Sad ce svi reci da su bili na utakmici
Pozdrav svim navijacima Voljenog, takodjer i simpatizerima ( eto pitari, nije da vas ne volim
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Koliko ja gledah zeljeznicari su se grcevito branili kao staljingrad cijelih 90 min. Jeste imali 2-3 dobre kontre ali su se i nasi smokljani ispromasivali. Mislim da je omjer lopte bio barem 95-5 za nas, ali sta je tu je, kad ne umiju dzaba je. Naravno, za jednu ultradomacinsku ekipu kako sto je zeljeznicar svaki bod na strani ravan jeChairman wrote:Zeljo danas hladno trebao pobijediti 3 razlike.Steta!Idemo po pobjedu u Tuzlu...perke wrote:Zeljo ove sezone ima ekipu koja rusi snove![]()
jos se moze slobodno reci da su maleni dobro prosli
Kako ste samo sadakicni,bod ste otkinuli i udarajte se nogom u zicugu,realno smo vas trebali skvasiti sa 3 razlikeFordas wrote:Shvatam da ste radosni, nije mala stvar uzeti bod Sarajevu a pogotovo ga izbaciti iz utrke za Evropu. Jos jedan u nizu vasih uspjeha, mozda i najveci pa cestitam!![]()
P.S. Bez sale, Husref je izgubio ovu utakmicu i treba da snosi odgovornost. Sto se mene tice ima bjelu maramicu
jah sta cespudlica wrote:evo ajmo sada iskreno,sarajevo je cijelu tekmu bilo bolje,mene je najvise bilo strah kontri zelje jer kakav je alaim nedo bog nikome,za onu precku na pocetku tekme ja prebljedio sav,cijelu tekmu je sve na igracima sarajeva bilo,duro skroz drugi igrac,handzic je u drugom poluvremenu peglo,kurto nidje veze,ostalo je do rascica i turkovica da ga daju al eto nije moglo,kao sto neko rece za ovu godinu smo dali i previse golova
slabo si ti gled'oFordas wrote:Koliko ja gledah zeljeznicari su se grcevito branili kao staljingrad cijelih 90 min. Jeste imali 2-3 dobre kontre ali su se i nasi smokljani ispromasivali. Mislim da je omjer lopte bio barem 95-5 za nas, ali sta je tu je, kad ne umiju dzaba je. Naravno, za jednu ultradomacinsku ekipu kako sto je zeljeznicar svaki bod na strani ravan jeChairman wrote:Zeljo danas hladno trebao pobijediti 3 razlike.Steta!Idemo po pobjedu u Tuzlu...perke wrote:Zeljo ove sezone ima ekipu koja rusi snove![]()
jos se moze slobodno reci da su maleni dobro prosli
pobjedi
bilo bolje...vise prilikapudlica wrote:e jbg perke ti ga sad bas pretjera,daj ba budi covjek pa reci da je sarajevo bilo bolje cjelu tekmu i vise napadalo i vise imalo prilika,sudija je nekim cudom dobro sudio pravo valjda ih ove suspenzije natjerale da sude kako treba,zeljo imalo par kontri i to je to,dosli ste da izvucete bod i nista vise jer da ste ganjali pobijedu i da ste pobijedili pa sloboda bi vas unistila jer bi svi pomrli od umora
LSD wrote:Sarajevo napadalo,aktivnije bilo (ali i sudija ih je pripazio momacki-svaki kontak i duel faul za njih,navlacio svaki faul na 20 metara,dovoljno je bilo da pitar sam padne od sebe i eto faula)...ali opet su vise napadali,imali incijativu vecinom utakmice i bili konkretniji...s druge strane Zeljo je igrao povuceno (ali ne bunker)i imao bolje sanse...ne mogu da vjerujem sta je Dialiba promasio
Na tribinama apsolutna dominacija manijaka (jos se na pitari izmedju sebe potukli na svjeveru)
Ko je pogodio precku u prvom poluvremenu?
[/quote]ZASTO NISU DOSLE HORDE ZLA?
ah zastosavrseni krug wrote:ZASTO NISU DOSLE HORDE ZLA?
Pa samo smo mi danas i navijali,zato ti se cini da smo grmili (mislim,dobro se navijalo na jugu bez daljnjeg...ali bilo je bilo je i daleko boljih izdanja)...HZ na sjeveru su nesto pokusavale,ali ja ih nisam ni cuo kako treba...istok-u par navrata...sve u svemu vrlo loše po pitanju pitara....meni vala nije drago zbog toga (nema atomosfere na derbiju) ali to je njihov problem.dino84 wrote:Joj molim vas okrenite na Hayat,ko moze...Pa ovo je presmijesno sta smo im ucinili u navijanju,a tek je 25 min...Najbolje je tek bilo u drugom poluvremenu...Pardon,najbolje navijanje je bilo na poluvremenu za vrijeme tuce na Sjeveru...
Al Jug grmi do djavola,ne mogu da vjerujem da smo se ovako culi...