednoj rečenici jedan "demokrata" proglasi cijeli narod fašistimaBlobi wrote:
....Dakle Narcisa, autohtona bosanko, ti nisi samo negostoprimiva, vec se ponasas fasisticki i nacionalisticki. Prema tome, nisi nista drukcija od srba i ostalih fasista. ...![]()
![]()
![]()
![]()
Predizborna debata u "60 minuta"
-
Blobi
#476 Re: Predizborna debata u "60 minuta"
-
Area_51
#477 Re: Predizborna debata u "60 minuta"
Nek je Zaljko rekao Bakiru. Svima nama, dosta je podrumasa i pobjegulja.
Nego, kako niko nije primjetio kad Bakir Izetbegovic kaze da SDA nije vlast u Kantonu Sarajevu, pa da zbog toga treba doci do smjene vlasti. Pa ciji ministar jeste Kozadra, Abid Jusic, predsjednik Skupstine Kantona Sarajevo, Denis Zvizdic, potpredsjednik Skupstine Kantona gospodin ikebana Ivica Saric.
Neverotavno Bakire Izetbegovicu.
Nego, kako niko nije primjetio kad Bakir Izetbegovic kaze da SDA nije vlast u Kantonu Sarajevu, pa da zbog toga treba doci do smjene vlasti. Pa ciji ministar jeste Kozadra, Abid Jusic, predsjednik Skupstine Kantona Sarajevo, Denis Zvizdic, potpredsjednik Skupstine Kantona gospodin ikebana Ivica Saric.
Neverotavno Bakire Izetbegovicu.
- svakako_lud
#478 Re: Predizborna debata u "60 minuta"
Bravo majstore, nakon sve priče i palamuđenja o tvojim razlozima da glasaš za ščepu na kraju se odaš jednim "krivim izrazom" koji nakon toga još i potvrdiš....Blobi wrote:Ja sam se mozda krivo izrazio. Srba fasista, moja ispravka. Uostalom, oni to i jesu, sto i dan danas njihov drzavni vrh jako ofirno pokusava, ili cak i ne pokusava da sakrije. Ljudi, ne budite ovcesvakako_lud wrote:Prosto da čovjek ne povjeruje kako u jednoj rečenici jedan "demokrata" proglasi cijeli narod fašistimaBlobi wrote:
....Dakle Narcisa, autohtona bosanko, ti nisi samo negostoprimiva, vec se ponasas fasisticki i nacionalisticki. Prema tome, nisi nista drukcija od srba i ostalih fasista. ...![]()
![]()
![]()
![]()
Glasaj, i nisi ni ti za boljeg a nisu ni bolji za njega....
-
Blobi
#479 Re: Predizborna debata u "60 minuta"
Hjo, strasna stvar. Pa sta su nego fasisti? Ko je na vlasti? Ljudi su nevjerovatne ovce, nije ni cudo sto je poginulo 200.000 ljudi.. Zalosnokakavdanakneiskustvu wrote:svakako_lud wrote:Prosto da čovjek ne povjeruje kako u jednoj rečenici jedan "demokrata" proglasi cijeli narod fašistimaBlobi wrote:
![]()
![]()
![]()
vide li moderatori ovo,dajte mu ban,čitav jedan narod proglašava fašistima
- svakako_lud
#480 Re: Predizborna debata u "60 minuta"
Ne znam, moram pitati onda ostale jesam li i ja fašista, ili sam samo polu fašista....Blobi wrote:Hjo, strasna stvar. Pa sta su nego fasisti? Ko je na vlasti? Ljudi su nevjerovatne ovce, nije ni cudo sto je poginulo 200.000 ljudi.. Zalosnokakavdanakneiskustvu wrote:svakako_lud wrote:Prosto da čovjek ne povjeruje kako u jednoj rečenici jedan "demokrata" proglasi cijeli narod fašistima![]()
![]()
![]()
![]()
vide li moderatori ovo,dajte mu ban,čitav jedan narod proglašava fašistima
Za tebe samo znam da čim modovi dođu postaješ bivši forumaš sa-x -a ...
