Demoliranje je dobilo novo značenjeMaxboy wrote:Sta je ono sa Bayernom, kontam sigurno se zbunio Live Score
FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- nellington
#476 Re: FC Bayern Munchen
-
al' u limburgu
#477 Re: FC Bayern Munchen
strasan bayern,a jos strasniji robben...
PREJAKI SMO DZAMIJE MI!!!
PREJAKI SMO DZAMIJE MI!!!
- B34R
#478 Re: FC Bayern Munchen
pa ono je PERVERZIJAAAAAAAAAAAAAAAA....................
- Brankovac
#479 Re: FC Bayern Munchen
Šta bi Bayern bez Olića i Robbena...još da im je golman da valja - gdje bi im kraja bilo!
- B34R
#480 Re: FC Bayern Munchen
bice, bice, jos iskreno ako se ja pitam bio bi to lloris....Brankovac wrote:Šta bi Bayern bez Olića i Robbena...još da im je golman da valja - gdje bi im kraja bilo!
- nellington
#481 Re: FC Bayern Munchen
Kako stvari stoje, nije nemoguće da to bude baš LjorisB34R wrote:bice, bice, jos iskreno ako se ja pitam bio bi to lloris....Brankovac wrote:Šta bi Bayern bez Olića i Robbena...još da im je golman da valja - gdje bi im kraja bilo!
- B34R
#482 Re: FC Bayern Munchen
Daj Boze, mlad, perspektivan, brani dobro, e gdje bi mu bio kraj da igra u boljoj ekipi....nellington wrote:Kako stvari stoje, nije nemoguće da to bude baš LjorisB34R wrote:bice, bice, jos iskreno ako se ja pitam bio bi to lloris....Brankovac wrote:Šta bi Bayern bez Olića i Robbena...još da im je golman da valja - gdje bi im kraja bilo!
- madtv
#483 Re: FC Bayern Munchen
Lizarazu savjetuje da ga obavezno kupe...mozda i bude nesto od toga

- Brankovac
#484 Re: FC Bayern Munchen
Ja prijatelju govorim ima pola godine da je za Bavarce prava solucija Lloris, a sada je najizglednije pojačanje 
-
vanjki
#485 Re: FC Bayern Munchen
ma sto se tice golmana bayern uvijek zeli njemackog i to je fakt.iducu sezonu ce braniti Butt a onda ce doci Neuer..Gledam juce emisiju Doppelpass na Dsf(sport1) i pitaju Dzeku zbog cega je prosle sedmice bio u Minhenu.On odgovara da je sa roditeljima shopingovao ali se nasmija i po izrazu lica se vidjelo da laze:-)Ovi sto su u emisiji sjedili i komentarisali jednoglasno potvrdise da je sigurno pregovarao i da se sve odvija u tajnosti.
Sto se tice vikenda uzivao sam u onim golovima protiv hannovera i mogu sada reci da igramo odlican nogomet.Sta reci za Robbena,.....ma ono je Zvijer....Protiv Lyona me malo brine neigranje Van Bommela ali mislim da moze biti bar 1:0 za nas.Uglavnom nadam se finalu!!
Sto se tice vikenda uzivao sam u onim golovima protiv hannovera i mogu sada reci da igramo odlican nogomet.Sta reci za Robbena,.....ma ono je Zvijer....Protiv Lyona me malo brine neigranje Van Bommela ali mislim da moze biti bar 1:0 za nas.Uglavnom nadam se finalu!!
- B34R
#486 Re: FC Bayern Munchen
eh ljudi veceras zadnja prepreka pred finale
ja se nadam da cemo i to rijesiti u svoju korist kao i mnogo puta prije u ovoj sezoni.....
svima nama zelim mnogo sreca i da zabare posaljemo kuci sa suzama u ocima....eventualno pustiti pjanketa da zabije,ali samo ukoliko damo 3-4 komada....
svima nama zelim mnogo sreca i da zabare posaljemo kuci sa suzama u ocima....eventualno pustiti pjanketa da zabije,ali samo ukoliko damo 3-4 komada....
- 0038733
#487 Re: FC Bayern Munchen
On i Akinfeev su za 3 klase bolji od Neuera!!!Brankovac wrote:Ja prijatelju govorim ima pola godine da je za Bavarce prava solucija Lloris, a sada je najizglednije pojačanje
A sto se tice Džeksona....po meni bi idealna bila ona solucija da daju Klosea i Timoschuka (i ako treba jos i Pranjica), samo da Džekson dođe! Mada sumljam da ce biti ista od toga...
- B34R
#488 Re: FC Bayern Munchen
Postoji cak i solucija da ce Vucinica dovuci u Bayern u zamjenu za Tonija i lova.....
I to bi bilo najs....
Sto se tice pojacanja odbrane dovoljan je jedan bek i stoper....
Po meni Aly Ciscoko za beka , a za stopera nek sme iznenade....
I to bi bilo najs....
Sto se tice pojacanja odbrane dovoljan je jedan bek i stoper....
Po meni Aly Ciscoko za beka , a za stopera nek sme iznenade....
-
HarnagaHarnaga
#489 Re: FC Bayern Munchen
Ama, nemoj mi od prave reci da navijas za Bajern protiv Pjanica? Jedino bi razumio ako si Hrvat (mislim onaj iz Hrvatske).B34R wrote:eh ljudi veceras zadnja prepreka pred finaleja se nadam da cemo i to rijesiti u svoju korist kao i mnogo puta prije u ovoj sezoni.....
- Murat Sabanovic
#490 Re: FC Bayern Munchen

