cyprus wrote:De i nama tog što motašmotachjointa wrote:13Baltazar_khan wrote: A tek meni 8 points![]()
![]()
Ma smot'o je slabo završnicu. Predviđam mu ispod petog mjesta.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
cyprus wrote:De i nama tog što motašmotachjointa wrote:13Baltazar_khan wrote: A tek meni 8 points![]()
![]()

... @shaqqa
@M.Sabanovic
...... 23
...........
...........
.....
........
.......
.... 

@Campa, ... vjeruj da je ovo jos samo zagrijavanje sto se tice vrha tabele. Dosta toga se lako moze promijeniti.campa_xxx wrote:Ma ovaj @motachjointa je nekakav haker pa uspije nakon utakmice editovati svoj post i upisati rezultat a da Pape to neprimjeti...![]()
![]()
I da ne zaboravim@motachjointa hoces li prodati profil za petobanku???
![]()
![]()
![]()
![]()
Kako sam razumio ne trebaju ništa mjenjat, nego samo izbrojit ko im je dao i primio najviše golova...elSaik wrote:Mislim da je bezveze da se može naknadno dopunjavati, sad nakon maltene pola odigrane grupne faze.
Na to sam i mislio, .... prebrojati golove i dostaviti mi imena reprezentacija.Globus wrote:Pa najbolje je pape da prebroje golove u rezultatima koje su napisali do sada i daju ti imena timova ...a ne sad da oni pisu neka druga imena jer se puno toga vec zna ...i mislim da ce vecina stavit Australiju
Tu je već moguća manja manipulacija...pape wrote:Odluciti se za jednu od dvije prognozirane reprezentacije.
(Vazi za @shaqqa i @Tvrtko II Kotromanic)
Jesi dobio ba ijednog petaka ? Ja nisam .. majku mu opet 2:1 stavio umalotodd_smith wrote:eh to je 25 ucesnika koji nece vidjeti bodove![]()
![]()
ajd barem imam 3 boda za danas, previse se puta desilo da sam samo za 1 gol fulio petaka![]()
![]()
jucer mi Danci zaradise peticuGlobus wrote:Jesi dobio ba ijednog petaka ? Ja nisam .. majku mu opet 2:1 stavio umalotodd_smith wrote:eh to je 25 ucesnika koji nece vidjeti bodove![]()
![]()
ajd barem imam 3 boda za danas, previse se puta desilo da sam samo za 1 gol fulio petaka![]()
![]()
![]()
Ovo boldirano je čini mi se moja prognoza, al bi mi pravo uljepšalo dan da bude obrnutopape wrote:Pred vecerasnju utakmicu, ... Brazil - Obala slonovace, ... prognoze ucesnika SAX Soccer Pool-a izgledaju ovako:
Niko nije prognozirao pobjedu Obale slonovace.
Nerijesen rezultat je prognoziralo 11 ucesnika:
0:0 ....... 1 ucesnik
1:1 ....... 6 ucesnika
2:2 ....... 4 ucesnika
Pobjedu Brazila je prognoziralo 73 ucesnika i to kako slijedi:
1:0 ........ 1 ucesnik
2:0 ........ 12 ucesnika
2:1 ........ 21 ucesnik
3:0 ......... 5 ucesnika
3:1 ........ 22 ucesnika
3:2 ......... 4 ucesnika
4:1 ......... 3 ucesnika