-
Blobi
#481 Re: Predizborna debata u "60 minuta"
Da ne idem dalje u off, zna se sta je bilo u ratu, zna se zbog koga i kojeg/ih naroda Bosna mora da trpi lakrdiju koja se zove Dejton, i njena 3 predsjednika. Druga stvar je ta sto srbi odbijaju da nose breme koje su im ostavili vodje Ratko i Radovan. Nema undo, fasisti 80% njih, i to je neizbrisivo.svakako_lud wrote:Za tebe samo znam da čim modovi dođu postaješ bivši forumaš sa-x -a ...
-
narcisaa
#482 Re: Predizborna debata u "60 minuta"
@Blobi citati:
Dole Sandžaklije i Šiptari, najveći kriminalci u ovoj zemlji i najveći fašiste jer ono što rade u Bosni i Hercegovini ne smiju u Srbiji i Crnoj Gori iz kojih su pobjegli glavom bez obzira.
Živio Željko Komšić ,a poslije njega babin sin Bakir Izetbegović , Haris Silajdžić , Raguž i svi ostali autohtoni , antifašiste Bosanci i Hercegovci!!!!
P.S.
Od ovog Sandžaklije draži mi je Milorad Dodik jer je autohtoni Bosanac i Hercegovac , Srpske nacionalnosti koji ne skriva svoje namjere i nije ljigav poput Sandže Radončića!!!
Lijep pozdrav
Ja u svom postu ne spomenuh ničije obrazovanje. Žao mi je ako si kao Fahrin pas čuvar na ovom forumu otkrio nešto od njegovog neobrazovanja!Kada se vec tako psihoticno kacis za necije obrazovanje, evo da i ja kazem koju na to, naravno, iz bogatog iskustva.
Evo da citiram samu sebe:Dakle Narcisa, autohtona bosanko, ti nisi samo negostoprimiva, vec se ponasas fasisticki i nacionalisticki. Prema tome, nisi nista drukcija od srba i ostalih fasista. A da ne govorim kakot i je glupa ta copy-paste retorika.
Ja nemam namjeru tužakati nikoga, a ti ,ako si Fahrin buldog čuvar, tuži Bihnet i dokaži da ono što su SDA-ovci izbacili u javnost nije istina.Ovo o Sandžakliji dobih sa Bihneta:
Dole Sandžaklije i Šiptari, najveći kriminalci u ovoj zemlji i najveći fašiste jer ono što rade u Bosni i Hercegovini ne smiju u Srbiji i Crnoj Gori iz kojih su pobjegli glavom bez obzira.
Živio Željko Komšić ,a poslije njega babin sin Bakir Izetbegović , Haris Silajdžić , Raguž i svi ostali autohtoni , antifašiste Bosanci i Hercegovci!!!!
P.S.
Od ovog Sandžaklije draži mi je Milorad Dodik jer je autohtoni Bosanac i Hercegovac , Srpske nacionalnosti koji ne skriva svoje namjere i nije ljigav poput Sandže Radončića!!!
Lijep pozdrav
-
Blobi
#483 Re: Predizborna debata u "60 minuta"
narcisaa wrote:P.S.
Od ovog Sandžaklije draži mi je Milorad Dodik jer je autohtoni Bosanac i Hercegovac , Srpske nacionalnosti koji ne skriva svoje namjere i nije ljigav poput Sandže Radončića!!!![]()
![]()
![]()
-
staza
#484 Re: Predizborna debata u "60 minuta"
halo_ba wrote:Eto, konacno sam pogledala snimak emisije i toliko hvaljeni nastup gospodina Raguza. Bojim se da ja imam neku pogresnu percepciju digniteta, jer ja nisam vidjela apsolutno nista hvale vrijedno.
Gospodin je aparatcik iz slikovnice, isijava toplinu potocne pastrmke i nije izostavio ni jednu floskulu politickog glosara.
