FC Bayern Munchen

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
nellington

#476 Re: FC Bayern Munchen

Post by nellington »

Maxboy wrote:Sta je ono sa Bayernom, kontam sigurno se zbunio Live Score :lol:
Demoliranje je dobilo novo značenje :thumbup:
al' u limburgu

#477 Re: FC Bayern Munchen

Post by al' u limburgu »

strasan bayern,a jos strasniji robben...
PREJAKI SMO DZAMIJE MI!!!
B34R

#478 Re: FC Bayern Munchen

Post by B34R »

pa ono je PERVERZIJAAAAAAAAAAAAAAAA....................
Brankovac

#479 Re: FC Bayern Munchen

Post by Brankovac »

Šta bi Bayern bez Olića i Robbena...još da im je golman da valja - gdje bi im kraja bilo!
B34R

#480 Re: FC Bayern Munchen

Post by B34R »

Brankovac wrote:Šta bi Bayern bez Olića i Robbena...još da im je golman da valja - gdje bi im kraja bilo!
bice, bice, jos iskreno ako se ja pitam bio bi to lloris....
nellington

#481 Re: FC Bayern Munchen

Post by nellington »

B34R wrote:
Brankovac wrote:Šta bi Bayern bez Olića i Robbena...još da im je golman da valja - gdje bi im kraja bilo!
Kako stvari stoje, nije nemoguće da to bude baš Ljoris :)
B34R

#482 Re: FC Bayern Munchen

Post by B34R »

nellington wrote:
B34R wrote:
Kako stvari stoje, nije nemoguće da to bude baš Ljoris :)
Daj Boze, mlad, perspektivan, brani dobro, e gdje bi mu bio kraj da igra u boljoj ekipi....
madtv

#483 Re: FC Bayern Munchen

Post by madtv »

Lizarazu savjetuje da ga obavezno kupe...mozda i bude nesto od toga :D :D :D
Brankovac

#484 Re: FC Bayern Munchen

Post by Brankovac »

Ja prijatelju govorim ima pola godine da je za Bavarce prava solucija Lloris, a sada je najizglednije pojačanje ;)
vanjki

#485 Re: FC Bayern Munchen

Post by vanjki »

ma sto se tice golmana bayern uvijek zeli njemackog i to je fakt.iducu sezonu ce braniti Butt a onda ce doci Neuer..Gledam juce emisiju Doppelpass na Dsf(sport1) i pitaju Dzeku zbog cega je prosle sedmice bio u Minhenu.On odgovara da je sa roditeljima shopingovao ali se nasmija i po izrazu lica se vidjelo da laze:-)Ovi sto su u emisiji sjedili i komentarisali jednoglasno potvrdise da je sigurno pregovarao i da se sve odvija u tajnosti.
Sto se tice vikenda uzivao sam u onim golovima protiv hannovera i mogu sada reci da igramo odlican nogomet.Sta reci za Robbena,.....ma ono je Zvijer....Protiv Lyona me malo brine neigranje Van Bommela ali mislim da moze biti bar 1:0 za nas.Uglavnom nadam se finalu!!
B34R

#486 Re: FC Bayern Munchen

Post by B34R »

eh ljudi veceras zadnja prepreka pred finale ;) ja se nadam da cemo i to rijesiti u svoju korist kao i mnogo puta prije u ovoj sezoni.....
svima nama zelim mnogo sreca i da zabare posaljemo kuci sa suzama u ocima....eventualno pustiti pjanketa da zabije,ali samo ukoliko damo 3-4 komada....
0038733

#487 Re: FC Bayern Munchen

Post by 0038733 »

Brankovac wrote:Ja prijatelju govorim ima pola godine da je za Bavarce prava solucija Lloris, a sada je najizglednije pojačanje ;)
On i Akinfeev su za 3 klase bolji od Neuera!!! ;-) Prema tome...kakav Neuer, samo od ova dva jednog dovesti! Po meni bi se Loris najbolje uklopio! Uz obavezno 2 pojacanja u zadnjoj liniji (desni ili lijevi bek i stoper!)!