NE DIRAJTE LAVA DOK MIRUJE ,MOGAO BI VAS POJESTI !!!
- bruce lee
#491 Re: FC Bayern Munchen
ne probudi se lav danas, murate
žao mi pjanića, al kako su bezze drugo poluvrijeme odigrali, nisu ni zaslužili neriješeno
- simonese
#492 Re: FC Bayern Munchen
HarnagaHarnaga wrote:Ama, nemoj mi od prave reci da navijas za Bajern protiv Pjanica? Jedino bi razumio ako si Hrvat (mislim onaj iz Hrvatske).B34R wrote:eh ljudi veceras zadnja prepreka pred finaleja se nadam da cemo i to rijesiti u svoju korist kao i mnogo puta prije u ovoj sezoni.....
a sto,drug moj,pa nije mi Miralem buraz i zivim od njegovog fudbala da bih morao navijat za one tarabe zvane lyonese
- B34R
#493 Re: FC Bayern Munchen
HarnagaHarnaga wrote:Ama, nemoj mi od prave reci da navijas za Bajern protiv Pjanica? Jedino bi razumio ako si Hrvat (mislim onaj iz Hrvatske).B34R wrote:eh ljudi veceras zadnja prepreka pred finaleja se nadam da cemo i to rijesiti u svoju korist kao i mnogo puta prije u ovoj sezoni.....
nisam hrvat sto vise veceg patriote od mene vidjeti neces, ali kao sto rekoh Bayern je alfa i omega za mene, a pjanke igra protiv bayerna pa sad saberi 2 i 2...
ps niko nije bio sretniji kad je pjanke potopio madridiste al eto nije lyon za finala....
- madtv
#494 Re: FC Bayern Munchen
neka Pjanke predje u pravi klub i rijesen problem;)

- simonese
#495 Re: FC Bayern Munchen
Pjana i Dzekson u Bayernu?madtv wrote:neka Pjanke predje u pravi klub i rijesen problem;)![]()
![]()
A za sve ostalo imate Mastercad.
- madtv
#496 Re: FC Bayern Munchen
e to bi bilo fantasticno...

- bruce lee
#497 Re: FC Bayern Munchen
da je pjanić kojim slučajem prešao u bayern umjesto u lyon, ne bi zaigrao u prvoj postavi do 2014...
-
krusty
#498 Re: FC Bayern Munchen
Bayern jedva do pobjede, i to poklon pobjede... gdje se to igraci onako saginju da lopta prodje prema golu ???
Muller - zna li taj ikad pravom nogom osutati hahaha moze pod ruku sa Bendtnerom
a Ribery je krkan obicni i treba ga dodatno kazniti, on bi lomio noge nekome izgleda...
Robben standardno odlican ali gol je poklon cisti
Muller - zna li taj ikad pravom nogom osutati hahaha moze pod ruku sa Bendtnerom
a Ribery je krkan obicni i treba ga dodatno kazniti, on bi lomio noge nekome izgleda...
- alijagoro
#499 Re: FC Bayern Munchen
Ne budali.krusty wrote:Bayern jedva do pobjede, i to poklon pobjede... gdje se to igraci onako saginju da lopta prodje prema golu ???![]()
![]()
![]()
![]()
-
vanjki
#500 Re: FC Bayern Munchen
FC ROBBEN!!!!!!!! LJUBI GA MAJKA