Dignitet: nula. U toku jedne minute kaze da ce za njega glasati svi dobronamjerni gradjani, a onda nabaci Komsicu da je amoralno to sto ga biraju Bosnjaci. I ta njegova hvaljena hladnokrvnost - gdje je ostala kad ga je Komsic isprovocirao na kraju. Pa da je bar reagovao energicno, vec glasom i stavom uvrijedjene mastiljare.
Inace, svi su premalo govorili o buducnosti i njihovim namjerama u sljedece cetiri godine.
Lijanovicu uopste nije mjesto u politici, ali mora mu se priznati da je zabavan.
Znači trebamo glasati za Raguža zato što je bio najtiši, iako se na kraju dao isprovocirati, ili trebamo glasati za Komšića zato što je najmoralniji.
Malo morgen.
Sve dok budemo razvijali kvantitet i bahatost i formalizam na račun kvaliteta i perfekcionizma i ljubavi možemo ići samo dolje.
Kada smo prije čuli za Josipovića!?
A on je vrijedan SDP-ov radnik od njegovoga osnivanja u Hrvatskoj i nije k'o Bandić sletio iz Hercegovine i upao u mutne poslove, pa makar i bio sposoban biznismen, a vidimo kako je završio na kraju.
Može neko drmati desetljećima, ali čim se malo ustabili ekonomija završava k'o žrtveni jarac Karić: a koliko je samo onih kojima je Bogoljub valjao: od Zdravke Čolića do podizanja mnogih posrnulih manjih firmi u Srbiji.
Pa je li opravdano ovako kako je završio: naravno da jeste, jer je sa Đinđićem i Tadićem došao potpuno novi sistem: eno i nekadašnji član ratnohuškačkih miloševićevaca Dačić pravi kompletan restart svoje stranke i dovodi mlade ljude i dovoljno je iskren pred sobom da obavijesti srbijansku javnost da je to jedini način da u novim vremenima njegova partija opstane.
Diplomacija se uči, za to postoje škole, osim ako nisi slučajno Josipović pa da umiješ biti pojava u evropskim razmjerama.
Kod nas se i Kurta i Murta kandidiraju za predsjednika: iz opanaka u dvore, a što naravno ne ide: može ići jedino ako imaš narod iste razine svjesnosti koji je te bira: ali eno u Srbiji je '90-ih bio mnogo gori narod pa su sada na krvavim koljenima dogurali do EU-a.
I još su na pragu da nas prevare i da nikad ne isporuče Mladića.
Zlatni ljiljan treba da dobije ogromnu doživotnu platu, jer Željko nije lažni Zlatni ljiljan, i da njegova porodica dobije sve beneficije, i to je to.
Oduševljavati se Krsmanovićem zato što nije veliki nacionalist banalan je primjer: ni Zdravko ni Željko ne znaju sastaviti složeniji sintaktički niz.
Sramota je da je jedan Tihić u zadnjoj petoljetci izvršio demokratizaciju u svojoj stranci, a Lagumdžija koji je generacijama ispred njega kao političar i intelektualac to nije, a morat će ne zbog drugih, nego zbog sebe i svoje stranke.
Kad je Josipović bio predložen za predsjednika iza njega su stale mnoge relevantne hrv. stranke.
Ko je stao iza Komšića, osim što je postao Ličnost dana u Avazu što naravno nije ništa novo sjetivši se da je Lagumdžija u tom novinarskom odronu od izdanja početkom ovoga st. već bio Rado viđen Gost.
Politika naravno nije ni držati reklamnu ispisanu poruku ispred gledališta nekih minuta u udarnom televizijskom terminu, onako kako je to učinio Bojan Bajić.
A naravno da je beskrajno daleko i od Mirnesovih nastupa.
Treba dakle imati mjeru, a ta mjera može jedino biti zasnovana na velikom intelektualizmu što proistječe iz velike skromnosti.
E onda jedino postoji mogućnost da budeš multitalent poput Josipovića (i profesor i umjetnik i političar), pa da dobaciš i kao predsjednik.