A sto se tice Džeksona....po meni bi idealna bila ona solucija da daju Klosea i Timoschuka (i ako treba jos i Pranjica), samo da Džekson dođe! Mada sumljam da ce biti ista od toga...
B34R

#488 Re: FC Bayern Munchen

Post by B34R »

Postoji cak i solucija da ce Vucinica dovuci u Bayern u zamjenu za Tonija i lova.....
I to bi bilo najs....
Sto se tice pojacanja odbrane dovoljan je jedan bek i stoper....
Po meni Aly Ciscoko za beka , a za stopera nek sme iznenade....
HarnagaHarnaga

#489 Re: FC Bayern Munchen

Post by HarnagaHarnaga »

B34R wrote:eh ljudi veceras zadnja prepreka pred finale ;) ja se nadam da cemo i to rijesiti u svoju korist kao i mnogo puta prije u ovoj sezoni.....
svima nama zelim mnogo sreca i da zabare posaljemo kuci sa suzama u ocima....eventualno pustiti pjanketa da zabije,ali samo ukoliko damo 3-4 komada....
Ama, nemoj mi od prave reci da navijas za Bajern protiv Pjanica? Jedino bi razumio ako si Hrvat (mislim onaj iz Hrvatske).
Murat Sabanovic

#490 Re: FC Bayern Munchen

Post by Murat Sabanovic »

Image

NE DIRAJTE LAVA DOK MIRUJE ,MOGAO BI VAS POJESTI !!!
bruce lee

#491 Re: FC Bayern Munchen

Post by bruce lee »

ne probudi se lav danas, murate :D žao mi pjanića, al kako su bezze drugo poluvrijeme odigrali, nisu ni zaslužili neriješeno
simonese

#492 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

HarnagaHarnaga wrote:
B34R wrote:eh ljudi veceras zadnja prepreka pred finale ;) ja se nadam da cemo i to rijesiti u svoju korist kao i mnogo puta prije u ovoj sezoni.....
Ama, nemoj mi od prave reci da navijas za Bajern protiv Pjanica? Jedino bi razumio ako si Hrvat (mislim onaj iz Hrvatske).

a sto,drug moj,pa nije mi Miralem buraz i zivim od njegovog fudbala da bih morao navijat za one tarabe zvane lyonese
B34R

#493 Re: FC Bayern Munchen

Post by B34R »

HarnagaHarnaga wrote:

nisam hrvat sto vise veceg patriote od mene vidjeti neces, ali kao sto rekoh Bayern je alfa i omega za mene, a pjanke igra protiv bayerna pa sad saberi 2 i 2...

ps niko nije bio sretniji kad je pjanke potopio madridiste al eto nije lyon za finala....
madtv

#494 Re: FC Bayern Munchen

Post by madtv »

neka Pjanke predje u pravi klub i rijesen problem;) :D :D :D
simonese

#495 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

madtv wrote:neka Pjanke predje u pravi klub i rijesen problem;) :D :D :D
Pjana i Dzekson u Bayernu?
A za sve ostalo imate Mastercad.
madtv

#496 Re: FC Bayern Munchen

Post by madtv »

e to bi bilo fantasticno... :dance: :D :D :D
bruce lee

#497 Re: FC Bayern Munchen

Post by bruce lee »

da je pjanić kojim slučajem prešao u bayern umjesto u lyon, ne bi zaigrao u prvoj postavi do 2014...
krusty

#498 Re: FC Bayern Munchen

Post by krusty »

Bayern jedva do pobjede, i to poklon pobjede... gdje se to igraci onako saginju da lopta prodje prema golu ??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Muller - zna li taj ikad pravom nogom osutati hahaha moze pod ruku sa Bendtnerom

a Ribery je krkan obicni i treba ga dodatno kazniti, on bi lomio noge nekome izgleda...

Robben standardno odlican ali gol je poklon cisti
alijagoro

#499 Re: FC Bayern Munchen

Post by alijagoro »

krusty wrote:Bayern jedva do pobjede, i to poklon pobjede... gdje se to igraci onako saginju da lopta prodje prema golu ??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Muller - zna li taj ikad pravom nogom osutati hahaha moze pod ruku sa Bendtnerom

a Ribery je krkan obicni i treba ga dodatno kazniti, on bi lomio noge nekome izgleda...

Robben standardno odlican ali gol je poklon cisti
Ne budali.
vanjki

#500 Re: FC Bayern Munchen

Post by vanjki »

FC ROBBEN!!!!!!!! LJUBI GA MAJKA :D :D :D :D
Post Reply