Druga stvar je što njih Bakir svojim nevođenjem emisije dodatno izneurotizira.
Lijanović se okrenuo kameri što moja malenkost u prvi mah nije ni primijetila, ali nam Bakir podcrtava da se evo Lijanović okrenuo prema kameri: on time ponižava i Lijanovića i mene kao gledatelja time što želi reći da je pametniji od nas dvojice, a da ne govorimo o tome da time prekida dinamičnost emisije; nakon toga Bakir također podcrtava da eto Lijanović izgleda nije pratio i shvatio tok diskusije: ma molim te lijepo ostavi to samome gledateljstvu da zaključi ili ne zaključi.
Studio FTV-a, vjerujem zbog neimaštine, je katastrofalan i nije predviđen za suočavanja onoga tipa.
Da je Stanković, koji je također mahalaš, bio u onom tipu studija još bi se gore snašao, ali ga HRT-ov studij i koncepcija programa i programska shema i naredba od nadređenih ibrete da bude vrlo pristojan i da neprestano popravlja svoje greške.
Bakir također poput Stankovića neprestano prekida svoje sugovornike i poantira na diskusione teze umjesto njih.
O sugovornicima i njihovim čestom prešaltavanju sa per si na per tu ne treba trošiti riječi, a kamoli na verbalno i gotovo fizičko obračunavanje - na BHT-u su to najkulturnije uradili kada su odmah Mirnesa isključili.
Fascinacija u životu malo znači: u svijetu je barem pet zemalja što su patentirale tj. brandirale svoje ćevapčiće
Divno društveno angažirani Petar Luković je muzički kritičar i njegov stil pisanja je takav, a u Srbiji ima također onih koji posjeduju humanistički stav, ali koji slučajno nisu javno eksponirani.
Mi još uvijek u ovoj zemlji živimo u dubokoj bajci, ne vidimo da je Kraljevina SHS reinkarnirana i umjesto da se priključimo evropskim tokovima živimo u iluziji da će to neko drugi učiniti za nas.
Ipak proces raščišćavanja i otvorenih karata na političkoj sceni je započeo i u budućnosti, kada dočekamo ozbiljne političke stranke, može biti samo bolje.
Last edited by staza on 29/09/2010 13:32, edited 4 times in total.
-
ljudozder
#485 Re: Predizborna debata u "60 minuta"
Ne obraćajte pažnju na ovog Blobija, on inače nije sav svoj, davno sam vidio, a s ovim je potvrdio... Vjerovatno muhe lete oko njega 
-
Blobi
#486 Re: Predizborna debata u "60 minuta"
ljudozder wrote:Ne obraćajte pažnju na ovog Blobija, on inače nije sav svoj, davno sam vidio, a s ovim je potvrdio... Vjerovatno muhe lete oko njega
-
Dino789
#487 Re: Predizborna debata u "60 minuta"
idi pitu okrecinarcisaa wrote:@Blobi citati:
Ja u svom postu ne spomenuh ničije obrazovanje. Žao mi je ako si kao Fahrin pas čuvar na ovom forumu otkrio nešto od njegovog neobrazovanja!Kada se vec tako psihoticno kacis za necije obrazovanje, evo da i ja kazem koju na to, naravno, iz bogatog iskustva.
Evo da citiram samu sebe:Dakle Narcisa, autohtona bosanko, ti nisi samo negostoprimiva, vec se ponasas fasisticki i nacionalisticki. Prema tome, nisi nista drukcija od srba i ostalih fasista. A da ne govorim kakot i je glupa ta copy-paste retorika.Ja nemam namjeru tužakati nikoga, a ti ,ako si Fahrin buldog čuvar, tuži Bihnet i dokaži da ono što su SDA-ovci izbacili u javnost nije istina.Ovo o Sandžakliji dobih sa Bihneta:
Dole Sandžaklije i Šiptari, najveći kriminalci u ovoj zemlji i najveći fašiste jer ono što rade u Bosni i Hercegovini ne smiju u Srbiji i Crnoj Gori iz kojih su pobjegli glavom bez obzira.![]()
![]()
![]()
Živio Željko Komšić ,a poslije njega babin sin Bakir Izetbegović , Haris Silajdžić , Raguž i svi ostali autohtoni , antifašiste Bosanci i Hercegovci!!!!![]()
![]()
P.S.
Od ovog Sandžaklije draži mi je Milorad Dodik jer je autohtoni Bosanac i Hercegovac , Srpske nacionalnosti koji ne skriva svoje namjere i nije ljigav poput Sandže Radončića!!!![]()
![]()
![]()
Lijep pozdrav
-
Akibh
#488 Re: Predizborna debata u "60 minuta"
Odavno nista bolesnije od tvog posta nisam procitao. Preporucujem lijecenje skupa sa Tomislavom Petrovicem.narcisaa wrote:@Blobi citati:
Evo da citiram samu sebe:Dakle Narcisa, autohtona bosanko, ti nisi samo negostoprimiva, vec se ponasas fasisticki i nacionalisticki. Prema tome, nisi nista drukcija od srba i ostalih fasista. A da ne govorim kakot i je glupa ta copy-paste retorika.Ja nemam namjeru tužakati nikoga, a ti ,ako si Fahrin buldog čuvar, tuži Bihnet i dokaži da ono što su SDA-ovci izbacili u javnost nije istina.Ovo o Sandžakliji dobih sa Bihneta:
Dole Sandžaklije i Šiptari, najveći kriminalci u ovoj zemlji i najveći fašiste jer ono što rade u Bosni i Hercegovini ne smiju u Srbiji i Crnoj Gori iz kojih su pobjegli glavom bez obzira.![]()
![]()
![]()
Živio Željko Komšić ,a poslije njega babin sin Bakir Izetbegović , Haris Silajdžić , Raguž i svi ostali autohtoni , antifašiste Bosanci i Hercegovci!!!!![]()
![]()
P.S.
![]()
![]()
Lijep pozdrav
-
zindlo
#489 Re: Predizborna debata u "60 minuta"
Katastrofa,nakon emisije se i ne cudim sto smo u ofsajdu kakvom jesmo kad vidim ko nam vodi zemlju i ko pretendira da je vodi. A Hadjiomerovic postavlja glupa pitanja,umjesto da pita kako misle provesti te svoje ekonomske reforme i obecanja. Svi govore mi cemo gigantskim koracima udariti na ekonomiju,a niko ne recde KAKO. Tek sad vidim da nema lakseg posla od politike,samo obecavaj,a kako ces ispuniti niko te ne pita.
Zivio Mrco i svi koji su sa 2 kese dosli u Sarajevo,zivio Bakir sto ga babo rodi,zivio Zeljko klosar,zivio Raguz ublehas i partijaner.
Zivjeli svi gradjani ove zemlje kad glasaju na izborima za ublehu,bice nam bolje nakon ovih izbora,ZIVJELA NASA GLUPOST...
Zivio Mrco i svi koji su sa 2 kese dosli u Sarajevo,zivio Bakir sto ga babo rodi,zivio Zeljko klosar,zivio Raguz ublehas i partijaner.
Zivjeli svi gradjani ove zemlje kad glasaju na izborima za ublehu,bice nam bolje nakon ovih izbora,ZIVJELA NASA GLUPOST...
- suncica24
#490 Re: Predizborna debata u "60 minuta"
a nije bio ni u koaliciji sa Zlajom... je li tako?
Hajde, please, navedi mi jednu recenicu, govor, poruku... LAgumdzije u kojoj ovaj govori ili nagovjestava koaliciju (bas) sa SBB?
Jah!
PS: O&O
- BSn
#491 Re: Predizborna debata u "60 minuta"
haj' mi navedite jednu recenicu lagumdzije u kojoj on jasno kaze s kim nece u koaliciju, a ko dolazi u obzir.
nema toga kod njega, ide istom racunicom k'o i sda, zabih, sbb. ganicka fino rece, problem ovih izbora je sto ce svi pobjediti, pa ce se stvarati totalno neprirodne koalicije. a mi u bih makar znamo na sta te koalicije lice.
nema toga kod njega, ide istom racunicom k'o i sda, zabih, sbb. ganicka fino rece, problem ovih izbora je sto ce svi pobjediti, pa ce se stvarati totalno neprirodne koalicije. a mi u bih makar znamo na sta te koalicije lice.
-
obelix1
#492 Re: Predizborna debata u "60 minuta"
Nije ni čudo što su ovi ovako dugo vladali kad nam narod razmišlja ovako,Jebote jeli ikome palo napamet da je i sam Radončić skontao da će SDP poslije izbora biti najači pa se sad usro.
Ako bude napadao SDP znaći da će ga definitivno popušiti zato je podvio rep, zna da ga SDA I SBIH puše na ovim izborima i da od njih nema nikakve opasnosti.
Dajte ljudi prestanite se ponašati kao ovce i počnite razmišljati svojom glavom KAKVA KOALICIJI KAKVE GLUPOSTI dajte da razbijemo ove nacionalno kriminalne bandite i da počnemo živiti kao ljudi
Ako bude napadao SDP znaći da će ga definitivno popušiti zato je podvio rep, zna da ga SDA I SBIH puše na ovim izborima i da od njih nema nikakve opasnosti.
Dajte ljudi prestanite se ponašati kao ovce i počnite razmišljati svojom glavom KAKVA KOALICIJI KAKVE GLUPOSTI dajte da razbijemo ove nacionalno kriminalne bandite i da počnemo živiti kao ljudi
- svakako_lud
#493 Re: Predizborna debata u "60 minuta"
obelix1 wrote:Nije ni čudo što su ovi ovako dugo vladali kad nam narod razmišlja ovako,Jebote jeli ikome palo napamet da je i sam Radončić skontao da će SDP poslije izbora biti najači pa se sad usro.
-
hadžialagić
#494 Re: Predizborna debata u "60 minuta"
Mlada "damo", možete poslužiti za primjer kuda nedovoljna obrazovanost i drskost koja je svojstvena takvim ljudima može da odvede.narcisaa wrote:@Blobi citati:
![]()
![]()
![]()
P.S.
![]()
![]()
Lijep pozdrav
Vi kao i pojedini koji se ovdje razbacuju sa pojmovima o kojima nemaju ni elementarno znanje, neka za početak obnove znanje o historiji svoje države i njenim granicama.
Upravo takvi i jesu najpogodniji za manipulaciju i sa takvima je najlakše. Za par godina će se sasvim legitimno koristiti od Vas i sličnih teze kako Bošnjaci iz dijela Bosne koji se sad naziva RS nisu to što jesu i da kao takvi nisu dobrodošli.
Da niste markirali sa časova u školi, isto tako bi ste naučili da su pojedini "autohtoni" stanovnici kako ih vi nazivate doselili se iz današnje Crne Gore, što potvrđuju i stasom i glasom. No to je tema više historijskih rasprava.
- MrMaliJoe
-
hadžialagić
#496 Re: Predizborna debata u "60 minuta"
Pa nije li mladi, perspektivni gospodin Nedžad Branković svojevremeno odlikovan Zlatnim ljiljanom za iste zasluge, pa onda nagrađen direktorskim foteljama u Željeznicama i Energoinvestu (vidimo gdje su oni danas), napredovanjem u obrazovanju do titule dr nauka, te pozicijom premijera i naravno stanom? Spominju se još neki kao zaslužni za njegovu gradnju, a svi dobro znamo (ili ne?) da su ga iskopali rudari, obični ljudi i to krampama...mr.gugl wrote:ma nigdje veze, ja bih za Komsica rekao da je jedini koji ne glumi ondje. prije svega, babin sin uporno ponavlja kako je napravio tunel za 3 mjeseca a ne za godinu, kako imamo nekakve nekarijerne ambasadore i kako (pazi sad ovo) nikome ne odgovara da BiH propada i da mi budemo balkanski primitivci.![]()
Ove ostale ne bih komentarisao, ionako nemaju nikakve sanse.
-
narcisaa
#497 Re: Predizborna debata u "60 minuta"
RS jeste bila i ostala teritorij Zemlje Bosne i Hercegovine, a i ostat će akobogda i neće biti žrtvovana u zamjenu za nekakav Sandžak!hadžialagić
Upravo takvi i jesu najpogodniji za manipulaciju i sa takvima je najlakše. Za par godina će se sasvim legitimno koristiti od Vas i sličnih teze kako Bošnjaci iz dijela Bosne koji se sad naziva RS nisu to što jesu i da kao takvi nisu dobrodošli.
Teritorij RS-a ostat će u inat Sandžaklijama i Miloradu Dodiku ali i Muameru Zukorliću unutar Zemlje Bosne i Hercegovine, a ono što je babo Alija Izetbegović darovao karadžiću i Miloševiću bit će akobogda poništeno i BiH će opet biti jedinstvena zemlja.
Ako sebe smatraš Alfa mužjakom, onda idi i namirnice za pitu zaradi! Naravno ako si u stanju za to.Dino 798
idi pitu okreci
Ako si u BiH onda si bez posla, a ako ga kojim slučajem i imaš onda si toliko lijen da ga jedva i obavljaš a poslodavca nerijetko i potkradaš.
Ako se javljaš iz dijaspore onda si opet na socijali i grbači radnika zemlje domaćina u kojoj se nalaziš.
Sve u svemu bijeda, jad i čemer.
- addem
#498 Re: Predizborna debata u "60 minuta"
Dajte moderatori ovu narcisu sklnite sa foruma. Ovakve ispade mrznje i ksenofobije tesko gdje mozemo naci. Narcisa niko ti ne brani da budes uz Harisa, al ne mozes mrziti druge.
-
hadžialagić
#499 Re: Predizborna debata u "60 minuta"
von borojevic wrote:
Što se tiče Bakira, mislim da nije trebao izazivati Radončića. Ipak je Bakir za klasu iznad njega, a druga stvar je u tome što se Bakir ne zna svadjati i netreba da se svadja (pogotovo sa njim). Radončić očito zaboravlja iz koje je stranke došao... zaboravlja mnogo tih stvari koje je uradio SDA za njegam ali otom-potom...
Ono što je Bakira "spustio" meni pokazuje samo kakav je lik Radončić, sloboda naroda i ta njegova šuplja ili kako mu već parole idu... dajte ljudi. Banalan primjer jeste taj da ne avaz.ba ne možete komentarisati članke kako vi to želite, nego ako su protiv Radončića onda se brišu i dobijete ban. Ja samo ne znam koji idiot može glasati za takvog čovjeka? Druga stvar, kada bi to Sandžk dozvolio da Bosanac iz (recimo) Banovića postane ono što će on postati kod nas ako prodje?
Kako negdje pročitah, originalno SBB & Radončić & Avaz > FUJ TO!!!
Bakire, imaš moj glas!
Kad će ljudi naučiti da osim prava na slobodu govora, postoji valjda i odgovornost za ono što se govori?
Prateći tvoju logiku... Znaš da su i Izetbegovići zbrisali nakon pada Beograda 1860-tih u Šamac? Budi dosljedan, ako znaš šta je to?
Kad neko nekoga želi oblatiti, onda sredstva ne bira očigledno.
Logika ti je takva da bi se i dijete predškolskog uzrasta postidilo.
- luckylaka
#500 Re: Predizborna debata u "60 minuta"
Nasi politicari su ,,zlatni,, u odnosu na pojedine forumase na ovoj temi koji odjednom iznikose ko gljive poslije kise.Samo na ovoj stranici skoro svi nemaju zajedno 100 postova(cast izuzecima)al zato zabijaju do balcaka.Dobro jutro moderacijo.